Yle-veroa vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yle-veroa vastaan.

Sitten minäkin allekirjoitan

#1 Saat hurjasti enemmän allekirjoituksia

15.12.2011 22:38

kun poistat tuon sähköpostiosoitteen pakollisuuden
Muutto Ruotsiin?

#2 Kaksoislaskutus ja propaganda

15.12.2011 23:44

Rohkea veto Yleltä, päätöksellä suositaan kirkkaasti kotimaisia hallituspuolueita
sekä niiden propagandaa. Seuraavaksi astuvat voimaan mm: autovero autottomille,
kansalaismaksu, liikuntatariffi, hiilijalanjälkimaksu, liikuntataksa,elämävero.
Nottinghamin Juhanakaan ei olisi pystynyt keksimään parempia kuluja kansalaisille?
Maksan jo netistä operaattorille, ymmärtääkseni kaksoislaskutus on laitonta.
Kukapa apinan pärtiä katselisi

#3 Yhteis vastuullisuus ja toisten puolesta maksaminen

16.12.2011 01:11

Yleensähän on niin että se maksaa jaka ostaa jotakin.Toinen ei maksa toisten puolesta.Vasemmistolaisuus ja yhteisvastuullisuus(kustannuksissa)
korostuvat suomalaisessa yhteiskunnassa tasa-arvon nimessä.Suomalaisten on elätettävä maailman erikolkista tulevat pakolaiset,rammat ja huolehdittava suvaitsevaisuudesta.
Yleen kertyy pakolaisia edustavat marttakerholaiset,joiden palkat laitetaan yhteisvastuulisesti maksettaviksi.MARKKINATALOUSVALTAISESSA MAASSA TÄYTYY MYYDÄ PALVELUITA,JOISTA SAADAAN TULOJA KATTAMAAN MENOJA.

Vieras

#4

16.12.2011 10:59

Epäoikeudenmukainen niitlle,jotka eivät halua katsoa televisiota. Entä vakaumukselliset uskovaiset. Kohtuutonta. Sitäpaitsi,nyt kun YLE:lle varmistetaan säännölliset ja runsaat tulot, niin ohjelmapolitiikka voi tulla yhä vastuuttomammaksi. Uusintoja riittää eikä huolen häivää. Sosialismia parhaimmillaan! Häpeä kokoomus!

Vieras

#5

16.12.2011 12:35

Reiluhenkinen kilpailu pitäisi olla. Ei pakkomaksatusta.
mie vaa

#6 Hei!

16.12.2011 17:30

Tuonne on monet tänään ja eilenkin laittaneet VÄÄRÄÄN PAIKKAAN allekirjoituksensa! Siellä on v. 2009 aloitettu " Ylen mediamaksu" lista, ja sinne vaan nimet lisääntyy... pah. Eikö pitäisi TÄNNE, jos meinaavat että tätä UUTTA päätöstä vastustavat? itte lopetin jo facebookin profiilin, siellä vois joku informoida?

Vieras

#7

16.12.2011 18:03

Todella naurettavaa.Tätä ei todellakaan pidä hyväksyä en maksa autoveroakaan kun, en omista autoa. Vai pitääkö alkaa maksamaan ja ostaa auto?Ja mitä seuraavaksi kaikille pakollinen koirankakka vero?


Vieras

#8

16.12.2011 18:04

En hyväksy yle-veroa, koska maksua ei mene pääomatuloista, eli verokikkailijat jotka nostavat tulonsa kokonaan pääomatuloina pääsevät maksusta vaikka tienaisivat miljoonia. Tämä maksu on epäoikeudenmukainen yli 8000euroa tienaava maksaa enemmän yle-veroa kuin verokikkailja.

Vieras

#9

16.12.2011 19:24

Yle on lopetettava
HETI!!!

#10 Hei, tämän adressin ylläpitäjä

16.12.2011 23:03

Poista sieltä asetuksista tuo sähköpostiosoitteen pakollisuus!!!
en ymmärrä...

#11 kyllä meille aina uusia veroja keksitäänkin...

16.12.2011 23:16

Maksaisin mielellää veroa yhdestä TV ja yhdestä radiokanavasta. mutta tämä ylen. pakkosyöttö joka tuutista ei ole minun mielestäni ollenkaan laillisuuden rajoissa. mikä sanoo sen että se jää siihen...kun taas on menot nusevat, nostetaan vähän yle veroa... ja mitään ei sille pysty telemään.
njaa

#12 Re: Hei, tämän adressin ylläpitäjä

17.12.2011 02:14

#10: HETI!!! - Hei, tämän adressin ylläpitäjä

ei varmaan onnistu, ne haluaa kuitenkin sen jotenkin turvallisuuden tai jonkin takia...

mut eihän se tuu näkyviin, et saa siis sen takia ylim.postia  :)

yks lukija vaan

EU on kallista.

#13 Re: Re: Hei, tämän adressin ylläpitäjä

17.12.2011 07:50

#12: njaa - Re: Hei, tämän adressin ylläpitäjä

Maksetaanhan me kaikesta, myös maikkari tv perii maksun tuotteen hinnassa.


Vieras

#14

17.12.2011 11:46

Jos tälläinen pakkovero pitää maksaa niin tulorajat pitää kyllä nostaa, en hyväksy tälläisiä veroja.Kaikken parasta olisi maksaa vain katsotusta ajasta.
maksukortti!

#15

17.12.2011 15:32

Ylen ohjelma-palvelut tulisi siirtää maksukortille. Näin siitä maksaisivat ne ihmiset, jotka niitä haluavat käyttää. Kuten nyt on jo erilaisia kanavia eri kohderyhmille maksullisinia. Kun voi katsoa juuri sitä mitä haluaa ja mikä itseä kiinnostaa, voi siksi jopa maksaa siitä.

On epädemokraattista säätää tällainen vero, kun siihen ei ole voinut vaikuttaa. Varsinkin, kun joutuu maksamaan sellaisesta mitä ei itse käytä.
Ihan vähän riittää...

#16

17.12.2011 17:38

Perheellämme ei ole telkkaria. Silti joutuisimme maksamaan perheenä maximin, sillä molempien tulot on 25 000e/vuosi. Maksukortti olisi se ainoa oikea ratkaisu: mitään ei nää, jos ei maksa, jolloin luvattomat telkut olisi turhia. Tässä vähän niinkuin riistetään vapaus valita ja meillä se on ollut nimenomaan valinta perheen parhaaksi, eikä mikään "se on pelkkää sontaa, uskonto kieltää jne." Mielestäni jos minä joudun maksamaan sen eteen että joku varaton/tuilla elävä saa katsella ilmaiseksi ns. kallista soopaa, myös autottomat voi maksaa veroa saman verran kuin autolliset, jonain ympäristö verona. Samoin kuin jokainen talous, oli sitten 1 henkilö tai 15 henkilöä, maksaa saman verran jätteen tuotosta, riippumatta siitä kierrättääkö vaiko ei, tuleeko viikossa yksi pussi keräysastiaan vai 50 pussia. Siinä vaiheessa kun joka päivä miettii kuinka saa kaikki laskut maksettua ja onko mitään järkeä käydä työssä, kun siitä ei mitään jää säästöön ja edes joka kuukausi ei voi syödä ravintolassa, johon monet tulottomatkin jotenkin onnistuu (miten??????) kyllä vetää aika ranteetauki fiilikseen, että joutuu kohta maksamaan jostain mitä ei käytä. Nähdäkseni maksetaan aika hyvin kahdesta netistä, joka tietysti on oma valinta, että halutaan pitää netti mukana liikkuessa. Pitäisikö kaikille taata tarpeeksi nopea netti yhteiseen piikkiin? Ja tarjoaako mm. yle sitten kunnollista ohjelmaa vuorokauden kaikkina aikoina, sillä joskus meillä on mahdollisuus katsoa (aikaa) vain keskiyön ja aamun välillä?
"vieras"

#17 ei oikein toimi....

17.12.2011 17:45

...tämä allekirjoitussysteemi, koska ei tänne läheskään kaikki sitä vastustavat osaa tulla, eikä kaikilla esim, vanhuksilla, ole koko tietokonetta. Pitäisi järjestää jotenkin MUULLA TAVOIN listat, ja joku organisoida sitä, vai mitä? Ei tähän uuteen keksittyyn RYÖVÄYKSEEN kyllä silmät ummessa mitään tekemättä suostuta! Varmaan saadaan 100 000 nemeä helposti alle, kaikki uskikset eri piireistä esim, kaikki muutkin jotka arvelevat että voivat netin kautta saada muualta ohjelmansa kuin Ylen kautta (VARMASTI SAA :) ) ja hätätilassahan käväsee kerran vuodessa KAVERILLAAN kun pitää nähä joku tietty ottelu!!
Tuossakin kerääntyy tuohon " Ylen Media-maksu"-listaan nimiä, ovat vähän väärässä paikassa vaikka tätä nykyistä varmaankin TARKOITTAVAT..? höh
Meidän tosi monilla ystävilläkään ei telkkua, netin maksamme muutenkin, mitään palvelua emme Ylestä tarvitse, ottaa päähän koko pulju!
demokratiaa laillisuutta tasapuolisuutta

#18 yle pitäisi pilkkoa

17.12.2011 22:28

yle pitäisi jakaa viihdepuoleen ja asiaohjelmiin. Viihde pitäisi rahoittaa mainoksilla tai erillismaksuilla, ei verorahoilla. Ainoastaan eduskuntaan sidoksissa oleva ohjelmatarjonta jäisi yleen. Sub-tv kokonaan muulla tavalla rahoitettavaksi.
vailla tv:tä ja radiota

#19 Re: ei oikein toimi....

17.12.2011 22:56

#17: "vieras" - ei oikein toimi....

Tämä nimilista ei tosiaan oikein toimi. Uskon, että Suomesta löytyisi helposti yli 100 000 ihmistä, jotka olisivat valmiita allekirjoittamaan listan joka vastustaa tulevaa Yle-veroa. Missä saisi nimet näppärästi kerättyä? Nyt Facebookissakin liikkuu niin montaa eri listaa, eli ihmiset kirjoittavat eri listoille nimensä, jolloin vastustajien määrä jakaantuu esim. 15 listalle - ei kamalan fiksua. Tätä vastaan pitäisi oikeasti järjestäytyä ja suunnitelmallisesti suorittaa nimien keräys.

Itseäni ketuttaa joutua maksamaan sellaisesta palvelusta jota en itse käytä. Meillä ei ole televisiota ollut yli 5 vuoteen (koska se ei meidän elämäämme mitenkään rikastuttanut) eikä meiltä löydy radiotakaan...ei edes autosta! Netistä joskus yrittänyt jotain Arena-palvelusta katsoa, mutta jostain syystä sivusto ei toimi kunnolla. Eli en halua tukea YLEn toimintaa millään tavalla. Kun YLEä rahoitetaan tällä tavalla pakollisen veron muodossa ei heidän enää tarvitse kantaa mitään vastuuta mistään.

Ai että kuka tässä voittaa? YLE ja kansanedustajat joiden ei enää tarvitse ottaa huomioon YLEä budjetissaan.

Jouko Kivilahti
Kemi

#20

18.12.2011 20:30

Hieman myöhässä TÄMÄKIN adressi, varsinki ku on ollu jo kymmeniä aiheesta ennenki. En tiedä sitten miksi asiasta ei ole näyttäny olevan tulosta.

Nyt pitäis alkaa puuhata sitte ylelle adressia ja valitusta siitä, että kun heidän palvelut tökkivät ja kaikista uutisista ei Suomessa näköjään uutisoida. En haluaisi syyttää yleä sensuurista tai muusta, mutta jos kerran useampi aihe jää pimentoon .. sille en oikein muutakaan termiä tiedä.

Myöskin ylen tulisi mahdollistaa kanaviensa katselu niille, joilla ei ole televisiovastaanotinta. Netin yli kanavien suorakatselu, yms. Siitähän on vanha sanonta "sitä saa, mitä tilaa". Nythän ylellä tulee olemaan varaa toteuttaa.

Tämän adressin tekijäki ku käyttää vain nimimerkkiä, niin on aika turhaa olettaa adressin olevan vakavalla asialla. Eihän sitä kukaan vakavissaan ota, jos nimimerkin takaa vain kirjoittelee.

Marjaana Lehtovirta

#21 Re:

18.12.2011 22:01

#20: Jouko Kivilahti -

Olen kanssasi samaa mieltä. Ensinnäkin ei kannata adressia laittaa pystyyn nimimerkin takaa ja toiseksi listoja pitäisi olla vaan se yksi.

Jo useita vuosia sitten huomasin kuinka YLE pimittää ja on puolueellinen uutisoinnissaan. Esimerkkinä eräs monista kahakoista Israelin ja Palestinan välillä: Suomessa YLE uutisoi kuinka Israelin puolella oli ihmisiä kuollut, mutta ei sanaakaan maininnut tilanteesta Palestinan puolella. Ruotsin SVT:n uutislähetyksessä samana iltana uutisoitiin siitä kuinka Palestinan puolella ihmisiä oli loukkaantunut. Katsoin sitten ihan mielenkiinnolla MSNBC:n (Amerikkalainen tv-yhtiö) uutiset ja niissä raportoitiin kuinka sekä Israelin että Palestinan puolilla ihmisiä oli kuollut ja loukkaantunut. Oli myös yritetty selvitää mistä kahakka oli sillä kertaa saanut alkunsa ja kuka ampui ensin. Mikäli olisin ainoastaan tyytynyt YLEn uutisointiin olisin saanut tapahtumasta varsin yksipuolisen kuvan.

En koskaan luota sokeasti YLEen, vaikka Suomen valtio kai niin haluaisikin? Että muka puolueeton ja luotettava uutiskanava, joka on jollain tavalla yleishyödyllinen - PYH! Kyllä se on se puolue jota YLEn johtaja edustaa kun määrää miten ja mitä YLE meille kertoo. Eräs median tehtävistä on valvoa vallankäyttöä maassa... mutta miten YLE tämän tehtävän voi suorittaa kun makaa samassa sängyssä eduskunnan kanssa? Sokea johdattaa sokeaa.

 


Vieras

#22

20.12.2011 06:01

En katsele televisiota enkä kuuntele radiota. Miksi siis maksaisin hyvin alhaisista tuloista moista maksua?! Australiassa parannettiin juuri verolakia - vasta yli $20 000 tuloista aletaan maksaa tuloveroa. Suomessa jo alle 8000 euron tuloista jotain ihme telkkaveroa, ei tajuu...

Vieras

#23

26.12.2011 17:25

Yle saisi rahoittaa omaa toimintaansa mainoksilla kuten muutkin. En seuraa tv:tä enkä radiota, varsinkaan Ylen ohjelmia. Yle ei ole tarjonnut mitään mielenkiintoista vuosikausiin. Olen opiskelija, aikeissa hommata tv ruudun vain leffojen katselua ja ulkomaisia nettiohjelmia varten, tv-virittimen voisi deaktivoida niin tv-lupa tarkastajan ei tarvitse vouhottaa... mutta tämä yle-vero nyt on kaiken huippu kun pitäisi se maksaa vaikka ei omistaisi tv-viritintä, itse tv:tä tai vaikka olisi sokea! Vaimonikin on ulkomaalainen jota ei voisi (itseni mukaanlukien) kiinnostaa suomalaiset höpöhöpöohjelmat, englanninkielisiä tekstityksiäkään ei niihin koskaan saa. Tässä jos vaimo ja minä aletaan perustaa perhettä ja tulot kasvaa niin pitäisi maksaa enemmän. Tämä on aivan väärin.

Vieras

#24

26.12.2011 17:29

Onko yle niin köyhä vai rahan ahne??????

Vieras

#25

01.01.2012 12:01

En omista TV:tä ylemaksu on täysin epäoikeuden mukainen niitä kohtaan joilla ei TV.tä ole.
Maksu ei selity sillä että on esim. internet koska siitä maksetaan muutenkin.Kyseessä on aivan sama asia kuin saisi Diesel veron maksettavaksi vaikka ei omistaisi autoa.
Lisäksi YLE on osakeyhtiö,onko jollakin osake yhtiöllä perustuslain mukaan oikeus kerätä kansalaisilta varoja?.Jos tämänlaisia maksuja valtio kehittelee niin pimeätyö nousee ainoaksi järkeväksi toimintatavaksi,jolla voi korvata menetyksen.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko ruotsin opiskelun olla vapaaehtoista?