Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen asetettava syytteeseen uskonnonvapauden kieltämisestä sekä valehtelemisesta

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen asetettava syytteeseen uskonnonvapauden kieltämisestä sekä valehtelemisesta / Tiedotteet / 2.5.-21 Toiviainen valehtelee tulkitessaan Päivi Räsäsen sanoja. / Kommentit


Vieras

#1

02.05.2021 23:32

Tämä kannattaa myös lukea  Pasi Mustosen kantelu Raija Toiviaisen toiminnasta

Kari S Maukonen

#2

03.05.2021 09:13

Tällaisiin virkoihin pyrkiville pitäisi tehdä perusteelliset soveltuvuustekstit. Hyvävelisuhteiden ei pitäisi riittää.


Vieras

#3

04.05.2021 14:05

Toiviainen pois viralta. Ehkä hän alkanu käsittään, ettei totuuden mukaan Päiviä voi syyttää, niin koettaa nyt valheilla onnistuvan. Ei tule onnistumaan, olemmehan vielä oikeusvaltios, vai mihin suuntaan täällä ollaan menossa. Toivottavasti saadaan joku, joka pystyy tämän älyttömän kierteen lopettamaan niin, että oikeus voittaa.

Vieras

#4

02.11.2021 03:49

Vanha sanonta laki on niinkuin se luetaan sopii tähänkin, taustalla vaikuttava agenda ja syyttäjän omat mielipiteet saavat aikaan että Päivin sanomiset yritetään saada syrjiviksi tai halventaviksi, raamatun sana ei kuitenkaan muuksi muutu vaikka kuinka yrittäisi tulkita…ja jos kristityssä maassa ei voi siteerata raamatun sanaa joutumatta syytteeseen ollaan pahin takapajula koko Euroopassa!

Vieras

#5

02.11.2021 10:57

Toiviaiselle potkut ja heti! Hänellä on oma lehmä ojassa, sillä tyttärensä on naimisissa naisen kanssa, joten tyttärensä on lesbo. Alunperin tutkintapyynnön Päiviä vastaan jätti rovaniemeläinen kunnallispolitiikko, Vihreiden Miikka Keränen, joka on itse avoimesti homoseksuaali. Päivin sanomisia on vääristelty niin paljon! Yksi esimerkki: M.Keränen on väittänyt Päivin sanoneen, että homot pitäisi tappaa, siis suurinpiirtein noin Keränen väitti Päivin lausumaksi. Totuus oli kuitenkin se, että Päivi Räsänen siteerasi Raamatun jaetta, jossa homouden harjoittaminen on Jumalalle kauhistus ja sellaiset rangaistakoon kuolemalla (itse vapaasti siteeraten, koska en muista tarkasti, miten jae menee). Keränen yritti siis raamatussa olevaa jaetta panna Räsäsen mielipiteeksi!

Vieras

#6

16.11.2021 21:28

Kyllä,uskon myös raamatun kertovan totuuden.

Vieras

#7

09.02.2022 15:31

Kiitos Pekka Mäkinen. On tärkeää olla mukana tässä meitä kaikkia koskevassa asiassa. Lähetin sähköpostitse kirjoitukseni Anu Mantilalle. Artikkelin sanoma koskee ko. tapauksen tiimoilta esiin tullutta SUURTA tietämättömyyttä kristinuskon perusasioista. Mitä ne ovat? Linkissä kirjoitukseni aiheesta: https://Jeesus-on-Herra.com/raamattu-ei-opeta-meille-vakivaltauskontoa/ Weijo Lindroos

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…