VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.

NYT RIITTÄÄ - projekti

#2276 TIEDOTUS / VAROITUS KESKUSTELUN ALHAISESTA TASOSTA:

19.02.2012 00:29

Heti aluksi on syytä mainita, että tämä ei ole yhden miehen tai yhden henkilön projekti; vaan tällä hetkellä yli 13 000 huolestunutta maamme Kansalaista on mukana tässä projektissa allekirjoituksineen (adressi / kansalaisaloite) + perinteisellä tavalla kerätyt nimet.
Lisäksi projektia vetää Kaakkois Suomen Ajokoirakerho Ry:n Kettutoimikunta ja
projektissa mukana myös muita, kts. http://www.voittajakennel.com/PROJEKTISSAMUKANA.htm

Lisäksi samaa mieltä projektin kanssa 45 Kansanedustajaa ja kaksi entistä Presidenttiehdokasta
(Timo Soini ja Paavo Väyrynen), kts. http://www.voittajakennel.com/KYSELYPRESIDENTILLE.htm
ja http://www.voittajakennel.com/KYSELYKANSANEDUSTAJILLE.htm

* Kaiken edellä mainitun lisäksi projekti on synnyttänyt maassamme valtavan kansalaiskeskustelun; toki tähän olemme pyrkineet ja pyrimme tulevaisuudessakin.

KOSKIEN KIRJOITUKSIA JOITA TÄSSÄ KESKUSTELUSSA ON ESIINTYNYT:

Jätämme tarkoituksella lukijoiden arvioitaviksi susien / koirasusien suojelijoiden herjaavat sekä asiattomat kirjoitukset. Näin jokainen voi arvioida millaisesta hurmoksesta susiensuojelussa on oikeasti kysymys (vink) ja täten ymmärtää, että todellista tietoa
heillä susista / koirasusista ei yksinkertaisesti ole ja siksi he hyökkäävät projektia vastaan "kuin hampaattomat rakit" pyrkien herjaamaan sekä mustamaalaamaan projektia sekä yhtä työryhmän jäsentä asiattomin argumentein. Nyt riittää - projekti seuraa
aktiivisesti tällä sivustolla käytävää keskustelua ja tarvittaessa vie susien / koirasusien suojelijoiden herjaavat kirjoitukset Poliisille.

Korostamme, että kunnianloukkaus on vakava rikos ja suosittelemme siksi lukemaan ajatuksella seuraavan artikkelin: http://www.esaimaa.fi/Online/2010/12/01/Imatran+nettisolvaajat+saivat+sakkoja+ja+tuhansien+eurojen+korvauslaskut/2010110122416/4

Huom.
Se, että projektimme on saanut susien / koirasusien suojelijat - ja myös susitutkijat kommentoimaan vallalla olevaa susipolitiikkaa osoittaa kiistattomasti sen, että olemme vasta tiellä joka johtaa maassamme muutokseen koskien vallalla olevaa järjetöntä sekä luonnonvastaista
susipolitiikkaa. Olemme vasta sohaisseet "ampiaispesää" ja meille tulee jatkuvasti uutta sekä mielenkiintoista tietoa jota julkaisemme. Tähän mennessä toteamme, että maamme susitutkimus on osoittautumassa varsinaiseksi kuplaksi joka on puhkeamassa; susitutkimuksen nimissä ihmisille on tarjottu valheita totuuksina.

Yksi tapa seurata projektimme kehitystä on lukea alla olevaa blogia:
http://markolind.puheenvuoro.uusisuomi.fi/asiasanat/11931/susi

* Lisäämme myös sivustollemme lähiaikoina uutta sekä mullistavaa tietoa suomalaisesta ns. susitutkimuksesta:
http://www.voittajakennel.com/SUSIPROJEKTI.htm
alhainen keskustelija

#2277 Re: TIEDOTUS / VAROITUS KESKUSTELUN ALHAISESTA TASOSTA:

19.02.2012 01:56

#2276: NYT RIITTÄÄ - projekti - TIEDOTUS / VAROITUS KESKUSTELUN ALHAISESTA TASOSTA:

Voi pyhä sylvi ja kaikki sen serkukset! Täällä todellakin on järjen jättiläisen meininki. Keskustelun taso muuttuu heti "alhaiseksi",kun joku uskaltaa kyseenalaistaa tietotaitoanne tai esittää eriävää argumenttia?? Suurinpiirtein joka toisessa kommentissa täällä haukutaan ja uhkaillaan ihmisiä,jotka ovat eri mieltä kanssanne,milloin piipertäjiksi,milloin idiooteiksi,milloin miksikin,lista on loputon! Samoin kirjoitukset ovat täynnä laitonta,eli rikollista toimintaa suosivia ja jopa siihen yllyttäviä kommentteja ja kehoituksia. Tämän projektin vetäjät itse elävät omassa maailmassaan,itse kehittelemänsä kuplan sisässä,jossa ei järjelle pahemmin sijaa jätetä. Ja mikäs siinä,mielikuvitusmaailmassa on mukava elellä,vaalien kyseistä harhaa,että koko kansakunta on ajatusmaailmanne takana,te yksin olette oikeassa,tiede todisteineen on valheellista propagandaa jne.jne. Puheet on kuin suuressakin maailmanvalloituksessa. Oikein kiihkomielellä kun julistaa asiaansa,ilman että siinä välttämättä on järjen hiventäkään,alkaa itsekkin uskomaan omaan sepustukseensa. Minäpä uskallan väittää,että palvomistanne kansanedustajista ja presidenttiehdokkaista ei monikaan olisi tämän aatteen takana,jos olisivat vähänkään tarkemmin asianne moninaisiin ja epäilyttäviin taustoihin tutustuneet ja massahysteriaa lietsovia kirjoituksianne seuranneet. Asioita voi ajaa monella muullakin tavalla,kuin uhkailulla,liiottelulla,painostuksella ja hyväuskoisten ihmisten manipulaatiolla,sekä lisäksi väärää ja vanhentunutta tietoa jakamalla. Jäämme taas innolla odottamaan tätä tulevaa uutta ja "mullistavaa" tietoa suomalaisesta susitutkimuksesta,kunnes sen tiede ja tutkimukset taas osoittavat vääräksi.Kuten väitteet koirasusistakin,vink,vink,vink ja vonk


Vieras

#2278

19.02.2012 02:14

Onko susien julkinen paijaaminen ja kuolevien metsien ihannointi yhteydessä satanismiin?
Susi - koirasusi - baskervillen koira - ihmissusi - synkä metsä - kuolleet puut - syvä musta lampi --> nämä kaikki yhdistetään kauhun ja kuoleman ihannointiin. Mitä kaunista on kuolemassa? Ei mitään. Se on ruma.

Vieras

#2279 Re: Re: TIEDOTUS / VAROITUS KESKUSTELUN ALHAISESTA TASOSTA:

19.02.2012 02:17

#2277: alhainen keskustelija - Re: TIEDOTUS / VAROITUS KESKUSTELUN ALHAISESTA TASOSTA:

No joo. Yhtään sutta ei ole vielä sudeksi tutkimuksella osoitettu missään päin maailmaa eikä tulla osoittamaankaan. Se on yksinkertaisesti geneettinen mahdottomuus.

Pohjanmaa

#2280 Re: Re: Liikaa aktivisteja huolehtimassa täälä

19.02.2012 07:10

#2268: - Re: Liikaa aktivisteja huolehtimassa täälä

 

Vai poika........ No mitäs te raavaat vihreän puolueen miehet esikuvanne miehisen miehen Pekan ja raavaan puolisonsa Antonion vihreät kannattajat..... Taitaa oikein ruvetta pelottamaan, ettei tule oikein muilutusta joltakin homosakilta :-)

Sivistyneisyys on niin kovin paljon muuttunut sana tässä vuosien varrella...

Sivistynyttä on tehdä kettutarhaiskuja tai hiippailla sikaloissa kuvaamassa tai tunkea ulostetta toisten postilaatikkoon laillisten metsästyksien takia, mutta metsästys se ei olekaan enää arvon vihreiden mielestä sivistynyttä.....

 

Tämähän se kummallista demokratiaa mielestäni on. Miten tuollainen pieni vähemmistö päättää esim susien suojelusta???

Pohjanmaa

#2281 Re: Re: Liikaa aktivisteja huolehtimassa täälä

19.02.2012 07:17

#2267: aatteleppa ite,ihan ite! - Re: Liikaa aktivisteja huolehtimassa täälä

 

Ai sielä vihreiden housuissako sitten on jotain??? Minusta kyllä näyttää aivan toiselta.

Kaikin puolin tehtävät uhkailut niin pomarkkuun viemisestä kuin muustakin, on mielestäni täysin muuta kuin sivistynyttä.

Te susien suojelijat olette ainakin täälä foorumilla sivistyneisyytenne rippeet näyttäneet, että tuohon korttiin en lähtisi vetoamaan. Demokratiaan, mitä myös toitotatte, ei tällainen kuulu. Demokratiasta puheenollen, 80% kansasta on nykyistä susikantaa vastaan.

 

Nostan edelleen saman asia pöydälle kuin tuossa aiemmin: TÄMÄ ON SUDENKAATOLUPIA HAKEVA PROJEKTI, EI VIHREIDEN KESKUSTELUPAIKKA. MIKSI IHMEESSÄ TE TÄNNE AGRESSIIVISESTI TUNGETTE LAUKOMAAN KOMMENTTEJANNE???

Onko tämä projekti kenties uhka teidän susien suojelulle, vaikka sitä tänne tulette kaikin konstein väheksymään ja dissaamaan.

 

Sivistynyt

#2282 Re: Re: Re: Re: Aatteleppa ite, ihan itse

19.02.2012 08:14

#2273: aatteleppa ite,ihan ite! - Re: Re: Re: Aatteleppa ite, ihan itse 

Ja minä kun (vähän yllättyneenäkin) ajattelin  positiivisesti, että sivistys sittenkin oli saanut jalansijaa, niin eipä sittenkään! Sivistyksen (jalat maanpinnalla) ja ei-sivistyksen (puun oksistossa) rajahan on edelleen ennallaan, tule kuitenkin heti paikalla alas puusta (herjaamatta enää kanssasi eri mieltä olevia henkilöitä tai henkilöryhmiä) ja pysykin, ellet sinne joudu pakottavasti kiipeämään susilauman uhatessa (meidän alueella tämäkin keino on pidettävä mielessä!). Vaaran edessä tämä olisi kaikille sallittua sivistysstatuksen vaarantumatta, kunhan sitten vaaran ohi mentyä tulee taas heti sieltä alas sivistyksen vaikutuspiiriin.

vaari

#2283 ALHAINEN KESKUSTELIJA

19.02.2012 08:50

Oikein kiihkomielellä kun julistaa asiaansa, ilman että siinä on välttämättä järjenhäivää, alkaa uskoa itsekkin.Näin kirjoitat ja olet rehellinen, koska tämä sopii juuri teidän porukkaan. LISÄÄ TUNNUSTUKSIA JA NIMIÄ, NIMIÄ!!
C_S

#2284 Meitsin arvot ovat punavihreitä!

19.02.2012 11:39

Kertokaa te viisaammat, miksi meitsi ei saisi digata susia ja muita petoeläimiä? Ei siinä kai mitään laitonta ole. Meitsi toimii ihan joka asiassa tarkalleen lakien mukaisesti. Lait skulaa hyvin. Meitsi ei käytä, eikä ole käyttänyt koskaan mitään päihteitä. En ole edes ikinä alkoholia maistanut. Se, etten diggaa yksityisautoilua tai kannata kerskakulutusta, ei tee minusta huonompaa. Meitsi ostaa kaikki vaatteet kirpputoreilta ja syö pelkästään luomukasviksia. amerikan malliin eläminen tuhoaa luonnon ja kun luonto tuhoutuu, ei ole enää mitään tehtävissä. Huomioikaa jupit tämä. Ketään ei saa herjata nimellä, mutta nimimerkkejä tietääkseni saa herjata. Meitsi ei siitä murru, kun nimimerkkiäni herjataan. Siitä voin korkeintaan päätellä, ettei jengi diggaa meitsiä näissä piireissä.
Metsästäjä

#2285 Kannattaisiko suojelijoiden lukea ajatuksella

19.02.2012 12:27

Joku viittasi koirasusiin ja että nyt olisi todistettu ettei niitä olisi. Kannattaisiko lukea tämä blogi: http://markolind.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97906-susitutkijat-vaaditteko-oikeasti-meit%C3%A4-uskomaan-ilman-perusteita
Pohjanmaa

#2286 Re: Meitsin arvot ovat punavihreitä!

19.02.2012 12:50

#2284: C_S - Meitsin arvot ovat punavihreitä!

 

Tottakai saat digata susia kaikessa rauhassa!

 

Minäkin "diggaan" esim karhuja! Hieno eläin eikä aiheuta mitään ongelmia asuinalueellani eikä monessa muussakaan paikassa. Syö hirven silloin tällöin eikä haaskaa ruokaa kuten hukka tekee.

En silti missään tapauksessa alkaisi puolustamaan karhua alueilla, joissa se tekee tuhoja.

Mielestäni C_S sinunkaan ei tulisi "digata" susista muiden kustannuksella. Eikä monen muunkaan.

 

 

Eikä minunkaan mielestäni sutta tule hävittää sukupuuttoon. Ei sitä sukupuuttoon hävitetty susivihan aikanakaan.

Miten siinä nyt onnistuttaisiin?

 

 

 

Erik

#2287

19.02.2012 14:33

Tätä susikeskustelun dilemmaa voisi palauttaa perusasioihin eli pyrkiä näkemään taas metsä puilta.

Kukaan ei kiellä ketään ihailemasta (tai vihaamastakaan) sutta tai mitään muutakaan asiaa, kysymys on jokaisen henkilön omasta näkökulmasta ja arvomaailmasta. Puhutaan suvaitsevaisuudesta, joka mielestäni soveltuu myös tällaiseen asiaan (eikä yksin sukupuoliseen suuntautuneisuuteen!). On mielipiteen vapaus ja erilaisiakin mielipiteitä tulisi siis suvaita. Ongelmiin tullaan, jos aletaan toimia tai yllyttää muita toimimaan lainvastaisesti.

Olen sitä mieltä, että ns. suojelijat voisivat pikku hiljaa lopettaa tyhjänpäiväisenä kantaansa puolustavan perusargumentoinnin (kuten susi kuuluu luontoon, sutta ei saa hävittää sukupuuttoon jne.). Muussa tapauksessa lienee kohtuullista vaatia heitä tuomaan samalla esiin, missä, milloin, millä tavalla ja mikä edunvalvontaorganisaatio on tuonut esille heidän argumentointiinsa nähden vastakkaisia vaatimuksia. Diggaa C_S:kin siis aivan vapaasti mitä haluat!

Yksittäisten henkilöiden kiivaitakaan sutta vastustavia vihapuheita tai -tekoja ei voida ottaa tässä asiassa huomioon, samalla lailla suojelupuolen henkilötason kommenteissa on toistuvasti tälläkin palstalla esitetty vihapuheita ja tappovaatimuksia metsästystä ja sitä harrastavia ihmisryhmiä ja henkilöitä vastaan. Kun kaiketi pitäisi keskittyä susiensuojeluun? Vai yhtyykö järjestäytynyt luonnon- tai eläinsuojelu näihin uhkauksiin tai vaatimuksiin? Jos ei, niin ne ovat samanlaisia ylilyöntejä kuin vastapuolenkin kärkevimmät yksittäiskommentit.

Suojelupuoli on itse ajanut vuosien varrella sisään ja siis hyväksyy toimintatavaksi ns. kansalaistottelemattomuuden (luonnonsuojelu, eräisiin elinkeinonharjoittajiin suuntautuva lainvastainen vahingonteko jne). Tällöin he ovat menettäneet puheoikeuden siihen kansalaistottelemattomuuteen, jota yksittäinen kansalainen ehkä käyttää suojellakseen itseään ja omaisuuttaan susien vallattua hänen päivittäisen elinpiirinsä (vrt. suden hyväksyminen luontoon kuuluvaksi ei sulje pois väitettä, että susi ei kuulu asuttuun pihapiiriin).

Dilemman ydin on siis siinä, kuuluuko susi Suomen luontoon, ja keskustelun voisikin saman tien lopettaa, koska tämä on järjestäytyneiden osapuolten yhteinen näkemys.

Sitten se keskustelu, kuuluuko susi pihapiireihin vai ei, niin on asianosaiskeskustelua, joka kuuluu niille ihmisille, ketkä joutuvat asian kanssa elämään. Tämä asia ei kaipaa kerrostaloista satojen kilometrien päästä tapahtuvaa huutelua, vaikka joillakin ihmisillä on kova pyrkimys päästä sanelemaan muiden ihmisten asioita, tämä on ihmismielen ja siinä pesivän kiivaan fanatismin huono puoli. On huonoa argumentointia, että tulee muuttaa pois maalta, koska susi oli siellä jo ennen ihmistä ja ihminen pysyköön pois susien ylimuistoisilta nautinta-alueilta. Samalla lailla tulisi silloin lähtö Suomen kaupungeistakin, koska niiden alueillakin susi oli ennen ihmistä, eikä ajassakaan tarvitse mennä 500 -vuotta kauemmaksi kun näin oli. Susia on jo nähtykin toistuvasti kaupungeissa, mm. Kajaanissa 2 sutta seurasi pyörätiellä koiraansa taluttanutta iltalenkkeilijää. Samalla perusteella ihmislajin kuuluisi väistyä koko ekosysteemistäkin, jos tällaista argumentaatiota halutaan käyttää. Ihminen siis pysyköön omalla reviirillään ja susi omallaan. Tästä seuraa väistämättä, että pihoihin tunkevat sudet on tapettava (kansalaistottelemattomuus tai poliisiorganisaation/riistaorganisaation lupa) ja tuettava samalla suden villieläinominaisuutta ja -populaation säilymistä. Tässä on kysymyksessä yksinkertainen luonnon valinta eli oppimisen ja erehdyksen tie: jos susiyksilö ei pysy vapaassa luonnossa (mistä syystä tahansa) se tulee tapetuksi ja siellä pysyvä villiyksilö jatkaa elämäänsä periyttämällä tervettä susikantaa.

Mikä tässä asiassa on suojelunäkökulmasta vaikeaa tai villakoiran ydin?


Vieras

#2288 Eikun yksi kuti ja se siinä

19.02.2012 14:45

kyllä susi joutaa monttuun.
Peikko

#2289 Susi ei ole millään mittapuulla uhanalainen eläinlaji

19.02.2012 15:14

Ihmisarkuutensa menettänyt suurpeto ei ole enää luonnonvarainen eläin, vaan siitä tulee tuholainen. Sanokoon betonikoloista villeniinistöläisyyksiä huutelevat mitä tahansa. Kun asia ei koske itseä ideologiaa enempää, niin voi loukostaan 5 kerroksesta huudella Virallisia Totuuksia. Toki "aktivisti" tietää minua paremmin, mitä esim. minun takapihallani tapahtuu, onhan hän saanut akateemisen koulutuksen betonilähiössä lötköttämiseen. Teitsit saa vaikka räplätä toisiaan, mutta minä tiedän mitä täällä tapahtuu, toisin kuin te "aktivistit", joka sana teistä laadittujen uutisten perusteella on synonyymi sanalle "rikollinen." Eräässä kommentissa on pyhän vihan vallassa revitelty rikollisuuden suojelulla, salakaatojen pimittämisellä, hyvä-veli järjestelmällä jne. Mitäs tämä "aktivistien" touhuilu sitten oikein on ? Täysin toista kuin suoraselkäisten ja rehellisten sekä viranomaisten toimesta luotettaviksi ja lainkuuliaisiksi todettujen metsästäjien meno. Jos metsästäjät toimisivat kuten nämä "aktivistit", niin he olisivat lätissä alta aikayksikön kovien syytteiden saattelemina. Arvokkaille harrastusvälineille saisivat myös sanoa hyvästit iäksi. "Aktivistithan" vaan saavat laittomuuksillaan lisää arvostusta omiensa keskuudessa, toisin kuin metsästäjäpiireissä käy.

Kuten edelläkin on sanottu, susi kuuluu saloille ja erämaihin, ei pihoihin ja laitumille. Jos se ei pelkää ihmistä, se ei ole susi. Susi ei ole millään tavoin uhanalainen laji, vaikka niin on Brysselissä päätetty, siellähän ei ole susia. Karhutkin ammutaan tavattaessa välittömästi pois, ainakin Saksassa, kuten tässä viime vuonna tapahtui. Susia asustaa Vienan Karjalan saloilla ja Venäjän aroilla niin paljon, että vaikka kaikki Suomessa nähtävät ammuttaisiin pois kuin Saksassa karhut konsanaan, niin viikon päästä niitä olisi jo saman verran tilalla.


Vieras

#2290 Re:

19.02.2012 15:19

#2287: Erik -

"Sitten se keskustelu, kuuluuko susi pihapiireihin vai ei, niin on asianosaiskeskustelua, joka kuuluu niille ihmisille, ketkä joutuvat asian kanssa elämään.  Tämä asia ei kaipaa kerrostaloista satojen kilometrien päästä tapahtuvaa huutelua,"

 

Ja tästä ihanasta teemasta ei koskaan päästä eroon. Leimallisesti korostetaan kaupungin kerrostaloja suojelijoiden asuinpaikoiksi. En itse asu kerrostalossa, kaupunkiin tämä alue kyllä kuuluu mutta on siitä huolimatta ihan oikeaa maaseutua.

 

Hyväksyn tietyillä ehdoilla tämän kaupunki näkökulman keskusteluun, ei oteta kaupunkilaisten mielipiteitä huomioon. Asia ei heitä koske. Onko adressin vetäjät tähän valmiita? Poistetaan nimilistalta helsikiläiset, turkulaiset, oululaiset, jyväskyläläiset ja vielä imatralaiset.

He eivät voi tässä asiassa olla asianosaisia. Yhdelläkään heistä ei voi olla mielipidettä asiaan jossa susia halutaan vähentää.

Huomauttasin myös ettei kansalaisalotteessa huomioida alle 18 vuotiaiden nimiä. Turha siis laittaa sinne koko perheen taaperoiden nimiä. Ei sillä mitään merkitystä ole, nimilista ei saa puolessa vuodessa vaadittua nimimäärää. Sen näkee kun vilkaisee tilastoa.

 


Vieras

#2291 Re:

19.02.2012 15:22

#2289: Peikko -

Olet varmaan oikea neiti kertomaan miten asun ja vielä parempi väittämään etten haluaisi pihallani nähdä susia.

Erik

#2292 2290:lle

19.02.2012 17:24

Yritin vain sanoa, että mielipiteitä saa ja pitääkin olla, mutta läheisyysperiaatteella se mielipide, joka tulee asianosaiselta haittatilanteessa elävältä on eri kategoriassa kuin se mielipide, joka tulee haittojen ulkopuolella olevalta, vaikkakin aiheesta aidosti kiinnostuneelta ja sitä tärkeänä pitävältä "etä-keskustelijalta". Emmehän halua yksilönä, perheenä, kyläläisenä, kuntalaisena tai suomalaisenakaan, että asiaamme päättävät toiset yksilöt, toiset perheet, naapurikyläläiset tai -kuntalaiset puhumattakaan ruotsalaisista tai venäläisistä.
Tämä on perustavaa laatua oleva asia ja helppo ymmärtää, jos sitä oikeasti pyrkii ymmärtämään.
C_S

#2293 Meitsi lähtee pitkälle lomalle Intiaan!

19.02.2012 18:21

Jos susikanta ei elvy riittävälle tasolle, meitsi lähtee joogailemaan Goalle muiden gurujen messiin. Meitsi skulaa skebaa päivät pitkät ja joogaa. Olen snadisti pettynyt tähän susien vastaiseen ilmapiiriin. Wolffit on komeita ja kauniita eläimiä.
Anti Sativa

#2294 Re:Kiitos Erik

19.02.2012 20:34

#2287: Erik -  

 Ei voi kuin ihailla tuota Erikin järkevää argumentointia kohta kohdan jälkeen...Lisää tällaista tekstiä!

 Näin se on nähtävä.

Nimiä adressiin.

tule syödyksi

#2295 Re: Koiria tässä maassa riittää tapettavaksi asti. Susien kans on vähän niin ja näin.

20.02.2012 01:13

#12: kaupunkilainen - Koiria tässä maassa riittää tapettavaksi asti. Susien kans on vähän niin ja näin.

mites kun se susi on sinun ovellasi tai paremminkin se lauma...mites suu pannaan?

C_S

#2296 Jos meitsin ovelle tulisi susilauma

20.02.2012 07:34

niin meitsi ehkä hetken tsiigais ja kelais että missä se kamera on ja alkais räpsiin kuvaa. Kohta pitää mennä vetää unta palloon, koko yö tuli skulattuu skebaa ja sanoitettuu wolffibiisii Maran kanssa. Mitä Martti olet mieltä wolffibiisin lopputuloksesta? Soundi on voimakas ja sanat rimmaa hyvin meitsin mielestä.

Vieras

#2297 Re: Jos meitsin ovelle tulisi susilauma

20.02.2012 08:38

#2296: C_S - Jos meitsin ovelle tulisi susilauma niin meitsi ehkä hetken tsiigais ja kelais että missä se kamera on ja alkais räpsiin kuvaa. Kohta pitää mennä vetää unta palloon, koko yö tuli skulattuu skebaa ja sanoitettuu wolffibiisii Maran kanssa. Mitä Martti olet mieltä wolffibiisin lopputuloksesta? Soundi on voimakas ja sanat rimmaa hyvin meitsin mielestä.

 

Paimenpojan virsi.

      (Wolffibiisi)

 

Ala tyyli, tääl-lon susityössä

Kaiken kansan, suunsa soittamaa.

Vaikka terävää, ois tuppivyössä

Kuuluu kovan, kallon kolinaa…

Harhateille, täällä peto karkaa

Yössä vaikka, loistaa täysikuu.

Väsy painaa, paimenpoika parkaa

Taiston ylle, valta velhoutuu…

 

Miksi valittaisin, metsä huokaa

Luonnon huomisesta, huolisin.

Vatsani on, täynnä riistaruokaa

Suden suuhunko, sen antaisin…

Yksi valvoo, Metsäpeuran huolta

Toinen tietää, kannan kääntyneen.

Kolmas kääntää, koirasuden puolta

Kuva-kulmat, vaihtuu lehtiseen…

 

Harha usko, tutkimuksen työssä

Epä vireessä, sen urut soi.

Kirkkokansa, herännyt on yössä

Aamun aurinko, sen hopeoi…

Peto perkuleestä, kannan huolta

Senkö suuhun, kaiken kantaisin.

Luonnonrauhan, vahdin päivän puolta

Kaikkeni vain sille antaisin…

 

Satiaiset, kutittavat meitä…

Cannabiksen, savu kirvelee.

Itu-hippi, hiipii kyläteitä

Sikaloihin. sisään pyrkinee…

Vastuksina, pientä piiperöistä

Pissiksien, pikku armeijaa…

Kettu-tarhan, iskun tihutöistä

Näitä poliitikot, kiittää saa…

 

Eipä heitä, metsästäjät meitä…

Koululaisten, viisaat vanhemmat…

Perheen jäsentä, ei täällä peitä

Koira-suden, hinnat hulluimmat.

Geeni perimää, voi vastaan tulla…

Väärin veisaisinko, silti viis…

Suden hoito, suunnitelman sulla

Perii koira-suden hukka…hiis…

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#2298 Paimenpojan virren tuottajalle

20.02.2012 13:20

(( )) = Kunnioittava Hiljaisuus!!! Edessä on Kirjallinen Taideteos!!!

Vieras

#2299

20.02.2012 16:03

Ensin ihmisten ja kotieläinten turvallisuus - haitallisesta sudesta syytä päästä mahdollisimman tehokkaasti eroon. Olette hyvällä asialla - yrittäkää jaksaa.
Räppäri

#2300 Mökki savon skutsissa

20.02.2012 16:42

Mun faija osti savon skutsista mökin about 10 vuotta sitten. Silloin skidinä meitä broidin kanssa ärsytti jo ne fucking pupujussit pullasorsat pilkulliset hirvet juoksivat siellä poikin. Mä silloin jo toivoin että olisi jotain ötököitä jotka voisivat syödä ne. Nyt kun mennään pöndelle niin meidän mökkiskutsissa ei enää juokse niitä enää ja hyvä niin , faijalla on kamera se käy tsiigamas okulaarin läpi niitä petoja ja diggaa niista. Parempi näin että on niitä kun jotain fucking jänöjä syömäs puita tai sorsat paskoo rannan sit hirvet on vaarallisii muutenkin. Nykyään on mökillä skutsissa viihtyisämpää kun on petoja pitämässä ötökät poissa sieltä. Joten tämä teidän skeida adresinne on täsin turhaa.