VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE


Vieras

#3101 Tiedoksi metsästäjänaiselle ja muillekin vänrikistä

11.04.2012 08:07

Lissabonin mies lienee mielisairaalan (sellaisiakin vielä on, vaikka avohoito on yleisempää!) potilas, siellähän on mahdollisuus pitää valvotusti yhteyttä ulospäinkin: vierailutunnit ja nettiyhteyttäkin voi tietyissä määrin käyttää. Vänrikillä tuntuu siellä aika käyvän pitkäksi.
Että tämmöinen on meillä keskustelukumppani.
NYT RIITTÄÄ -projekti

#3102 SUSI-ILTA NYT TELEVISIOSSA:

11.04.2012 09:23

torstaina 12.4. A-studio Talk TV1 aiheena susi klo 21:05
* kannattaa katsoa ja levittää tietoa tästä ohjelmasta eteenpäin
(toivotaan, että ne henkilöt jotka ovat asiamme takana pesevät puhtaasti susiensuojelijoiden näkemykset)

* Huom. Olemme tähän mennessä onnistuneet herättämään valtakunnallista keskustelua; nyt susiasiat ovat alkaneet kiinnostamaan jo TV- mediaa. Tästä on hyvä jatkaa Me olemme siis oikealla tiellä, vaikka jotkut väittäväkin ymmärtämättömyydessään jotain aivan muuta - nämä tällaiset väittäjät ovat susiensuojelijoita vaikka väittävätkin harhaanjohtavasti olevansa metsästäjiä (vink)
Eränkävijä

#3103 Pitää löytää parempi harjoitusvastustaja(vink) mielialaa kohottamaan

11.04.2012 17:38

Nyt kannattaa projektin kaivaa esiin lisää näitä ärtymystä ja jopa raivoa herättäviä fiktiivisiä hengennostatushahmoja (Cannabis Sativa, Vänrikki)
Muuten kannattaa jatkaa samalla linjalla. Elikkä jättää sairaat lausunnot sensuroimatta ja pitää niitä susiensuojelijoiden touhuna.
Ei kukaan susiensuojelija ja tavallinen ihminen oikeasti jaksa tätä palstaa kovinkaan pitkään seurata, saatikka säännöllisesti kirjoittaa.
Vänrikin jälkeen olisi hyvä jos esiin pulpahtaisi uskottavampi susien puolustaja(vink) taistelutahtoanne kiihdyttämään.Muuten koko hommaa uhkaa nuutuminen.
Hyvän asian puolesta allekirjoittajia pitäisi olle enemmän kuin 7 per päivä, ainakin kaksinumeroinen luku. Tällä menolla 50000 rajan rikkomiseen kuluu toistakymmentä vuotta.

Vieras

#3104

11.04.2012 19:12

vänrikki hiljeni ku tajus että pahentaa asioita...toisaalta sääli ku oli niin hyvää mainosta vihreille...

Vieras

#3105

11.04.2012 19:36

lissabonin vänrikin teksti on värikästä luettavaa.Mielipiteensä sanoo selkeästi,jotta te tajuaisitte mitä tappaminen on.
Pekka

#3106 Re: Pitää löytää parempi harjoitusvastustaja(vink) mielialaa kohottamaan

11.04.2012 20:18

#3103: Eränkävijä - Pitää löytää parempi harjoitusvastustaja(vink) mielialaa kohottamaan

 

Ainakin sinä jaksat näköjään seurata (VINK)

 

Olisko oma lehmä ojassa (VINK VINK) ???

 

Eihän tavallinen ihminen jaksakaan tollasta hihhulointia, se on aina joku viheraktivisti, joka ei ajattele muuten kuin sillä propaganda äänellä. Sillein se neuvostoliittokin aikoinaan pyöri, ei siinä mitään järkeä tosin ollut.


Vieras

#3107

11.04.2012 21:15

Ei taida Ville Niinistöä Hesassa paljoa huolestuttaa jos maalla vähän juoksentelee.
Ihme sakkia nuo vihreät. Kaikista kovimpia kaupunkilaisia, ja muka tietävinään asioista joihin ei ole minkäänlaista kosketusta ja kokemusta.
hoh hoijaa, öitä!

#3108 Re:

11.04.2012 21:59

#3105: -

Eihän tuo tekstaile kuin sukupuoli elimistä ja niiden eritteistä. No, joku voi nähdä ne värikkäinäkin. Palstan ajamaa asiaa nuo jutut sivuavat hyvin kaukaa....


Vieras

#3109 Re: Tiedoksi metsästäjänaiselle ja muillekin vänrikistä

11.04.2012 22:39

metsästäjänainen

#3110 Re: Tiedoksi metsästäjänaiselle ja muillekin vänrikistä

11.04.2012 22:46

#3101: - Tiedoksi metsästäjänaiselle ja muillekin vänrikistä

:) Juu. Itselläni on vaan perustelut sille, miksi adressiin olen nimeni laittanu. Olisi kuitenkin mielenkiintoista tietää, millä perusteella niin useat ovat sitä mieltä, että susi on ihana eläin, joka saa tappaa koirat ja susia taas ei saa tappaa. Vahvasti epäilen näiden ihmisten tuntevan sudet vaan kirjojen mukaan, joka ei mielestäni ole hyvä peruste haukkua metsästäjiä tai muita tämän adressin kirjoittaneita tai yleensäkkään väittää tietävänsä susista.

voi te susi pelkurit

#3111

12.04.2012 03:27

kovastipa te haukutte vänrikkiä ja kuitenkin luette sen juttuja ja jaksatte taivastella niitä.eli johtopäätös on,että tiedätte hällä olevan oikean asian ajatuksia.itse en tiedä kuka vänrikki on mutta luulisin,että paljon paljon älykkäämpi kuin kukaan teistä jotka moititte hänen jämeriä mielipiteitä!
mie ja susihukka

#3112

12.04.2012 03:42

ja sitten vielä se tosiasia,että te maalaiset ootte tosiaan tolloja. muistakaa että teän pitäis olla luonnon puolesta niin onkin näin,että hesalaiset joutuu puolustaan luontoa kun te pölkkypäät tuhoatte tappamalla sitä.Käykää kouluja enempi älkääkä vaan lukeko satukirjoja"ISO PAHA SUSI,KOLME KARHUAjne.kannattais joskus ajatella akateemista koulutusta ja sivistystä eikä olla niinkuin ootte pölijöitä. Tosin ei kaikki,mutta liian harvassa on ne viisaat maalaiset jotka käyttää sitä kuuluisaa maalaisjärkeä.
Pohjanmaa

#3113 Re:

12.04.2012 06:40

#3112: mie ja susihukka -

 

 

Ymmärrätkö itekään mitä päästät suustasi?

"hesalaiset joutuu puolustaan luontoa kun te pölkkypäät tuhoatte tappamalla sitä".........

Voi herran pieksut, ymmärrätkö ylipäänsä mitään luonnonsuojelusta? Tappaminen ei ole luonnon tuhoamista. On ylipäänsä aivan absurdi ajatus, että petoeläimet hoitaisivat hallitusti jotain hirvieläinkantoja puhumattakaan muista eläimistä tai että pienpetokannat lintukantoja jne. Siitä on luonnonsuojeluun yhtä pitkä matka kuin helsingistä rovaniemelle kun te helsinkiläiset uusvihreät yritätte suojella luontoa.

"kannattais joskus ajatella akateemista koulutusta ja sivistystä eikä olla niinkuin ootte pölijöitä"

Mitä ihmeen tekemistä akateemisella koulutuksella on luonnonsuojelun kanssa???

Miten akateeminen koulutus tai sivistys antaa eväitä ymmärtää luontoa helsingistä käsin paremmin kuin maalla ikänsä eläneet ja kasvaneet ymmärtää. Miten ihmeessä luulet sieltä asfaltti viidakosta tietäväsi paremmin asiat kun niiden asioiden kanssa täälä maaseudulla eletään jokapäiväistä elämää.

 

JA jos tämä lissabonin vänrikki on sitten teidän sivistyneiden vihreiden keulakuva, niin eipä tarvitse kahdesti miettiä, mitä sana sivistys teidän keskuudessanne tarkoittaa.

 

 


Vieras

#3114 3111:lle ja 3112:lle

12.04.2012 12:07

Enpä tässä nyt kommentoi kenenkään älykkyyttä tai oikeita ajatuksia, jokainen arvioi niitä omasta arvomaailmastaan lähtien.
Kirjoittaja viittailee sivistykseen, mutta ei liene itse ihan paras esimerkki sen suhteen, sillä eihän eri mieltäkään olevan "tollottelu, pölijöittely, pölkkypäittely tai pelkuroittelu" liene sivistynyttä keskustelua. Ja hyvä keskustelutapa lienee sekin, että kun nimimerkin takaa ilmaisee itseään eri kirjoituksissa, niin ei muuttelisi nimimerkkiäkään ihan varttitunnin välein.
nimimerkillä ei väliä

#3115

12.04.2012 21:24

Näin on asianlaita,että kaupunkilaisilla on enempi tietoa kuin jollain tyhmillä maalaisilla.Tunnen kyllä montakin erittäin hienoa maalaista,jotka on niin fiksuja etteivät ne tämmösille tyhmille palstoille kirjottele.Mukava näillä kirjoituksilla saada jotkut teistä puhiseen raivosta kun susia puolustaa.Siinä näkee teän raivoamisen.Kirjoitan just siksi!
metsästäjänainen

#3116 Re:

12.04.2012 22:35

#3112: mie ja susihukka -

Jos se on sivistystä, että puhuu kirjojen pohjalta asiasta, mistä ei tiedä käytännössä mitään niin ok jätän todellakin väliin. Tässä elämässä pärjää, jos käytännössä asioita osaa. _Itse en arvosta yhtään kirja tietoa, eikö se ole niin, että ei kannata uskoa kaikkea, mitä lukee?

 

Mun ymmärrys ei riitä näille susisuojelioille, jotka Etelä-Suomessa ovat ikäsä asuneet, mitä ne tietää tästä aiheesta? No ehkä osaavat suden jopa erottaa, jos se Mannerheimintielle eksyisi. :) Sitä odotellessa...

metsästäjänainen

#3117

12.04.2012 22:51

"Näin on asianlaita,että kaupunkilaisilla on enempi tietoa kuin jollain tyhmillä maalaisilla.Tunnen kyllä montakin erittäin hienoa maalaista,jotka on niin fiksuja etteivät ne tämmösille tyhmille palstoille kirjottele.Mukava näillä kirjoituksilla saada jotkut teistä puhiseen raivosta kun susia puolustaa.Siinä näkee teän raivoamisen.Kirjoitan just siksi!"

Luulisinpa kuule, että tänne kirjoittevilla maalaisihmisillä taitaa olla ihan syykin, itse en kirjoittele mihinkään muille palstoille, mutta tämä aihe koskee minua ja erityisesti koirieni elämän kestoa. Raivoamisesta tuskin on kyse, enemmänkin sananvapaudesta, itse ainakin tahdon kertoa näkemykseni ja jakaa mielipiteet muiden ihmisten kanssa, tosin suoraa sanottuna Etelä-Suomessa ikänsä asuneiden mielipiteitä en pidä kovin suuressa arvossa, kun ei asia edes heitä koske, he suojelevat susia, joiden luonne on heille täysi arvoitus. Näin näen asian itse, miten sinä näet maalaisihmise tyhminä? Miksi?

Pakko mainita, Etelä-suomesta saa lähes aina töitä, kun kertoo olevansa maalta, vaikka maalaiset ovatkin niin tyhmiä. :) Etelä-Suomessa narkkarit, rikollisuus ja kiire on kolme päällimmäistä asiaa. Näin näen asian.

Vieras

#3118

13.04.2012 00:48

Mitäs tässä kiistelemään onko kaupunkilaiset vai maalaiset viisaampia. SiiRRETÄÄN SINNE HESAAN JOKU 100 SUTTA NIIN ON SITTEN MITÄ SUOJELLA.
metsästäjänainen

#3119 Re:

13.04.2012 06:16

#3118: -

Kannatan. :) Saisivat, mitä haluaisivat.

metsästäjänainen

#3120 MARKOLLE KYSYMYS

13.04.2012 06:22

Onko kenties mahdollista järjestää mielenosoitus kyseisestä aiheesta(koirien muistolle) Helsingissä? Itse olisin valmis tulemaan ajokoirieni kanssa paikalle.

En vain yksinkertaisesti voi sille mitään, että tämä asia on minulle tullut tärkeäksi. Luulenpa, että metsästyskoirat Helsingissä olisivat harvinainen ja huomiota herättävä näky.

Vieras

#3121 Sudet pihoista pois

13.04.2012 07:23

Laki muutettava sudet pois pihoista. Muun riistan metsästys tilanteessa jos susi näyttäätyy
on lupa ampua sutta silloin se pysyy hallinnassa arkana ei tässä ole muuta tietä.
Ei niihin välttämättä aina osu lainkaan eikä ne sukupuuttoon tällä systeemillä kuole eihän
kettukaan ole sukupuuttoon mennyt vaikka sitä lähes tällä systeemillä ja vielä erikseen metsästetään.
Maalaisjärki

#3122 Ehdotan kompromissia

13.04.2012 09:50

Ei ole mitään järkeä aidata kaikkea susilta, eikä edes mahdollista. Sen sijaan isompien kaupunkien lähelle voisi aidata wolffipark -tyyppisiä susireservaatteja. Eli niin saataisiin viherpiipertäjille ihania susia pällisteltäviksi, pysyvä, vakaa ja hallinnassa oleva susikanta, joka ei aiheuta vahinkoa lainkaan. Muualta Suomesta sudet sitten joko siirrettäisiin wolffiparkkeihin tai vaihtoehtoisesti nahkurin orsille. Varmasti olisi kokonaisuudessaan halvempi veronmaksajille ja salakaadotkin loppuisivat, koska ei kukaan wolffiparkkien susia toki uhkaisi.

Vieras

#3123

13.04.2012 10:43

Hienoa nähdä kuinka eilisen a-talkin jälkeen nimiä sataa tuhansittain listalle. Tällä menolla kymmenen vuoden päästä on vaadittu 50 000 täynnä. Perskule joo, kansalaisaloitteen nimet pitäisi kerätä puolessa vuodessa eli aikaa saada puuttuvat 35 000 nimeä on vielä yli kuukausi.
Pohjanmaa

#3124 Re:

13.04.2012 11:46

#3123: -

 

 

Kuka on väittänyt, että nimiä sataisi a-talkin jälkeen??

 

A-talkissa tosin tuli hienosti asiat esille.

Parasta antia tämä nuori lammasfarmari nainen, joka hieman häpeissään myönsi olleensa aiemmin city-vihreä.

ISO TUNNUSTUS tälle tytölle!! Uskalsi kertoa totuuden omista aiemmista ja virheellisistä mielipiteistänsä huolimatta!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.04.2012 12:28