VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.


Vieras

#651

31.12.2011 22:03

Hyvä juttu !
Tietoa on

#652 Susia ei tarvita Suomessa,,,Poliittiset suset riittää

31.12.2011 22:18


Uraanivoimalat tappaa kaiken elämän Uraanikaivoksilla !
Tulkaa mukaan ,,Ydinvoimasta Kansan äänestys Adressiin
Kaikki jotka haluaa elämän jatkuvan vielä meidänkin jälkeen.
Uraanivoima on pahin tappavin,,Terroristi maan päällä:
Riki

#653

31.12.2011 22:59

Sudet on kyllä hieno juttu erämaassa. Mutta susien kannasta on huolehdittava niin jotta ne eivät tunkeudu ihmisten ilmoille tai tee haittaa lemmikeille tai karjalle.. Käsittääkseni ei karjaa tai muutakaan lihatuotantoeläintä pysty edes vakuuttamaan tällaisen varalle. Eli ne joutuu pikimmiten itse rauhoittamaan jos sellaisia havaitsee?

Vieras

#654

31.12.2011 23:54

Kantaani en maailmassa vaihda, en ampuisi täältä viimeistä sutta, mutta toiseksi viimeisen ampuisin...

Vieras

#655 Re:

01.01.2012 00:57

#654: -

Eikäs kannatakkaan vaihtaa..;) Ihan hyvältähän tuo kanta kuulostaa...:) Toivottavasti kuitenkin olis uros, mikä jäisi..? Ihan vaan kaiken varalta...;)

Zepposesi

#656 Re: Re: Re: Re: Re:

01.01.2012 07:57

#629: - Re: Re: Re: Re:

"Ei näitten Zepposen omien lukujen valossa, mutta tämä koko populaatio on satojatuhansia niinkuin noissa dogumenteissä kerrotaan, vaan sinä et taidakaan osata kieliä...Zepposeni.."

Juu en osaa noita sinun osaamiasi kieliä. Voisitko valaista minua aluksi sillä, mitä tämä "dogumentti" tarkoittaa? Ja mitäkähän ihmettä sinä tällä kertaa koko populaatiolla tarkoitat? Rajan takana vai koko maailmassa? Sinusta ei oikein ota selvää.

Greenman

#657 Ruokin susia

01.01.2012 09:01

Olen alkanut ruokkimaan supikoirien lisäksi nyt susia, koska sitten ne eivät tapa muita eläimiä. Vien niille lohta ja kirjolohta 100 kg viikossa. Saan kalat edullisesti kalatukusta. Myös toisinaan saan ison erän silakkaa. Kaikki on kelvannut tähän mennessä. Ei kylläinen susi saalista.

Vieras

#658

01.01.2012 09:49

01.01.2012 Ja tasan 6000 allekirjoitusta!

Tästä on hyvä jatkaa Kansalaisaloitteessa vielä viimeisellä demokraattisella ja ennenkaikkea laillisella vaikuttamisen tiellä samalla voimalla kuin tähänkin asti.

Levittäkää adressin näkyvyyttä kaikin mahdollisin luvallisin keinoin, jokainen tahoillanne mahdollisimman laajoille intressipiireille, joiden voisi olettaa joutuvan kärsimään jossain muodossa susien aiheuttamasta negatiivisestä vaikutuksesta.

Susien suojelussa maailmanlaajuisesti on kysymyksessä aivan muusta kuin uhanalaisuudesta kuolla sukupuuttoon. Todellisuudessa monisatatuhantinen susi, on solutettu tehokkaaksi aseeksi maailman vihreän luontoterroriliikehdinnän avulla tuhoamaan luonnosta sen monipuolisuuden ja rikkauden, tuhoamaan ihmisien luonnonkäytön rikkauden, tuhoamaan ihmisien hupenevan elintilan hyväksikäytön, tuhoamaan luonnosta elämänlaatunsa ammentavilta ihmisiltä kallisarvoisimman elämän tarkoituksen ja voiman, tekemään lopun metsästyksestä koirien kanssa, tekemään lopun maalla liikkuvan syötävän riistan ja kaikkien kotieläinten elinmahdollisuudesta, tekemään lopullisen lopun ihmisten ulkonaliikkumisen ja mökkeilyn turvallisuudesta...

Tähän suden turkkiin puettuun yritykseen koko urbanisoitunut tyhmä länsimaailma ehtikin ottaa osaa jo useita vuosia samoin kohtalokkain seurauksin kuin esim Venäjällä on totuttu sen suuren ja asumattoman erämaa-alueensa vuoksi koko ajan.

Nyt kuitenkin ovat CANADA, USA, ja VIRO karvaitten kokemuksien pakoittamina ottaneet samat ohjat käsiinsä kuin mitä Venäjällä on aina susien kanssa jouduttu käyttämään, mutta jossa taistelussa siellä ei vielä koskaan olla päästy tehokkaaseen tulokseen massiivisen erämaan ja heikon hyökkäyksen vuoksi.

Maailman uhanalaisen Metsäpeurakannan rippeen, jonka säilymisestä Suomi yksin kantaa vastuun, ovas sudet parissa kolmessa viimevuodessa tappaneet lukumääräisesti puoleen siitä, mihin ne metsästäjien siirtoistutusten ja tarhakasvatuksien seurauksena jo saatiin Suomessa nousemaa!

Canadan karibukanta oli siellä aloitetun susibuumin alussa 800 000 yksilöä käsittävä elinvoimainen ja terve jättiläispopulaatio. Nyt ovat sudet sen hävittäneen parissakymmenessä vuodessa käsittämään enää 70 000:n rippeet, eivätkä alkuperäiskansatkaan saa niitä enää elääkseen siellä ampua.

On korkea aika täälläkin avata silmänsä näkemään ja korvansa kuulemaan mitä ympärillä todellisuudessa tapahtuu, todellisuun hyvin harvoin vastaa sitä käsitystä, mitä valtaapitävät ammattivalehtelijat väittävät.

Oman järjen käyttö, ja oikean tiedon hankkiminen on vielä toistaiseksi ainakin luvallista...

Vieras

#659 Re:

01.01.2012 10:59

#658: -  

 "Susien suojelussa maailmanlaajuisesti on kysymyksessä aivan muusta kuin uhanalaisuudesta kuolla sukupuuttoon. Todellisuudessa monisatatuhantinen susi, on solutettu tehokkaaksi aseeksi maailman vihreän luontoterroriliikehdinnän avulla tuhoamaan luonnosta sen monipuolisuuden ja rikkauden, tuhoamaan ihmisien luonnonkäytön rikkauden, tuhoamaan ihmisien hupenevan elintilan hyväksikäytön, tuhoamaan luonnosta elämänlaatunsa ammentavilta ihmisiltä kallisarvoisimman elämän tarkoituksen ja voiman, tekemään lopun metsästyksestä koirien kanssa, tekemään lopun maalla liikkuvan syötävän riistan ja kaikkien kotieläinten elinmahdollisuudesta, tekemään lopullisen lopun ihmisten ulkonaliikkumisen ja mökkeilyn turvallisuudesta... "

Voi herranjumala mitä sontaa! Kyllä se ihminen on mikä luonnon monipuolisuutta tuhoaa, eikä pedot. Järki käteen hoi! Vihreää luontoterroriliikehdintää, mitä ihmeen kuraa tämä tekstisi on?


Vieras

#660 Re: Ruokin susia

01.01.2012 11:32

#657: Greenman - Ruokin susia 

 OOtko tosissas ??? syötät villipetoja kalalla!!!!!

Kalallakin on henki kyseessä kalat säilyvät parhaiten vesistöissä ja niita pyydetään vain ihmisille tarpeeseen mutta jos joku hölmö niitä ostaa pedoille kyllä kauppias tuottaa.

Piipertäjille kyllä henäkin elää  ELÄMÄ ON RAAKAA!!!!

Turvallista elämää kaikille

#661 Emme tarvitse susia

01.01.2012 11:36


Ihmissudet riittää niitä on Suomi täynnä !
Samoin Ilvekset !
Petojen suojelijat aisoihin.
Jokainen susi sekä ilves--- niitä emme tarvitse.
Korkea Saaressa voi lajit säilyttää ei muualla.
Heinäkin elää ELÄMÄ ON RAAKAA !!!!!

#662 Perinne jatkuu

01.01.2012 11:48

Suomi laajaan asuttu periytyvät metsästäjistä pidetään perinnettä yllä.

Vieras

#663 Re: Re:

01.01.2012 12:16

#624: - Re:

"Perussuomalaiskantaa pitäisi harventaa."

 

Vihapuhetta! Tuosta pitäisi jo tulla poliisitutkinta! Ylläpito, poistakaa viesti!

Ei kun hei! Unohdin! Vasemmistopopulistin sanomana tuohan on ihan järkevä kommentti, täysin oikea ja sallittu.

Allekirjoittanut adressin

#664 Loppuuko Järki

01.01.2012 12:30

Olen vihreä ja ollut jo pitkään. Mutta metsästänyt jo pitkään nuoresta pojasta lähtien sekä olen koiraharrastaja. Minulla on noutava koira lähinnä vesilinnustukseen, ajavakoira pienpetopyyntiin sekä 2 luolakoiraa. Asiaan: En todellakaan ymmärrä että HALUTAAN suojella häiriintyneitä susia, ilveksiä tai karhuja, näistä karhu nyt on harmittomin luonnontasapainon keinuttaja. Tällä hysteerisellä etenkin susien suojelulla saadaan pahaa aikaan, terveet sudet tulevat loppuviimeksi kärsimään eniten. Susia tulee olla ja kuuluu olla tietyissä rajoissa! Kun sudet tappavat karjaa, koiria ja kotieläimiä niin kyseisille susille tulisi osoittaa ihmisen taholta luvallista metsästystä että saavat sen pelon ihmisestä, tässä on se syy miksi häirikkösusia on. Toinen syy ovat varmasti väitetyt tarhasiirrännäiset. Ilvekseen: Ilveskanta on jo paikoin räjähtänyt totaalisesti ja romahduttanut mm, jäniskannan, metsäkanalintukannan ja etenkin metsäpeurakannan johon myös suden osuus on suuri. Onko niin että ei metsäpeurakannalla ole mitään väliä vaan pääasia että on susia? Jäniksiä, kanalintuja sekä kettuja ei saa olla pääasia että on ilveksiä? Itse aktiivisena riistanhoitajana näen että sillon ollaan balanssissa kun metsissä on muutakin kuin petoja. Alueella jossa metsästän oli 2003-2006 totaalinen metsäkanalintujen kato sekä jäniksistä ei jälkeäkään mutta supikoiria, minkkejä ja kettuja niitä riitti. Kun ko. pienpetokanta saatiin normaalille tasolle palasi ns, balanssi taas maastoihin joskin vei kyllä aikaa. Keväällä metson ja teeren soidinta katselleene sekä jäniksien valtapolkuja talvihangella katsoneena tietää mitä oikea luonnonsuojelu on. On näitä cityvihreitä jotka kehuvat supikoiran, minkin , ketun , suden sekä ilveksen söpöiksi karvapalloiksi ja miksei osa olekin mutta ne ovat petoja. Jotkut kertoo ruokkivansa niitä kaloilla ja suojaavat pesäpuita ym,ym.. Jätän nämä ihan omaan arvoonsa! Tiivistettynä: Minulle luonnonmonimuotoisuus on ensijaisen tärkeää ja siihen kuuluu terveetkin sudet ja ilvekset(ei häiriköt), mutta metsien avohakkuut ja metsäkoneiden raiskaamat metsät eivät kuulu luonnon monimuotoisuuteen eikä soiden tuhoaminen turvetuotantoon. Vihreä, luonnonsujelija sekä riistanhoitaja.

Vieras

#665

01.01.2012 12:39

Ajokoira meni eilen susien suihin Pohjois-Karjalassa jälleen! Kyllä se niin alkaa kiehumaan, kun omalle kohdalle sattuu ja muutenkin. Ei muuta kuin harmia!!

Vieras

#666 Viestin #665 kirjoittajalle..

01.01.2012 12:54

Missähän päin Pohjois-Karjalaa edellisen viestin kirjoittajan mukaan on koira mennyt? Julkaiskaa aina vähän tarkempaa tietoa asiasta, ettei tarvitse erikseen kysellä.

Vieras

#667 Re: Viestin #665 kirjoittajalle..

01.01.2012 13:18

#666: - Viestin #665 kirjoittajalle..

Konnanlammen lähistöllä Nurmeksen Höljäkässä.

 


Vieras

#668 MEITÄ ON ENEMMÄN KUIN VIHREITÄ

01.01.2012 13:27

Vihreitä alle 5000 ja meitä jo nyt yli 6000:
http://www.vihreat.fi/tietoa/jasenisto


Vieras

#669

01.01.2012 13:54

Susien määrä tulee pysymään Suomessa tulevaisuudessakin mittavana , kun Venäjän Karjalassa ei ole susille riittävästi ravintoa hirvikantojen heikentymisen takia . Sudet tulevat Suomen puolelle paremman ravintotilanteen takia . Venäjän Karjalan petotutkijat ovat ilmoittaneet susikannan rajusta kasvusta . Tälle vuodelle on tavoite kaataa 300 sutta . Tapporahaa valtio on myöntänyt 100 euroa / susi . Toimenpiteellä halutaan elvyttää metsäpeura- ja hirvikantojen romahtaminen .

Vieras

#670 Re: Loppuuko Järki

01.01.2012 14:03

#664: Allekirjoittanut adressin - Loppuuko Järki 

 Uskomatonta tietotaitoa tullakseen vihreän suusta!!!

Yhdyn täydellisesti kaikkiin muihin edellä esitettyihin mielipiteisiin vaan en vihreään puolueeseen, joka on luonnon monimuotoisuuden vihollinen numero yksi...


Vieras

#671 Re: Sativa

01.01.2012 16:03

#648: - Sativa

Ikävää ettei metsästystä uusilla Natura-alueilla kielletä, EU komissaarin mukaan se on vääryys jos näin tapahtuu:)) Joten jatkakaa te vihreät Eu:n p*rseen nuolentaa ja olkaahan hiljaa... Ps: Haavistosta ei ikinä tule presidenttiä :D Melko typerää edes uskoa moiseen


Vieras

#672

01.01.2012 16:10

Kaikki sudet jotka asumusten ja kotieläinten lähelle tuloo, niin saa ampua,jotain rajaa niihinki jos liian lähelle tuloo

Vieras

#673

01.01.2012 16:24

Pankasudet kehä kolmosen sisäpuolelle..

Vieras

#674 Re: Re: Re:

01.01.2012 17:59

#663: - Re: Re:

En tarkoittanut kannan harventamisella tappamista, idiootti! Katsoppas kuinka täällä viherpiipertäjiä ja ituhippejä uhkaillaan kuolemalla ja tule sitten kirjoittamaan säälittäviä kommenttejasi.


Vieras

#675 Re: Re: Re:

01.01.2012 18:07

#663: - Re: Re:

Oikeistopopulisteille ei tule mieleenkään, että heidän persujen harventamisella voidaan tarkoittaa heidän sivistämistä.