Pelastetaan Helsingin Vanhankaupunginkosken historiallinen pato

Pelastetaan Helsingin Vanhankaupunginkosken historiallinen pato / Tiedotteet / Väliaikatietoa Vanhankaupunginkosken putouksen tilanteesta / Kommentit


Vieras

#1

27.01.2022 17:28

Kiitos tiedoista.
kurjaa

#2 Re:

02.02.2022 16:23

#1: -  

 Anni Sinnemäen aloitteesta tämän padon purkuhanke sittenkin käynnistyi,   Anni Sinnemäen johtaman ympäristölautakunnan  päätöksellä 1.2.2022.

Eli ihana vesiputous ja hieno museopato halutaan tuhota, vihreiden aloitteesta.

Seuraavaksi asiaa käsittelee kaupungin hallitus, ja sen jälkeen valtuusto. Vielä voi yrittää taistella tuhoamista vastaan ja säilyttämisen puolesta!

Epätosi tosi

#3

08.05.2022 16:05

Malmin lentoasema kuuluu samaan osastoon joka piti hoitaa hittoon kun on jo vanha ja suojeltu. Seuraavaksi on vuorossa Suomenlinna ja Seurasaari kaupungin vuokrakasarmeiksi? Linnanmäkikin taitaa olla 50-luvulta, matalaksi vaan vaikka vain koska voivat ja syntyypähän konkreettisesti "näkyviä" tuloksia. Rovaniemi ja Lappi yleisesti meni sodan vaikutuksesta eikä juuri mitään vanhaa säästynyt kun natsi-Saksa sieltä vetäytyi. Helsingin valtuusto vastaa samaa katastrofia jos tämä meno jatkuu. Vihreät varmaan osaavat kiireesti selittää tämän patohankkeen nettovaikutukset luonnolle eduksi omalla (vaan ei yleisellä) matematiikallaan! Tosiasiassa Vihreät ovat lopulta vaaraksi luonnolle! 

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…