Ylöjärven Vuorentaustan avohakkuut estettävä ja metsä suojeltava

Ylöjärven Vuorentaustan avohakkuut estettävä ja metsä suojeltava / Tiedotteet / Vuorentaustan metsää koskevat uutisjutut / Kommentit


Vieras

#1

16.07.2022 21:13

On aika pysäyttää vanhakantainen ja lyhytnäköinen metsien kohtelu. Se on kestämätön , väärä, tuhoisa ja vastuuton. Kaikki säilyneet vanhat metsät tulee suojella totaalisesti. Luontokato on ihmisen itsekkään kaupallisen toiminnan tulosta. On aika muttaa suunta, ennenkuin se on lopullisesti menetetty.

Vieras

#2

17.07.2022 03:41

Käsittämätön tilanne että vielä 2022 saa metsälleen tehdä mitä haluaa. Tuntuu että maat pitäisi pakko-ottaa valtiolle, koska ihmiskunnan ahneus ei lopu koskaan. Avohakkuita on tullut vuodessa valtavasti lisää ja metsätehtaita noussut uusia lukuisia. Saadaan kiinalaisille ja afrikkalaisille vessapaperia, meille take away-kahvimukeja ja verkkokauppapaketteja. Hintana on tuhoutuneet biosfääri ja Äiti Maan kauneus. Katsokaa elokuva "Hiljainen pako" vuodelta 1972, edelleen ajankohtainen. Siinä astronautti pelastaa viimeise kasvit ja puut eläimineen avaruusaluksessa kun ihminen on tuhonnut luonnon maapallolta. Tulevaisuus on lohduton.
Katriina

#3 Re:

19.07.2022 08:15

#1: -  

Hei, ehdottomasti suojeltava tämä ja kaikkki muutkin ihanat vanhat metsät.

Vastuu suojelussa tulisi olla myös valtion ja yhtiöiden metsissä. Yksityisille  metsänomistajille (usein ahdingossa eläviä maanviljelijöitä) on korvattava täysimääräisesti ansionmenetys. Muuten nämä kamalat avohakkuut eivät lopu.

Muistetaan myös oma vastuumme luonnon suojelemisesta. Ketju on pitkä. Niin kauan, kun emme ole valmiita maksamaan kunnon hintaa maamme  alkutuottajalle mm. ruoastamme, olemme itse vastuussa myös ainutlaatuisten vanhojen metsien tuhosta. Maatalouden kireässä taloudellisen kriisin keskellä metsät jäävät usein tuottajan likipitäen ainoaksi tuloksi. 

 

 

 

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…