Julkilausuma

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Julkilausuma.

Katarina.R

#26 Re: Lyötäisiinkö taas lyötyä?


#11: zen - Lyötäisiinkö taas lyötyä?

turvapaikanhakijat keksivät tarinoita saadakseen oleskeluluvan suomesta

saihan ibrahim shkupollikin turvapaikan suomesta humanitäärisin syin ja murhasi 5 ihmistä espoon sellossa, norja ei myöntänyt turvapaikaa mutta suomi tietysti

Katarina.R

#27 Maahanmuuttajien määrä Suomessa jo 5% ja humanitäärinen maahanmuutto on selkeässä kasvussa


Perheenyhdistämisperusteita pitää nyt viimeistään alkaa kiristää ja työperäistä maahanmuuttoa on helpotettava siis sitä oikeaa työperäistä ei mitään pimeitä työpaikkoja suomessa
uppo 36

#28


Netis oon kyllä nähnyt kaikenlaista törkyä. Ja Tampereella olen 13 vuoden aikana asuessa nähnyt tasan yhden rasistisen teon. Huutelua eri värisille en ole nähnyt koskaan. Joten missä se rasismi on? Netis välillä korkeintaan. Joten ovatko suomalaiset nyt niin kovin rasistisia. Ja sanoihan Niinistökin että:"Suomalaiset ovat aina olleet suvaitsevaisia ja tolkun ihmisiä!"

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Realisti

#30


Rasismi on realismia, kukkahattutädit taas täällä huutelee. Tummaa ei ole tarkoitettu Suomen luontoon eikä valkoista afrikan, ei mitään järkeä sotkea näitä kahta rotua koska siitä ei hyvä seuraa.
sussari

#31 Re: Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...


#4: James Hirvisaari - Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...

Katos täällä on poliitikoitakin. Kyllä mun mielestä on ihan itsestäänselvyys että sillonki pitää puuttua, ei rasismi ole valkoisen rodun yksinoikeus, todellakaan.. :D ei tässä ole käsittääkseni kyse valkoisten harrastamasta rasismista vaan rasismista yleensä. Jos suomessa olis enemmistö värillisiä niin sillon valkoset olis varmaan rasismin kohteena. Mutta sillon kun ite on enemmistgön edustaja voidaan sen enemmistön johtajilta odottaa esimerkillistä käytöstä näissä tilanteissa. On todella lapsellista toimintaa johtavassa poliitikon asemassa johdatella seuraajiansa vihaamaan erilaisuutta. En pidä islaminuskosta, en pidä arabeista enkä somaleista. Mutta nää on kaikki ennakkoluuloja, en edes tunne heitä itse. Rasismi kuitenkin on aina väärin. Patriotismi ja rasismi on pidettävä erillään.

ohhoh.

#32 Re:


#30: Realisti -

Rajottuuko sun maailmasi Suomeen..?


Vieras

#33


Tarpeellinen todellakin!

Vieras

#34 Re: Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...


Juha Kovanen

#35 Re: Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...


#4: James Hirvisaari - Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...

Jos tämä julkilausuma on mielstäsi poliittista vainoa, sinun täytyy tehdä siitä rikosilmoitus.


Vieras

#37


Rasismi ja syrjintä on enakkolloisuutta ja enakkoluuluulot juontaa tietämättömyydestä, jota voisi käyttää synonyyminä tyhmyydelle! Ja sitähän se rasismi on tyhmyyden ilmentymä! Kauniimmin asiaa en osaa ilmaista!
Bella Biljoona

#38 Re: Re: Lyötäisiinkö taas lyötyä?


#26: Katarina.R - Re: Lyötäisiinkö taas lyötyä?

Hyvämen aika, ei jonkun kilahtaneen miehen tekoja voi yleistää! Katsokaa todenperäisiä dokumentteja maista, joista turvapaikan hakijat tulevat, sellaisia raakuuksia ja hirmutekoja meidän käsityskykymme ei edes kykene mieltämään. Ei ole ihme, jos joittenkin pää ei kestäkkään niin mielettömiä traumaattisia kokemuksia! Kauhua!

Olisihan sekin outoa, jos jokaista suomalaista arvotettaisiin esim. Jammu S:n mukaan ulkomaailmassa.

Valitettavasti näyttää siltä, että älykkäät ihmiset näyttävät tyhmien silmissä hulluilta!


Vieras

#39 Re: Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...


#4: James Hirvisaari - Tarkoittaahan tämä sitten sitä, että...

Rasismi, kisaaminen yms. on syvältä oli se sitten peräisin typeryydestä, uskonnosta, ennakkoluuloisuudesta tai poliittisesta kalastelemisista asian ympärillä! Jokatapauksessa tyhmyyden ylen ilmenemismuoto tai pahan persoonnallisuushäriön. Rasismiin puttuminen keinoinlla millä hyvänsä on täysin oikein! Ja yleensä siihen puuttuu älykkäät ihmiset niin tuskin kukaan vahingoittuu!

Virtuaalimaamme

#40 Re: tässäpä rasismia.


#36: Santtu - tässäpä rasismia.

Voisi niistä suomalaistenkin tekemistä raiskauksista kirjoittaa kissan kokoisin kirjaimin, eikä painella villaisella! Esim. Turussa juuri hiljattain tuomittiin kaksi miestä (suomalaisia) pedofiilia-tapauksesta (uhri 3 vuotias). Lievin tuomion vielä kaikenlisäksi. Missä otsikot tästä asiasta vai tuliko yllätyksenä! Joku Alibi ehkä kirjoitti asiasta, voi olla en tiedä! Mutta Valta-Media vaikenee. MIKSI! Eikös sekin ole syvään pinttynyttä rasismia, että......................näin?????????

peace

#41


Rasismia ehkäistään parhaiten sillä että kaikkia ihmisiä kohdellaan samalla tavalla ja kaikilta myös edellytetään yhtäläistä osallistumista yhteiskunnan rakentamiseen vastuineen. Ns "positiivinen" syrjintä on parasta lannoitetta rasismin syntymiselle. Myös maassa maan tavalla on vanha ja viisas sanonta joka pitää sisällään yhteiskuntarauhan siemenen, asiasta on turha saivarrella koska maan tapa löytyy joka maasta ja kulttuurista.

Vieras

#42


Ai senkö takia meidän pitää täällä hyysätä ulkomaalaisia rikollisia kun suomalaisetkin tekee rikoksia.Voi pyhä yksinkertaisuus!!!!
Van Wonterghem Freddy

#43 Utopia


"Syrjintä ei sovi suomalaiseen tasa-arvon kulttuuriin. Haluamme, että Suomessa sitoudumme ottamaan tosissaan, tutkimaan ja estämään kaiken rasismista tai muusta syystä johtuvan syrjinnän, jota tapahtuu työmarkkinoilla, koulutuksessa, asumisessa ja jopa peruspalveluiden saamisessa."

Elämme markkinataloudessa joka perustuu vapaan kilpailuun, kateellisuuteen, syrjintään, hyväksikäyttöön ja jopa riistoon.
Joten tässä talousjärjestelmässä, adressin päämäärät ovat utopistisia.


Vieras

#44 Keskustelua käytävä


Olemmehan me Suomalaiset lukeneet lähivuosina jo kyllästymiseen asti ulkomaalaisten ( ja niihin lasken myös kansalaisuuden saaneiden ei-Eurooppalaisen veren omaavat ) raiskauksista ja murhapoltoista. Mielestäni olisi aika ruveta keskustelemaan kaikkien palautuksista. Lopetetaan, tai ainakin suurimmalti vähennetään rikoksia maassamme. Nykyisin on olemassa jonkin näköinen hyysäämis-kulttuuri mikä vaatii, kyllä vaatimalla vaatii hyväksymään kaikemoista saastaa mikä vahingoittaa maatamme, kulttuuriamme ja kansaamme. Kyllä esi-isämme käänyilevät haudoissaan jos katselevat mikä meno nyky-Suomessa vallitsee. Poliisia ajetaan alas, armeijaa ajetaan alas, kansamme veri saastutetaan, ei helvetti sanon minä. On teillä otsaa vielä tällaisia ylimielisiä adresseja tehdä, menkää kotiinne, teidänkin kotimaa varmasti tarvitsee auttajia !

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)peevee

#47 Muistakaa nyt sitten...


...että teidän ajattelun vastainen mielipide ei ole automattisesti rasismia. Silloinhan itsekin syyllistytte mielipiderasismiin.

Vieras

#48 Re: Muistakaa nyt sitten...


#47: peevee - Muistakaa nyt sitten...

Meinaatko tosiaan, että kirjoitus #44 ja vastaavat eivät ole rasismia????

Kiitos hallitus

#49 Suvaitsevaiset


 Tässä videossa kiusaajat ovat maahanmuuttajia.

http://www.youtube.com/watch?v=8UJCquoo5h4

Onko tämäkin "yksitäis" tapaus?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Kommentoi adressia