Hoitajien palkkaukseen ja työoloihin saatava parannus


Vieras

#76 Re: Lisää palkkaa

23.02.2012 13:36

#66: Raija Moilanen - Lisää palkkaa

seliitelevät lääkärien mokia??? o.O mitenkä olisi jos vaikka ihan suoraan sanoisit potilaalle(jos olet lähihoitaja) jotta lääkäri teki hoitovirheen saataisiin nekin lääkärit ruotuun.


Anonyymi

#77

02.03.2012 23:01

Nimenomaan PERUSHOITAJILLE ensisijaisesti, muuten myös toissijaisesti muillekin.
Alan opiskelija..

#78

18.06.2012 19:00

Jotain olisi asialle tehtävä. Hoitajista on pulaa, mutta sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon omaavana ja jatko-opiskelijana minä ja moni opiskelutovereistani on alkanut pohtimaan jo kesätöitä tehdessään, että onko tässä mitään järkeä. Valmistua alalle jossa on jatkuva kiire, kova vastuu, aina pitäisi jaksaa joustaa ja töiden jälkeen on niin väsynyt ettei jaksa tehdä mitään?  Palkka ei motivoi millään työntekoon eikä vastaa työn vaativuuteen. Paljon helpommalla saman rahan saa esimerkiksi kaupan kassalla istumalla tai muuta vastaavaa työtä tekemällä, joka ei ole henkisesti ei fyysisesti yhtään niin kuormittavaa. Ei mielestäni ole mikään ihme, että niin moni hoitaja vaihtaa työns ihan muiden alojen hommiin.


Vieras

#79 Re: Kyllä riittää - Riitta-hyvä

27.07.2012 21:51

#25: Juha Kovanen - Kyllä riittää - Riitta-hyvä

Näin on! Onkohan tämä maa " SUOMI"? Olemmeko taanneet terveydenhuollon kaikille? Vastahan Obama sai runnottua lain omalle "tantereelleen ja sitä ollaan meillä nyt purkamassa. Alettaisiin nyt painamaan oikeasti hommia tuolla terveydenhoitopuolellakin, niin tiedettäisiin mitä työ on! Ei pelkkää vanhusten vaimentamista ja "niin sanottujen toivottomien tapausten pelastusyrityksiä". Mikähän siitä terveydenhoidon ammattilaisesta tekee paremman ihmisen, kuin muista. Valat ovat vannoneet Lääkärit, niin kuin hoitajatkin. No Pelkkä Raha vain kiinnostaa ja tärkeily koko alalla. Annetaan maksetut sairauskulumaksut takaisin niille, jotka eivät ole niitä käyttäneet. Tosiasiassa eivät tule käyttämäänkää tällaisen järjestelmän vallitessa. Hinnat saa olla jokaisen määriteltävissä. mutta ammattilainen täytyisi olla tällä hintatasolla. Onko ne Meillä? Kuka se kyselee " tavallisen ihmisen" työtaakkaa, ei kukaan. Ei työssä paljoltikaan voi "keskustella" menneestä viikonlopusta tahi muustakaan yksityiselämään viittaavasta asiasta. Joillakin aloilla tämä on arkipäivää. No nykyinen terveyden ja sairaanhoito menee priorisoiden, vaikkakaan sitä ei myönnetä. Tätäkö on, se mistä maksoimme koko työelämämme? Itse en ole halukas maksamaan yhtään enempää, vaan perään tuota vakaamusta jonka jokainen hoitoalalle aikonut ihminen ymmärtää. Ei siellä ole pakko kahvitella, voi hakeutua oikein töihinkin. Tähän Tulee rankkaakin rankempia työvuorovastauksia. Oikeasti vaihtakaa alaa kanssani Te Terveydenalan asiantuntijat, niin onkohan työnne muuta, kuin "näin" kävi. Vika on tietysti Minun en osannut valita rahastusta, inhimillisyys oli lähinnä sydäntä.

Mallukka

#80 Hyvän asian puolesta

25.08.2012 06:20

työ tekijäänsä kiittää, mutta palkkakin olisi kannustus :D

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.08.2012 06:15


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.12.2012 08:38


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.01.2013 07:35


Hoitaja itsekin

#84 Ei ne sairaanhoitajat nitä

05.12.2013 03:44

#1: Jan-Olof Eriksson -

persetä siell pese, lähioitajat ne ovat niitä jotka likaisimmat hommat tekee,miksi ne on unohettu tästä palkankorotus ehdotuksesta pois. Sairaanotajat van veivaavat tippalekuja ja ylpelee, tää on ihan totta!

SH Opiskelija (20v mies)

#85 Re: Ei ne sairaanhoitajat nitä

11.03.2015 18:12

#84: Hoitaja itsekin - Ei ne sairaanhoitajat nitä  

 Itse juuri perushoidon harjoittelussa olevana voin kertoa, että ainakin omassa harjoittelupaikassani sairaanhoitajat ja lähihoitajat ovat täysin samanarvoisessa asemassa. Toki SH jakaa lääkkeet yms. joihin lähi- /perushoitajalla valtuudet eivät riitä, mutta ei yksikään SH kävele nokka pystyssä, käskytä lähihoitajia tai pidä itseään parempana. Täysin samalla tavalla sairaanhoitaja käyttää potilaat WC:ssä, pyyhkii takamuksen, käyttää suihkussa, yms. Voi olla, että kaikissa paikoissa ei näin ole, mutta ainakin kyseisellä syöpä- ja saattohoito-osastolla kaikki tekevät kaikkea (poislukien lääkkeen jaot yms.). Kertaakaan ei ole sairaanhoitaja ohittanut "likaista" työtä tai käskyttänyt lähihoitajaa hoitamaan asiaa. Kyseisellä osastolla siis SH/LH suhde noin 50/50.

sara

#86 laenutunnistus

25.04.2020 12:04

Hei kaikki!
Olen Sara, asun tällä hetkellä Tampereella. Olen tällä hetkellä leski kahden lapsen kanssa ja olin maaliskuussa taloudellisessa tilanteessa ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa laskuni. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja useimmat pankit hylkäsivät luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, jumalan ihminen esitteli minua osuuskuntien johtamiin yksityisten lainojen lainanantajaan, joka antoi minulle 80 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja lapseni menestyvät tällä hetkellä hyvin, jos sinun on otettava yhteyttä mihin tahansa yritykseen lainan vakuuttamiseksi ilman vakuuksia, luottotarkistusta, ilman allekirjoittajaa, jolla on vain 2% korko ja parempia takaisinmaksusuunnitelmia ja aikataulua, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse:  Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen nyt niin onnellinen ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunatkoon häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: , jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

Kiitos
Sara

Matti

#87 laenutunnistus

01.05.2020 11:29

Hei,
Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon , hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse:  tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

Kiitos.

Matti