Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara.


Vieras

#551 Re:

11.11.2012 07:17

#549: vieras -  

Moni ei tunnu tajuavan, että puoli Suomea juo niitä Talvivaaralta tulevia myrkkyjä. Talvivaaran myrkyt leviävät Oulujokea pitkin Itämerelle, etelässä on reitti Saimaalle, ja paikallisesti myrkyt valuvat pohjavesiin

Ja voiko näihin korruptoituneisiin ELY ja muihin virkamiehiin luottaa, että ne sanovat, että milloin hanasta tulevaa vettä ei voi juoda?

Ja mitä siitäkin seuraa, jos jossain isommassa kaupungissa ei ole enää vettä mitä juoda? Siitä seuraa se, että kaduilla autot alkavat palamaan, ja tarvitaan armeijaa järjestystä ylläpitämään. Ovatko poliitikot valmiita uhraamaan yhteiskuntarauhankin tämän kaivoksen takia?

Talvivaaran kaivoksen toiminta on lopetettava. Se on nyt nähty, että siinä yrityksessä ei hallita tarvittavaa tekniikkaa. Vaikka ne tämänhetkiset vuodot saataisiinkin hallintaan, tulee jätevesialtaat repeämään uudestaan. Kaikki kannattavuuslaskelmat perustuvat siihen, että tekniikka hallitaan, ja Talvivaara ei hallitse tekniikkaa

Poliitikkojen on ymmärrettävä, että Talvivaaran toiminnan lopettaminen on paljon pienempi hinta verrattuna niihin ongelmiin, joita kaivoksen toiminnan jatkaminen tulee aiheuttamaan. Kaikkien puolueiden poliitikkojen on yhdessä tehtävä päätös, jolle ei ole vaihtoehtoa

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.11.2012 08:29


vieras

#553 Nyt ei enää Pelleillä ,on tosi kysymyksessä !

11.11.2012 08:38


Kootaanko Kansalaisista Aseosasto ,, jolla Estetään Talvivaara uudelleen käynnistys ?
mökkiläinen

#554 Huom. allekirjoitukset vahvistettava

11.11.2012 09:34

Osallistumisilmoitus ei vielä riitä. Muistakaa kaikki yleensä aina kun yritätte osallistua adresseihin katsoa sähköpostianne heti perään! Vahvistusta tarkoittavaa riviä täytyy painaltaa.


Vieras

#555 kainuun ELY-keskukselta valta pois!

11.11.2012 09:45

Kainuun ELY-keskus ei ole luotettava päättäjä Talvivaara asiassa. Nämä vahinnot pysyvät satoja vuosia suomen luonnossa, eikä ne laimennu kevät tulvien mukana. Ne ei vaan ole mitattavissa vesistöissä!
Henri Lentonen

#556 UUTISVIRTAA

11.11.2012 09:59

Hei,

pyrin päivittämään päivittäin tilannetta tähän linkkiin:

http://forum.bonekobrothers.com/yleinen/%28%29-talvivaaran-kootut-sekoilut-%28%29/

Vieras

#557

11.11.2012 10:04

Ei ole niin tärkeää kaivosta, että sen toiminnan hinta saa olla ympäristön tuhoaminen.

Vieras

#558 Re: Talvivaaraa vastaan on koko Suomen kansa !

11.11.2012 10:41

#513: Pekka Perä on Ympäristö ,,Rikollinen,,! - Talvivaaraa vastaan on koko Suomen kansa !

Väitteesi on väärä. Olen suomalainen ja en ole Talvivaaraa vastaan. MOT


Vieras

#559

11.11.2012 10:51

Luonto pilataan. Ja kaikki vain ihmettelee...
Kyyneleet kastelevat

#560 SEIS!!!

11.11.2012 11:38

Jos nyt ei toimita, niin seuraavaa tapausta ei tarvitse kauan odotella. Talvivaara näyttää suunnan. Mikä on tässä maassa sallittua ja mikä ei. Suostummeko vapaaehtoisesti isänmaamme tuhoamiseen ja pilatun luonnon jättämiseen tuleville sukupolville?! Suomi on vielä yksi harvoista maista, missä meillä on vielä jotain jäljellä puhtaasta luonnosta yleensä enää jätettäväksi tuleville sukupolville. Päättäjät hereille ja toimintaa!!!

Puhtaasta luonnosta nauttiva

#561 Palkinto

11.11.2012 11:44

Eiköhän näiden "Talvivaaran päättäjien" pitäisi saada kunnon kultainen kädenpuristus.Ehdotan tonttia vaikka kivijärven tai salmisen rannalta.Saisivat kalastaa ja marjastaa luonnon helmassa.
Eikai kukaan voi niin kateellinen olla ettei tätä heille soisi?
Siperia opettaa

#562 Eduskunta on tästä kaikesta vastuussa viimme kädessä

11.11.2012 11:57

Ensin ajetaan alas :
1. Armeija
2. Poliisi
3. Sairaan hoito
4. Vanhusten hoito
5. Hävitetään kunnat
6. Lainataan rahaa miljardien edestä, jotka sitten lahjoitetaan
Saksan pankeille, Suomalaisten jäädessä vain maksajaksi.
7. Paljonko meni työpaikkoja näillä yhteiskuntaa tuhoavilla toimilla, ehkä( 100.000)
8. Tämän kaiken kukkuraksi ,Nyt Tapetaan elämä sekä sen edellytykset Uraanikaivoksilla !
9. Tätäkö edustaa ,,Arvot,,Sivistys,,Jyrki Katainen ,,,sinun on Erottava tehtävistäsi !
Kaikessa tässä on ajettu ruutulipun ohi pysähtymättä.

Talvivaaran Uraanikaivos on suljettava ,sekä alueen puhdistus aloitettava välittömästi.

 Kataiselle Liitovarjolla  kyyti Siperiaan !


Vieras

#563

11.11.2012 12:50

Ennen kaikkea Pekkarinen ja Lehtomäki vastuuseen!
kantaisivat edes kerran vastuunsa, ikuisen selittelyn ja lieroilun sijaan. Hävettää heidän puolestaan moinen selkärangattomuus.
Talvivaara Stop ! Ikuisesti !

#564 Re:

11.11.2012 13:03

#563: -  

 Mauri Pekkarinen ulos ,sillä se on parasta kaikkien elämälle,

 samoin Paula Lehtomäki ,,molemmat Talvivaaran vesistöjä sekä pohjavesiä putsaamaan loppu ijäkseen .


Vieras

#565

11.11.2012 13:24

Suomen luontoa turmelevat kaivokset, louhokset ja tehtaat pitää saada tiukan lain ja valtiovallan valvonnan alaisuuteen! Ulkomaalaisomistus on riski, sillä ulkosuomalainen ei ole kiinnostunut Suomen ainutlaatuisesta luonnosta eikä ymmärrä, että pohjoisessa Suomessa ympäristövauriot korjaantuvat äärimmäisen hitaasti ja aiheuttavat pitkään myös terveysriskiä alueen eläimille ja ihmisille. Eduskuntaan valittujen ja ministerien oman edun tavoittelu on aina ja erityisesti ympärisöä uhkaavissa hankkeissa epäeettistä!
Henri Lentonen
Tampere

#566 torikokous

11.11.2012 14:31

Hei, haluaisin nyt tuoda tämän idean esille mitä Mice Zeitgeist myös koitti jo hieman valottaa. Eli onko mitään järkeä mennä pariksi tunniksi tuonne huutelemaan kuolleille seinille? Mitä se mihinkään vaikuttaa lopulta, luuletteko että rikolliset tästä suorittavat parannuksen? Olisikin siis järkevintä, että ihmiset jäävät paikalle leiriytymään, kunnes asia on hoidettu kuntoon: tällä tavoin paine muuttaa asioita ei katoa mihinkää, vaan on jatkuvaa koska myös tämä ekoterrorismi on jatkuvaa. Tällä tavoin luodaan myös tilaisuus niille henkilöille osallistua, jotka eivät juuri tuona tiettynä päivänä pääse. Tässä asiassa kannattaisi olla yhteydessä torikokouksen porukkaan, jolla on jo jonkinlaista kokemusta miten järjestää pysyvämpi mielenosoitus:

http://www.facebook.com/groups/282035898483057/
'

Suomen torikokouksien kansainvälinen tukiryhmä:

http://www.facebook.com/groups/torikokous/


Vieras

#567

11.11.2012 15:47

niinistö om yksi valittava ituhippi muiden kaltaistensa joukossa. hyvä mölytä nyt kun tietää että itellään ei ole mahdollisuuksia muuttaa mitään.
Alfa

#568 lisää allekirjoitettavaa

11.11.2012 16:20

Talvivaaran opetus on ollut: kaivostoiminta tuhoaa ympäristön. Siispä nämä adressit kannattaa myös allekirjoittaa.

http://www.adressit.com/ei_uraanikaivostoimintaa_kuusamoon

http://www.adressit.com/savukosken_kunta_pelastettava_yaran_soklin_fosforikaivokselta

http://www.adressit.com/mieslahti

Uraanikaivosten kieltäminen on myös oheisen kansanäänestystä vaativan adressin asialistalla:

http://www.adressit.com/ydinvoimakansanaanestys

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.11.2012 16:22


PA

#570 Way to go

11.11.2012 17:16

Kerrakin joukkovoimaa ärtymyksen ilmaisuun. Ihmisiä mukana yli kriittisen rajan. Ehkä hieman liian provosoiva nimensä puolesta, sillä mielestäni kaivostoimnnassa ei ole muuten vikaa, mutta kyllä nyt lupaehtoja pitää noudattaa luonnon, alueelta asunto/mökki/maaomaisuutta hankkineiden ja puhtaiden kalavesien, takia ja sen tavoitteen ajamiseen tämä on erittäin asiallinen, ajankohtainen ja tärkeä adressi.
Henri Lentonen
Tampere

#571 ARTIKKELIA

11.11.2012 17:47

Talvivaarassa on laittomasti aloitettu uraanin jalostus:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=5644

"Ihminen, joka hyväksyy vääryyden vastustamatta sitä on pahan ja vääryyden puolella."

Martin Luther King

Tämä tapaus oli viimeinen pisara itselleni ja ehdotankin nyt koko eduskunnan, myös näiden hyväveli kerhon eliittikerman erottamista:

http://www.adressit.com/suomi2013


http://yle.fi/uutiset/tallaista_jatevetta_talvivaarasta_vuotaa/6371216

Virallisia mittauksia ei ole vieläkään, miksi? Koska salattavaa on eikä viranomaiset halua puuttua asiaan, vaan ovat mukana salailussa! Mediaa ei päästetä alueelle tekemään riippumattomia mittauksia, siellä ne valuttelevat nyt paskojaan pitkin luontoa hissunkissun ja kansa pidetään pimennossa mitä kaikkea sieltä vuotaakaan. Raukkamaiset rakit! Ottakaa vastuu rikoksistanne tai painukaa pois täältä Suomesta, jotta ihmiset pääsevät siivoamaan jälkenne!

Sitten kun asia paljastuu myöhemmin, jos paljastuu, niin syylliset ovat vetäytyneet muihin hommiin ja pääsevät taas kuin koira veräjästä: talvivaarakin varmaan mennyt jo konkurssiin niin kuka maksaa? Seuraavat viranomaiset sitten kovin paheksuvat tätä toimintaa tietysti ja niin sama hyväveli kerhon valta edelleen jatkuu.. Nuket vaihdetaan, mutta itse näytelmän pitäjät pysyvät samoina.

Nyt on aika toimia ja välittömästi murtaa mediapimento aiheesta, paikan päälle 24/7 päivystys esim. greenpeace joka voi vahtia tilannetta. Jos talvivaara on vuosia valutellut noita paskojaan pitkin luontoa viranomaisten siunauksella, niin mitä luulette että nyt paraikaa tekevät?

http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/talvivaara-ei-vaihda-pilaamiensa-jarvien-vetta/571006/

Talvivaara yhteistyössä viranomaistemme kanssa peittelee kansanmurhaa. Tämän tajuaa lapsikin, että vuotaneet myrkyt jalostuvat järven ekosysteemissä mm. kaloihin ja muihin pieneliöihin. Vitkuttelivat tätä asiaa, kunnes vedestä ovat myrkyt jalostuneet järven muihin eliöihin jolloin tosiaan onkin liian myöhäistä vaihtaa vesiä. Mihinkään ne eivät kuitenkaan järven ekosysteemistä katoa vaan jäävät sinne pyörimään ja joutuvat lopulta ihmisten ruumiisiin aiheuttaen syöpiä ja muita terveyshaittoja ihmisissä. On varsin raadollista, että omat viranomaisemme, joiden kuuluisi suojella juuri ihmisiä, itseasiassa aktiivisesti edesauttavat kansanmurhaa!

StopTalvivaara kiteyttääkin tämän salailun tarkoituksen: jotta voivat rauhassa vuotaa myrkkynsä Suomen vesiin ja ihmisten elimistöön lopulta!

"Tätä viimeistä turvarajaa ei ole haluttu näyttää medialle. Kiertoajelut on tehty itse kipsisakka-altaan ympärillä. Ketään ei ole päästetty kuvaamaan tätä suohon rakennettavaa keinolampea johon liuos aiotaan pysäyttää. Tilanteen piilottelu ja käsitepeli on antanut medialle ja päättäjille siloitellun ja ylioptimistisen kuvan turvajärjestelyistä. Varoallas keinollisesti padottu suolampi, josta myrkyllinen liuos kulkeutuu alapuoliseen vesistöön ja pohjavesiin. Kaikki valtava maamassat ovat ongelmajätteeksi luokiteltavaa ainesta vedenjakajalla, Savon ja Kainuun latvavesien lähteillä."

Lyhyt video uraanin vaikutuksista luontoon:

http://www.youtube.com/watch?v=pWVP98BO8tg

Lisää tietoa:

http://forum.bonekobrothers.com/yleinen/%28%29-talvivaaran-kootut-sekoilut-%28%29/

Vieras

#572 Re: Talvivaara on suljettava ,Tämä on vihdoin tajuttava

11.11.2012 18:02

#552: Roistotko Hallitsee Suomea ? - Talvivaara on suljettava ,Tämä on vihdoin tajuttava

Tuosta uraanista tulee aina ensiksi mieleen sen säteily. Hieman lisätietoja aiheesta etsien minulle valkeni, että sehän on pahus samaan katekoriaan kuuluva aine kuin lyijy tai elohopea siis raskasmetalli.  Ei se  että käytetään lipeää tai kalkkia "neutraloimaan" moinen liemi, tee siitä yhtään vaarattomampaa ainetta. Neutraloinnissa kylläkin happamuus vähenee, mutta reaktioissa muodostuvat suolat voivat olla hyvinkin liukoisia.     Moiset allaskokeilut pitäisi tehdä jossain järjellisessä ja hallittavassa kokoluokassa.     Mitenhän se menee näillä isommilla? Yksityisyrittäjä haetaan varainhukkaamiskieltoon jos on odotettavissa korvauksia joita ei ehkä pystytä käyttöpääomalla kattamaan.

ituhippi

#573

11.11.2012 18:16

Uraani on terveellistä
vieras

#574 Re: Re: Talvivaara on suljettava ,Tämä on vihdoin tajuttava

11.11.2012 18:54

#572: - Re: Talvivaara on suljettava ,Tämä on vihdoin tajuttava 

 Armeija valvomaan  Suomen suurinta Ympäristö rikosta  !!!,,,,,Uraanikaivos Talvivaaraa !

 Uraanikaivos talvivaara toiminta on lopetettava vaikka järein keinoin !

 On kysymys elämän perus elementtien tuhoamisesta ,jonka

 taustalla on  vain  lahjova Mafia !

 

Henri Lentonen
Tampere

#575 huhhuh..

11.11.2012 20:42

STUK hyssyttelee asiaa hiljaiseksi ja "ei mitään vaaraa", nyt tuli kuitenkin kansainvälisiltä viranomaisilta lausunto, että tämä on keskitason ydinonnettomuus! Rikolliset!

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/site/?pageid=event_summary&edis_id=HZ-20121109-37155-FIN