Elävä keskusta ilman toriparkkia

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Elävä keskusta ilman toriparkkia.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.09.2012 13:20


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.09.2012 13:21


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.09.2012 13:22


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.09.2012 13:22Vieras

#105 Re: Turun toriparkki Siipola Riitta-Anneli

16.10.2012 19:43

 

Turun Toriparkki  on sellainen asia jota ei kannata toteuttaa  .. ei ainakaan näillä asiakas märillä. Louhi on kokoajan tyhjä ja sieltä löytyy  parkkitilaa itse kullekkin   edelleen  ,joka  haluaa keskustaan tulla asioimaan.

Enemmänkin katse suuntaa vihreämman kaupungin puolesta ,jossa  kaupungin keskusta ja torin ympäristö on tehty  viher istutuksin  viihtyisäksi kävely kadun tyyliseksi alueeksi.

Linja auto liikenne voidaan ohjata pikkaisen kauemmaksi   ja keskustaa  muutoinkin tehdä lapsiystävällisemmäksi ja  ottaen huomioon ikärakenteen kaikki jäsenet , vauvasta -vaariin.

Olen katsonut kuinka kauniisti on pystytty toteuttamaan alueen toimivuus ja kauppa keskukset yhdessä kävelykatujen viihtyvyyden kanssa  esimerkkejä löytyy Oulusta ja Jyväskylästä   ja muista kaupungeista Suomessa ,  ja ne on rakennettu toimiviksi kokonaisuuksisksi ,jossa  on viihtyisyyttä ja rauhallisuutta sekä mahdollisuuksia istahtaa  nauttimaan  ,hetkestä ennen  asioille menoa taikka   linja-autonsa lähtemistä.

Sekä Toteuttamaan leikkipaikkojen läsnä olon  kaupunki kuvassa huomioiden pikkuiset taaperot ja heidän vanhemmat, Turun keskustasta  on poistettu viimeisetkin lapsille tarkoitetut viihtyisät leikkipaikat , jonka yhteydessä on ollut hyvä  jutella ja tutustua muihin vanhempiin . ( myös auttaa  maahanmuuttajiin tutustumista, kun on yhteisen ikäisiä lapsia ja jotka leikkii samalla  paikalla)

En siis kannata Toriparkkia , kannatan sen sijaan investoida kaupungin reuna-alueille pitempiaikaisia pysäköinti paikkoja jossa voi pysäköidä autonsa  pitemmäksi aikaa  kerrallan kuin  30 minuutiksi taikka 1 tunniksi.  ( kukaan ei ehdi asioimaan apteekissa ja pankissa nykyisin tuossa  ajassa)

Ilmeiseti kauppiaiden ajatus on tehdä louhesta korkeiden parkkimaksujen kanssa kannattava juurikin  kun on oivallettu tämä että kaupungissa asioivilta voidaan nyhtää  asioimisen ja pankkiasioimisen ajan  sen 10e-12 e  per käynti.  ( en siis todellakaan kannata )  Ja aika monelle tälläiset summat on kova hinta Keskustassa asioimiseen.

Tälläinen  ajattelu valitettavasti vaan ajaa asiakkaat kokonaan pois torialueelta suuriin kauppakeskuksiin  ja tekee keskustasta  tulevaisuudessa aavekaupungin. muutoinkin osto käyttäytyminen nuoremman sukupolven parissa on muuttunut netti ostosten pariin .

Jotta  voidaan houkuttaa nuoret liikkeelle  ja nuoret lapsiperheet liikkeelle ostoksille ( suurin kulututtaja ryhmä) kaupunkiin on siis investoitava sellaisiin parkkipaikkoihin ja  palveluihin ,jotka on suunnattu heille  ja ikä ihmisten tarpeita  huomioiden ja  verkkaisemman kiireettömän elämän tyylin  saamiseksi Turun katikuvaan jossa voi viettää aikaa  perhe keskeisesti  , vaarien ja mummojen kanssa.

JA ESTEETÖMÄÄN KULKUUN  kauppoihin  , lähinnä invaliidien ja huonokuntoiset huomioiden ja vauva vaunu käyttäjät huomioiden. Eikä moneenkaan paikkaan  pääse lasten vaunuilla ostoksille  ja lasten vaate osastot on laitettu  alakertaan  , jolloinka nuoret vanhemmat katsoo netti ostoksien tekemisen helpommaksi vaihtoehdoksi ja jättää kauppoihin tulematta , lapsi perheet kun on niitä jotka kuluttaa ja mummot ja papat jotka kuluttaa lapsen lapsiin ,milloin minkäkin suuruisina ostoksina.

OLEN SIIS TORIPATKKIA VASTAAN JA TOIVON   VIHREÄMPÄÄ JA FIKSUMPAA  kaupunki politiikkaa  ja  vIIHTYISÄMPÄÄ  KESKUSTAA ja  lina-auto liikenteen uudelleen järjestelyä sivummalle   pois Torin nurkilta , koska se on mahdollista toteuttaa , ilman suuria kustannuksia.

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.10.2012 20:35


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2012 07:54


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.11.2012 07:59


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.12.2012 19:02


ynko

#110 Re: Olen toriparkin puolesta, koska se on tyhjä iltaisin

24.03.2014 07:51

#1: - Minulla on liian pieni pää ymmärtämään, miksi torista ei saataisi parkkipaikkaa siksi ajaksi kun torikauppiaat ovat lähteneet. Muutama liikennemerkki maksaisi vähemmän kuin valtuuston kokoukseen menevä aika. Toki tulisi muutamia tapauksia, jossa jouduttaisiin hinaamalla poistamaan unohtuneita ajoneuvoja aamuisin, mutta säästyisi kuitenkin miljoonia ja keskusta olisi elävämpi iltaisin.

 

En käytä toriparkkia!

#111 Uusi adressiehdotus

15.05.2016 15:56

Uusi adressiehdotus: En käytä toriparkkia! Ttoriparkki voidaan rakentaa pakolla, mutta ketään ei voida pakottaa käyttämään sitä. Raha on se mikä ratkaisee ja ja jaloillaan ihmiset äänestävät kaupoissakin!

Kommentoi adressia