Pidetään Eteläranta elävänä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pidetään Eteläranta elävänä.


Vieras

#1


Kannatan yrittäjää, eikä lautta ainakaan minua häirinnyt.
Porin touhuja ihmetgtelevä

#2


Olemme nyt asuneet Porissa 8 vuotta. Tuntuu käsittämättömältä koko juttu. Mikä siinä lautassa on ihmisiä häirinnyt vai onko se vaan pienen ryhmän aikaansaannos. Olemme tulleet siihen tulokseen, että siinä haetaan jonkinlaista omaa etua joillekin !!!!!!!! Olen kuulluut muilta kaupunkilaisilta samaa epäilyä. Meistä lautta on ollut rannassa elävä asia ja väkeä on siellä näyttänyt hyvin käyvän. Joten antakaa lautan tulla takaisin Porin rantaan.  Itse emme ole lautalla käyneet, joten emme ajattele omaa etuamme asiassa.  Ottakaa kaikki järki käteen, miettikää tarkasti asiaa, älkää antako kateudelle sijaa!!!!!!!!!


Vieras

#3


Lautta pitäis saada takaisin, sillä sehän elävöittää suuresti koko rannan elämää. Ne jotka vastustivat lautan olemassaoloa, ilmeisesti lipittävät oluensa himassa kalsareissaan, kuunnellen Harju & Pöntistä (kanavassa ei mitään moitittavaa). Mutta meitä, jotka haluamme joskus mennä jokirantaan kuuntelemaan hyvää musaa ja ottaa pienet napanterit hyvässä seurassa, ei taaskaan kuunneltu. En tosiaan osaa sanoa, kenen etuja palvelee lautan poissaolo? Ilmeisesti museovirasto haluaa, että porin eteläranta annetaan vaipua uneen, vai onko joillakin päättäjillä kenties asunto etelärannassa ja menee yöunet, kun jengi haluaa bailata kesällä?

Vieras

#4


Annetaan yrittäjille mahdollisuus ja kaupunkilaisille vaihtoehtoja monipuoliseen, elävään elämään!
hävettää ol Porist

#5 Elämää Rantaan


Rumahan se lautta oli, mutta senhän pystyisi tuunaamaan ihan minkänäköiseksi tahansa! Ulkonäkö oli huono peruste ajaa lautta pois. Yhteistyötä tässä nyt tarvittaisiin.
Voi jestas mikä takapajula tämä kylä on!
niin hävettää

#6


Näyttää pahasti siltä, että kaupunki ei ole yhteityökykyinen, muuta kuin joidenkin tahojen kanssa.
Onko kyse lahjuksista, kiristyksestä, vai mistä??? Tämä suorastaan haisee ja pahalle, etten sanoisi ja sanonkin!!! Hyvät päättäjät, ottakaa nyt järki käteenne ja yrittäkää edes neuvotella puolueettomasti asiasta, ettei tarvi ihan valtakunnansovittelijaa kutsua paikalle!!!

Vieras

#7


Lautta oli ehkä niin ruma ,että se oli jo kauniskin.Aivan ehdottoman paras rantapaikka,siisti ja viihtyisä jossa mahtui hyvin liikkumaan ja nauttimaan auringosta juoman kera.Ei kyllä häirinnyt millään tavalla ihmisiä melulla tai ulkonäöllänsä,sanoisin että ehkä kilpailevia teransseja varmaakin häiritsi eniten.Jos melun takia lopetettiin niin samantien sulkekaa sitten Cafe Jazzin ja viekää se toinenkin laiva rannasta pois....niin ja ehdottomasti lopettakaan myös Jazzit porista...jos melun takia aletaan meinaa karsimaan näitä harvoja ja viihtyisiä rantapaikkoja.LAUTTA TAKAISIN !!!!
Asukas vierestä

#8


Ei tuota lauttaa todellakaan ole ikävä. Jos ihmiset yhtään vaivautuisi katsomaan ympärilleen niin kenties huomaatte että rannan tuntumussa on paljon kahviloita ja ravintoloita, silmät nyt auki vaan!! Toki on niin että lautta lähinnä tasoltaan on keskinkertainen halpa olut-räkälä jollaisia ei keskustan alueelle yhtään lisää kaivata!! Lieveilmiöt ne tutut... känniääliöt oksentelee ja pissii nurkkiin... Ei kiitos lautalle, joku tasokas laiva tai vastaava kyllä!!!
Absolutisti
Vieras

#9


Heti kun kevätaurinko alkoi paistaa ja lumet sulivat, niin tuli kova ikävä lauttaa. Töiden jälkeen olisi niin helppo poiketa hiukan istumassa. Ei mitään väliä vaatteilla. Jokainen saa tulla sellaisena kuin on.

Toivottavasti saamme takaisin.

Rantojen renttu

#10


""Ei tuota lauttaa todellakaan ole ikävä. Jos ihmiset yhtään vaivautuisi katsomaan ympärilleen niin kenties huomaatte että rannan tuntumussa on paljon kahviloita ja ravintoloita, silmät nyt auki vaan!! Toki on niin että lautta lähinnä tasoltaan on keskinkertainen halpa olut-räkälä jollaisia ei keskustan alueelle yhtään lisää kaivata!! Lieveilmiöt ne tutut... känniääliöt oksentelee ja pissii nurkkiin... Ei kiitos lautalle, joku tasokas laiva tai vastaava kyllä!!!""

MILLÄ KEINOLLA TUOHON RAPAJUOPAAN MITÄÄN LAIVOJA SAIS.... Polttoaineen jakelupisteen tuo ranta tarvis et saatas eloa. Sitten nuo kuttaperkaiset persaukisten kellukkeet johonkin kaarisillan taakse piiloon ettei vaan turistit nää... Kyllä se lautta mahtuu tuohon rantaan yhtälailla ku nuo muutkin..
Matkamies

#11 Elämää rantaan


Pienellä tuunauksella lautta ihan ok. Myös muita ravintolalaivoja kaivataan rantaa, sekä veneilijöille palveluita.

Vieras

#12 hyvä homma


Lisää toimintaa rantaan.
Muistoja

#13


Porissa asuneena voin sanoa, että lautta oli porilaiseen kesään omanlainen piristysruiske, eikä sitä todellakaan mielestäni voi millääntavalla kuvailla räkäläksi. Jos sillä perusteella siellä suljetaan anniskeluravintoloita, niin aika iso urakka on vielä edessä niillä, jotka tällaisia asioita laittavat aluilleen. En todellakaan ymmärrä miksi Porista halutaan karsia terassiravintoloita, kun ei siellä niitä muutenkaan liiaksi ole. Lautta takaisin rantaan ja miksei muitakin laivoja, tulkaa ottamaan turusta mallia! ;)
Absolutisti

#14


Eikä ollut ainoastaan kesän. Toimintaa oli vaikka muille jakaa.

 

Lautta oli sellainen omanlaisensa paikka, jota ei yksikään muu paikka pysty jokirannassa korvaamaan.


Vieras

#15 Re:


#10: Rantojen renttu -  

 Viime kesänäkin oli aivan kuollutta, kun Jazzit oli ohi sekä muut tapahtumat. Emme ole huomanneetmitään kummempaa häiriöta kun lautta oli rannassa. Liikuimme rannassta joka päivä, myös iltaisin kävelimme siellä. Mistä kaikki kiikastaa ?????

Lautta Huitsin Nevadaan

#16 Re: Elämää rantaan


#11: Matkamies - Elämää rantaan

Lautta on aivan hirveä. Toivottavasti se pysyy ikuisesti pois Porista.

Kommentoi adressia