Vantaan varhaiskasvatuksen säästöt

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vantaan varhaiskasvatuksen säästöt.

Vantaalla vuodesta-89,kohta ehkä muualla.

#1 Kiitos

30.05.2012 22:15

Adressi on hieno, nyt ei saa vaieta asioista.Vanhemmat on pidetty pimennossa,heidän tulee tietää mitä hullutuksia taas on keksitty.Tämä on sellainen ala,että kun uskaltaa korottaa ääntään oman työnsä ja lasten hyvinvoinnin puolesta,tulee joku "ylemmältä taholta" ja vetää maton jalkojen alta.
Me varhaiskasvattajat ajattelemme lapsen parasta, lapsi kun tuppaa usein unohtumaan kun aletaan politikoimaan.Maalaisjärkikin sanoo,että tämmöisillä ryhmien kasvattamisilla lasku tulevaisuudessa tulee olemaan oletettua säästöä huikeasti kovempi.
Four trouble

#2 Re: Kiitos

31.05.2012 21:49

#1: Vantaalla vuodesta-89,kohta ehkä muualla. - Kiitos 

 Nyt Vantaan kaupungin päättäjät JÄRKI käteen ja annetaan lapsille mahdollisuus hyvään/kunnolliseen päivähoitoon. Päiväkotien hoitajien/opettajien rooili on isossa asemassa kodin kasvatuksen lisäksi.


Vieras

#3

31.05.2012 22:03

Mitä enemmän säästätte, sitä enemmän näitä ammuskelu ym. ikäviä häiriö käyttäytymisiä tulee.Nuo säästötoimet eivät hyödytä ketään muita, kun ehkä johtajia, joiden palkkahan joka tapauksessa nousee!!!!!

Vieras

#4

31.05.2012 22:20

Työskentelen itse Vantaan varhaiskasvatuspalveluissa ja suunnitellut säästötoimet tuntuvat mielestäni kohtuuttomilta, sillä jo tällä hetkellä resurssimme on pienennetty äärimmilleen. Olen valitettavasti siinä tilanteessa, että joudun tekemään työtäni pienten lasten kanssa niin, että toivon, että en joudu tulevaisuudessa laittamaan alle 3-vuotiaita lapsiani päiväkotiin Vantaalla. Emme esimerkiksi ehdi suuressa ryhmässä pitämään itkeviä lapsia tarpeeksi sylissä.

Vieras

#5

01.06.2012 08:37

Tulevaisuuden veronmaksajat - paras säästökohde?
Vantaalainen neljän lapsen äiti

#6

01.06.2012 09:30

Miksi koskaan ei katsota tulevaisuuteen kun lasten ja nuorten palveluita leikataa. Aika lyhytnäköistä toimintaa.
Ja jos johtajien palkat nousevat voisi säästöjä tehdä sieltä enemmän ja kenties laittaaa turhia johtajia ja virkamiehiä kokonaan pois.
veronmaksaja vantaalta

#7

01.06.2012 18:26

Kannattaisi varmaan nyt unohtaa se patsashanke ja satsata se 40 000 näihin pieniin vantaalaisiin?
Piia Jokivirta

#8

01.06.2012 22:09

Aloitetaan alusta, eli......On ihanaa, ku saa lapsia. Vanhemmat kasvattaa lastaan/ lapsia kovan paineen alla, rahallisesti, kuitenkin rakastaen omaansa. Miksi Vantaa haluaa, ettei aikuiset tee enää lapsia, miksi te viette aina niiltä, jotka sinnittelee ja koittavat saada joka päiväsen leipänsä pöydän ääreen..? Taistelua, koko se aika, kun lapset asuvat kotona ja sitten ihmetellään, kun vanhemmat väsyy..tulee alkoholismia ja ehkä muutakin, ei jakseta välittää säännöistä ja mitä se lapsi tekee vapaa-aikanaan..Nyt olisi aika ottaa jo niiltä päättäjiltä se raha pois, kun kurjemmaksi menee tilanne...Vähempiosaiset, eli vanhukset, joita saamme kiittää hyvästä kasvatuksesta ja neuvoista. Lapset, jotka tuovat meille aikuisille vanhuudessa myös sen minkä olemme heille antaneet..ja nyt voi sanoa, ettei hyvältä näytä vanhuus omalta kohdalta..niin kylmäksi on mennossa Vantaan säästöt. Pelottaa tulla vanhaksi, kun nuoria ei osata kohta kouluttaa ollenkaan.Oma poikani on ollut erityiskoulussa koko ikänsä ja nyt näen jo hänen tulevaisuutensa..Vaikeita aikoja eletää koko yläaste kausi..Voihan, itku tulee taas, kun ajattelee ja osaa jo ennustaa, mitä tuleman pitää..
johannnnnaaaa

#9 miksi

02.06.2012 02:32

Mä en enään kestä.. tapetaan kaikki toisemme ku ei täällä kohta voi enään elää.. sit ihmetellään miks ei asu enään laspi perheet vantaalla.. tai missään muualakaan kun näyttää olevan vaan nii vaikeeta heti sen kreikka kriisin takia lapsi perheet elävät huonosti.. ulkomaalaset asuuu kuin herrat suomessa niillä ei ole lainkaan huolta rahasta ruuasta vaateista tai mistään ku kaikki tulee ilmaseksi... nyt halooo tehdää jotain mennään vaikka mielen osottamaan koko suomen kansa tonne helsingii kansan talolle.... herätkäääääää jo jonkun on pakko mennä koko suomen on pakko alkaa yhtenäisyymäään nyt heti.. muuten tulee lisää sääntöjä ja me eletään vankilassa koko kansa ku ei oo varaa elää ja vararastetaan jo ruokaa ja vaateita..NYT HERÄTKÄÄÄÄÄ SUOMI YHTENÄISYYTÄÄN JA MENNÄÄN PANEMAAAN HANTTIIIN. EI ME OLLA KOIRIA JA SYÖDÄ KANSAN EDUSTAJIEN RUOKAA RODKIKSISTA

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.06.2012 10:09



Vieras

#11

07.06.2012 10:38

Arvoisat päättäjät. Toivon että ette leikkaa varhaiskasvatuksen rahoitusta. Lasten hyvinvoinnin takaaminen on myös Vantaan tulevaisuuden ja vaurauden takaamista.

Vieras

#12

08.06.2012 09:53

Varhaiskasvatuksen järjestämisresursseista ei pidä missään nimessä säästää. Päiväkodeilla pitää olla mahdollista järjestää turvallinen ja hyvää mieltä ylläpitävä ympäristö lapsille. Vantaalaisten vanhempien pitää voida luottaa siihen, että lapsista pidetään hyvää huolta vantaalaisissa päiväkodeissa. En ota kantaa miten tämä pitäisi organisoida suhteessa kotihoidon tukiin tai yksityisiin päivähoitopalveluihin, vaikka aionkin adressin allekirjoitaa.

Vieras

#13

09.06.2012 13:49

kyllä on hyvä että vanhemmat nousee vihdoin kapinaan! ei näin voi jatkua!!itselläni lapsi erityisluokalla.saa onneksi jatkaa samassa koulussa kosa pennetty oppivelvollisuus :)
Airi Niskanen

#14 Suuria veronmaksajia.

10.06.2012 08:34

Ottaispa päättäjät laskukoneen käteen ja ynnäisivät kuinka paljon lapsiperheet todellisuudessa maksavat veroja.Mitä on vero joka leivän kantturasta,vaipoista,ihan kaikesta välttämättä hyödyllisestä.Todellisuudessa lapsiperheet maksaa niin paljon veroja jo hengissä pysyäkseen,että turha on puhua enää lapsilisistä,ne ei todellisuudessa ole mitään lisiä.
Vielä ihmettelen tänäkin päivänä (lapsilisien)maksu loppuu 17v.Muistan sen ajan yksinhuoltajana kuinka se silloinkin sieppasi,eipä unohdu vielä mummonakaan.Kohta on omat lasteni jälkeläiset ihmettelemässä tätä vääryyttä.Elääkö ne 17v pyhällä hengellä? Voisi olla tarpeen monessakin perheessä,kun se (ALV)on joka leivän murusessa vielä 17v jälkeenkin.Herätys politikot! Tehän ette maksa edes omia ruokianne!

Vieras

#15

10.06.2012 09:16

Poistamalla kotihoidontuki jo noin nuorilta, kasvatus jää päiväkotien ja yksityisten päivähoitajien harteille. Päiväkodeissa ei tarpeeksi hoitajia. Yksityiset päivähoitajat kasvattaa miten kasvattaa. Taidetaan saada maahan taas lisää paljon häiriintyneitä nuoria.Eikö nähtyjen tapausten perusteella pitäisi panostaa juuri lapsiin, ettei lapsiperheiden tarvitsisi kärsiä aina vaan suuremmassa köyhyydessä ja että lapset saisivat olla kotona, jossa varmimmin he saavat myös haleja ja rakkautta. Tuula Järveläinen

Vieras

#16

15.06.2012 13:00

Ihan niin.

Aikuisen aika lapselle on kuin panisi rahaa pankkiin.
Asia on juuri näin myös koko yhteiskunnan tasolla.

Vieras

#17 Lisää eriarvoisuutta

15.06.2012 13:45

Kaupungin tuki on mahdollistanut yksityisen päiväkodin myös pienituloisen yksinhuoltajan lapsille. Suuri suru, jos pidetty päiväkoti vaihtuu. Toivottavsti edes palveluseteli toteutuu.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.07.2012 10:57


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.07.2012 10:58


Jari Natunen
Vantaa

#20 Palvelujen laadun säilyttäminen

22.10.2012 13:33

Hei

Allekirjoittasitko toisen adressin palvelujen laadun säilyttämiseksi
http://www.adressit.com/vantaan_palvelut_-_laatua_ja_laadunvalvontaa

Asiasta voi myös tykätä ja keskustella facebookissa:
Vantaan palvelut - Laatua ja laadunvalvontaa

Parhain Terveisin
Jari
Jari Natunen
Kunnallisvaaliehdokas 315 (vihr)