Näpit irti nuorisostamme!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Näpit irti nuorisostamme!.

Lekottelijoiden valtiohan suomi on.

#1 Virkoja nuorisopuoleltakin joudutaan lakkauttamaan

12.09.2012 22:10

Nykysin on rahasta pulaa kaikkialla,koska kaikki kallista on ja tuloja ei ole juuri nimeksikään.Moni on eläkkeellä ja nonikaan nuori ei viitsi tehdä työtä.Kaikki alkaa olla ulkomaisen työvoiman varassa.Pakolaiset täyttävät sen aukon jonka sumalaiset jälkeensä jättävät.Vievät rahat,asunnot,kaiken kulttuurin.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.09.2012 06:04


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

14.09.2012 12:58


Rauno Taskinen (=oikeasti eikä nimimerki)

#4 Metsää myyntiin

25.09.2012 02:46

Yritetään kaikki yhdessä tukea nuorisoa. Eiköhän sinne tarvita ihan täyspäiväistä työntekijääkin, jotta nuorisoa saadaan autettua pois kaduilta. Seurakunnilla lienee metsä- ja maaomaisuutta myytäväksi (Luukas 12:16-21. Sieluja ei pelasteta irtisanomalla työntekijöitä (=opetuslapsia). Arvot kaikissa seurakunnissa oikeaan työhön! Kaikkia rakentavasti - eikä kärkevyydellä kannustaen.
Pekka Matilainen

#5 Nuorten syrjäytymiskierre on katkaistava

25.09.2012 12:14

Kirkon rooli nuorisotyössä on merkittävä. Toiminta ja kirkko toimijana poikkeavat nuorten simissä muusta yhteiskunnasta myönteisellä tavalla. Kirkko ei ole viranomainen siinä mielessä etteivät nuoret kapinoi kirkon auttavaa auktoriteettiä vastaan. Kirkon nuorisotyötä on helppo lähestyä ja työntekijöille on helppo avautua.
Syrjäytymiskieteeseen vaikuttavat voimakkaasti nykyinen päihdekulttuuri, keskeytyneet koulutukset ja asunnottomuus. Näiden ongelmien kohdatessa, nuoret vetäytyvät pois yhteydestä yhteiskuntaan. Kirkon nuorisotyö on tavoittavaa, lämminhenkistä ja saavuttaa helpommin nuorten luottamuksen kun muut tahot. Nyt pitäisi resursseja lisätä, ei vähentää.

Vieras

#6 Huoli nuorisomme puolesta

30.09.2012 15:34

Tämä asia on tärkeä. Nyt on todella huoli nuorisomme puolesta

Kommentoi adressia