Lordi-leffan maailman ensi-ilta Ouluun 8.2.2008

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lordi-leffan maailman ensi-ilta Ouluun 8.2.2008.

Sami Vainikainen
Kajaani

#1 Kansanedustajat odottavat innolla Dark Floors -elokuvan Oulun ensi-iltaa

10.10.2007 17:29

Lyly Rajala, kansanedustaja, Oulun kaupunginvaltuutettu (kok) kertoi 19.6.2007 blogissaan Dark Floors elokuvan kuvauksissa kutsuttuna vierailtuaan: "On todella hienoa että oululainen POEM-elokuvakeskus on ollut aktiivinen ja saanut hankittua Lordi-ryhmän vierailijoineen tekemään kokoillan kauhuelokuvansa juuri Ouluun." Loppukaneettina Rajala suitsutti edessä siintävää ensi-iltaa seuraavin sanoin: "Onnea ja menestystä. Elokuvan maailman ensi-ilta on Oulussa ensi helmikuussa. Tervetuloa !"
http://blog.lylyrajala.fi/

Mirja Vehkaperä, kansanedustaja, Pohjois-Pohjanmaan maakuntaliiton hallituksen puheenjohtaja (kesk)kertoi 19.6.2007 blogissaan Dark Floors elokuvan kuvauksista Oulun Ruskosta seuraavaa: " Sain käydä vilkaisemassa Oulussa kuvattavaa kauhuelokuvan lavasteita ja kuvauksia. Dark Floors elokuvasta on tarkoitus tehdä kansainvälistä huippua. Näyttelijöinä on oikeita näyttelijöitä bändin henkilöiden lisäksi. Ensi-ilta on luvassa Ouluun loppuvuodesta." Vehkaperä peräänkuulutti myös elokuvatuotannon Ouluun saamisen merkitystä sanoin: "Elokuva- ja mediatuotannolla on osaamista Oulussa. POEM säätiö on tehnyt hartiavoimin töitä menestyksen eteen. Tuotannon tuominen tänne on hyvä esimerkki siitä, että täällä kaikki pelaa: osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaa, hyvät tilat ja taas ne erinomaiset liikenneyhteydet. Jäädään jännäämään elokuvan etenemistä!"
http://www.mirjavehkapera.fi/blogi/?p=2
Leena Arhippainen
Adressin tekijä

#2 Luvattu mikä luvattu

11.10.2007 22:33

Kiitos Sami Vainikainen Kajaanista. Oli todella hyvä tuoda nämä viitteet esille. Tästä saa sen kuvan, että ensi-ilta on alunperinkin suunniteltu Ouluun, ja siksi ihmetyttääkin, että miksi nyt ei olla vahvasti asian takana.
POEM on todella tehnyt hyvää työtä asian eteen, niin kuvausten saamisessa Ouluun kuin ensi-ilta -neuvottelujenkin suhteen. Toivoisi tilanteen ratkeavan niin kuin on näille kansanedustajille aikanaan luvattukin.
Leena Arhippainen
Adressin tekijä

#3 Kiitos allekirjoittajille

17.10.2007 13:39

Kiitos teille kaikille, jotka allekirjoititte adressin. Iloitsin jokaisesta nimestä ja perustelusta listalla. Valitettavasti emme kuitenkaan yhdessä voineet vaikuttaa maailman ensi-illan saamiseksi Ouluun:
http://www.kaleva.fi/plus/juttu686932_page0.htm.

Iloitkaamme siitä, että näkyyhän ainakin Rovaniemi ja Suomi maailman kartalla, kun ensi-iltaa juhlitaan ja uutisoidaan. Voihan olla, että Oulukin elokuvan tekopaikkana pääsee jollain lailla esillä.

Hyviä kauhuelokuvahetkiä kaikille sitten helmikuussa!

Kiittäen,
Leena Arhippainen


Leena Arhippainen
Adressin tekijä

#4 Kiitos päättäjille!

08.01.2008 21:30

Oulun kaupungin päättäjät heräsivät.
Maailman ensi-ilta Ouluun sittenkin!
Kiitos heille ja kaikille niille osapuolille, jotka ovat jaksaneet asiasta kättä vääntää.