Lordi-leffan maailman ensi-ilta Ouluun 8.2.2008

Kalevan kulttuurisivuilta (pe 5.10 ja ti 9.10) on saattanut lukea ja ällistellä jappastelua, jota on käyty Oulun kaupungin Innovaatiot ja markkinointi-ryhmän sekä POEM:n välillä, siitä löytyykö rahaa tai halukkuutta järjestää Dark Floors-elokuvan maailman ensi-ilta Oulussa. Tätä jappastelua on käyty jo puolisen vuotta, eikä vieläkään Oulun keskeiset päättäjät näytä ymmärtävän, kuinka tärkeää tämä on Oululle. Solar Films (Kaleva 9.10.07 ) on tarjonnut Oululle niin suurta kunniaa ja näkyvyysmahdollisuutta, ettei Oululla ole varaa jättää sitä käyttämättä.

Tämän adressin avulla haluan pyytää teitä oululaiset ihimiset ja kaikki pohojoissuomalaiset saamaan kaupungin päättäjät ymmärtämään, että Lordi-leffan maailman ensi-ilta tulee järjestää Oulussa, missä elokuva on kokonaan kuvattukin.

Kyse ei ole rahasta! Ette oululaisina kärsi tästä investoinnista mitenkään, päin vastoin voitte saada hienon hirviöelämyksen helmikuussa. Teeman ympärille voidaan järjestää vaikka mitä hienoja tapahtumia. Ja tästä hyötyvät niin oululaiset ihimiset kuin yrityksetkin!

Vaikuttakaa asiaan ja allekirjoittakaa adressi! Älkää antako tämänkin kunnian ja mahdollisuuden mennä Helsingille. Oulu on muutakin kuin iiteetä ja haitekkia! Näyttäkää se Oulun päättäjille!

Nyt kaikki liikkeelle, niin Lordin kannattajat kuin vastustajatkin. Tässä on Oulun tulevaisuus kyseessä!

Älä pelekää hirviötä, seki o vaa ihiminen!

Minä ainakin aioin istua Oulun Plazassa 8.2.2008. Toteuta aikeeni ja allekirjoita!

Sydämellä,
oululainen ihiminen
Leena Arhippainen


Leena Arhippainen    Ota yhteyttä adressin tekijään