Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

taku

#11251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

24.04.2013 12:30

#11219: Tasavaltalainen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Minun nimenion siellä jos sillä nyt on tässä jotain väliä.Huomautan ettei avioliitollakaanole juuri merkitystänykySuomessa.Minusta aatelisto on hyvin verrannollinen tähän.Molemmissa on kyse samanlaisesta muodollisuudesta.


Vieras

#11252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

24.04.2013 12:47

#11242: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

"Kas, kun suomessa ei lasten-

psykiatrit näitä teidän tutkimuksianne noteeraa."

Kyllä noteeraavat, siitäkin aiheesta on ollut täällä monesti jo tämä Sosiaali- ja terveysministeriön raportti esillä. Laitan muutaman suoran lainauksen osiosta "Lapset samaa sukupuolta olevien perheissä":

"Tämän luvun on toimikunnan käyttöön kirjoittanut lastenpsykiatri, LKT Tytti Solantaus, joka toimii kehittämispäällikkönä Stakesissa. Kyseessä on tutkimuskatsaus, jonka tarkoituksena on tuoda esille tämänhetkistä tutkimustietoa lasten kehityksestä perheissä, joissa vanhempi tai vanhemmat ovat homoseksuaaleja.----

Homoseksuaalisten vanhempien vanhemmuutta on tutkittu monelta kannalta; lapsen ja vanhemman suhdetta ja siinä ilmenevää huolehtivuutta, herkkyyttä, lämpöä ja läheisyyttä, vanhemmuuden tapoja, lasten valvontaa ja kurinpitoa ja sitä, miten paljon vanhempi käyttää aikaa lapsen kanssa. Tutkimukset osoittavat, että homoseksuaalinen vanhempi on aivan yhtä kiinnostunut lapsestaan ja herkkä lapsen tarpeille, viettää yhtä paljon aikaa lapsen kanssa, valvoo ja ohjaa lastaan ja muodostaa yhtä lailla kiintymyssuhteen lapseen kuin heterovanhempikin (Mucklow ja Phelan, 1979; Kirkpatrick et al., 1981; Kirkpatrick, 1987; Flaks et al., 1995; Tasker ja Golombok, 1997; Brewaeys et al., 1997; Chan et al., 1998; Golombok ja MacCallum, 2003). Perheitten arkirutiinitkaan eivät näytä olevan erilaisia lesbo- ja heteroparin perheissä. Jonkin verran on kuitenkin viitettä siitä, että vanhemmuus ja lastenhoito jaetaan tasaisemmin lesboparin kuin heteroparin kesken (Brewaeys et al., 1997). Yhdessä tutkimuksessa (Golombok et al., 1997) lesboäidit olivat enemmän vuorovaikutuksessa lasten kanssa kuin heteroäidit.-----

Tutkimuksien perusteella voidaan todeta, että huoli homoseksuaalisen ihmisen vanhemmuuden puutteellisuudesta on turha. Myöskään isän puuttuminen perheestä ei näytä johtavan vanhemmuuden ongelmiin, esimerkiksi kurinpidon ja valvonnan puutteisiin. Monissa tutkimuksissa lesboäidit selviytyivät paremmin kuin heteroäidit. Ero ei todennäköisesti johdu vanhemman seksuaalisesta suuntautumisesta, vaan siitä, että homoseksuaali vanhempi on joutunut miettimään vanhemmuuttaan ja tekemään siihen liittyviä päätöksiä eri tavalla kuin heterovanhempi. Harkinnan ja tietoisen päätöksen myönteistä merkitystä vanhemmuudelle tukee myös se, että keinohedelmöityksen avulla syntyneiden lasten vanhemmat tuntuvat selviytyvän vanhemmuudesta paremmin kuin luonnonmenetelmällä alkuun saatettujen lasten vanhemmat (Brewaeys et al., 1997)."

http://pre20031103.stm.fi/suomi/pao/rekparisuhde/osa1_3.htm#3

 

Tässähän kantaa ottaa nimenomaan suomalainen lastenpsykiatri ja raportti on vieläpä Sosiaali- ja terveysministeriön tilaama ja julkaisema. Ihmettelen, millaisen vakuuden tarvitsisit siitä, että Suomessa asiantuntijat kyllä ovat tietoisia kaikesta siitä tutkimuksesta, mitä aiheesta maailmalla tehdään? Pitäisikö jonkun suomalaisen lastenpsykiatrin tulla se sinulle henkilökohtaisesti ilmoittamaan? Ja kertaan vielä, että nämä eivät ole "homojen tutkimuksia", vaan ihan tavanomaisten yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa toimivien tutkimusryhmien tekemiä tutkimuksia. Tutkijaksi pääsee, kun on ensin suorittanut maisterin tutkinnon yliopistossa, jatkanut sitten tohtorikoulutettavana (jatko-opiskelijana) jossain tutkimusryhmässä ja kun sitten on väitellyt tohtoriksi, on ikään kuin pätevä tutkija. Ei ole mitään syytä olettaa, että homoseksuaalit olisivat siinä määrin huomattavasti lahjakkaampia kuin heteroseksuaalit, että vain he voisivat tehdä tutkimustyötä. Kyllä siihen heterokin pystyy, olen omin silmin nähnyt ;)

Päivi

#11253 Re: ihminen on Jumalan lapsi

24.04.2013 12:55

#11249: olemme vain ihmisiä - ihminen on Jumalan lapsi

Kiitos rohkeudestasi kertoa itsestäsi!  Samoin oli ihanasti sanottu, että jättäkää jo tämä asia Jumalalle!  Se onkin  ihan ratkaisevan tärkeä siirto.  Nimenomaan tästä vinkkelistä ajattelisinkin, että löytyy olennaista tämän asia ymmärtämisen tiimoilta.                                                                                                                                                                                                    Miksi eroammekin niin paljon kristittyinä tässä kohden.   Tietkö,  älä näe punaista,  jos sanon,  että naispappeus on vähän sama asia, -  sitä lähdettiin katsomaan tasa- arvosta käsin. Silloin siihen astuu erittäin jännitteinen vahvan ja heikomman  välinen asetelma.  Ja sota on valmis.     Mutta jos lähdettäisiin sanasta, -    niinkuin se alkukirkossa tapahtui,  Että Jumala antoi toiset apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi,  silloin näämme, miten täydellisellä tavalla Jumala itse asettaa seurakuntavirkoihin hänen valitsemiaan ihmisyksilöitä,  Hän myös kokonaan varustaa heidät itse.

Ajattelen että, jos mitä opetusta luterilainen kirkko tänäpäivänä tarvitsisi, se olisi mielestäni silmien avaamista uskonnollisuudesta.  Tai olisi tarvinnut jo kauan aikaa sitten , ennenkuin tultiin näiden kysymysten ääreen. Tässä kohden meillä luterilaisilla täytyisi olla nöyryyttä lähteä katsomaan vähän muihin lammaslaumoihin.  Mutta ihminen on niin kovin arka ettei se tule edes mieleen.  Eikä mene vapaaehtoisesti, ellei Paimen tule ja pukkaa oikein tosissaan!                                          Siinä on kyllä vähän tai pitkän aikaa  aivan hukassa , mutta se löytyy sieltä,  -  nimittäin elävä uskonsuhde,  elävään Jumalaan joka KULJETTAA MEITÄ;  EMMEKÄ ME KULJETA HÄNTÄ ! nimittäin ei hän tule mukana jollei saa olla se, joka vie. Tästä näkökulmasta suuret kirkolliset organisaatiot,   tämän maailman hengen (osittain - tai kokonaan ) vaikuttamat ty   työmuodot,  henkiset - ja hengelliset sisällöt ovat saattaneet hukata kokonaan sen Herran, jonka ympärille tämä kaikki ensin rakennettiin.

 

Uskoisin että tässä on ydinkysymys. Ja sen seurannaisvaikutukset tulevat tähän kysymykseen asti.

 

TAKU

#11254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

24.04.2013 13:00

#11197: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Avioliittokeskustelussa on yhtenä ongelmanaon se etä kyse ei ole mistään kovin konkreettisesta jutusta.Siksi tätä asiaa on vaikea tajuta samalla tavala kuin pukuhuonehommaa.Uskoisin että yksi ongelma on se että olemme vieraantuneet avioliiton alkuperäisestä tarkoituksesta.Emme enää tunne avioliittoa samalla tavalla kuin isovanhempamme.Sen vuoksi niin moni nuori kanattaa tätä koska ei ymmärrä mikä avioliitto itsesiassa on. Sanoisin pikemminkin että jos joku homo kokee tämän syrjintänä on se hänen ongelmansa. Heitänpä muuten yhden hiukan toisen kysymyksen.Usein saatetaan kokea loukkaavana jos sanoo ettei halua samaan saunaan homon kanssa ilman uimapukua.Sen sijaan se ettei halua vastakkaista sukupuolta olevan kanssa alastomana se onkin ihanok.Minulla ei varsinaisesti tätä ongelmaa ole koska en riisuudu koskaan ihmisten lähellä joita en tunne mutta normaalille suomalaiselle tämä voi olla ongelma.Tämä ehkä osoittaa että homo näkee syrjintää siellä sun täällä.

Minä näkisin asian niin että kullekin annetaan se mitä hän oikeasti tarvitsee.Sitä on tasa-arvo.Miksiköhän miehille eianneta katumuspillereitä.Homojen vaatimus avioliittoon pääsystä on samaa tasoa kuin että tasappuolisuuden nimissä miehilä pitäisi olla oikeussaada katumuspilleri kun hän kokee sitä tarvitsevansa.Edelleenperään kuulutan keskustelua siitä

MIKÄ AVIOLIITTO ON JA MIKÄ ON SEN TARKOITUS JA MERKITYS!


Vieras

#11255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liit

24.04.2013 13:05

#11244: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Minä olen tänne aika paljon näitä tutkimuksia laittanut, vaikka en olekaan homoseksuaali vaan ihan tavallinen naimisissa oleva heteroäiti. En enää edes nuori, tuo 35 ikävuoden rajapyykkikin on mennyt - täällä kun aiemmin pyrittiin yleistämään kansalaisaloitteen kannattajat nuoriksi "tytöiksi". Lähinnä olen "vetäissyt" jonkun tutkimuksen silloin, kun täällä on varmana tietona esitetty jotain, millä ei ole todellisuuspohjaa.

Minulta ei puutu omaa järkeä, eikä elämänkokemusta. Mutta tiedän, ettei oma kokemus asioista ole koko totuus. Päivi kirjoitti myös siitä, eikö oma kokemuskin ole tärkeää tietoa elämästä? Kyllä se on, yleensä se auttaa ymmärtämään ihmisiä ja vähitellen luopumaan nuoruuden mustavalkoisesta maailmankuvasta. Mutta pääasia on se, että omaa kokemusta ei voi yleistää. Jos minä yleistäisin oman elämänkokemukseni perusteella, tietäisin a) että tiukka uskonnollisuus on yhteydessä huonoon vanhemmuuteen, lasten pahoinpitelyyn ja mielenterveysongelmiin, b) että kaikki pedofiilit ovat naimisissa olevia uskovaisia, vanhoja heteromiehiä, joilla on jo aikuiset lapset (ja jotka käyttävät hyväkseen sekä tyttöjä että poikia). Molemmista minulla on ihan omakohtaista kokemusta, mutta en ikinä ole kuvitellut, että asia olisi aina näin!

Tieto, sellainen mitä tietosanakirjoissakin on, on aina kerätty erilaisilla tutkimuksilla ja isoista aineistoista. Jos jokainen vain yleistäisi oman kokemuksensa perusteella, olisimme yhä yhtä tietämättömiä kuin silloin, kun ajateltiin maan olevan pannukakku. Eihän monikaan ole omin silmin nähnyt muuta kuin ihan tasaisen laakean maan peltoineen, joka jatkuu ja jatkuu. Siksi tiedolla on merkitystä. Elämänkokemus puolestaan auttaa ymmärtämään ja suodattamaan erilaista tietoa ja sen pitäisi auttaa ymmärtämään ihmisen oma pienuus ja tietämättömyys (sillä suuri tietomäärä auttaa tajuamaan vain se, kuinka vähän tietääkään) sekä se, ettei kukaan lopultakaan ole yhtään toista parempi.


Vieras

#11256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

24.04.2013 13:14

#11242: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Jos homolle sanoo, että talviyöllä on

pimeää, niin kyllä se vastaan väittää ja

vetoaa johonkin ulkomaalaiseen homo-

tutkimukseen.

Voinet osoittaa ne kohdat, joissa mielestäsi mustaa väitetään valkoiseksi. Akateeminen maailma odottanee mielenkiinnolla.

Siihen saakka minä varaan oikeuden oikaista selviä virheitä ja valheita.

Kas, kun suomessa ei lasten-

psykiatrit näitä teidän tutkimuksianne noteeraa.

Voi herranen.. palstan yleissivistyksen määrä on järisyttävä. Tietänet nyt kuitenkin, että tiedemaailma on kansainvälinen, ja että samat tulokset ovat relevantteja joka maassa? Jos haluat nolata itsesi, niin kysäisepä järkyttyneenä keneltä tahansa psykologilta, psykiatrilta tai lääkäriltä, että onko hän todellakin tukeutunut muuhun kuin kotimaiseen dataan. Yllätys voi olla suuri.

Koskapa englanninkieliset materiaalit menevät säännöllisesti täysin hukkaan, niin seuraavista linkeistä voi ihan suomeksi lukea sateenkaariperheiden oloista: Suomen Perheterapiayhdistyksen pitkä artikkeli: http://www.perheterapiayhdistys.fi/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=165:sateenkaari&catid=46; lastenpsykiatrin tekemän tutkimuskatsauksen sisältävä mietintö: http://pre20031103.stm.fi/suomi/pao/rekparisuhde/rekparisuhde.pdf.

 


Vieras

#11257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liit

24.04.2013 13:22

#11244: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Homoilta täytyy puuttua oma järki ja

arviontikyky oikeasta ja väärästä,

kun aina pitää vetäistä joku ihme homo-

tutkimus kehiin.

"Joksikin ihme homotutkimuksiksi" luokittuvat varmaankin kaikki sellaiset tieteelliset artikkelit, joita sinä et kykene tai halua ymmärtää. Ennen vanhaan ihmisten oma järki ja arviointikyky sanoivat, että kuu on juustoa. Sitten joidenkin piti vetäistä joku ihme luonnontiede kehiin.

Yrittävät tällä keinoin vakuutella olevansa jotenkin älykkäämpiä ja korkeammalla tasolla.

No siihen ei kyllä totisesti näillä areenoilla paljoa vaadita, jos vastapuolen koko argumenttiarsenaali koostuu omista luuloista ja toisella keskustelijalla on tarjota perstuntumaa edistyneempää tutkittua tietoa. Ilmeisesti myös yksinkertaisen englanninkielisen tutkimuksen referointi luokitellaan täällä älykkääksi; minusta kun kyse on kuitenkin jokseenkin alkeellisesta perusosaamisesta ja väittelyetiketistä.


Vieras

#11258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liit

24.04.2013 13:27

#11252: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Kyllä minäkin uskon, että homo voi näitä tässä mainittuja tehtäviä suorittaa.

Peräänkuulutan isän JA äidin

roolimalleja lapsen terveen psyykkisen kehityksen

takaajiksi (mm seksuaalisuus), tästä en nähnyt mitään mainintaa.

En todellakaan usko, että KAIKKI lastenpsykiatrit

puoltavat tätäkään tutkimusta.

 

 


Vieras

#11259 Re: Re:

24.04.2013 13:27

#11248: - Re:

Taisipa sekin olla homojen "huu-haa-tutkimus", kun TOSIAAN sitä yritettiin siirtämällä hedelmöitetty munasolu MIEHEN vatsakalvolle huonoin tuloksin.

Lisää tietämättömyyttä. Teidän kannattaisi viettää enemmän aikaa kirjastossa kuin roikkua tässä adressiketjussa.

"Vatsaonteloraskauksia sattuu luonnostaan naisille, mutta ne ovat äärimmäisen harvinaisia. Tällainen raskaus on hengenvaarallinen niin äidille kuin sikiölle, sillä vatsaonteloon muodostunut istukka irtoaa helposti ja voi johtaa hallitsemattomaan verenvuotoon. Repeämä johtaa tyypillisesti äidin ja lapsen kuolemaan. Suurien vaarojen vuoksi vatsaontelossa kasvaneet lapset ovat lääketieteellisiä harvinaisuuksia.

Jos lapsi sijoitettaisiin lääketieteen avustuksella miehen vatsaonteloon, olisi mahdollista että raskaus onnistuisi ja mies synnyttäisi terveen lapsen maailmaan.

Riskit ovat kuitenkin niin valtavat, että raskaana oleminen ja synnytys kannattaa jättää ainakin vielä tässä vaiheessa naisille. Menetelmien kehittyessä mies saattaa tulevaisuudessa päästä valitsemaan raskauden myös itselleen."

http://www.vau.fi/Perhe/Yhteiskunta/Tulevaisuudessa-mies-synnyttaa/


Vieras

#11260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen

24.04.2013 13:28

#11258: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liit

Peräänkuulutan isän JA äidin

roolimalleja lapsen terveen psyykkisen kehityksen

takaajiksi (mm seksuaalisuus), tästä en nähnyt mitään mainintaa.

Eli et ole lukenut mitään tänne linkitettyjä materiaaleja.

 


Vieras

#11261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

24.04.2013 13:30

#11254: TAKU - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Homojen vaatimus avioliittoon pääsystä on samaa tasoa kuin että tasappuolisuuden nimissä miehilä pitäisi olla oikeussaada katumuspilleri kun hän kokee sitä tarvitsevansa.

Miehillä on samanlaiset oikeudet lisääntymisterveyspalveluihin kuin naisillakin. Homoseksuaaleilla ei ole samanlaisia parisuhdelainsäädännöllisiä oikeuksia kuin heteroilla.


Vieras

#11262 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 13:30

#11245: Homoudesta voi toipua. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ihmiset jotka ovat tehneet työtä vuosikymmeniä syrjäytyneiden ja hyväksikäytettyjen  kanssa Ruotsissa ja Suomessa. Homo kiihkoilijoille nämä ihmiset ei merkitse mitään.

 

Keistä henkilöistä on tarkalleen ottaen kysymys? Ettei vain isotädin kummin kaiman tuttavan tuttavasta.


Vieras

#11263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

24.04.2013 13:33

#11254: TAKU - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto Uskoisin että yksi ongelma on se että olemme vieraantuneet avioliiton alkuperäisestä tarkoituksesta.Emme enää tunne avioliittoa samalla tavalla kuin isovanhempamme.

 

Myös on kovasti vieraannuttu vanhatestamentillisista haaremeista, joita kertomusten suurmiehillä oli.

 


Vieras

#11264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 13:38

#11245: Homoudesta voi toipua. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Elikä taas tulee tämä sama ralli. Ihmiset jotka ovat tehneet työtä vuosikymmeniä syrjäytyneiden ja hyväksikäytettyjen  kanssa Ruotsissa ja Suomessa. Homo kiihkoilijoille nämä ihmiset ei merkitse mitään. Homot polkevat heidän pitkäkestoisen työn mitättömäksi, halventavat, haukkuvat, valehtelevat ja aliarvioivat ammattilaisten työn.

Annapa nyt nätisti pelkkien irrallisten anekdoottien sijaan kunnollista tutkittua tietoa väittämistäsi seikoista. Tilastojen mukaan Ruotsin ja Hollannin HI-tartuntamäärät eivät ole kasvaneet.

Minä olen käynyt tämänkaltaisia keskusteluita vuosikausia erilaisiin kristillisiin suuntiin kuuluvien henkilöiden kanssa ja todennut, että suurin osa kristityistä on keskivertoa alemmin koulutettuja, kielellisten haasteiden kanssa kamppailevia, silmät päässä loimuavia ja faktatietoihin perehtymään kykenemättömiä valehtelijoita. Tämä ketju on osaltaan vahvistanut käsitystäni. Jostain syystä olen kuitenkin kieltäytynyt tekemästä omasta henkilökohtaisesta kokemuksestani epäloogista yleistävää loikkaa ajatukseen, jonka mukaan totisesti kaikki suomalaiset kristityt olisivat aivan täydellisiä viirupäitä.

Mutta ei se muuta sitä tosiasiaa että homous ja lesbous ei ole tuonut eikä tuo kestävää elämää lapsille eikä perheille. Tämä on nähty niin monta kertaa.

Valhe, emävalhe, kristityn virke.

P.

#11265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen

24.04.2013 13:41


Vieras

#11266 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 13:43

#11247: Päivi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kyllä kansanihmisenkin viisautta kannattaa kuunnella, siinä on vähemmän nippelitietoa tai humalluttavia teorioita, mutta voi olla paljon sydämen ymmärrystä. Sillä on myös oma arvonsa.

En anna mitään arvoa täällä kirjoittaville vajaamielisille, jotka viesti toisensa jälkeen toistavat valheellista lätinäänsä pedofilian esiasteudesta, narsismista, sateenkaarilasten pahoinvoinnista, "Yhdysvaltain korkeimman oikeuden" adoptiokielloista... ad infinitum. Jos patologinen valehtelu on merkki sydämen ymmärryksestä, tarraan hyvin hanakasti tutkittuun ja koeteltuun tietoon.

Ei pönkitetä ja tuoda esiin sellaisia asioita, joista emme todella tiedä tai yritämme sitten kertoa niistä kaiken sen tiedon mitä voimme saada

Tänne on linkitetty, referoitu ja kopioitu suoraan normaalia suomenkielistä tekstiä, jonka lukemisesta ja sisäistämisestä jokaisen normaaleilla kognitiivisilla valmiuksilla varustetun luulisi suoriutuvan. Tämä on tietenkin osoittautunut parantumattomaksi haihatteluksi tässä adressissa.

Kiitos :)

#11267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 13:55


Vieras

#11268

24.04.2013 13:59

Heh. Taas toi sama tutkimus.Ei vakuuta

Vieras

#11269 Re:

24.04.2013 14:19

#11268: -

Mikä sama tutkimus? Tarkoitatko kenties STM:n mietintöön sisältyvää tutkimuskatsausta, joka kattaa 32 eri tutkimusta? Vai viittaatko Perheterapiayhdistyksen artikkeliin, joka käsittelee edellä mainittujen lisäksi 22 muuta tutkimusta? Ehkä tarkoitatkin Yhdysvaltain lastenlääkäriliiton kannanottoa, joka perustuu vielä uudempaan tutkimustietoon (12 tutkimusta kolmen viime vuoden ajalta, 21 yhteensä)?


Vieras

#11270 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julki

24.04.2013 14:26

#11260: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen

No linkitäpä meille  tietoa samaa sukupuolta olevan parin/äidin JA isän roolimalleista. Haluan todella tietää näiden kahden erilaisen perhemallin vaikutukset lapsen psyykkiseen kasvuun, erityisesti olen kiinnostunut vaikutuksista seksuaalisen kehitykseen.

Toivon, että tutkittavat ovat saavuttaneet jo aikuisiän, koska monilla  ongelmat tulevat esiin vasta omien lasten syntymän jälkeen.

En halua homotutkijoiden tai ateistien tuotoksia, kiitos.

taku

#11271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

24.04.2013 14:37

#11261: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Johtunee tuokin sitä että HE EIVÄT OIKEASTI TARVITSE niitä.tosin josollaanihan tarkkoja niin ei kukaan oikeasti tarvitsisi selaista pelleavioliittoa mitä valtio Suomessa meille arjoaa


Vieras

#11272 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen j

24.04.2013 14:40

#11270: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julki

No linkitäpä meille  tietoa samaa sukupuolta olevan parin/äidin JA isän roolimalleista.

Siis ne on linkitetty tänne? Etkö todella osaa lukea? Täällä on jopa aivan selvällä suomenkielellä ALAOTSIKOITUA materiaalia linkkeineen päivineen ja silti itket täällä linkkien perään? Ei hyvää päivää.. Kopioinko tänne nyt sitten sivutolkulla tavaraa, vai kykenisitkö kuitenkin klikkaamaan linkkiä ja lukemaan itse?

En halua homotutkijoiden tai ateistien tuotoksia, kiitos.

Suomeksi: leimaan kaikki oman pelkkään mutuun perustuvan mielipiteeni vastaiset tulokset homotutkijoiden tai ateistien tuotoksiksi eli hylkään kaikki suoralta kädeltä.


Vieras

#11273 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 14:41

#11245: Homoudesta voi toipua. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Elikä taas tulee tämä sama ralli. Ihmiset jotka ovat tehneet työtä vuosikymmeniä syrjäytyneiden ja hyväksikäytettyjen  kanssa Ruotsissa ja Suomessa. Homo kiihkoilijoille nämä ihmiset ei merkitse mitään. Homot polkevat heidän pitkäkestoisen työn mitättömäksi, halventavat, haukkuvat, valehtelevat ja aliarvioivat ammattilaisten työn.

Tämä olikin mennyt ohi, vaikka viesti, johon vastasit, oli minun. Tiedätkö, että viestisi ei olisi voinut mennä enempää harhaan. Olen kai sinun silmissäsi yksi näistä homokiihkoilijoista. Mutta sen lisäksi olen itse lapsena seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutunut ja minulle todellakin merkitsee jokainen hyväksikäytetty lapsi ja jokainen heitä auttamaan pyrkivä ihminen. Ehkä historiani takia olen myös aika paljon lueskellut pedofiliasta, ehkä tahtonut ymmärtää, mikä saa ihmisen tekemään sellaista lapselle. Elämä on kuljettanut tuttavapiiriini myös homoseksuaaleja, joten olen yrittänyt ottaa siitäkin selvää. Voidakseni ymmärtää. Keräämäni tiedon takia minua juuri suututtavat nämä väittämäsi ja etenkin siksi, että tuudittautumalla siihen luuloon, että kaikki pedofilia olisi homoseksuaalisuudesta lähtöisin, ollaan niin hakoteillä kuin olla voi! Ja se ei auta yhtäkään lasta joutumasta pedofiilin uhriksi. Väärien luulojen levittäminen ja harhauttaminen toisaalle vie huomion sieltä, missä sen pitäisi olla. Eli siinä, millainen pedofiili oikeasti on ja miten hänet voisi tunnistaa.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että lapsia täytyy suojella, mutta sen tekee parhaiten, kun on läsnä kasvattajana. Kun antaa heille niin hyvät eväät elämään, että he uskaltavat pitää puoliaan ja tietävät omat oikeutensa. Minä en aikoinani uskaltanut enkä tiennyt. Koen ehkä itse tulleeni väärin kohdelluksi, ja vaikka nyt olenkin heteroseksuaali, minua tekee pahaa se kohtelu, jota homoseksuaalit saavat osakseen. Ei sillä tavalla saa kohdella ihmisiä, ei todellakaan. Siksi olen myös ehdottomasti tasa-arvoisen avioliiton kannalla.

Terveisiä Ruotsista

#11274 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 14:41

#11231: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kukahan tässä valehtelee?


Vieras

#11275 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitt

24.04.2013 14:41

#11271: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Anteeksi mutta kukas sinä olet sanomaat, mitä jokainen seksuaalivähemmistöihin kuuluva tarvitsee? Itseni ja puolisoni lisäksi tiedän kymmeniä homoja ja lesboja, jotka toivovat tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä.