Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

TjB

#1251 Re: Re: Re:

22.03.2013 17:31

#1181: terve - Re: Re:

Vai tervettä?? On tosiaan tervettä, mikäli porukka on tämänkaltaista joka täällä mesoaa ja Raamattua lainailee.

Kiinassa ja Intiassa on molemmissa kristittyjä n. 2,5%, mikä on toki määrällisesti paljon, mutta suhteellisesti todella vähän. Et ehkä tiennyt, mutta Venäjällä on kritinuskoa ollut jo ainakin tuhat vuotta, joten tuo ei nyt ollut varsinaisesti mikään uutinen että Venäjällä Raamattu on suosittu. Aina niitä viedä saa, paljonko lienee luettu?

Presidentin valta on, varsinkin parlamentille kuuluvissa asioissa kuten tässä, olematon. Miten niin arvotyhjiöön? Hän oli heikkojen ja vähäosaisten puolella, kuten kristittyjenkin kuuluisi olla. Et tainnut digata Tarjasata vaan siksi, että ei kuulunut kirkkoon ja oli ollut joskus SETA:n pääsihteeri, vai oliko se puheenjohtaja. Teillehän nyt sopii mikä vaan, kunhan ei ole ateisti tai homo.

Lain mukaan kuuluu tällä hetkellä, mutta sehän tulee pian muuttumaan. Avioliitto kuuluu tasan niille, joille valtio antaa luvan sen solmia. Kirkko ja Raamattu saavat siinä vaiheessa haistaa pitkät. Eheytyshoito on todettu psyykkeelle jopa vaaralliseksi, mutta sehän ei taas teitä haittaa. Eikä niihin hoitoihin kukaan menisi, vaikka niitä järjestettäisiinkin.


Vieras

#1252

22.03.2013 17:33

Jokaisen raamatun sanaa kunnioittavan kristityn tulisi osallistua tähän adressiin. Kysymyksessä on kodin, uskonnon ja isänmaamme puolesta käytävä taistelu. "Vanhurkaus kansan korottaa, mutta synti on sen turmio!"
j

#1253 Re:

22.03.2013 17:34

#1252: -

Ja jokaisen tasa-arvoa ja lakia kunnioittavan tulisi osallistua kansalaisaloitteeseen, I get it.


Vieras

#1254

22.03.2013 17:38

NAISEN JA MIEHEN AVIOLIITTO ON OIKEIN, SE ON JUMALAN ASETTAMA. KAHDEN MIEHEN TAI KAHDEN NAISEN VÄLINEN "LIITO" ON LUONON VASTAISTA JA SAIRASTA. JOS TÄHÄN SUOSTUTAAN ,KOOTAAN KANSAN PÄÄLE "TULISIA HIILIÄ", SILLÄ SE ON VASTOIN JUMALAN SÄÄTÄMÄÄ LAKIA AVIOLIITOSTA.MIHIN ON SUOMESSA KARANNUT TERVE MAALAISJÄRKI, KUN TÄLLÄISIÄ EDES ANNETAAN EHDOTTAA JA JOIHIN EDES NOTERATAAN???JA MIHIN ON HÄVINNYT KUNNIOITUS JUMALAN SANALLE????
taku

#1255 Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 17:38

#1240: j - Re: Re: Re: Re:

Eihän se sukupuolineutraali avioliittolaki käytännössä muuta mitään.En tajua mitä se tuo kenellekkään.Eräs homopari sanoikin minulle suoraan että he haluaa vaan tän siksi kun se on heteroillakin ei siksi että avioliitto niitä kiinnostas.tulee mieleen pikkulapsi joka sanoo että isi anna mulle limsaa kun villeki saa no sitten isä antaa lapselle limsaa ollakseen reilu ja kas kummaa lapsi jättää limun juomatta ja se kaadetaan viemäristä alas.Eheytyshoidoista sen sijaan olen kanssasi tasan samaa mieltä.

:-) thelma

#1256 Re: Kysymys Raamatusta, onko siellä vai ei ole...

22.03.2013 17:41

#1246: -

Raamattua kannattaa lukea itse, ja etsiä sieltä vastauksia. Ei kannata perustaa omaa käsitystään sen varaan, mitä toiset tai julkisuus toitottaa. Onhan Sinulla itselläsi kyky lukea ja ymmärtää lukemaasi. Sanoisin Jeesukseen uskovana henkilönä, että meihin uskoviin on moni pettynyt (ja syystäkin), mutta Jeesukseen ei kukaan milloinkaan. Me "uskovaiset ollaan ihan oikeesti aika "reppanoita", ainakin minä. Jos en olisi, niin en tarvitseisi Jeesusta. Mutta kun tarvitsen! (onneksi) Myönnettävä on, että aikanaan rimpuilin aika pitkään ja siinikkäästi, ennekuin annoin periksi! Mutta kun olin tulllut oman elämäni umpikujaan, omat konstit loppu. Niin silloin Jeesus kelpasi! Uskonto tekee orjaksi, mutta Jeesus vapaaksi. Sen vuoksi usko Jeesukseen ei ole uskonto vaan suhde. Ja paras mahdollinen sellainen!

 

 

j

#1257 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 17:41

#1255: taku - Re: Re: Re: Re: Re:

Muuttaahan sen. Samaa sukupuolta olevat pariskunnat saavat siinä samat juridiset oikeudet kuin heteroparitkin. Tällä hetkellä laki on selkeästi epätasa-arvoinen. Ei avioliitto kiinnosta kaikkia heteroitakaan, mutta heillä on siihen silti oikeus. Sama oikeus tulisi olla samaa sukupuolta olevillakin. Oli avioliitosta mitä mieltä tahansa.

VIERAS

#1258 Tänään on,,, YK:N puhtaan veden Päivä,,, !

22.03.2013 17:43


Myös Suomessa on puhdas vesi uhattuna !

Uraanikaivos Talvivaara ,,,Tuhot ovat valtavat vesistöissämme !

Saako tämä jatkua,,, ? Riippuu sinusta Rakas Ystävä !

Siksi ota kantaa Adressiin :

Vesistöjen Puolesta - Stop TaLVIVAARA !

Vieras

#1259 Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 17:43

#1245: ;-) Thelma - Mistähän te oikein keskustelette?

Minustakin koko suvaitsevaisuus -sanan käyttö on tässäkin yhteydessä jotenkin kummallista. "Suvaitsija" asemoi itsensä aika ylimielisesti suvaittavan yläpuolelle.  Siksi en tosiaankaan halua että minua, arvomaailmaani tai parisuhdettani "suvaitaan".

Omassa maailmankatsomuksessani ihmiset ovat lähtökohtaisesti keskenään tasa-arvoisia esim. seksuaalisuuteen tai valitsemaansa uskontoon katsomatta. Samasta savesta, kuten mainitsit. Tosielämässä tämä tasa-arvo ei useinkaan toteudu, mutta sitä kohti on hyvä pyrkiä. Se että valtio käsittelee kansalaistensa parisuhteita yhtäläisesti, ilman "sekundaleimoja" on yksi esimerkki tasa-arvosta. Siitä näkemyksestä en halua luopua, olkoon se sinun mielestäsi vaikka kuinka väärin tai halveksuttavaa.

koko totuus

#1260 mihinkä on luonnollisuus kadonnut

22.03.2013 17:52

maalais järjestä on hirveä puute massamme, ei tässä nyt mitään vääntöjä tarvittaisi mikä avioliiton tarkoitus on ja mikä ero on naisen ja miehen väliää jokainen tämän tietää mutta eri juttu siten mitä haluaa ja näitä haluja kyllä löytyy joka lähtöön.

Vieras

#1261

22.03.2013 17:57

Hei1 Lähetin äasen kommentin homoavioliitoja vastaan.OLEN EDELLEENKIN SITÄ VASTAAN.MUTTA VOITTE JULKAISTA SEN, VAIKKA LAITOIN ETTEI SAA TULLA NÄHTÄVÄKSI. SAA TULLA, KUNHAN ETTE LAITA NIMEÄNI.SE ON SAIRAS HOMMA, HYI OLKOON.
Armahdettu syntinen

#1262 Niin harmillista tämmöinen

22.03.2013 17:57

Pahamieli tullut joillekkin homo myönteisille kun täällä valittavat. puhdas omatunto hyvä mieli.Heillekin on muutos mahdollinen niin loppuu syyttävä omatunto syyttämästä.
Thelma <3

#1263 Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 18:02

#1259: - Re: Mistähän te oikein keskustelette?

Ei se ole mielestäni halveksuttavaa jos olet eri mieltä kanssani! Päin vastoin, silloin voidaan vasta alkaa keskustella, kun todetaan, että minä ajattelen näin ja sinä noin. Tämähän voisi olla yhteisen keskustelun pohja, siis todeta, että ollaan eri mieltä. Tasa-arvoisesti. Itse asiassa olisi mukava katsoa sinua kasvoihin ja todeta, että ollaan eri mieltä. Ajattele, miten tylsä maailma, jossa kaikki olisi samaa mieltä. Tosin, valitettavsti me olemme menossa kovaa vauhtia sitä kohti, että eri mieltä oleminen tässäkin asiassa voi kohta olla oikeasti rikos.


Vieras

#1264

22.03.2013 18:08

Samaa sukupuolta olevat voivat mielestäni rekisteröidä suhteensa, mutta avioliitto on naisen
ja miehen välinen liitto niin kuin se on Raamatussa
ilmaistu.
Kun itsekkyys pääsee valtaan

#1265

22.03.2013 18:11

Tämä ohjelma on Gaid-homolehden marraskuun numerosta v. 1987. Kaikki ohjelman kohdat ovat toteutuneet.

1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen manipulaation keino.)

2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa.

3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.

4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita.

5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.

6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin.

7. Homot on kuvattava positiivisesti.

8. Vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä.

9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon.

10. Homofobia ( sairaalloinen pelkotila= fobia ) propagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.

11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu, kirkko, media.

Lähde: GAID-niminen homolehti 11/1987 USA
Artikkeli: The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck.


Vieras

#1266 Re: Re:

22.03.2013 18:17

#1178: Huuli pyöreänä - Re:

Jokaisella on oma herransa. Minulla on Herrana Jeesus Kristus, Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnin.

Ja olkoonpa ihminen mitä tahansa mieltä, onneksi on Jumala, joka valvoo sanaansa. Tämän tulee jokainen ihminen

toteamaan, kun viimeisen kerran on sulkenut silmänsä.


Vieras

#1267

22.03.2013 18:19

Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto! Muut liitot ovat jotakin muita parisuhteita!!!
terve

#1268 Re:

22.03.2013 18:22

#1265: Kun itsekkyys pääsee valtaan -

tästä on nimenomaan kyse. Tasaarvosta tässä ei Ole kyse vaan sairaudesta joka pitää hoitaa. Yrittävät muuttaa terveen kehityksen tuhoavaksi toiminnaksi lain varjolla vain omia himoja ja haluja ajaen välittämättä muusta.

Viemärin kirnuamiseen ei tarvita lain muutosta. Se on epäsosiaalista ja sairauksia levittävä harrastus, jolle ei Ole kansan tukea.

Armahda

#1269 Re:

22.03.2013 18:25

#1265: Kun itsekkyys pääsee valtaan -

Sitoudutaan siihen ,että JUmalan KUnnia pian tulee Kansamme keskelle Ja syviin riveihin.

Suositttelen Ari Puontin ja Pasi Turusen kirjoja aiheista.

toki muitakin.

Jumala ei anna itseään Pilkata.:

taku

#1270 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 18:29

#1257: j - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Niin no sinänsä tässä on kaksi eri kysymystä.Kysymys pitääkö homojen saada samat oikeudet kuin heteroparien ja pitääkö heidän saada oikeus avioliitton.Jos akialoitteessa vaadittaisiin vaan samoja oikeuksia eli oikeutta yhteiseen sukunimeen niin voisin minäkin panna lakialoitteeseen nimeni.Homot eivät kuitenkaan saa eri mieltä olevia vankilaan vaikka "tasa-arvoinen" avioliittolaki astuisi voimaan.Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on tiellä.Ruotsissa ne yritti sitä jai sai sen jopa parlamentissa läpi mutta Strasbourgin ihmisoikeustuomio istuin kielsi täläiset sananvapautta loukkaavat lait.Pelkään vaan että jos ääriliberalismi nousee muissakin EU-maissa niin kohta tuo ihmisoikeustuomioistuinkin nujerretaan.Onneksi on vieä sananvapautta puolustavia arvokonservatiivisia voimia

 

kkk

#1271 Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 18:30


Vieras

#1272 Re: Hoh..

22.03.2013 18:30

#1218: Miettikääpä.. - Hoh..

Ei kun samasta maasta. Maasta sinä olet tullut ja mmaksi....

Vesku

#1273 Re: Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

22.03.2013 18:33

#1263: Thelma <3 - Re: Re: Mistähän te oikein keskustelette?

Keskustelu kyllä sopii, Thelma. Hyvä kuulla, että on niitäkin jotka haluavat aidosti keskustella, "juupas-eipäs-senkin"vääntämisen sijaan. Niin, ja eri mieltä oleminen ei tosiaankaan tarkoita että haluaisin jotenkin kieltää sinulta oikeuden omaan mielipiteeseesi. En tosin ihan ymmärtänyt pelkoasi siitä, että eri mieltä oleminen olisi muuttumassa rikolliseksi. Kuka sellaista on esittänyt?

Itse asiasta: Mikä sinusta tuntuu vaikeimmalta asialta hyväksyä kaikille yhtäläisessä avioliittolaissa? Avioliittotermi? Homoseksuaalisuus? Joku muu asia?

Thelma

#1274 Re: Näin se menee, ellei..

22.03.2013 18:33

#1265: Kun itsekkyys pääsee valtaan -

Näin se meneekin, ja Suomi mukana. Aikaisemmin sanoin, että tässä asiassa eri mieltä oleva henkilö saatetaan piankin lailla tehdä rikolliseksi. Ruotsistakin löytyy jo esimerkki papista, joka oli uskaltanut saarnatuolista julistaa homouden synniksi, niin vankilaahan napsahti. Olikohan kyseessä kansankiihotuksesta tai jostakin muusta rikoksesta, lain perustelua en tiedä. Mutta Jeesukseen uskovaa (kuten ohjelmajulistus kertoo) saa herjata niin paljon kuin sielu sietää. Mutta tiedätkö mitä, on se vaan kumma, tämä pilkka ja herja ei satu. Eikä meidän tarvitse herjata ja pilkata takaisin. Tämän rauhan antaa yksin Herramme Jeesus!

j

#1275 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.03.2013 18:34

#1270: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Avioliitossa on muitakin oikeuksia kuin sukunimi. En ymmärrä mitä tarkoitat vankilaan menemisellä tässä?