Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#13426 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

12.05.2013 19:07

#13413: - Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

"...En minäkään sinua tuomitse. Mene, äläkä enää  syntiä tee." (Jeesus ja haureuttaharjoittanut  nainen kaivolla)

Homoseksuaali kuulee vain tuomion, sanoo sen Jeesus tai uskova ihminen.

He eivät halua kuulla mitä todella sanotaan.

 

 

 

 

 


Vieras

#13427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

12.05.2013 19:10

#13426: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

 

 

 

Hyväksyn kyllä jeesushihhulit ihmisinä, mutten voi sietää heidän silmitöntä hihhulointiaan.

 

 

 

 


Vieras

#13428 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

12.05.2013 19:21

#13427: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

Täältä pääsee poiskin. Klikkaa sieltä ulhäältä oikealta selaimessa.


Vieras

#13429 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

12.05.2013 19:28

#13428: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

 

 

Teillä persuilla on tapana kieltäytyä asiallisesta keskustelusta, koska ette sellaiseen kykene.

 

 

 


Vieras

#13430 Re: Re: Re:

12.05.2013 19:35

#13425: - Re: Re:

Kyllä totisesti ymmärsin, joku toinen ei...

Jeesuksen rakkauskehotus oli hänen mukaansa ainoa laki. Se siis tarkoittaa syvimmällä tasolla, että Sinun on tehtävä tässä maailmassa hyvää lähimmäisillesi. Sillä vastakohtana on tietysti se, että jätät sen tekemättä, teet pahaa tai et estä pahan tekoa. Jeesuksen opin mukaan synti on juuri tätä. Hän vastusti kiivaasti erilaista lakiuskovaisuutta,  jossa ihmiset pyrkivät olemaan toisia parempia muodollisten tekojensa kautta (Fariseus ja publikaani-vertaus).

Homoseksuaalinen rakkaus kahden aikuisen välillä ei täytä äsken mainitsemiani synnin tuntomerkkejä. Jeesus myöskään ei maininut kertaakaan homoseksuaalisuutta tai edes senkaltaista ilmiötä syntinä.  Hän kyllä puhuu eunukeista, mutta täysin hyväksyvässä hengessä.

Se, että homoseksuaaliselta vaikuttava käytös sai Paavalilta niin tiukkaa kritiikkiä, liittyi taas mitä todennäköisimmin kristinuskon ja samaan aikaan vallinneitten muiden uskontojen ja kulttuurien väliseen rajanvetoon (homoseksi uskonnollisena rituaalina, alaikäisen pojan pito heteromiehen rakastajana). Paavalin puheet ovat muutenkin kiistatta aikansa ihmisen puhetta, hänhän  kiisteli monista asioista muiden kristikunnan johtajien kanssa. Toisaalta muotoilu "vaihtaa luonnollinen yhteys" voidaan tulkita vain kahdella järkevällä tavalla: 1) Hän todella tarkoitti heteron heittäytymistä homoseksiin, mitä tapahtuu esim. sodassa tapahtuvassa häpäisyraiskauksessa (vrt Sodoman synti!!!) tai mainittu poikarakastajan pito tai 2) hän ei tuntenut homoseksuaalisuuden "luonnollista yhteyttä" siis sitä, että se ei ole ihmisen oma valinta.

Observer

#13431 Re: Re: Re: Järkevä adressi

12.05.2013 19:42

#13394: - Re: Re: Järkevä adressi ?

 Taidatte itse edustaa sitä "marginaalia"  takapajuisine balttilais-itä-eurooppalaisine ajatuksinenne (ellette sitten kallistu enemmän sinne jenkkillän punaniska-vyöhykkeelle! )Se ainakin on varmaa, että teidän vaatimustenne mukaiseksi,eikä niiden vuoksi tulla tämän asian suhteen muuttamaan mitään!Syykin on selvä:ette voi millään osoittaa ,että mitkään teidän omista eduistanne olisivat tässä uhattuina. Tämä asia ei teidän elämäänne tule vaikuttamaan millään tavalla.Asian yksinkertaistamiseksi vertaus työelämään:jos olette tyytymätön nykyiseen palkkaanne firmassa, voitte vaatia sitä työnantajaltanne lisää tai pitää kokouksen ja viedä asian ammattijärjestöön . Jos vaatimuksenne on kohtuullinen  ja oikeutettu ,niin yleensä ja mitä todennäköisimmin myös menee läpi  ,pääsette tavoitteeseenne ja saatte palkkausasianne kuntoon. Tavoite on ollut teidän , olette toimineet sen toteutumiseksi jaonnistuneet-o.k.Kenelläkään ei voi  enää olla mitään valittamista sen päätöksen suhteen. Verrataanpa tätä toiseen tilanteeseen: Sanokaamme että firmanne siivoajat vaativat myös lisää palkkaa ja jotain esim.samoja  lomakorvausetuja ,jotka teillä jo on, te keräättekin listan nimiä työpaikallanne näiden vaatimusten esittämisenkin  estämiseksi. Teidän mielestänne näet siivoajat ovat esim. niin tyhmiä, että on loukkaus teidän ammattitaitoanne ja sen arvostusta kohtaan ,jos heitä yleensä kuunnellaan.Tuotte työpaikalle Raamatun ja alatte paukuttaa työnantajalle sieltä jakeita siitä , miten köyhän tulee olla nöyrä ja tyytyä osaansa ja todistatte sen vielä luonnonlaiksikin (esim. 1800-luvun lopun sosiaali-darwinistisiin talousteorioihin nojalla) Arvatkaapa kahdesti suostuuko työnantajanne kuuntelemaan ,tai ottaako ammattiliittonne ajaakseen teidän TÄLLAISIA vaatimuksianne? Tuntuuko kysymys liian vaikealta? Voin helpottaa teitä kertomalla oikean vastauksen:ei ottaisi,koska TEILLÄ ei ole oikeutta tällaisten vaatimusten esittämiseen MUIDEN suhteen ja koska te (Raamattuun vetoamistenne lisäksi) ette pysty esittämään muuta kuin uhokommenttejanne, joita ei voida perusteluina millekään asialliselle asialle noteerata. Häviönne tässä "asiassanne" on siis varmaakin varmempi ja jo ennalta määrätty, koska teiltä puuttuu siinä oma asia ja  sen suhteen siihen oikeutettu intressi.


Vieras

#13432 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

12.05.2013 19:43

#13426: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

Saattaa olla järkytys, mutta koko tuo kivitys- ja kehotustarina on todistetusti lisäys, jota ei ole vanhimmissa evenkeliumiversioissa. Ja siinäkin on pääpointtina juuri se kivenheittokysymys, minkä onnistut siitä tietysti ohittamaan!!! Tämä on juuri kardinaaliesimerkki siitä, kuinka laput silmillä ja verenmaku suussa kiihkikset Raamattupullasta poimivat vain nuo tuomion rusinat.

Rikottu ruukku

#13433 Oikeat kristityt hyväksyy itselleen kärsimystäkin,...

12.05.2013 19:50

niin kuin Herransakin muiden puolesta mutta ei aiheuta kenellekään muille niitä. Ja ne kärsimykset on melle vain vain mielenkiintoista haastetta, jolla ne ikuiseen ihanuuteen pääsyn esteet voitetaan, ja sinne ikuisuuden taivaalliselle puolelle pääsy varmistetaan. Joka on sitä "ahtaasta portista" sisäänkäymistä / zaatanan orjuudesta Kristuksen Jeesuksen Pyhän hengen voimassa vapaustaistelua, sitä pientä hetken kestävää, jossa kunkin usko (onko todellista ja aitoa) Kristukseen Jeesukseen uskollisuus ja kuuliaisuus koetellaan ja testataan, jossa sitten ns. valikoidutaan kelvollisiksi tai kelvottomiksi, sinne ihanaan taivaalliseen ikuiseen elämään.

Niitä oikeasti kristillisiä / Kristuksen Jeesuksen käskyt pitäviä ja täyttäviä / ne maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi kirstillisyyden tunnusmerkit elämässään ja toimissaan ilmentäviä ja täyttäviä. Jota vain ukonnolliset, vähän vain nimeksi Krist. tunnustavatkaan ei tee...

Ne vain uskoo ja puhuu, ja jotain pientä uskottavuudekseen jotkut tekeekin. Mutta eivät halua alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti, niin kuin Kristillisyyteen, Kristuksen Jeesuksen seuraamiseen, Hänelle uskollisuuteen ja kuuliaisuuteen / uskomiseen kuuluu. Ei muuten voi koitua "maailmalle valkeudeksi eikä maalle suolaksi", ihmsille herätykseksi, ja siltä vääryyden ja pahuuden tieltään, Totuuden / Oikeuden mukaisuuden / Kristillisyyden ja pelastuksen tielle kääntymiseen ja lähtemiseen.

Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen / valistaen, Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.

Vieras

#13434 Re: Oikeat kristityt hyväksyy itselleen kärsimystäkin,...

12.05.2013 19:56

#13433: Rikottu ruukku - Oikeat kristityt hyväksyy itselleen kärsimystäkin,...

Jospa tarkentaisit, mitä tarkoitat Jeesuksen käskyillä ja miten ne tähän aiheeseen liittyvät.


Vieras

#13435

12.05.2013 20:09

Rakkaudella:
Ap. t. 16:30-31: Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?" Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."

Vieras

#13436

12.05.2013 20:16


Ongelma on siinä, että gay-aktivisteille tällainen periaatteellinen erottelu ihmisen ja hänen syntisen käyttäytymisensä välillä ei riitä niin kauan kuin homoseksuaalista käyttäytymistä yleensä pidetään syntinä jota ei voida hyväksyä osaksi kristillistä etiikkaa. Kaksi täysin erilaista ja yhteen sovittamatonta arvomaailmaa törmäävät.

Jeesus rakastaa aina.

Vieras

#13437 Re:

12.05.2013 20:24

#13436: -

Niinpä, Jeesus rakastaa ja uskikset hakkaavat Raamatulla päähän. Ratkeaisikohan tuo kuvattu ristiriita sillä, että valittaisiin näistä vaihtoehdoista Jeesus ja lakattaisiin pitämästä homorakkautta syntinä...?


Vieras

#13438 Re: Re:

12.05.2013 21:08

#13437: - Re:

Synti on synti, eikä se muuksi muutu, ei Jeesuskaan kumonnut lakia(VT) mutta tässä on ratkaisu.

http://www.tulta.net/index.htm

Jeesus pelastaa sinut!

Jumala loi sinut hengelliseksi ihmiseksi, joka elää ikuisesti. Elinaikasi täällä maan päällä on rajoitettu ja sillä on YKSI tarkoitus, joka on paljon tärkeämpi kuin mikään muu. Tämä elämäsi perimmäinen tarkoitus tässä ajassa on VALMISTAA ITSEÄSI TAIVASTA VARTEN.

Jeesus kutsuu sinua todelliseen, elävään ja ikuisesti kestävään yhteyteen Jumalan, sinun todellisen Isäsi ja Luojasi kanssa. Tämä yhteys Jumalan kanssa alkaa jo täällä maailmassa silloin, kun sinä otat vastaan Jeesuksen Pelastajanasi ja Herrananasi. Vain Jeesus antaa sinulle yhteyden Jumalan Isän kanssa, sillä kaikki muut yritykset epäonnistuvat ja ovat valhetta ja petosta.

Jeesus on pyyhinyt pois sovitustyöllään Golgatan ristillä kaiken synnin vallan, joka muuten erottaisi ihmisen Jumalan yhteydestä. Ilman Jeesuksen vastaanottamista synti sitoo sinut kadotukseen ja ikuiseen eroon Jumalasta. Sinä voit nyt heti ottaa ratkaisevan askeleen ja vastaanottaa Jeesuksen niin pelastut ja pääset ikuiseen yhteyteen Jumalan kansssa.

Ap. t. 16:30-31: Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?" Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."

Kun vastaanotat Jeesuksen henkilökohtaisena Pelastajanasi, Jumala uudestisynnyttää sinut uudeksi luomukseksi. Sinusta tulee Jumalan Isän lapsi, jolle Hän antaa perillisen oikeudet siunauksiinsa Jeesuksen kautta. Elämä Jumalan yhteydessä tekee sinulle mahdolliseksi päästä vapaaksi kaikesta syyllisyyden, pelkojen, himojen, epätoivon ja monien muiden synnin kirousten painostuksista. Jeesus on tullut tekemään tyhjäksi kaikki pimeyden työt. Hän on väkevä ja voimallinen koskettamaan mitä tahansa elämäsi aluetta parantavalla, puhdistavalla ja vapauttavalla voimalla kun antaudut Hänen yhteyteensä ja muuttavan voimansa kosketukseen. Hän parantaa ja eheyttää sinut hengellisesti, mielesi alueella, ja fyysisesti.

Joh. 3:16-17: Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

Tämä ihmeellinen Jumalan armo on kuuluu jokaiselle ihmiselle maan päällä aivan samalla tavalla. Raamattu sanoo, että jokainen ihminen on kuollut ja kadotettu syntiensä tähden, jos hän ei usko Jeesukseen. Jos sinä etsit totuutta, valkeutta, hyviä asioita tai vanhurskautta voit löytää ne vain Jeesuksen kautta ja Hänessä. Et voi parantaa itse itseäsi, vain Jeesus, sinun Luojasi voi asettaa sinut ennalleen, muuttaa ja parantaa sinut. Pelastuminen on hyvin yksinkertaista, sillä Pyhä Henki vetää sinua Jumalan puoleen ja Hän johdattaa sinut vastaanottamaan Jeesuksen.

Sinä kaipaat Jumalaa, sillä Jumala itse on luonut sen kaipauksen sydämeesi. Myöskin Jumala Isä kaipaa yhteyttä sinuun, mutta Hän voi saada sen vain kun antaudut Jeesukselle. Sinä kaipaat vanhurskautta, totuutta, elämää ja ratkaisuja. Sinun sydämesi haluaa luopua synnistä ja pimeydestä ja tulla Jumalan yhteyteen ja siksi päätät hyljätä ja luopua vanhasta elämäntyylistäsi synnin ja pimeyden orjana ja vastaanotat Jeesus elämäsi Pelastajana ja Herrana. Toimit vain niinkuin apostoli Paavali kirjoitti Rooman uskoville:

Room. 10:9-10: Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

Jos nyt teet päätöksen vastaanottaa Jeesus henkilökohtaisena Pelastajanasi ja Herranasi, lausu seuraava rukous ääneen juuri siellä, missä nyt olet. Me liitymme kanssasi tähän rukoukseesi ja siunaamme sinua ja päätöstäsi.

"Rakas Herra Jeesus, minä tunnustan Sinut Pelastajanani ja Herranani. Tunnustan, että Sinä olet Jumalan Poika ja Sinut on ristiinnaulittu minun edestäni, niin että minä saan kaikki syntini anteeksi. Pyydän Sinua, anna minun kaikki elämäni synnit, ajatukset, sanat, teot ja laiminlyönnit anteeksi. Puhdista minut synnin juuristosta elämässäni. Teen parannuksen ja käännyn pois pahoilta teiltäni. Pyydän sinua Jeesus tulemaan sydämeeni ja täyttämään minut Pyhällä Hengelläsi, puhdistamaan minut, vapauttamaan minut, parantamaan ja eheyttämään minut ja tekemään minusta uuden luomuksen. Täytä minut Pyhällä Hengellä ja tulella. Tee minusta Sinun valtakuntasi uskollinen palvelija. Päätän seurata Jeesusta tästä hetkestä alkaen, lukea ja kuunnella Sinun sanaasi, seurata Pyhän Hengen innoitusta ja ohjausta. Otan nyt vastaan uskon kautta täydelllisen pelastuksen ja anteeksiantamuksen.  Kiitän Sinua pelastuksesta ja Pyhän Hengen lahjasta. Vastaanotan Sinulta täysin uuden suunnitelman elämääni varten, kiitos Jeesus!"

Nyt voit uskoa että Jeesus on vastaanottanut sinut ja antanut sinulle Hänen vanhurskautensa ja täydellisen pelastuksensa lahjana suuren rakkautensa tähden. Voit nyt luottaa Häneen, elää Hänen kanssaan ja kasvaa Häneen. Tämä on mahdollista, koska raamattu sanoo: Room. 10:13: Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

Jumalan pelastussuunnitelma toimii nyt sinun hyväksesi. Jeesus on tullut sinun elämääsi. Hän elää sinun sisimmässäsi Pyhän Hengen kautta. Sinun henkesi on syntynyt uudesti ja päässyt yhteyteen Jumalan kanssa. Pyhä Henki alkaa opettaa, johtaa ja muuttaa sinua. Hengelliset silmäsi ovat avautuneet ja voit ymmärtää Jumalan Sanaa, Jumalan valtakunnan periaatteita ja ohjeita. Voit alkaa vastaanottaa Pyhän Hengen ohjauksessa johdatusta ja siunauksia elämääsi.

Kerro ratkaisustasi joillekin ystävillesi! Mitä enemmän puhut muille siitä, mitä Jeesus on tehnyt sinulle, sitä nopeammin kasvat uskossasi. Suusi tunnustus tekee sinut lujaksi ja rohkeaksi samalla kun saat lisää Hengen vapautta päästä niihin Jumalan valtakunnan ulottuvuuksiin, jotka Jumala on rakkaudessaan tarkoittanut sinulle.

Sinun on myös tarpeen etsiytyä elävien uskovien yhteyteen, jossa voit kasvaa, vastaanottaa opetusta ja jakaa elämäsi muiden Jumalan lasten kanssa. Sinä olet nyt tiellä, joka johtaa sinut taivaaseen. Jeesus on peittänyt elämäsi verellään, joka on aina ja kaikkialla pelastuksesi perustus. Opi tuntemaan lisää Jeesusta ja anna Pyhän Hengen muuttaa sinua lisää Hänen kaltaisekseen. Opettele tuntemaan lisää Pyhää Henkeä ja toimimaan Hänen kanssaan yhteistyössä.

Joh. 8:12: Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus."

Olet jatkuvassa kasvuprosessissa, missä voit saavuttaa yhä uusia siunauksia Jumalassa. Jeesus on avannut sinulle kokonaan uudet suunnitelmat ja mahdollisuudet jo täällä maailmassa. Hän kutsuu sinua palvelemaan muita ihmisiä ja jakamaan heille niitä siunauksia, mitä olet itse vastaanottanut. Jeesuksen pelastustyö johtaa sinut uuteen elämään Jumalan yhteydessä ja Hänen siunaustensa vastaanottamisessa.


Vieras

#13439 Re:

12.05.2013 21:09

#13436: -

 

 

Argumentaatiovirhe: Uskonnollisten perustelujen sekoittaminen maalliseen lainsäädäntöön.

 

 

 

 


Vieras

#13440 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJATELKAA JÄRJELLÄ

12.05.2013 21:14

#13384: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJATELKAA JÄRJELLÄ

 

Tässä puoluejohtaja Jouko Pihon kovin yhdysvaltalaistyylisiä ajatelmia lopunajan aseista:

 

"16.9.2010

Jouko Pihon kirjoitus uskovien yhteisöjen lopunajan aseista

Joillakin uskovilla ja uskovien yhteisöillä voi olla hyvä olla lopunaikana myös aseita. Tutkikoot ihmiset itse tykönänsä, mikä on heille parasta. Jos he katsovat, että rukous ja luottamus Jumalaan on heille riittävä, niin se on hyvä. Jumalan varjelus on kuitenkin se parhain turvamme.

Mutta näen myös mahdolliseksi sen, että on tilanteita, jolloin Jumala auttaa niitä, jotka auttavat itseänsä, esim. sellaisessa tilanteessa, jossa yhteiskunnan peruspilarit ovat murtuneet sodan tai luonnonmullistusten takia eikä hallinto tai järjestysvalta toimi enää joko ollenkaan tai vain osittain. Silloin on hyvä, että uskovilla ja uskovien yhteisöillä on jotakin kättä pitempää sellaisessa tilanteessa ilman muuta syntyvää massiivista ryöstelyepidemiaa vastaan. Huligaanitkaan eivät tule taloihin, joissa on vastassa tulivoimaista puolustusta. Roistot hyökkäävät vain puolustuskyvyttömien kimppuun.

Muuten Jeesus sanoi Pietarille hänen elämänsä Getsemanen pidätysvaiheen tilanteessa, että Pietari laittaisi miekkansa tuppeen. Se johtui siitä, että Jeesuksen oli määrä mennä ristille ja kuolla siellä ihmisten syntien puolesta. On kuitenkin huomattava se, että sitä ennen Jeesus itse oli kuitenkin antanut käskyn hankkia miekkoja ja kun niitä oli saatu kaksi hankittua, niin Jeesus totesi, että se riittää."

 

 

 

 

 

 

 



 

veritas

#13441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

12.05.2013 21:46

#13427: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

Provosoitko tahallasi? Et voi loputtomasti paeta Jeesusta, sinun täytyy kerran tulla Hänen eteensä tuomiolle. Viisas ottaa vastaan Jeesuksen pelastuksen, jota Hän ilmaiseksi tarjoaa. Kestät Jumalan tuomiolla vain jos olet Jeesuksen verellä puhtaaksi pesty synneistäsi. Muuten sinulla ei ole mitään toivoa pelastuksesta, syntisi vievät sinut kadotukseen kuten lyijy järven pohjaan.

Virgo92

#13442 Re: Re: Synnit syynissä...

12.05.2013 21:47

#13437: - Re:  

 Niin, mistäpä se johtuu, että juuri tämä "synti" on se, mikä vie kaiken huomionne ja ansaitseekin juuri teidän tuomionne? Maailmassa kun on "niin paljon tärkeämpääkin" (tämähän on teidän tyypillinen lauseenne,eikös vain ) Nytkin on menossa monta julmaa sotaa( esim.Syyriassa, kuten varmaan olette lukeneet )ja lapsisotilaiden värväystä siellä ja  Afrikassa...On (hetero-)perheväkivaltaa ja koulukiusaamistapauksia Suomessa...jne. Mikseivät ne  olekaan NYT teille ´tärkeämpiä´, edes joku näistä mainituista ? Olisikohan se siksi, että todellisen ajattelunne  kielelle käännettynä tuo lause tarkoittaa :" Minusta tuollaiset ihmiset ja heidän muka-asiansa on sivuutettava aina mahdollisimman nopeasti ja vähin äänin ja heille on myös selvästi osoitettava paikkansa ,jossa voimme heitä juuri ja juuri sietää.Olisivat nyt  iloisia kun yleensä saavat elää täällä meidän keskuudessamme mokomatkin.Monissa terveemmissä kulttuureissa ja paremmin johdetuissa maissa niillä ei olisi sitäkään suurenmoista etuoikeutta!Meillä ne eivät joudu edes vankilaan tai mielisairaalaankaan, vaikka sinne ,Herra paratkoon ,epäilemättä kuuluisivat . On se niin väärin meitä kunnon moraalisia kansalaisia , oikeita kristittyjä ja todellisia  veronmaksajia  kohtaan,on,on..!!" Olenkohan näissä puheenne tulkinnoissani ihan väärässä? No ,kaipa te  sieltä rakkaasta Raamatustanne löydätte jonkun ´tukilauseen´ tähänkin paikkaan -sitä en epäile yhtään...


Vieras

#13443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJATELKAA JÄRJELLÄ

12.05.2013 22:12


Vieras

#13444

12.05.2013 22:54

Ihmisten on ymmärrettävä/muistettava avoliiton ja avioliiton radikaali ero! - jälkimmäisellä on Jumalan tahto ja siunaus.
Virgo 92

#13445 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

13.05.2013 01:08

#13426: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi? 

 Älkää olko huolissanne-kyllä täällä nyt on kuultu jo moneen kertaan  ja varmasti ihan kaikki mitä te osaatte  asiasta sanoa ja osataan se jo melkein kaikki ulkoakin.! Turhaan huolehditte.Kertokaapa vaihteeksi nyt niistä omista synneistänne, kun kerran niin tarkkaan osaatte muille osoittaa sen synnin sijainnin. Sittenpähän voisimme vertailla! "Sanoo sen Jeesus, tai uskova ihminen..."niinpä niin" jaTE olette juuri se "uskova" (..tai ehkä pelkästään kova) ihminen siinä Hänen rinnallaan! Eikö siinä teidän kirjassanne sanota myös, että "Kuka itsensä ylentää, se..."  (tiedätte varmasti )" Ecce Homo!"(´katsokaa ihmistä´) huudettiin Via Dolorosan,ristin ja kärsimysten tien varrella.Teille  tuo alunperin vain ihmistä tarkoittava sana on nykyään vain pilkkanimi ja synnin polttomerkki, jonka katsotte jumallisen oikeuden luovuttaneen käsiinne ja antaneen sen vajavaisen harkintanne käyttöön. Hitaalla tulella te sitä lämmitätte ja kaiken merkittävän karjan yhdessä kaadatte ja sillä sen  lyötte. Sitten te pesette kätenne, kuin Pontius Pilatus,katsotte poispäin  ja sanotte:"Kirjoitin mitä kirjoitin"


Vieras

#13446 Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

13.05.2013 04:41

#13402: - Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

Kristittyjä = homoseksuaaleja = Mahdoton yhtälö. Lähdepä tutustumaan Sanaan, niin voit ratkaista yhtälön oikein.


Vieras

#13447 Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

13.05.2013 05:46

#13446: - Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

 

 

Millä valtuuksilla sinä erottelet oikeat kristityt vääristä?


Vieras

#13448 Re: Re: Re: Järkevä adressi

13.05.2013 05:50

#13387: Virgo 92 - Re: Re: Järkevä adressi

 

Hyvä iskulause tuo ei-heteroiden ”juriidinen päämäärämme”! Muutenkin nimimerkillä ”Virgo”=tähtitaivaan ”NEITSYT” kirjoittelusi, joihin olemme saaneet tutustua koko tämän adressin aikana, edustaa perusteellista harkintaa. Taistelet, vaikka julistaudut itse heteroksi-seksuaalivähemmistöjen puolesta! Myös uudet tuulet ja ennakkoluulottomat asenteesi avioliittoasiassa ovat vakuuttavat-olet niin itsevarma. Olet voimakas, karismaattinen, jopa hieman ylimielinen- siis hieno ja vaikuttava.

Siksipä käännymme omassa ongelmassamme puoleesi, josko voisit vaatia vielä esiintulemattoman esteen poistamista (-vai-tietänet sisäpiiritietona, onko täällä jo useaan kertaan esitetyn Gaid-homolehden marraskuun numero v. 1987 ohjelman lisäksi olemassa salainen lisäsuunnitelma, josta korostettakoon tässä kamppanjassa erittäin hyvin toteutettuina kohtia 1, 2 ja 8-) ja lähteä ajamaan yhdeksi päämääräosioksi ja juriidisesti hyväksyttäväksi MONIAVIOISUUDEN. Näin avioliittoinstituutio laajentuisi miehen ja naisen  avioliittolaissa koskemaan ei-heteroiden parisuhteiden lisäksi myös moniavioisuutta. Kattavuus olisi miltei täydellinen, koska eläinrakkaina vaikenemme.

Samalla saisi hieman vihiä kokonaissuunnitelmastanne mm. vielä vastausta odottava huoleensa ts.: ”Parisuhteen juridinen asema on jo sopiva siinä asemassa, jossa olette ja elätte. Rekisteröidylle parisuhteelle on jo lakikin siitä. Mies- ja miesparille ja nais- ja naisparille se on jo sopiva. Mitä teidän vielä pitäisi saada suhteillenne lisää? Voiko vielä jotain vaatia, ja mitä? Lapsiako? Ettekö te voi elää siinä parisuhteessa? Etkö osaa vastata, mistä kenkä puristaa?”

Moniavioisuusvaateen mukaanottamisella voitaisiin jo esitettyjen ei-heteroiden kirjoittamiin vankkoihin perusteluihin lisätä monta uutta perustetta. Tunnettuahan on, että ei-heteroilla on monia salasuhteita, jotka näin saisivat lain nojalla samat juriidiset oikeudet yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon vaatimusten mukaisesti.

Moniavioisuus voitaisiin kuitenkin rajata esim. yhden sukupolven ajaksi koskemaan vain homoja, koska näin vältyttäisiin mm. isyysongelmasta.

Moniavioisuuden mukaansisällyttäminen vaateisiinne toisi roppakaupalla lisäjytyä ja olisi varmistamassa päämääräajattelunne luoman hankkeen suosiota.

Voisit kypsytellä asiaa lomamatkallasi ja ottaa kohteeksi maita, jossa tämäkin on ratkaistu jo esihistoriallisella ajalla.

Antakaamme piut-paut hiljaiselle hetero-enemmistölle, joka on elänyt ja elää RAKKAUSAVIOLIITOSSA.
Minkähänlaista sekin on? No-hiljaiset eivät elämöi!

Rakkaus on tai sitten ei ole-sitä ette tekään voi muuttaa!

 


Vieras

#13449 Re: Re: Re: Re: Järkevä adressi

13.05.2013 05:54

#13448: - Re: Re: Re: Järkevä adressi

 

 

Jos kuvailemasi suunnitelma on salainen, niin kuinka voit tietää siitä yhtään mitään? Hohhoijaa, mitä salaliittoteorian rakentamista heti aamusta. Ja kaiken lisäksi kaltevalla pinnalla.

vieras

#13450 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi?

13.05.2013 05:59

#13427: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi kyseenalaistat Luojasi? Hyväksyn kyllä jeesushihhulit ihmisinä, mutten voi sietää heidän silmitöntä hihhulointiaan.

Sivusta seuranneena vastaan. Sinähän se täällä hihhuloit! Lopeta jo se hihhulointi avioliiton romuttamisen puolesta.

Minun mielestäni "homolaiset homohihhulit" täällä hihhuloivat ja peuhaavat, eivätkä muut. Hihhuloivat avioliittoon pyrkimällä, vaikka se kuuluu ainoastaan naiselle ja miehelle. Lisäksi, jos joku vetoaa raamattuun, niin sitä he eivät kärsi, eivätkä kestä/suvaitse ollenkaan. Jos ette raamattuun votoavia ihmisiä " hyväksy, ettekä suvaitse", niin kyllä olette suvaitsemattomia ihmisiä, kun ette voi suvaita avioliittoa naisen ja miehen väliseksi liitoksi. Minä en voi sietää myöskään tätä suvaitsemattomuutta. Antakaa toisten vedota raamattuun, mutta laki on naisen ja miehen välinen julkinen liitto ja siihen ei muilla ole asiaa. Teillä on (mies+mies ja nainen+nainen) jo lakinne, rekisteröity parisuhde  ja hihhuloikaa, peuhatkaa sen asian puolesta niin paljon kuin mielenne tekee. Se on teille tarkoitettu, mutta avioliittolaki ei. Antaisitte olla meidän jo rauhassa ja lopettaisitte yrityksenne muuttaa avioliittolakiamme, joka on ollut ja on nytkin naiselle ja miehelle tarkoitettu. Puolustan avioliittolakiamme naisen ja miehen välisenä julkisena liittona.