Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

taku

#14201 Re: Re: Re:

23.05.2013 17:07

#14200: vieras - Re: Re:

Noh toki eroja on mutta on mietittävä kuinka tärkeitä kysymyksiä ne ovat.Sharialaki pitää sisällään varsin paljon erilaisia määräyksiä eivätkä ne kaikki ole vältämättä ristiriidassa kristillisen etiikan kanssa.Jotkut ovat mutteivät kaikki.Sharia ei ole minulle mikään varsinainen mörkö.toki jotkut sen kohdat kauhistuttavat mutta jos sharialaissa on vaikka tuhat kohta joista 20 on karmeit tarvitseeko kaikkia muita hylätä sen vuoksi että ne parikymmentä ovat huonoja?Itse edustan Sharia neutraalia kantaa.Sharia ei ole auktoriteetti kun en ole muslimi eli en kannata mitään lakia siksi että se on Shariassa mutta en myöskään ammu alas hyviä lakiesityksiä vain siksi että ne on poimittu shariasta.politiikassa pitäisi päästä eroon siitä että vastustetaan periaatteesta jonkun ryhmän esityksiä.Tiedätkö muuten kuka on keksinyt lapsilisän.oikea vastaus on ADOLF HITLER!Kuitenkaan kenenkään päähän ei tulisi vaatia lapsilisistä luopumista koska se on nattsien keksimä.Vanha vitsi kertoo että kun oli kaupunginvaltuuston kokous jossa tehtiin esitys niin muuan valtuutettu nousi pystyyn ja sanoi että vastustaa esitystä ehdottomasti.toinen kysyi miksi.siiten hän vastasi öh en tiedä vielä mutta vastustan sitä ihan periaatteen vuoksi.Jos haluamme rauhaa niin sitä ei synny sillä että ammutaan muiden tekemät esitykset periaatteen vuoksi alas.

Tuo naisten ja miesten tasa-arvo nyt on vähän mitä sillä tarkoitetaan.Mikä on sukupuolisyrjintää?Joidenkin mielestä se että miehet saavat olla yläosattomissa ja niset eivät on sukupuolisyrjintää.Noh minä en ota kantaa siihen pitäisikö naisila olla oikeus olla yläosattomissa mutta mistään ihmisoikeusloukkauksesta ei voida puhua. Läheskään kaikki muslimit eivät kannta tyttöjen ympärileikkausta koska siitä ei mainita Koraanissa missään.

Mitä tulee kolmiyhteiseen Jumalaan niin sehän ei ole millään tavalla poliittinen kysymys.Puhuin nyt ennen kaikke POLIITTISESTA ISLAMISTA ELI ISLAMISMISTA kaikki islaminuskoiset eivät ole islamisteja.Turkissa myös monet kristityt äänestävät islamisteja samaan tapaan kuin monet muslimit Suomessa kristillisdemokraatteja.

taku

#14202 Re: Re: Re:

23.05.2013 17:16

#14199: - Re: Re:

Mitäköhän tarkoitat ettet saa selvää.Tarkistin vielä kirjoitukseni koska tietokoneeni on hiukan huono ja olen muutenkin huolimaton joten kirjoitusvirheitä tulee.Tuosta tekstistä en niitä kuitenkaan löytänyt joten ilmeisesti et tarkoita kirjoitusvirheitä sillä ettet saa selvää.

Minun uskoni mukaan Jumalan tahto määrää sen mikä on oikein ja mikä väärin.Jumala on antanut tietyt käskyt kiellot joita ei saa rikkoa.Se mitä Jumala ei ole kieltänyt on sallittua ja hyväksyttävää.politiikassa on kyse etiikasta.otetaan konkreettinen esimerkki.Jumala on antanut käskyn älä tapa.Näin ollen se tarkoittaa silloin sitä että minun etiikkani mukaan ketään ihmistä ei saa surmata.Jos kansanedustaja omaksuu tälläisen arvomaailman jossa jokainen ihmiselämä on pyhä ja korvaamaton hän ei voi silloin kannattaa mitään lakiesityksiä joissa sallitaan toisen ihmisen tappaminen.Hän ei voi kannattaa kuolemanrangaistusta eikä Hollannin mallin mukaista "armomurha"lainsäädäntöä.onko vielä epäselvää?


Vieras

#14203 Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 17:29

#14202: taku - Re: Re: Re:

Kerrotko sitten minulle sellaisen pikkiriikkisen ristiriidan, että miksi on sotilaspappeja ja sotilasvalassa ko. rituaaleja ko. Raamatun kanssa? Oliko se, että "älä tapa"? Mihinkäs se armeija sitten osallistuukaan?


Vieras

#14204 Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 17:29

#14202: taku - Re: Re: Re:

 

 

 

www.puhelinosake.com
huippuhintaan! Rahat heti.Maksan vs veron.Voit pitää liittymän.050-1221
abc

#14205 Re: Hyvä adressi

23.05.2013 17:34

#14192: Homoille ei adoptio lapsia - Hyvä adressi 

"Rohkeasti eteenpäin hyvän asian puolesta. Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto. Tasa-arvo on ja homoille riittää parisuhde.
Pilaavat jo haureudellaan euroviisutkin homoilemalla siniristi lipun alla.
Arvokunnioitus puuttuu homoilta kokonaan. Pilaavat avioliitto instituutionkin. Mikään ei riitä näille hihhuleille."

Suoraan ja ytimekkäästi sanottua täyttä asiaa!


Vieras

#14206 Re: Re: Hyvä adressi

23.05.2013 17:38

#14205: abc - Re: Hyvä adressi

 

 

Ja vielä persusuomeksi kirjoitettuna!

 

 

 

 


Vieras

#14207 Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 17:53

#14202: taku - Re: Re: Re:

Tarkistan takulta sen verran pähkinäsi ydintä, että vertaat siis tappamista nyt kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen muodostamaan rakkausliittoon ja sen hyväksyntään, että myöskin heidän oikeuteensa mennä naimisiin.

Olihan näin? Jumalasi siis kieltää ja verrannollistaa nämä kaksi asiaa keskenään.

Tämä ihan selvä!

taku

#14208 Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 17:55

#14203: - Re: Re: Re: Re:

Ihan aiheellinen kysymys.Olen pohtinut tätä.Tosiasia kuitenkin on että tässä maailmassa kaikki valta nojaa aseisiin.Toisaalta politiikassa ei ole kysymys pelkästä etiikasta vaan myös siitä mikä on järkevää.Sotaa tulisi kuitenkin välttää ja olla viimeinen keino.Mutta jos mietitään esimerkiksi talvisotaa niin ei siellä ollut paljon vaihtoetoja.Tietysti jos mietimme kuolemanrangaistusta ja sotaa niin sodassa tappaminen hyödyttää ainakin jotain kuolemanrangaistus ei ketään.Ja jos taas mietitään sotaa ja Hollannin "armomurha"käytäntöä niin siinähän tapetaan viattomia lapsia jotka eivät ole mitenkään voineet vaikuttaa kohtaloonsa sotilaat ovat kuitenkin alistuneet sillemahdollisuudelle että voivat kuolla. Jokatapauksessa tappaminen on aina eettisesti kyseenalaista ja sitä tulee viimeiseen asti välttää.Aina ei ole kuitenkaan helppo toimia oikein. Sitäpaitsi joskus käymällä sota voidaan estää kansanmurha.Mutta tämä on kieltämättä varsin vaikea kysymys

taku

#14209 Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 17:59

#14207: - Re: Re: Re: Re:

No ei todellakaan ole kysy siitä!Minä vain yritin havainnollistaa politiikan ja uskonnon suhdetta.Olen aieminkin todennut että kkysymys homoudestaja elämän pyhyydestä ovat erillisiä.Ja sellaiset kysymykset jotka liittyvät elämän pyhyyteen ovat ilman muuta homokysymystä tärkeämpiä


Vieras

#14210 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 18:21

#14208: taku - Re: Re: Re: Re: Re:

Minä valitettavasti en ymmärrä, että kuinka sotilaiden tappamat siviilit, myös lapset ja vanhukset eivät ole sinusta kansanmurhaa. Kyllähän pappi tulee myös kuoleman tuomion saaneen "vierelle" mm. niissä Yhdysvaltain osavaltiossa missä se on sallittu.

Kun nyt kovasti nostat esille tuon Alankomaiden lainsäädännön laillistetusta kuolinavusta, joka myös mm. Sveitsissä niin onhan kyse aivan jostain muusta eli sinulla hieman mittasuhteet nyt, sanalla sanoen heittävät.

Onhan sinulla nyt sitten esittää faktat siihen, että kuinka monta lasta kuolee vuosittain sodissa ympäri maailmaa, kuinka monta "viatonta lasta tapetaan" laillistetulla kuolinavulla.

Näin sinua vielä siteeraan" sodassa tappaminen hyödyttää ainakin jotain kuolemanrangaistus ei ketään."

 

 

 

 

 


Vieras

#14211

23.05.2013 18:33

Tervehdys!
Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto! Miesten ja naisten väliset liitot ovat jotakin muuta!
rakastetaan itseämme ja muita

#14212 Re: Re: Re:

23.05.2013 18:38

#14200: vieras - Re: Re:

Omaa reviriä, perhettä, valtiota, arvoja jne puolustetaan kynsin hampain. Sama kuva tulee uskosta ja uskonnosta. Valtauskonto on maassamme kristinusko ja kaikki vieras joka horjuttaa omaa turvallisuutta pelottaa ja vaikuttaa hyökkäykseltä. Ihmiset pitävät arvostelusta tällaisia asioita kohtaan ilman että tietävät muusta maailmasta paljoa. Matkustelu, tutkistelu, eri maissa asuvien kanssa keskustelu ja ystävystyminen avartavat ihmisen mieltä. Silloin ei olisi niin suurta tarvetta lyödä leimoja otsaan kuka on oikeassa ja kenen laki on mitäkin. Laki on laki, uskonto on uskonto, eikä lopulta niissä ole perustavanlaatuisia oikeita eroja paljoakaan. Kaikissa on hyvä tahto noudattaa Jumalan viestejä ja tavoitella elämän tarkoitusta. Kukaan ei syntyjään halua vahingoittaa toista. Katselin pikku pojan tarhakuvaa ja näin aikuisen silmin se oli uskomattoman värikäs. Kysyin pojalta että mistä tuo ja tuo on kotoisin. Hän katsoi minua ihmeissään ja sanoi Suomesta. Naurahdin vapautuneesti, niin juuri Suomesta. Eihän lapsi erottele kaveria sen mukaan minkä maalainen, rotuinen, uskontoinen, seksuaalisuuntauksen mukainen joku mahdollisesti on. Vanhemmat sen tekevät, tunkevat uskomuksiaan ja arvojaan jälkikasvulle. Lopulta ei islamin ja kristinuskon ero oli juurikaan suuri ja kaikista tärkein asia kaikki nuo asiat "Sharialaki? Naisten tasa-arvo ongelma? Tyttöjen silpomiset? Pukeutuminen" ovat kulttuuriperäisiä. Niitä ei pidä yleistää niin kuin ei voi todeta että kaikki kristityt olisivat helluntailaisia, lestoja tai jehovia. Nykyisissä kouluissa on islamilaisten joukossakin eripuraa oikeista arvoista riippuen mistä maasta ovat kotoisin.

On sellainen sanonta että uudempi uskonto korvaa vanhemman sen vuoksi että ihmiskunta on lähtenyt viemään uskontoa väärään suuntaan. Näin ollen islam korvaa kristillisyyden ja nyky henkisyys taas nuo valtauskot. Kuitenkin perimmiltään idea on sama jokaisessa perususkonnossa, käytetään vaan eri termejä asioille ja luullaan että se kieli ja tulkinta ratkaisee ytimen. Olen kuullut kristittyjen puhuvan jostain ihme Allahista. Allah=Jumala=Jahve=God=Gud=Dieu ihan sama asia.

Mitä tulee profeettaan niin kyllä kaikki viestin tuojat ovat profeettoja. Jeesus toi aikoinaan kristustietoisuuden viestinä ja se kuuluu kaikille poissulkematta ketään. Kolmiyhteyttä jos taas kuvaa niin Jumala/Luoja on kolmion päässä ja poika kuvaa meitä kaikkia ihmislapsia jonka sisällä on Jumalan henki joka yhdistyy takaisin Luojaan. Kaikki on meissä sisällä valmiina ymmärrettäväksi, mitään ei ole ulkopuolella. Absoluuttinen totuus on siis katsojan arvomaailman mukainen, muuttuu sitä mukaan kun ihminen muuttuu joten kuinka on mahdollista perustaa mitään sellaista vedenpitävää lakia joka palvelisi ikuisesti.

Ei ole pitkää aikaa siitä kun ihmiset musersivat mustat ja seka-avioliitot. Nyt niitä ei kahvahda enää monikaan joten tarvitsemme uudet syntipukit joihin voidaan projisoida omat pahat olomme eli kuuluisa seksuaalivähemmistöjen edustajat. Tulee kuitenkin aika jolloin sillekin nauretaan.

taku

#14213 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 18:52

#14210: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nyt taidamme hiukan puhua toistemme ohi. Tai et ymmärrä mitä tarkoitan.En tietenkään hyväksy siviilien tappamista.Sehän on SOTARIKOS jonka kansainväliset laitkin kieltävät.Tokihan se on kansanmurha jos siviilejä aletaan laajamittaisesti tappaa.Tuo sanavalintas ilaillistettu kuolinapu on hiukan huono koska se antaa sellaisen käsityksen että puhuisimme EUTANASIASTA.Siihen minulla ei nimittäin ole kantaa.Mutta Hollannin "armomurhissa" ei ole kyse eutanasiasta eikä oikeastaan edes laillistetusta kuolinavusta vaan MURHASTA sanan varsinaisessa merkityksessä.Eli siitä että toinen ihminen päättää toisen elämän lopettamisesta. Minun on hiukan vaiea ottaa sotakysymykseen kantaa koska tilanne toisen maailmansodan aikaan oli hyvin toisenlainen kuin nykyään ja on vaikea arvioida ihmisten toimintaa jotka elivät täysin erilaisissa olosuhteissa kuin me nyt. Kannattaisi pohtia nykytilannetta Euroopassa mitkä kysymykset ovat ajankohtaisia.Euroopassa ei ole sodittu kertaakaan tällä vuosituhannella.Onneksi eikä näköpiirissä ole mitään pakottavaa tarvetta ruveta sotimaan.Kuten sanoin sotaa tule viimeiseen asti välttää ja suurin osa sodista onkin täysin turhia.Tämä sotakeskustelu tuntuu jotenkin kaukaa haetulta


Vieras

#14214

23.05.2013 18:57

oikeaa asiaa
Profetia - nyt!

#14215 Jouko Pihon tiedonsanat

23.05.2013 19:06






Nimimerkin "Pauliina" saama näky ja sanoma 19.1.2013

Sapattina 19.1.2013 istuskelin kiitoksessa, rukouksessa ja ylistyksessä, välillä Raamattua lukien. Yhtäkkiä minä näin silmieni edessä tummanvihreitä kangaspäällysteisiä kypäriä silmänkantamattomiin. Se neliönmuotoinen kuva, joka silmieni eteen tuli, oli täynnä kypäriä kuvattuna päältäpäin. Minulta kysyttiin: "Mitä näet?" Vastasin: "Paljon vihreitä kypäriä." Sen jälkeen tuli sanat: "Suomi varustautuu sotaan Venäjää vastaan. Venäjä hyökkää Suomeen kesäkuun 13. päivä tänä vuonna."

Monesti on Isä puhunut jo viime syksystä asti, että Hänen vihanmaljansa on nyt tullut täyteen Suomen syntien tähden.

- - - - - - -

Jouko Pihon kommentti 27.1.2013

Kuten kaikki hyvin tietävät, minun profetiasivustoillani on paljon sanomia siitä, että Venäjä tulee jossain vaiheessa miehittämään osan Suomea, eli Itä- ja Pohjois-Suomen. Olen samaa mieltä näiden profetioiden kanssa eli uskon, että näin tulee tapahtumaan.

Tämä nimimerkki "Pauliinan" sanoma on samassa linjassa monien muiden profeettojen ja Jumalan ihmisten saamien varoitusviestien kanssa.

Kun Pauliina sanoo saaneensa ilmoituksen, että Venäjä hyökkää Suomeen 13.6.2013, niin tuon sen esille kaikille tiedoksi, että tällainen sanoma on tullut. En tiedä, hyökkääkö Venäjä Suomeen juuri tuolloin eli 13.6.2013, vaikka tiedän, että joskus näin tapahtuu.










Vieras

#14216 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 19:15

#14213: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

En ole kuullut mistään Alankomaiden "armomurhista" eli perustuuko se maan lakiin?

Ja ei sitä kaukaa tarvitse hakea tuota Euroopassa koettua inhottavuutta: i.wikipedia.org/wiki/Etniset_puhdistukset_Bosnian_sodassa

Mutta edelleenkään en ymmärrä sinun näkökulmaasi kohden tasa-arvoista avioliittolakia tai sitä vastaan.


Vieras

#14217 Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 19:37

#14212: rakastetaan itseämme ja muita - Re: Re: Re: Pakko sanoa...

Kristittyjen Jumala ei ole allah. Meillä on kolmiyhteinen Jumala. Isä, Poika ja Pyhä Henki

"Tulee kuitenkin aika jolloin sillekin nauretaan"

-Tästä tulee mieleen psalmi 2:4 Hän, joka taivaassa asuu, nauraa...

Allah

#14218 Jeesus oli sika

23.05.2013 19:40

Mikä teitä vääräuskoisia oikeen vaivaa? Ettekö ymmärrä, että jumalan sana on laki, jota tulee noudattaa? Jumala tulee tulevaisuudessa tuomitsemaan meidät kaikki pahoista teoistamme ja piittaamattomuudestamme. Näin kaiken voipa sanoi; "Vittuuks mulle ryttyilette, lähetän mun pojan vetää teitä kaikkia turpaan!" (Joku vit*n oopus, 6:66)

Kumartakaamme jumalaamme Thoria \,,/
Profetia - nyt!

#14219 Toinen Profeetta Pihon rinnalla!

23.05.2013 19:49

Mielestäni Harri Veijosen profetiat ovat parempia ja uskottavampia kuin Jouko Pihon. Tämä johtuu siitä, että Veijonen on huomattavasti sekavampi kuin viileän älyvapaa Piho ja hänen kotisivunsa ovat nekin käsittämättömästi laaditut. Asiaan kuuluu, että nämä kaksi suurprofeettaa ovat ilmiriidoissa keskenään.

Tässä Veijosen tyylinäyte:

Harri Veijosen profetiat

Harri Veijosen profetiat muodostavat pitkän pikkutarkan profetiasarjan, jossa seuraava tapahtuma ei voi tapahtua ennenkuin edellinen on tapahtunut.

1979 Rauha ylösottoineen tulee, Kipinä 2/79. Toteutuminen n. 35 vuotta myöhemmin.

1979 Israel jätetään yksin, Kipinä 2/79. Toteutuminen alkanut 1988 kun USA:kin kävi neuvottelemaan terroristijärjestö PLO:n kanssa.

1986 Seurakunta lähtee sen jälkeen kun Israel saa rauhan-traktaatti. Toteutuminen 2014?

1986 Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen-kirja. Toteutuminen 2014?

1987 Loppuun asti sota, ilmoitus 28. 8. Etelä-Karjala. Toteutuminen rauhan teon alku 1991-1993.

1987 Viimeiset tapahtumat armotalouskaudessa. 1986 kirjaseen kuuluva liite. Rauhankehitys alkoikin Reykjavikissa joulukuussa 1986, jne.

1988 Oletko valmis yhtymään keskiyön huutoon? Aamulehti 31.1. ymmärtäväiset viisaat huutavat toteutuminen huipussaan vähän ennen valerauhaa ylösottoineen 2013.

1988 Israelin maa jaetaan. Etelä-Saimaan lukijapalstalla. Toteutuminen 1993-2014.

1988 Voiton vuosi, ilmoitus Hesari. Tiedettiin että on laskennallinen periaate ei kuitenkaan 1948+40 vuotta vaan 1967+50 vuotta. Toteutuminen 1914-1917.

1988 Sitten tulee Peres- ilmoitus Etelä-Karjala. Toteutuminen pilkulleen: Peres tuli ruikuttamaan Pohjoisen merkkipäiselle Gorballe: päästä sinä kansamme pohjoisesta maastasi niin saan heidät suostumaan alueittemme luovutukseen ja rauhaan.

1989 Hesari 11. 1. Terroristijohtaja Suomeen-ilmoitus. Iltalehden toimittaja 12. 1. Arafat tuo maailmanlopun, mies Lappeenrannasta tietää.

1989 Idän valo pimeyttä. Kun APN:n tiedottaja Etelä-Saimaassa kertoi, ettei peto voi nousta Neuvostoliitosta, koska on alettu neuvotella paavin kanssa, sain lukijapalstalle kirjoituksen: siitähän peto juuri tunnistetaankin: hän ottaa porton selkäänsä (ILm 17) vrt Novum: 1989 1.12. sensuroitua suoraan Novum 4:sta: ALUKSI: "Väärä profeetta Antikristuksella työtoverina. Mutta aluksi näyttää siltä, että Antikristus on yhteistyössä porton kanssa.(s. 923) LIITTOUTUU: Diplomaattisen viisautensa ja sotilaallisen voimansa ohella Antikristus tulee käyttämään uskonnollisia keinoja päämääränsä saavuttamiseksi. - Ensin hän liittoutuu Babylonin porton kanssa. (s. 915) ROOMASSA: Nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaiden kuninkuus, Ilm 17:18=ilmoitus siitä, että portto ja Babylon on yksi ja sama asia, toistuu (vrt. Ilm 17:5 seitsemän kukkulan päälle rakennettu). Kirjoittamisen aikainen suuri kaupunki ei voi olla mikään muu kuin Rooma (s. 919) SELKÄÄN: Kun Ilmestyskirja tarttuu Danielin kirjan ojentamaan langanpäähän, Antikristus on jo johtaja ja suuri portto, Babylon, istuu tuolloin pedon (jolla merkki päässä, Ilm 13:14) selässä (s. 939) PAAVI: Samalla tavalla pedolla ratsastavalla portolla on käytettävissään pedon valta viimeisen ajan (vihan ajassa kääntyvien) todistajien ja pyhien murhaamiseksi. Täten pitäisi kysymyksen Babylonin porton henkilöllisyydestä olla periaatteessa selvä." (s. 953 kirjoittaja ilmeisesti Gilbrant).

1989 Antikristus ilmestyy ensin - herätys on valmis. Etelä-Karjala. "En otsikoinut: ja koko maa seurasi ihmetellen petoa (Ilm 13:3), sillä sehän toteutuu vasta pedon palatessa" (S-tanan hyvä opettaja, 1996).

1991 Pelastumisesi sanakirja. Etelä-Karjala.

1992 Gorba tulee takaisin. 5. 1. Uutis-Karjala. Toteutuminen 2012?

1995 DANIEL 9:27 AIKAMME PALJASTIN: JERUSALEMISTA SOVITTAESSA JEESUSSAAPUU PILVIIN! 60 sivuinen omakustanne sisältäen maailman tarkimman tutkimuksen Daniel9:27:stä , mikä Novuminkin mukaan muodostaa Ilmestyskirjan kronologiset puitteet. Kirjassakäytetään kymmentä kieltä, hepreankielen avustajia useitakin. Myllypaino. Leväsjoki.

1995-96 KIRKKOIHIN KUULUMATTOMAT otsikon alla toteutuviakin sanoja seurakunnallisissailmoituksissamme. Mm. LUOPUMUKSEN HUIPPU aloittaa neuvottelut Jumalan silmäterän,Jerusalemin jakamisesta. Se laukaisee laittoman tulon!

1999 Vuosituhannen vaihteessa tapahtuukin jotakin (Iltasanomat) Jeltsin lähtee. Netti. Toteutuminen pilkulleen.

1999 Jo 1995 kirjassa ennaltatiedetty Gorba palaa politiikkaan. Netissä päivämääräkin 11. 3. 2000. Toteutuminen pilkulleen.

11. 9. 2000 ennalta väitetysti maailmankaikkeus kääntyy kohti uutta alkua (ja niin tapahtui!)

14. 11. 2000 ennalta varoitettu Karelian tyttöjä, Eveliina ei kuullut. 45 päivää jälkeen oikean vuodenvaihteen, ylösotto 45 päivää ennen viimeisen vuosiviikon puoliväliä.

11. 9. 2001 tapahtumana puhuttu vastakohdasta "jos Jumala Prkele olisi" iskisi kaksoistorniin, jossa vastustajani Tuomioja ja Mäkelä asuvat.

11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa täällä kirjoitettuna varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille"

26.-27. 2. 2004 helmikuun 2004 uutisissa selvää, että tulee kuin helmikuun manifesti ja maaliskuun vallankumous, ja oli ennaltatiedetty myös "mitähän meidän risteykseemme" kun vastakkaisessa Citymarketin mutkassa kuoli tyttönen

11. 3. 2004 ennaltatiedetty päivälleen iskut maassa ja taivaalla Sedna.

Tsunami 26. 12. 2004 eli juutalaiskalenterissa 8. 1. 2005. Nyt löytyi sitä missä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin, asetella kortsua 27. 4. 2000. Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan Prkele siittäen S-tanan pojan! Ja juuri 50-vuotispäivääni sitä ennustin! Tässä kaksikin ennaltatiedettyä päivää ja 13 päivän aallon päätepiste: Pietari.

8. 4. 2005 ja kolme kuukautta Pojan sikiämisestä syntyy Johannes Kastaja, vaikka paavi hautaansa.

8. 10. 2005 eikä tätäkään Aasian sika syntyy-varoitusta kukaan julkaissut vaikka täältä tarjosin. Lappeenranta-ryhmään jopa sekunnilleen myöhään illalla Suomen aikaa kirjoitin ja vasta seuraavana päivänä tuli uutisiin Aasian suuri maanjäristys, 73.000 ihmistä kuoli.

4. 1. 2006 Ruutia Sharonille Ruutin päivänä. Uutisissa etukäteen "Ruutin kuukausi 11. 4. - 10. 5. 2005. Kuun alkuun varoitin ruutia esim. Sharonille." Siellä myös kuvajana alkaen Arafatista 2004 11/11 * 2005 04/11 * 2005 09/11, jossa jälkimmäinen korjattiin hyvissä ajoin Aasian siaksi 8. 10. 2005, 23. Nisan 2006 "What if it happened again?" (Entä jos tämä tapahtuu jälleen) kirjoitin etukäteen niinkuin loppujäristys päivälleen ja paikalleen sitten tuli

26. 5. 2006 Tsunamivaroitus, suuri maanjäristys tuli päivälleen.

7. 1. 2007 PAPPI OLEGIN MURHA. Vuosi 2007 vastasi vuotta 2000, jolloin ei tapahtunut, tapahtuisi kovin paljon. Vuoden 2000 alun ennaltatiedetty tapahtuma oli Jeltsinin väistyminen, ja vuonna 2007 merkkiajankohtana oletettiin 7. 1. 2007, jolloin sitten tapahtuikin pappi Olegin surma Venäjän vallankumoouksesta muistuttavalla paikalla, jonka esiintyminen sekin oli etukäteen sanottu historiaparodiana 90 vuotta jälkeen Venäjän vallankumouksen.

16. - 19. 1. 2007 VENÄJÄN VALLANKAAPPAUSUHKA. Ilmeisesti Venäjän turvallisuuspalvelukin oli alkanut epäillä, estikö Lappeenrannan profeetta Putinin murhan 7. 1. 2007 tai estääkö 17. 1. 2007. Veijonen kirjoitti etukäteen Venäjän vallankaappausuhasta niin että sai Lappeenrannan poliisinkin ihmettelemään tapahtumaa. Ole nyt Veijonen kaikessa rauhassa putkassa, siinähän sinulla on alibi Venäjän vallankaappausuhkaan. Pitäkää putkassa nyt vielä pari päivää, pyysi Veijonen, eikä poliisiakaan enää naurattanut, kun selivisikin, että Venäjällä olikin vallankaappausuhka juuri Veijosen ennaltatietäminä päivinä!

15. 3. 2007 ISKU TAMPEREEN KÄRÄJÄOIKEUTEEN. 15. 3. 2007. Vuonna 2000 vuoden 1995 kirjassakin mainittu ja sittemmin päivälleen ennaltatiedetty Gorban paluu politiikkaan 11. 3. 2000. Sitä vastaava etukäteen sanottu päivälleen maaliskuun Idus eli 15. 3. 2007 ja todennäköisenä iskupaikkana etukäteen mainittu Tampereen käräjäoikeus. Tämä asia toteutui pilkulleen!

7. 10. 2007. KAHDEN ANNAN ENNALTATIEDETYT MURHAT. Karjalan naisprofeetta Helena Konttinen kuoli vuonna 1918. Melkoisia tarinoita hänestä on liikkunut myöhemmin. Jotta Lappeenrannan profeetasta ei tulisi epävarmoja huhupuheita, on syytä aikanaan selvittää mitä todellisuudessa on tapahtunut. Varmasti historiaan jää elämään mm. kahden Annan murhan ennaltatietäminen. Näin asia todellisuudessa tapahtui:
RUOTSISSA. Uuden vuosituhannen helpoin ajankohta merkittäväksi ennaltatietää oli 11. 3. 2004. Exodistodistus taivaalla ja maassa, niin etukäteen kirjoitin, ja taivaalla löydettiin Sedna ja maan päällä terrori-isku Madridissa. Madridin iskun jälkeen varmistui iskujen kulkusuunta. Suomen korkeudella 11. 3. 2004 isku oli kuin Porvoossa ja juuri puolivälissä 7 vuoden Turku-Viipuria. 11. 9. 2004 iskun ennaltatiesin tulevan Venäjälle, Venäjän aikaan 1. 9. 2004 se tapahtuikin. Merkittävintä lienee, että Madridin isku 11. 3. 2004 olisi jo todistanut Antikristuksen hyökkäystä Jerusalemiin 11. 3. 2014 saavuttamansa valerauha rikkoen.
ULKOMINISTERIIN. Ruotsin ulkoministeri oli Anna Lind 11. 9. 2003 saakka. 9. 9. 2003 sivuillani kirjoitin "ulkoministeri tulisille hiilille".
PÄIVÄNÄ 11. 9. 2003. Vaikka tapahtumalla ajateltiin Suomen ulkoministeri Tuomiojaa, tapahtumapäiväksi oli etukäteen sanottu tarkalleen oikea, 11. 9. 2003.
ANNA. Nimeen Anna on ensi kerran viitattu vuonna 2001 Oton yhteydessä. Otto on murhaaja ja Anna on uhri kuten Eveliinakin uhrina toimi.
LISÄTIETOJA. Suomen ulkoministerin joutuminen tulisille hiilille toteutui samalla ja tarkimmin.
ANNA II. Vaikka tämä asia tässä toteen näytetään, varmasti tulee väitteitä, ettei Harri Veijonen toisestakaan Annasta puhunut etukäteen mitään. Puheita kuitenkin löytyy mm.: Av 6, July 31, 2006 Heinäkuun 31. 2006: "Olisi mahtavaa, jos presidentti Tarja Halonen ja ulkoministeri Erkki Tuomioja menisivät itseensä tai säikähtäisivät niin, että tekisivät parannuksen ja myös toimistaan Israelia vastaan. Saapa nähdä mitä "Anna Lind II" tuo tullessaan. Erkkihän ei hätkähdä, vaikka Hellan ääreen joutuisi."
PÄIVÄ 7. 10. 2006. S-tanan pojan sikiämisen täysikuulla 50-vuotispäivänäni ennaltatiesin pistoksena itsessänikin ja (tsunami)aallon saavuttavan Pietarin 13 päivässä kuin muinoin Pyhä Henki siitti Kristuksen. Tsunamista en ehtinyt kunnolla varoittaa etukäteen, mutta mitään ei hyödyttänyt varoitukseni S-tanan pojan syntymästäkään 8. 10. 2005 niin että 73.000 ihmistä hautautui Aasian suuressa maanjäristyksessä. Siitä alkaen ennaltatiedetty seuraavanakin vuonna "lahja Putinille".
MURHAAJASTA VAIN AAVISTUS. Gorba esitteli Anna II:n uutuuskirjaa, ja ryhmässä eräs kirjoitti "Vettä Veijosen myllyyn". Siinä yhteydessä joku kirjoitti, että olen ennaltatiennyt myös Anna II:n murhaajan. Se että olin etukäteen kirjoittanut Gorban tuovan kuoleman lahjan Putinille 7. 10. 2006 ei kuitenkaan todista, että Gorba olisi murhaaja, mutta kuoleman lahja tuli, Anna II in memoriam.

8. 3. 2010: THE LAST 7 YEARS: 2010 October: Temple in 250 days ______ 2012: Antichrist _____ 2014 January: Covenant and Rapture ____ 2014 March: Antichrist in Jerusalem ____ 2017 October: Messiah in Jerusalem




Vieras

#14220 Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 19:51

#14217: - Re: Re: Re: Re:

Ehkä sinunkin hevoläppäsi silmistä vielä joku päivä putoaa, toivottavasti. Kovin uskovainen tietenkin kaikessa innossaan vouhottaa tuota mantraa turvakseen, ymmärrettävää, ulkona pelottaa. Mutta täytyy kyllä todeta että hankalin ihmisryhmä vuorovaikutukseen on fanaattinen aivopesty uskova. Huh huh, onneksi maailmassa on muutakin kuin tuota ainaista uskotaistelua muutoin kuolis jo pelkkään tukehtumiseen. Ja onneksi vähemmistöt suurimmaksi osaksi elävät eikä murehdi tällaisista. Mitäs sitten jos kuitenkaan sitä taivaspaikkaa ei olekaan, kuinkas kummituksen suu sitten pannaan.


Vieras

#14221

23.05.2013 19:59



Tv 7:n esirukousohjelmassa kyseltiin mahdollisuutta osallistua adressiin. Ohjelman vetäjäpariskunta ei osannut neuvoa.

vieras

#14222 Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 19:59

#14217: - Re: Re: Re: Re:

Onko kristinuskossa ja islamissa sama jumala?

Käsitys kolminaisuudesta

Kirkossamme opin sisältöjä arvioidaan kolmesta näkökulmasta. Ensimmäisenä tulee Raamattu, seuraavaksi yleiset ja kirkkokunnille yhteiset uskontunnustukset, ja kolmantena luterilaisen kirkon Tunnustuskirjat. Näitä arviointiperusteita käytettäessä Kuulan väittämät ovat käsittämättömiä.

Raamatun Jumala on kolmiyhteinen. Lähetyskäsky saattelee apostolit matkaan kastamaan kansoja pelastuksen yhteyteen Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Pietarin helluntaipuheessa (Ap. t. 2) Isän herättämä Poika lähettää seurakunnalleen Pyhän Hengen, jonka voimassa evankeliumi lähtee kaikkeen maailmaan. Ja lopulta Paavali Roomalaiskirjeessä ilmaisee tekevänsä Isän valtuuttamana työtä Kristuksen evankeliumilla, jotta kansoista tulisi Pyhän Hengen pyhittämä “kiitosuhri” eli pelastuneiden joukko taivaan valtakuntaan (Room.). Jumalan valtakunnan leviäminen ja pelastuksen seurakunnan kasvu ovat kolmiyhteisen Jumalan työtä maailmassa.

Kirkon uskontunnustukset rakentuvat tämän lähtökohdan varaan. Ne muotoiltiin monia keskeisiä raamatunkohtia lainaten ja varhaisimpiin niistä kuuluu Rooman kastetunnustus. Sen pohjalle rakennetussa Apostolisessa uskontunnustuksessa ja sitä myöhemmin laajentavissa yleisissä tunnustuksissa (Nikea, Athanasios) kristillinen usko ilmaistaan uskona kolmiyhteiseen Jumalaan. Uskonpuhdistus, joka halusi palata kristinuskon juurille, sitoutui näihin tunnustuksiin ja rakensi näkemyksensä niiden varaan.

Olisi loukkaus islamilaisia kohtaan väittää, että näiden Jumala olisi kolmiyhteinen. Yksinkertaisimmankin uskontodialogin tulee kunnioittaa toisen näkemystä edes siinä, että antaa toisen itse määritellä oman uskonsa. Koraanin keskeinen sanoma on, että Jumala ei ole kolmiyhteinen ja että tuon uskonnon kaikkivaltiaalla ei ole poikaa. Koraanin suomenkielisessä versiossa, Uskovien suurassa sanotaan: “Ei Jumala ole valinnut itselleen lasta, eikä Hänen lisäkseen ole muita jumalia.” (23: 91).

http://www.teolinst.fi/index.php/uutisarkisto/166-onko-kristinuskossa-ja-islamissa-sama-jumala


Vieras

#14223 Hassua huumoria

23.05.2013 20:00







Videon koomikko vetää saarnaroolinsa Jerusalemissa lähes uskottavasti läpi, mutta pokka pettää aivan viime sekunneilla:

http://www.youtube.com/watch?v=HsUUH_wDXxY







ystävä

#14224 Re:

23.05.2013 20:03

#14221: -

Muistatko minkä niminen ohjelma?

taku

#14225 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 20:03

#14216: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kyllä perustuu Hollannin laki sallii sairaiden ihmisten surmaamisen.Jos henkilö on järjissään hän saa päättää asiasta itse mutta jos hän ei kykene kommunikoimaan lääkäri tekee päätöksen hänen puolestaan.Eräs tapaus oli sellainen että eräs mies halvaantui päästä alas ja menetti puhekykynsä.Koska hän oli liikunnallinen arveltiin hänen haluavan kuolla.lääkäri kutsuttiin kuolin piikiin antamista varten.Mutta sitten joku omainen huomasi että mies liikuttaa silmiään.Hän alkoi esittää miehelle kysymyksiä testatakseen onko hän järjissään.Tyyliin onko Ateena Kreikan pääkaupunki jos on katso oikealle ja jos ei ole vasemmalle entä onko New York Ranskan pääkaupunki jos on katso oikealle jos ei katso vasemmalle.Näin huomattiin että hän pystyy kommunikoiman.Silmiensä avulla hän pystyi siten ilmaisemaan tahtonsa elää ja ilman tätä huomiota hänet  olisi tapettu yleisen käytännön mukaan.