Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#17126 Re: Re: Vastauksia

10.07.2013 20:22

#17123: - Re: Vastauksia

Vai että ihan kavalan käärmeen maineen täällä saa....

Ymmärrän, ajatukset Raamatusta muun kuin oman uskonmantran näkökulmasta voivat olla hämmentäviä. Tarkoitukseni ei ole kenenkään uskoa viedä, ainoastaan saada teidät ymmärtämään, että nuo vanhat, toisenlaista ihmiskäsitystä edustavat kirjoitukset ja niiden asenteellinen tulkinta eivät saa olla tänä päivänä ihmisten perusoikeuksien torjumisen perustana. Jos se on mielestänne käärmeen kavaluutta, otan mielelläni tuon kiemurtelevan ja yllättäen iskevän tehtävän.


Vieras

#17127 Re: Re: Vastauksia

10.07.2013 20:53

#17123: - Re: Vastauksia

 

Kaikkea ei ole pakko sanoa ääneen!


Vieras

#17128

10.07.2013 21:29



Suurempaa rakkautta ei kukaan voi osoittaa, kuin että antaa henkensä ystäviensä puolesta.” Jeesus osoitti tällaista rakkautta. Hän kuoli puolestamme. Ja Raamattu sanoo, että tämän takia olemme Jumalan omia. Tämän takia hän rakastaa meitä. Tämän takia hän antaa meille anteeksi.

Jari Rankinen

Kesämöhö

#17129 Re: Re: Re: Vastauksia

10.07.2013 21:54

#17126: - Re: Re: Vastauksia 

 

Hyökkäys on paras puolustus. Monissa uskisten kirjoituksissa harrastetaan tätä tekniikkaa muiden tekniikoiden lisäksi. Tuo käärmettelyn uhriksi on usea joutunut ja koska sen toinen selitys pelottaa uskovaisia, on parempi hyökätä. Käärme on kundaliinivoimaa. Sen avautuessa lähenet elämän lähdettä ja sehän nyt vasta pelottaakin. Ihminen on useimmiten niin ehdollistunut eläin että tarpeeksi peloteltuna se ei enää uskalla olla oma itsensä eikä paljon mitään muutakaan, helvetin pelossa. Kyllähän me sitä historiaakin ollaan sen verran luettu että tiedetään ketkä näitten opusten takana ovat.
Rakkaani entinen aseveli

#17130 Muutoksen mahdollisuus ...

11.07.2013 04:03

Uskotko ,että ihminen voi muuttua? Minä uskon ,koska tiedän sen olevan mahdollista ja olen omin silmin nähnyt ja läheltä sellaista tapausta seuraamaan joutuneena kokenutkin ... Elämäniloisesta, maailmaa rakastavasta,avoimesta ja luonteeltaan kaikin puolin aurinkoisesta lapsesta voi tulla jo murrosikäisenä niin pettynyt ja pelokas ,syrjäänvetäytynyt ja arka, että koulunkäyntikään ei enää suju .Hänestä voi tulla kroonisen katkeroitunut, kateuden myrkyttämä, luonteestaan riippuen hysteriaan tai fanaattisuuteen taipuvainen,pikkulintujen huvikseen tappaja ....tai ehkä jopa kouluampuja, narkomaani, hautakivien öinen kaataja,teloitusvideonörtti ja historiallisten kidutusmenetelmien ja veristen taistelukuvausten ja aseiden ihannoija...Hän saattaakin alkaa suhtautua muiden ihmisten oikeutettuihin tunteisiin pilkallisesti ja pitää niitä vaikkapa "naurettavana emotionaalisena p.skana" Hän kokee patologista itseinhoa ja saattaa päätyä vihaamaan suurinpiirtein kaikkea ja kaikkia.Todennäköisesti hän päätyy itsemurhaan ,vankilaan, mielisairaalaan tai -johonkin pelastusseurakuntaan.Summa summarum: nuoren seksuaalisuuden tukahduttamisella voi olla todella vakavat ja kohtalokkaat seuraukset.On aivan naivia ajattelua ,että siinä tilanteessa mitkään "eheyttämiset" voisivat auttaa. Ajatuskin sellaisesta saa silloin korkeintaan työntämään uuden panostetun lippaan aseeseen...

Vieras

#17131 Re: Re: Älä provosoidu tästä viestistä.

11.07.2013 05:45

#17118: - Re: Älä provosoidu tästä viestistä.

 

Ainakin kristittynä sanoudun irti tässä hengessä  kirjoitetusta tekstistä.



Vieras

#17132

11.07.2013 06:23

Päivän Sana

Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.

Matt. 6:33 (KR33/38)

Vieras

#17133 Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 06:39

#17126: - Re: Re: Vastauksia 

Niinpä niin...

Eipä tuon käärmeenkään tarkoituksena tietenkään ollut viedä kenenkään uskoa Jumalaan, vaan ainoastaan saada nuo ensimmäiset ihmiset ymmärtämään, että heillä on nyt ihan käden ulottuvilla mahdollisuus silmien avautumiseen, ja tilaisuus saada aivan toisenlainen houkutteleva käsityskyky, minkä torjumisen perustana ei sinä päivänä saa olla Jumalan sana.

”Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan." Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä;...” (1 Moos. 3:4-6)

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.07.2013 07:33



Vieras

#17135 Re: Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 08:46

#17133: - Re: Re: Re: Vastauksia

Sinulle kaikki vähänkin laajempi pohdinta on ilmeisesti käärmeen kavaluuden houkutusta. Ihannemaailmassasi ei ole syytä vilkuilla sivuille sitä, mitä maailmassa tapahtuu ja mitä siitä on saatu selville, vaan pitää nenä tiukasti kiinni Raamatussa. Jätit vain kertomatta, että asia ei ole niin yksinkertainen. Yhteisöjenne jäsenille siihen selän taakse luikertelevat ne usein mainitut setämiehet, jotka kertovat, kuinka Raamattua pitää lukea, jotta löytää sen todellisen olemuksen ja Jumalan ilmoituksen siinä (lue: miten Raamattua tulkitaan, vaikka minkäänlaisen tulkitsemisen mahdollisuus kielletään jyrkästi).

Jos sitten satut olemaan esimerkiksi nuori alaikäinen tyttö, ja joudut niiden setämiesten seksuaalisen kiinnostuksen kohteeksi, siihen varmaan kuulet vahvistuksen jostain Raamatun lauseesta. Jos et tyydy tähän ja saat heidät myöntämään tekonsa, Raamatun ehdoton ohje on antaa heille anteeksi ja pitää suu kiinni ulkopuolelle - asia on sillä kuitattu. Amen. Samankaltaiset ohjeet saat todennäköisesti, jos olet uskovaisen miehesi pahoinpitelemä vaimo. Jos satut olemaan yhteisöön syntynyt homo, Raamatunlauseiden siivittämä syyllisyyden kaato niskaasi on totaalista etkä siellä kykene elämään elämää siten, että voisit olla oma itsesi.

Paratiisi varmaan joillekin, maanpäällinen helvetti monille. Näinhän Raamatussa opetetaan, eikös.....?

 

 


Vieras

#17138 Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 11:27

#17135: - Re: Re: Re: Re: Vastauksia 

Ihmiselle kaikenlainen pohdinta, vähän laajempikin, on aivan normaalia. Ei siinä mitään pahaa ole. Sinäkin voit sitä harrastaa kaikessa rauhassa ihan itseksesi, tai ystäviesi kanssa.

Asia muuttuu kuitenkin luonteeltaan oleellisesti täysin toisenlaiseksi, kun täällä haluat käydä tätä ”laajempaa pohdintaasi”, millä selvästi pyrit manipuloimaan ihmisiä sekoittamalla ja hämmentämällä heidän mieltään, sekä kylvämällä eksyttävää epäuskon siementä.

Ihminen on luonnostaan taipuvainen monisanainen selittelijä ja itseään puolusteleva, silloin kun on kysymys sellaisista asioista, jotka Jumalan sanan ilmoitus selkeästi osoittaa synniksi eli Jumalan tahdon vastaisiksi.

Jumalan Sana eli Raamatun ilmoitus (joka siis on syntynyt Jumalan hengen vaikutuksesta, on Hänen tuottamansa ja julkituomansa) voi ihmiselle kirkastua vain Pyhän Hengen kautta, joka on ainoa totuuden lähde, totuuteen johdattaja ja Sanan avaaja.  Ilman uskoa ja Pyhää Henkeä, ihminen voi halutessaan aina vääntää ja vääristellä asioita suuntaan tai toiseen, ja hänen on mahdotonta ymmärtää tai vastaanottaa sitä mitä Jumalan Henki seurakunnille sanoo.

Jumala on muuttumaton, samoin hänen ilmoituksensa meille. Totuus tekee vapaaksi: ”Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä. Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta. Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.” (1. Joh. 1:5-9)

Henkien erottaminen on tärkeää

#17139 Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 12:08

#17123: - Re: Vastauksia 

Kyllä, meillä uskovilla on ovela,kavala ja täysin häikäilemätön vastustaja. Lusifer oli täynnä viisautta ja lähellä Jumalan valtaistuinta ennen lankeemustaan. Hän yritti pettää Jeesusta (omaa Luojaansa) vääristämällä Psalmia 91, josta otti sanoja irti yhteydestään kun kiusasi Jeesusta hyppäämään alas temppelin harjalta.

Terävä analyysi

#17140 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 12:25

#17138: - Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia 

Amen, juuri näin. Paholainen toistaa edelleenkin ahkerasti sanoja "Onko Jumala todellakin sanonut...". Nämä homoaktivistit antavat ymmärtää että he tietävät tai tiede  tietää enemmän ihmisestä kuin Jumala, meidän Luojamme. Mutta silloin kun Jumala loi ihmisen niin ei ollut ainuttakaan homoaktivistia paikalla neuvomassa Jumalaa.


Vieras

#17141

11.07.2013 12:44


Hyvää Ellin päivää kaikille!

Elli se keitti vellii,
Velli se meni pitkin hellii!

Israel today- lehti julkaisi 10.7. tiedon Kuningas Daavividin
ajoilta olevan kaiverrustekstin löytymisestä Jerusalemin
kaivausten Daavidin kaupunki - lohkolta. Suuren saaviruu-
kun reunapalaan kirjoitettu kaiverrus on proto - kaanani-
laista kieltä ja tarkoitus tuntematon.

http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23970/Default.aspx?hp=readmore





Inscription from time of King David found in Jerusalem
Wednesday, July 10, 2013 Israel Today Staff 1 Comment

Find is oldest alphabetical writing ever discovered in Jerusalem; meaning of proto-Canaanite script unknown
Read More »


Vieras

#17142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 13:07

#17140: Terävä analyysi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia 

 

ROSKAA, täyttä pelkurimaista roskaa todistelette. Kun itse on epäonnistunut elämässään niin täytyy viisastelemalla yrittää pilata muittenkin elämä.

Vieras

#17143 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 13:18

#17140: Terävä analyysi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia

 

Hei ystävä,  etkö voisi puhua millään muulla tavalla kuin muodossa nämä ja ne.  Tuo tuntuu niin pahalta.  Eikös keskustelussa  täytyis olla:  Sinä?


kummastelija

#17144

11.07.2013 13:30

Eikö homot,lapset, vanhukset, ymss ole ihmisiä siinä missä kaikki muutkin. Johan on kumma. Ei ihme että tuli maailmansodat, juuri tuollaisten TYHMIEN ihmisten takia.
veryxyl

#17145 Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 13:42

#17139: Henkien erottaminen on tärkeää - Re: Re: Vastauksia

En malta olla lähettämättä tätä linkkiä, koska se on niin lähellä nimimerkkisi sisältöä. Kaikki muutkin voivat katsoa, mitä linkki pitää sisällään, ei ole pakko, jos ei 'taho'. Kolme jaksoa samasta aiheesta. Saattaa olla monelle tuttu, mutta eikös kertaus ole opintojen äiti.
http://www.tv7.fi/vod/series/?series=16621


Vieras

#17146

11.07.2013 13:57


Minä kyllä pyydän teiltä anteeksi, että uskovat veljeni puhuvat tuossa hengessä. Puhuvat totta,
mutta ilman rakkutta.


Vieras

#17147 Re: Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 14:44

#17145: veryxyl - Re: Re: Re: Vastauksia

 

Tosissaan kiitos V. että muistutit tästä,  kukahan muistuttais meitä kaikkia huomenna,  sillä tämä nuorille suunnattu TV 7 plus lähettää huomenna ilmeisen tärkeän Jakov Damkanin Sofar - yhteisön tuottaman,  Juutalaisille suunnatun elokuvan Jeesuksesta,  jossa on nyt tämä kaivattu juutalainen konteksti eli elimellinen yhteys Juutalaiseen ajatteluun ja maailmaan.  


http://www.tv7plus.fi/

perjantaina 12.7.    Klo 19.00

 


Vieras

#17148 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 14:51

#17138: - Re: Re: Re: Re: Re: Vastauksia

"Sinäkin voit sitä harrastaa kaikessa rauhassa ihan itseksesi, tai ystäviesi kanssa.

Asia muuttuu kuitenkin luonteeltaan oleellisesti täysin toisenlaiseksi, kun täällä haluat käydä tätä ”laajempaa pohdintaasi”, millä selvästi pyrit manipuloimaan ihmisiä sekoittamalla ja hämmentämällä heidän mieltään, sekä kylvämällä eksyttävää epäuskon siementä."

Hetkinen, olenko erehtynyt palstasta....? Ymmärsin, että täällä haluttiin vaikuttaa homojen perusoikeuksiin, mutta niiden perusteita ja sitä, miksi niitä on virheellistä vastustaa, ei sitten saakaan sanoa.

Lupaan, että en tule uskonnolliselle palstallesi keskustelua Raamatun tulkinnasta häiritsemään, mutta tämä on tämä maailma, jossa toimivat muut säännöt kuin uskonlahkossasi!! Ja jos lähdet perustelemaan omaa homojen diskriminointiasi Raamatulla yleisellä palstalla, voit joutua törmäämään myös puheeseen, joka voi asettaa Raamatun tulkintasi kyseenalaiseksi.

http://www.youtube.com/watch?v=Up30xgNHcYU

 

Kannatan adr.

#17149

11.07.2013 15:26

Koko Raamattu on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, ja se on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi vanhurskaudessa 2. Tim 3:16
res.matr.

#17150 Re: Kannattaa mitä kannattaa...

11.07.2013 16:09

#17149: Kannatan adr. -  

 Hyödyllistä olisi kuitenkin lukea jotain muutaKIN...