Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

res.matr.

#22651 Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

16.10.2013 19:11

#22612: Ei avioliittoa homosuhteelle - Väärä lähtökohta lakialoitteelle 

 Kuinkahan mones kerta ,kun tuo argumentti on esillä ! En tiedä uskotko vielä haikarasatuihin,mutta sen verran sinua tekee nyt mieli valistaa, että luonnossa on lisäännytty ilman mitään tietoakaan  mistään avioliitosta ja" Jumalan sille antamasta erityistehtävästä"  jo aikojen alusta lähtien ja että kyllä se ihmistenkin lisääntyminen  onnistuu ilman mitään liittojakin.Ehkä tämä tulee sinulle nyt vähän  järkytyksenä,mutta joskushan tosiasiat elämästä on opittava tuntemaan ...


Vieras

#22653 Re:

16.10.2013 20:01

#22648: -

Hesekiel 16:49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
50 He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois

.Bible org...
Ezekiel (Hesekiel)16:50 They were haughty and practiced abominable deeds before me. Therefore when I saw it I removed them.

abominable deeds = תועבה = to-ay-baw' to-ay-baw'= a disgusting thing, abomination, abominable = inhottava asia, kauhistus, inhottava

3 Moos.18:22  Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.

3 Leviticus (Moos) 18:22  You must not have sexual intercourse with a male as one has sexual intercourse with a woman;it is a detestable act.

a detestable act = תועבה = to-ay-baw' to-ay-baw' = a disgusting thing, abomination, abominable...


Vieras

#22654 Re: Re:

16.10.2013 20:13

#22653: - Re:

hyvä,  hyvä,  braa!


Vieras

#22655 Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

16.10.2013 20:20

#22651: res.matr. - Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

Ai että takaisin luontoon apinoiden, kanien, sikojen ja lampaiden joukkoon! Me puhumme täällä homo sapiensista. Pitkät rimssunne saavat nyt kaipaamamme taustaa.


Vieras

#22656 Re: nii..

16.10.2013 20:37

#22618: uskomatonta - nii..


Hyvä
on sen osa, joka pelkää Herraa ja rakastaa Herran käskyjä.......


Pimeydessäkin
koittaa oikeamieliselle valo....

 


Ei
hän pelkää pahoja viestejä vaan luottaa vakain mielin Herraan.

 


Hän
on vahva ja rohkea, ei hän pelkää, ja pian hän katsoo voittajana
ahdistajiinsa....

 


Sen
nähdessään jumalaton vimmastuu, kiristelee hampaitaan, pakahtuu
raivoonsa.

 


Tyhjiin
raukeavat jumalattomien toiveet!”

 

 

 


Vieras

#22657 Re: Re: nii..

16.10.2013 20:57

#22656: - Re: n

 

Kuinkas nyt sait sen onnistumaan?


Vieras

#22658

16.10.2013 21:01

Päivän Sana

Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

Matt. 28:18-20 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?mod1=FinPR&ref=Matt.+28%3A18-20


Vieras

#22659 Re:

16.10.2013 21:02

#22658: -

 

 

Very,  sääkö sen tekstin sait isona,  noin se juuri täytyis saaha,  että menee tajuntaan.


Vieras

#22660 Re:

16.10.2013 21:03

#22648: -



Justin Russell Cannon (born July 9, 1984) is an American clergyman and the founding director of Inclusive Orthodoxy, an affirming outreach ministry to lesbian, gay, bisexual and trans Christians centered around his booklet 







Vieras

#22661 Re: Re:

16.10.2013 21:07

#22659: - Re:

En ollut minä, joku muu osaa. Hyvät yöt ja ne kauniit unet.
very...


Vieras

#22662 Re: Re:

16.10.2013 21:08

#22660: - Re:

 

On kauheaa katsoa,  kuinka hänetkin on petetty.  Miten monet menevät halpaan,  miten kauhean hinnan maksavat.  



Vieras

#22663 Re: Re: Re:

16.10.2013 21:11

#22661: - Re: Re:



Non - niin :)   Öitä,  Öitä,  kaikille muillekkin!


res.matr.

#22664 Re: Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

16.10.2013 22:54

#22655: - Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle... 

 Tuon ´sapiensin´perään voisi kyllä laittaa (monenkin teistä kohdalla) laittaa kysymysmerkin! ´Tietävää´tai ´viisastahan´  se latinaksi tarkoittaa. Tuo luontojuttukin  ,on sekin täällä jo niin moneen kertaan käsitelty,siis millaista diversiteettiä siinäkin esiintyy. ( koiras, naaras, sukupuoli, lisääntyminen ,sukupuoliroolit, huolehtiminen jälkikasvusta, eri lajien keskuudessa, mitä vaihtelua näissä esiintyy jne...) Olette saaneet täällä jo  SATOJA hyviä ja asiallisia vastauksia, joissa näitä kysymyksiä on valotettu monipuolisesti ja tarkasteltu yksityiskohtaisesti monesta näkökulmasta.Aina kun joku on vaivautunut kirjoittamaan pitkän ja täyttä asiaa esim. luonnosta sisältäneen kirjoituksen tai lainannut artikkelin ,jonka pohjalta olisi voitu tarkastelemaan väitteitä ja vastaväitteitä ja etsiä niihin vastauksia,niin millaista EDES keskustelua se on ´poikinut´. Mielenkiinto onkin  silloin  heti käännetty johonkin Sepeteuksen poikain isän nimen alkuperäiseen kirjoitusasuun tai johonkin Kuolleen meren kääröihin´tai Mooseksen lain tulkintoihin tms. juttuihin, joilla ei  taaskaan ollut mitään yhteistä nimittäjää sen  aiemmin kysytyn luontoaiheisen kysymyksen saaman , perinpohjaisesti kirjoitetun vastauksen kanssa! Ei, te ette puhu täällä ´homo sapiensista´,te puhutte täällä vain "pahoja ja paheellisia, huonoja, kelvottomia, turmeltuneita,  syntisiä , saastaisia,  hulluja ,sairaita,rikollisia,mielettömiä ,vääristeleviä.....kaiken kauniin ja ylevän turmelevia , kansakunnalle ja perheelle suurimman uhan muodostavia" jne .jne. jne . homoseksuaaleja ihmisiä VASTAAN . Mitään normaalia  keskustelun logiikkaa siinä  ei tarvitse noudattaa ,kaikki käy laatuun . Pääasia on vain  se  ,että muistaa (tavalla tai toisella)mollata ihmisiä  heidän sukupuolisesta suuntautumisestaan ja suhtautua heihin epä-,tai peräti ´ali-ihmisinä´ , jotka eivät kuulu teidän muuten niin  ryhdikkääseen ,moralisesti vahvaan yhtenäiseen ja virheettömään joukkoonne! Kunnon suomalaisiin, joille kaikki epäpyhä on vierasta ja jotka itseoikeutetusti  halveksivat eniten  maailmassa juuri homoseksuaaleja .Oikeastaan tärkein vaatimus joukkoonne kuulumiselle on vain tuo viimemainittu pääkohta.


Vieras

#22665 Re: Re: Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

16.10.2013 23:19

#22664: res.matr. - Re: Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

 

Anteeksi res.matr. mutta arvaa mikä mun tulee mieleeni tuosta kappaleesi lopusta.  Aiva  muu taho,  joka koko ajan maalaa juuri tuossa hengessä,     katos tarkemmin,  missä näät tuota   (yksi aivan ulkopuolisen ihmisen kirjoitus oli kyllä,  muttei  muut).       Mistä se syytös tulee?  Minusta sinä olet kuitenkin puhunut avoimesti,  ja kunnioitan sinua siinä.  Ja vaikka itse olen kokonaan toisella kannalla,  ei se koskaan merkitse homoseksuaalien ihmisten mollaamista eikä paheksuntaa heihin ihmisinä!    Mutta,  arvaan,  että tuomionkohdat  värittävät tätä aluetta laajemmalle.  Enkä voi sanoa tietenkään  muuta,  kuin omalta kohdaltani. 

Koitas joskus lukea,  niinkuin olisit tällä puolella.   Se taitaa kyllä olla aika vaikeaa.  Itse harrastan sitä usein.  Tai yritän ainakin.  Kaikesta huolimatta,  osin osaan samaistua puolellenne,  ja osin en. Anteeksi,  jos on loukattu!

Keskustelun kääntämisestä toiseen suuntaan:  Kaikki eivät itseasiassa ole keskustelussa menossa samalla linjalla. Silloin sivuvipaus tuntuu lähettäjästä ainoastaan tietoiskulta ,  jonka ei ole tarkoituskaan usain muuttaa millään tavalla keskustelua.  Jos sitä nyt on? 
En ainakaan ole koskaan  kääntänyt asiaa tarkoituksellisesti pois. Keskeyttänyt kyllä olen.  Ja  käänteitä on tullut,  vaikkei ihan sebeteuksen poikaan, niin kuitenkin,  muttei taktoimis-tarkoituksessa ainakaan itseltäni koskaan.

Itseasiassa,  jos olen laittanut pätkän jotain tekstiä,  se on pieni osapuheenvuoro siitä todellisuudeesta,  tai taustasta  joka on kenties ollut keskustelussa jokin aika,  tai pitkän aikaa  sitten,  ja on oleellinen kokonaisuutta silmälläpitäen,  vaikkei heti siltä näytä.

Useinkaan jkin tieto ei ole heti siinä salamana mitenkään otettavissa.  Jolloin asia menee omia latujaan,  eikä saa kaipaamaansa "toisenlaista" tietoa rinnalleen.  Yleensähän näin käy suurinpiirtein aina.  Ja agressiivisen keskustelijan jaloissa ei juuri ymmärtämistä syvennellä.  Sinua en ole koskaan tällä tavalla kokenut.  Milloin pidätte sillä puolella meetingiä keskenänne? 

Juuri,  koska tämä on tällaista huutoäänestystä,  asioista ei juuri rauhassa voida pohtia.  On luun kaluamisen mentaliteetti,  ei kunnioituksen.  Mitään uutta ei silloin voi syntyä.  


res.matr.

#22666 Re: Re: Re: Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

17.10.2013 00:44

#22665: - Re: Re: Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle... 

 No, myönnettäköön, sapetti tuon ulkopuolisen läpeensä pöljä heitto keskusteluun , jossa kieltämättä on ollut asiallisempia ja jopa jossain määrin suvaitsevaisempiakin puheenvuoroja (...teidänkin puoleltanne siis)  eli keskustelu ei  sentään aina ole ollut  aivan mustavalkoista tyyliltään ja asiassakin on sentään (toisinaan) pysytty.Jotkut ovat olleet kannanottoina  jopa mielenkiintoisia( ainakin joiltain osin). Kaikissa kiistakysymyksissä tietty ´me´-´te´-asetelma on tietysti  väistämätön , mutta se ei tietystikään määritä näiden  kummankaan ryhmän  omaa sisäistä yhtenäisyyttä ja integriteettiä.Eli monenlaista ihmistä mahtuu kumpaankin ryhmään.Voin antaa Sinulle tunnustuksen  ainakin  siitä ,että olet esittänyt omia ajatuksiasi ja mielipiteitäsi ILMAN tarvetta turvautua Raamattuun ja sen jakeisiin.Se jo sinänsä on ilahduttava poikkeus joukossanne.Olet  siis puhunut  vain omana itsenäsi ,etkä ´suulla suuremmalla´ Siitä voin jopa kunnioittaa Sinua. Siispä keskustelu jatkukoon,mutta nyt :Hyvää yötä,(ettei kertyisi liikaa univelkaa kummallekaan.)

Vieras

#22667 Profeetta Dr Owuor /Repent Finland

17.10.2013 03:50

Otsikon alta löytyy uusin Pyhän Hengen ilta -ohjelma TV7 14.10.2013 - video, jossa on suomennos mukana.
Dr Owuor tuo sanoman Jumalalta, jossa ovat aiheina mm.

- Messiaan paluu
- Homous ja lesbous
- Epäsiveellinen pukeutuminen
- Armon väärinkäyttö

Alussa on pitkähkö mutta kaunis ylistysosa. Kannattaa katsoa video loppuun asti, koska sen jälkeen on Owuorin väkevä sanoma.

Muistakaamme kehotus: Eläkää rauhassa kaikkien kanssa, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Jumalaa.



Virgo92

#22668 Re: Profeetta Dr Owuor /Repent Finland

17.10.2013 05:47

#22667: Vieras - Profeetta Dr Owuor /Repent Finland 

 Siis...voi herranjumala mitä soopaa taas, toimittaako tuota  nyt edes alkaa analysoimaankaan-niin selkeä tapaushan näyttää olevan kyseessä taas tälläkin kertaa ...Senhän näkee ja kuulee kaike-sta ja myös kaike-ssa hänen esiintymisessään. Tuon kaiken jos kritiikittä pystytte uskomaan ja vielä kritiikittä omaksumaankin, niin.... menkää sitten samantien  Afrikkaan ja pysykää siellä  ja olkaa hyvä  ja jääkää sinne! Tervemenoa! Uskon,että halvimmaksi Suomen valtiolle  varmaankin  tulisi kustantaa verorahoila  teidänlentolippunne  sinne  perille asti-samassa koneessa tuon  profeettanne kanssa!

Jari

#22669 Havainto

17.10.2013 07:09

Kyllä teki surulliseksi kun näin Kotimaa24- sivustolla erään jutun yhteydessä kuvan jossa homoaktivistit osoittivat mieltään ja eräät olivat kiinnittäneet sateenkaarilippuunsa Jumalan Karitsan(Jeesus Kristus) kuvan! Vaikka haluattekin raiskata perinteisen avioliiton niin jättäkää edes Jeesus rauhaan, älkääkä yrittäkö vetää Herraa mukaan Raamatun Sanan vastaisiin hankkeisiinne.

Hän on antanut henkensä ristinpuulla meidän kaikkien edestä, että me saisimme syntimme anteeksi ja pääsisimme tämän elämän jälkeen taivaan kotiin.
Hän jos kuka rakasti ihmistä ja sanoi hyvin suoria sanoja "sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi" ja "mene äläkä enää syntiä tee (harjoita), ettei sinulle pahemmin kävisi"

Jeesus ei ikinä syntiä siunaa, olipa sen ilmenemismuodot sitten mitä hyvänsä.

Vieras

#22670 Re: Havainto

17.10.2013 07:22

#22669: Jari - Havainto

Kiitos Jarille, että uskallat vielä mielipiteesi tuoda julki. Toiselta puolelta painostus on niin kovaa ja kunnioitus toisia kohtaan puuttuu, ettei muuta mielipidettä saisi olla ollenkaan.


Vieras

#22671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

17.10.2013 07:32

#22666: res.matr. - Re: Re: Re: Re: Re: Ihan oikea lähtökohta lakialoitteelle...

 


Ei tullutkaan tästä adressista paratiisia. Tuli pahan temmellyskenttä, tuli kyynellaakso.”

Moni suree ja monen tulisi surra, sillä tulee vielä herätys, jolloin tekemiset ja tekemättäjättämiset
punnitaan.

 


Vieras

#22672

17.10.2013 08:21


" Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuulla tervettä oppia vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen sitä mitä kulloinkin mieli tekee."
2.Tim.4:3
Mari

#22673 Re: Havainto

17.10.2013 08:39

#22669: Jari - Havainto

 

Jumalasta seuraavako olet, kun väität tietäväsi Jeesuksen mielipiteet? Missä kohden Uutta Testamenttia Jeesus tuomitsee homoseksuaalisuuden?

 

 

 


Vieras

#22674 Re: Havainto

17.10.2013 08:45

#22669: Jari - Havainto

Voi että minä mieleni pahoitin!! Kuulehan! Ehkä tämä tulee sinulle yllätyksenä mutta ON olemassa myös kristinuskossa olevia homoseksuaaleja. Mutta teidän järkeenhän se ei mahdu. Anteeksi jos rikoin sinun pilvilinnojasi. Hyvää päivän jatkoa!


Vieras

#22675 Re: Re: Havainto

17.10.2013 08:48

#22670: - Re: Havainto

"kunnioitus toisia kohtaan puuttuu"

Niin, kunnioitushan toista kohtaan tuosta sinun kehumastasi mielipiteestä tosiaan puuttui!