Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#22801 Väliaikatieto adressista...

21.10.2013 16:39


Viime viikolla Radio Patmoksessa keskusteltiin aiheesta. Väliaikatietona kerrottiin allekirjoituksia olevan yli 50000, joista paperikeräyksellä yli 10000.
Keräys jatkuu tämän vuoden loppuun, nämä tiedoksi ja huomioitavaksi. Menestystä loppuvuodeksi!
Signal

#22802 Re: Haluammeko Norjan tielle?

21.10.2013 18:49

#22798: Väärä tie - Haluammeko Norjan tielle?

Olihan paljastava kirjoitus! Ja miten näilläkin sivuilla yritetään valehdella ja vääristellä tosiasioita, että "mitä se muille kuuluu mitä kaksi aikuista kamarissaan tekee". Herra varjele Suomea moiselta saastalta.


Vieras

#22803 Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

21.10.2013 19:12

#22802: Signal - Re: Haluammeko Norjan tielle?

Kyllä, paljastava oli - Ahvion ahtaasta antiikin aikaisesta ajattelusta!


Vieras

#22804 Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

21.10.2013 19:25

#22802: Signal - Re: Haluammeko Norjan tielle?

No, siitähän tässä ei ole ollenkaan kysymys, mitä toiset kaksi aikuista kamarissaan tekee. Tehkööt mitä tekevät, kunhan eivät puutu, eivätkä sotke, sekoita, kajoa avioliittolakiimme joka on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Se laki käsittää kaikki naiset ja miehet, eli tasa-arvoinen avioliitto/laki naisen ja miehen välinen. Jokainen voi mennä avioliittoon vastakkaista sukupuolta olevan kanssa. Eikös ole hyvin yksinkertaista. Kysymyshän on siitä avioliittolaista koko ajan ollut.

Ei kukaan adressin kannattajista vääristele, eikä valehtele näitä tosiasioita. Olemme rehellisesti ja vilpittömästi tätä mieltä ja saamme olla kenenkään kieltämättä sitä.


Vieras

#22805 Re: Väliaikatieto adressista...

21.10.2013 19:33


Vieras

#22806

21.10.2013 19:43



Morjensta vaan! Suomen ja Euroopan mantereen itäisin kunta? Tuliko heti mieleen.
Siinä on kauneutta ja kaihoa. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Patvinsuo_Suomunjärvi_2.jpg
Sen keskustaa kutsutaan Pogostaksi.  Tunnettu runonlaulajistaan,  mmm Mateli Kuivalatar,  Simana Sissonen ym.

Nuoruuden ajoilta tutuksi tullut nimi Kastehelmi Karjalainenkin  kuuluu näköjään  myös kansanrunousväkeen.  Järjesti kansanrunous iltoja ja oli lausuntataiteilija akateemisin tutkinnoin.  Sotaaikana esitti runonlausuntaa Aunusta myöten.  Meinasin kirjoittaa: kansanrukousiltoja.  Siinä olisikin hommaa!   Kuka ryhtyy organiseeraamaan?


Vieras

#22807 Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

21.10.2013 19:46

#22804: - Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

 

Näyttää olevan sinulla yhä pelkkä seksi mielessä. Oletko ajatellut hakea apua ongelmaasi?

 

 

 

 

 

 


Vieras

#22808 Re: Re: HUOLESTUTTAVIA UUTISIA

21.10.2013 19:48

#22793: Signal - Re: HUOLESTUTTAVIA UUTISIA

Siitä Helsinki tulee palkkansa saamaan.

 

 

Olet myöhässä; pääkaupunkilisä on jo voimassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#22809 Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

21.10.2013 19:52

#22804: - Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

"Se laki käsittää kaikki naiset ja miehet, eli tasa-arvoinen avioliitto/laki naisen ja miehen välinen. Jokainen voi mennä avioliittoon vastakkaista sukupuolta olevan kanssa. Eikös ole hyvin yksinkertaista."

Yksinkertaista on vain ajattelusi, ei sen kohteena oleva maailma.

"Olemme rehellisesti ja vilpittömästi tätä mieltä ja saamme olla kenenkään kieltämättä sitä."

Mieltä saa olla, joo. Tässä puheessa, jossa tietoisesti yritetään "puhua pois" se ammottava aukko, joka estää erilaisten ihmisten tasa-arvon toteutumisen ei vain ole yhtään mitään mieltä.


Vieras

#22810

21.10.2013 20:00


Päivän helpottava uutinen suoraan Kankkulan Kaivolta:
Inhottiko aikoinaan kalamöljy? Hyvä, hyvä, sanos tohtori.

Kuvan  söpöliini on juuri tainnut  niellä jottain vähemmän hyvvää,  mutta tuskin ihan möljyä sentään.

Katotaas tätä:http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288611037992.html


Vieras

#22811

21.10.2013 21:02


Päivän Sana

Herra vahvistaa sen miehen askeleet, jonka tie hänelle kelpaa. Jos hän lankeaa, ei hän maahan sorru, sillä Herra tukee hänen kättänsä.

Ps. 37:23-24 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?mod1=FinPR&ref=Ps.+37%3A23-24

Vieras

#22812

21.10.2013 21:46


No nyt sekin selkisi: Mistä syystä useimpien varhaisimmat lapsuusmuistot ovat yleensä irrallisia tilannevaikutelmia, joiden yhteys aikaan ja paikkaan jää epäselväksi.

http://tieku.fi/kysy-meilta/muistot-eiko-ihminen-muista-mitaan-alle-nelivuotiaana-kokemaansa


Vieras

#22813 Profeetta Jouko Pihon Profetia-sivuilta

21.10.2013 22:07


13.10.2013

Maurice Sklarin näky 12.10.2013 terroristihyökkäyksestä USAn sähköverkkoa vastaan

Rukoushälytys

Herra puhui minulle illalla rukouksessa ollessani, että minun tulisi hälyttää esirukoilijat, koska Amerikan sähköjärjestelmät ovat välittömässä vaarassa. Tämä on vakavaa! Rukoilkaa ja paastotkaa, jotta tämä kauhea terroristihyökkäys sähköverkkoamme vastaan estettäisiin.

Näin näyssä, miten Amerikan itärannikko pimeni täysin eikä ollut mitään keinoa saada sähköjä takaisin. En tiedä, onko kyse EMP-hyökkäyksestä vai jostakin muusta. Minusta vaikutti tässä näyssä siltä, että itärannikon yläilmakehässä räjäytettiin ydinpommi, mikä sai koko sähköverkon pois toiminnasta.

Uskon, että Herrra näytti tämän minulle, jotta se voitaisiin estää. Meillä on Messiaan seurakuntana auktoriteetti rukoilla Yeshuan nimessä, että tämä kauhea pahuus ei tapahdu.

Tämä on todellista ja vakavaa. Rukoilkaa Herralta armoa, koska me olemme haavoittuvia ja kuin rampoja ankkoja, elleivät enkelit puutu asiaan.

Jumala, armahda meitä!

Jeesuksen oma

#22814 Musiikkia

21.10.2013 22:34

You are my Refuge You are my Fortress Gospel Worship Hymn
(Ron Mascarenhas)

Sinä olet turvani ja linnani.
Jeesuksen oma

#22815 Musiikkia

21.10.2013 23:16

Best of praise and worship scenic videos 1 (4 hours).mp4.
(28.7.2012)

Ylistystä luontokuvineen ja raamatunkohtineen.
Konspirantti

#22816 Re: Profeetta Jouko Pihon Profetia-sivuilta

21.10.2013 23:42

#22813: - Profeetta Jouko Pihon Profetia-sivuilta

"Näin näyssä, miten Amerikan itärannikko pimeni täysin eikä ollut mitään keinoa saada sähköjä takaisin. En tiedä, onko kyse EMP-hyökkäyksestä vai jostakin muusta. Minusta vaikutti tässä näyssä siltä, että itärannikon yläilmakehässä räjäytettiin ydinpommi, mikä sai koko sähköverkon pois toiminnasta."

Saattaapi olla asiassa perää, sillä paikallisia kriisinhallinta- ja muita viranomaisia on harjoiteltu "civil unrest" -tyyppisille tilanteille, FEMA kerännyt varmuusvarastoja ja joukkoja kuulemma aseistettu ja varustettu ontoilla luodeilla ("hollowpoint") etc.. Tämä koskee tietääkseni erityisesti FEMA:n lohko ("region") III:tta (eli mm. pääkaupunkiseutu).

Ihan mahdollista, että käytössä on vielä yleisessä tiedossa julkaisematonta aseteknologiaa (kuten saattoi olla jo 911- iskuissa, kts. esim. pölyksi muuttuvat teräspalkistot), jota saattaisi voida käyttää mm. juuri virtaverkon ylikuormittamiseen esim. EMP-pulssilla, ja sitten syyttää siitä vaikkapa mediassa jo hyvin pohjustettua "auringon toimintaa" tapahtuneesta.

Nyky-yhteiskunta on niin liikuttavan riippuvainen sähkön tasaisesta virrasta, joten voi vain kuvitella millaisen kaaoksen tällainen tempaus saisi aikaan - kun ei Syyriassa oikein tähän hätään mennyt putkeen, jotta suurvallat olisivat olleet punaisella toisiaan vastaan (ja olisi ollut helppo sitten syyttää idän karhua tällaisesta tapahtumasta).

En halua maalata piruja seinille, mutta kaikenlaisia merkkejä on ollut jo pitkään ilmassa. "Konspiraatioteoreetikot" USA:ssa ovat varoittaneet jo ainakin toista vuosikymmentä poliisivaltioon ajautumisesta ja kansalaisten oikeuksien katoamisesta sekä kontrollivaltion noususta, ja nythän tämä on jo niin nähty.

Siitä syystä kannattaa olla valmis ihan mihin tahansa, mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan. Ja JOS jotakin tapahtuu, sillä ei ole mitään tekemistä yliluonnollisen tai "Jumalan tahdon" kanssa; se on ihan ihmisten itsensä tarkoituksella orkestroimaa. Haluan erityisesti kiinnittää huomion siihen, että viranomaistahot tuntuvat jo etukäteen olevan hyvin tietoisia jostakin tulevasta. Kyseessä tuskin on ennakkotieto jumalaisen ilmestyksen kautta, ja tuskin edes ilmestyskirjan lukeminen (joskin siitä tarinasta löytyy hyvää materiaalia juonenkäänteiksi valmiiksi kansan tietoisuuteen kiinnitettynä).

Joko tämä on hyvää sattumaa tai sitten jotakin itse suunniteltua - ja sanonta kuuluu että suurvaltapolitiikassa ei ole sattumia.


Vieras

#22817 Re: Muististamme

22.10.2013 00:22

#22812: -

"Kaksivuotiaana pystytään palauttamaan mieleen parin kolmen viikon takaisia asioita. Sitten muistikuvat niistä häviävät kokonaan. Alaluokkalaisina pystytään jo muistamaan, mitä tapahtui edellisinä vuosina. Nämäkin muistot unohtuvat, eikä niitä voi enää myöhemmin palauttaa mieleen. Vasta kymmenvuotiaan muisti tuottaa pysyviä muistoja."

Yllä kyseisestä artikkelista lainattu kappale, josta voin ainakin omakohtaisesti todeta, ettei väitetty pidä paikkaansa. Minulla on selviä muistikuvia ajalta ennen koulua, ainakin jo kolmi- nelivuotiaasta alkaen, ja mahdollisesti jopa vuoden ikäisestä. Kyseessä on enimmäkseen näköhavaintoihin perustuvia muistikuvia, eli näen ne kuin videotallenteen ikään (vaikkei näistä hetkistä ole minkäänlaisia reaalisia kuvallisia tallenteita). Aika ei näissä muistoissa ole yleensä niin tarkka (se on esim. kesä tai talvi, ehkä parhaimmillaan synttärit tai joulu), mutta paikka on aina hyvin selkeä.

Tiettyä tukea on elämän muistisiltana antanut se, että perheessämme tehtiin lomilla äänitetallenteita c-kasetille jo ollessani vajaa nelivuotias, joita on myöhemmin tullut runsaastikin kuunneltua pitkin elämää. Nämä äänitteet tosin eivät yleensä sisällä materiaalia mainitsemieni muistipätkien yhteydestä, ja samalla erikoinen havainto, että näistä äänitetyistä hetkistä minulla on vain harvakseltaan (mutta kylläkin niistä riippumattomia) kuvallisia muistijälkiä.

Uskon kuitenkin, että aktiivisesti ympäristöään tutkiva ja "elämään osallistuva" lapsi (varsinkin, jos hänellä on terve ja rikas tunnemaailma, jonka kautta aistii ympäristöään) saa tallennettua tietoisesti palautuvia muistikuvia jo varhain.

Toinen tärkeä seikka on, että keho muistaa sellaista, mitä tietoisuus ei pysty muistamaan (tai halua muistaa). Varsinkin kielteiset kokemukset tallentuvat vahvoina muistijälkinä sisimpäämme, ja palauttavat vastaavanlaisen tunne-elämyksen aina sopivan ärsykkeen kohdatessamme. Esimerkiksi selittämätön ahdistuksen kokeminen tai ryöpsähtelevä raivo ovat tällaisten "tunnemuistijälkien" aktivoitumista sopivan ärsykkeen kohdatessamme. Ihmisessä on valmius kokea tunteita, mutta opimme käyttämään niitä aina yksilöllisissä ja tilannekohtaisissa yhteyksissä, ne ikään kuin "kalibroituvat" käyttöömme kokemustemme kautta.

Nämä kehon muistijäljet voivat syntyä hyvinkin varhain, reilusti ennen tietoisen muistimme kehittymistä. Ne kuuluvat osaltaan siihen kokonaisuuteen, josta koostuu heräävä identiteettimme. Uskon, että jo alusta alkaen opimme mm. tuntemaan, kuka ympärillämme häärivistä ihmisistä on kiva ja turvallinen, ja kuka pelottava ja kartettava. Kiinnitymme niihin turvallisiin, ja suhtaudumme vähintäinkin varovaisesti muihin. Eikä tämä rajoitu pelkästään henkilöihin, vaan kaikkiin kohtaamiimme ilmiöihin yleensäkin.

Jeesuksen oma

#22818 Kiittäkää Herraa, kaiken antajaa

22.10.2013 04:43

Psalmi 147

res.matr.

#22819 Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

22.10.2013 04:46

#22804: - Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?  

 Etteikö muka mitään vääristelyä tai (suoranaista) valehtelua muka olisi esiintynyt KENENKÄÄN tämän adressin puoltajien taholta esitettynä!? HAH HAH HAH HAH HAAA!!!! (Sallikaa minun nauraa tätä  merimiesnaurua .....)


Vieras

#22820 Re: Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

22.10.2013 06:25

#22807: - Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?


Me emme pääse keskenämme yhteisymmärrykseen.

Kuulemalla kuulkaa älkääkö käsittäkö. Katsomalla katsokaa älkääkä nähkö, sillä paatunut on teidän sydämenne.

Vain vaivoin te kuulette korvillanne ja silmänne te olette ummistaneet, jotta te ette silmillänne näkisi, ettekä korvillanne kuulisi, ettekä sydämellänne ymmärtäisi,

jotta ettette kääntyisi ettekä parantuisi. ”

 


Vieras

#22821 Re: Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

22.10.2013 06:35

#22819: res.matr. - Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

 


Ai sitä on käyty käskynjaolla ja saatu uutta oppia, kun takapakkia on tullut asiassa kuin asiassa.

Ontto naurukaan ei taida nyt auttaa, kun omatkin pakenevat!

 


Vieras

#22822 Re: Re: Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

22.10.2013 07:01

#22821: - Re: Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

Tiedoksi!

Jos et(te) ole vielä tajunnut niin pakenevat teitä eikä suinkaan puolustajia. Ei edes peräkylän Erkkikään jaksa tätä hölmöilyä.


Vieras

#22823 Re: Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

22.10.2013 07:54

#22809: - Re: Re: Re: Haluammeko Norjan tielle?

"Mieltä saa olla, joo. Tässä puheessa, jossa tietoisesti yritetään "puhua pois" se ammottava aukko, joka estää erilaisten ihmisten tasa-arvon toteutumisen ei vain ole yhtään mitään mieltä."

Ettekö te voi, osaa asioitanne paremmin käsitellä ja hoitaa rekisteröidyn parisuhteenne kautta mahdollisuuksienne mukaan tarvittaessa yrittää sitä kautta muuttaa lakianne, eikä toisten kustannuksella vaatia ja viedä toisilta pois sellaista mitä heillä on? Voimassa oleva rekisteröity parisuhdelaki on erilaisille ihmisille tarkoitettu ja käsittääkseni miespari siinä keskenään on taas tasa-arvoinen samoin naisparit. Nämä asiat eivät mielestäni kuulu ollenkaan tähän avioliittolakiin, eivätkä koske meitä, joten sieltä käsin hoitakaa asiaanne eikä "toisten puun takaa,väärän puun kautta" vääristellen todellisuutta. Rehellisyys maan perii!

 


Vieras

#22824

22.10.2013 08:38

Päivän Sana

Anna heille heidän toimintansa mukaan ja heidän menettelytapojensa pahuuden mukaan. Anna heille heidän kättensä työn mukaan. Maksa heille takaisin heidän omat tekonsa.

Psalmit 28:4


Vieras

#22825 Jumalan siunaamaa yritystoimintaa?

22.10.2013 08:58

 

 

"Kristillinen TV7-kanava on yksi opillisen sekavuuden lähde. Vaikka kanava itsessään on Jumalan siunaus, sen johdon kyvyttömyys teologiseen arvioitiin ja vastuullisen ohjelmatarjonnan valintaan kiusaa monia kasvaneita kristittyjä.", Launonen kirjoittaa 9. lokakuuta ilmestyneen RV:n pääkirjoituksessa."
http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/12835-rv-tv7-n-johto-teologisesti-kyvytoen

 

Oho! Mistäs pirusta joku ihminen voi tietää, että jollain liikeyrityksellä on itsensä Isä Jumalan siunaus?