Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#2426 Re:

25.03.2013 15:26

#2419: -

"Sitä paitsi lähes kaikki tärkeät adoptiolapsia myöntävät valtiot ovat kieltäneet lastensa sijoittamisen sateenkaariperheisiin. "

Miksiköhän!!!!!"

juuri siksi, että ne ovat kehitysmaita.

Rikottu ruukku

#2427 Kaikista, tämän pahan vallassa olevan, stanaa tuomiokseen /…

25.03.2013 15:27

onnettomuuksikseen palvelevan maailman / ihmiskunnan ja kansakuntien vääryyden mukaisista ja pahuuden puolesta, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi, sekä kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi koituneista ja yhä pahemmin ja suuremmin koituvista, pimeyden puolen ruhtinaan stanan hyväksi ja puolesta, siihen hirmuiseksi maailman LOPUKSI lopullisen tuomion täyttymykseen vieviin ja johtaviin touhuihin ja politiikkaan mukautumisesta, niihin SYYSTÄ (kaikki vääryys) kaikille hyväksi Jumalan sanan / Totuuden ja Oikeuden mukaisuuden Lain vastaisuuksiin osallisuuksista IRTI sanoutumiseksi.

Eli tälle turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavalle ja takaavalle, kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan Laillisen, = Jumalan Luvallisen Oikeuden, mukaisten opetusten ja ohjeiden perustalle ja mukaisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, ja oikein, Luojan hyväksemme luomaa luomakuntaansa ”viljelevästi ja varjelevasti” elintarvikkeiden ja tarpeiden tuottaviksi ja hankkiviksi, sekä kaikkia Rehellisesti palveleviksi…

Tällaiseksi paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuistesti, niiden kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT mukaisilla ehdoilla ja mukaisesti eläviksi, Jumalan sanan mukaiseksi YHDEKSI jäsenistöksi / verkostoksi, tälle vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta elävälle ja toimivalle, maailman touhuille ja politiikalle Krist. vaihtoehdoksi järjestäytymiseen.

Eli Kristukseen Jeesukseen ja Isä Jumalaan uskovat, tai siksi haluavat, oletteko valmiit / halukkaat, tästä kaikille ja kaikille Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Krist. vaihtoehdoksi / Jumalan valtakunta yhteyteen / yhtenäisyyteen yhdistymiseksi ja saumattomaksi yhteistyö verkostoksi järjestäytyminen, tästä kaikille tarjolla olevasta vaihtoehto mahdollisuudesta ja tähän liittyvistä asioista ja kysymyksistä asiallisesti / Rakkaudessa rakentavasti, keskustelemaan.

Kristuksen Jeesuksen nimessä terveisin, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi apostolin tehtävään kutsuttu palvelijansa.

Vieras

#2428 Manaajalla töitä

25.03.2013 15:28

"Kirje efesolaisille 6:12: Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.

Paholainen käy kuumana, koska se tietää aikansa olevan vähissä eksyttääkseen jopa valitutkin. Armotalous on loppumassa ja Jeesus hakee omansa mikä hetki tahansa, pienet lapset, sikiöt ja tosiuskovat aikuiset ihmiset.

Demonit jylläävät täälläkin täydellä voimalla, sen näkee näistä hyökkäävistä kommenteista."

Pirkko Jalovaara apuun! Kuka maksaa?

Vieras

#2429 Re:

25.03.2013 15:31

#2424: -

Siis tuollahan on jo ensinnäkin tuo tilasto missä seurataan ip osotteita joka ei hirveästi vielä kerro mitään. Jos huomaatte toi id numero minkä jokainen allekirjoittaja saa on suurempi kuin allekirjoitusten määrä juuri sen takia että virheellisiä nimiä on poistettu välistä. En tiedä kuka tai mikä ne poistaa?? Lisäksi kun tämä adressi joku päivä tulostetaan jokainen nimi näkyy siinä ja se viedään esim. kansanedustajille näytiksi tai minne nyt viedäänkään. Tai laitetaan jonnekin näkyville? Joku viisaampi osaa varmasti kertoa? En todella ole tietoinen, suokaa anteeksi?

Mutta siis se on selvää että virheelliset nimet poistuu välistä.

 

eheytymässä eheytynyt

#2430 Re:

25.03.2013 15:34

#2411: KUningas saapuu -

100 lasissa

Kohottakaa riemuhuuto Herralle,kaikki maa.Palvelkaa Herraa Ilolla .Tulkaa Hänen kasvojensa eteen riemulla.;

.))

Tietäkää ,että Herra ON hyvä.Hän ON Meidät tehnyt ja Hänen me olemme.Hänen kansansa ja Hänen laitumensa lampaat.

Käykää Hänen portteihinsa kiittäen .Hänen esikartanoihinsa ylistystä veisaten.Ylistäkää Häntä kiittäkää Hänen Nimeänsä.SIllä Herra ON Hyvä.Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.ja Hänen uskollisuutensa polvesta Polveen.

 

nice day

#2431

25.03.2013 15:40

lapsillemme ja nuorillemme osviittaa,siksi allekirjoitimme tämän adressin alleviivate ja varmistimme sähköpostiin.
Joukko närkästyneitä kansalaisia

#2432 Re: Re:

25.03.2013 15:41

#2426: - Re:

Ne maat eivät ole vielä yhtä degeneroituneita kuin ne maat, jotka ovat niin lähellä loppuaan, etteivät enää lisäänny omin voimin.


Vieras

#2433

25.03.2013 15:48

Oikein Hyvä. Tämä on asiaa. Avioliitto kuuluu vain Miehelle ja Naiselle.
Edienne

#2434

25.03.2013 15:49

"Lisäksi kun tämä adressi joku päivä tulostetaan jokainen nimi näkyy siinä ja se viedään esim. kansanedustajille näytiksi tai minne nyt viedäänkään."

Niin keille kansanedustajille se tulostettu adressi "viedään näytiksi" ja miksi? Eihän sillä nimiluettelolla ole minkäänlaista virallista statusta.
minä vain

#2435 ihme touhua

25.03.2013 15:50

"Mikä tiede. Puhu totta. Ne on olettamuksia. Tiede ei pysty osoittamaan yhtään pitävää todistetta ihmisen kehityksestä."

- raamattu sitten voi? missä nämä todisteet ovat? raamattuun kirjoitettu sana ei ole sen todellisempaa kuin mitä mielestäsi tiede on osoittanut! pelottava ajatus,että koko maailman populaatio on lähtöisin 2 ihmisestä.. siinäpä vasta sukurutsausta.. tämän todeten laki siitä ettei sisarukset saa tehdä lapsia tai mennä naimisiin on turha,koska käytännössä katsoen olemme jo kaikki erittäin läheistä sukua toisillemme ;)

"Syntinen ateisti kieltää Jeesuksen neitseellisen syntymän äidistään Neitsyn Mariasta. Samalla ateisti kieltää Jumalan."

-juupa,juu.. jos meikäläiseen neitseellisesti siemen tungettaisiin,kipittäisin hyvin nopeasti aborttiklinikalle! kukaanhan ei minuun siementä laita ilman omaa suostumustani! kuinka "jumalalliseksi" tilanne kuvattaisiinkaan,olisi se silti vain yksi asia,raiskaus!(Nykyaikana raiskauksesta voidaan tuomita, vaikkei kyseiseen seksuaaliseen kanssakäymiseen, johon tekijä on uhrinsa pakottanut, olisi sisältynyt nimenomaan yhdyntää).
Ja on muutes aika paha kieltää asiaa johon ei ole alunperinkään uskonut! toisin sanoen olen syntinen vain tavoilla jotka yhteiskunnan asettamat lait pystyvät osoittamaan ;)

Ja jos nyt puhutaan raamatusta ja aikaan mihin se sijoittui,tällainen tapahtuma olisi tarkoittanut sitä,että nainen olisi tapettu uskottomuuden takia,siihen mitkään tekosyyt olisi auttaneet!

Nämä ns."kristityt" toitottavat joka tuutista rakastavansa ja hyväksyvänsä kaikki,kun taas oikeasti ovat muiden pahimpia arvostelijoita ja pitävät itseään häpeilemättömästi muita parempina,katsoen heitä eri mieltä olevia pitkin nenänvarttaan!
Raamattua myös luetaan,mutta sitä tulkitaan vain niin,että se sopii hyvin juuri oman mielipiteen edesauttamiseen ja omaan elämäntilanteeseen ja ajatusmaailmaan sopivaksi.

Raamatun mukaan naisen pitäisi olla lyhyesti,miestään kyseenalaistamaton hissukka.Niin silloin (kuin myös nykyään),miehet tulkitsevat tämän niin,että vaimot ovat heidän omaisuuttaan ja työvoimaa jolloin myös henkisen ja fyysisen väkivallan käyttö on sallittua.
Kaikkihan muistavat myös,että vielä reilu 100 vuotta sitten naisella ei ollut edes oikeutta vanhempiensa perintöön vaan perintö ja sen käyttöoikeus meni suoraan aviomiehelle.

Raamatun mukaan raiskattu nainen pitäisi kivittää ja "vuotava" (kuukautisista kärsivä)nainen on saastainen eikä mies saisi koskea naiseen tai mihinkään mihin hän on koskenut noiden päivien aikana -> kuinka moni tätä tapaa vielä toteuttaa?

Raamattu on suurimmaksi osaksi seksististä kakkaa! selkeää miehen käsialaa,miesten elämää parantamaan!

Ennen (ja kai joskus vielä nykyäänkin)avioliitot solmittiin eri sukujen yhteenlujittamiseksi,vaurauden tai aseman nostamiseksi! siinä ei ollut todellakaan kyse rakkaudesta vaan miesten halusta käyttää omia lapsiaan pelinappuloina omissa valtapeleissään.
Nykyäänkin avioliitto on lähinnä uhkaus ja pakko! monet ihmiset (itseni mukaanlukien) en halua naimisiin.. minulle riittää parisuhde mieheni kanssa (jota on nyt kestänyt 10vuotta) ilman jotain paperinpalaakin.Mutta järjestelmähän on tehty niin hienosti,että jos emme mene naimisii,meillä ei ole juurikaan oikeusturvaa jos toiselle meistä tapahtuu jotakin.. eli toisinsanoen: mene naimisiin tai jää tyhjän päälle! kiristystä kauniisti piilotettuna..
En kuitenkaan kiellä muita menemästä naimisiin.. olenhanhan hitto vie kaasonakin ollut useammin kuin kerran.. tämänkin pitäisi kuitenkin olla jokaisen oma päätös ilman lainsuomia etuuksia naimisissa oleville.

Itse uskon homouden olevan geneettistä.Suvaitsevaisuuden noustessa homot joko ovat uskaltautuneet entistä paremmin kaapista pois tai luonto yksinkertaisesti haluaa tällä tavalla vähentää maailman ylikansoittumista.Vaikka kyllähän ne lesbot ja homotkin niitä lapsia hankkivat.

Monet ovatkin äärimmäisen hyviä vanhempia,mutta lasten ongelmaksi muodostuu toiset lapset jotka suvaitsemattomat vanhemmat ovat kasvattaneet suvaitsemattomiksi! te olette niitä jotka saisitte hävetä!
Rakkaus kuuluu tasapuolisesti kaikille!ja sitä pitäisi saada tasapuolisesti osoittaa! se ei kuulu vain niille,jotka ovat tietyssä uskonnossa tai sosiaalisessa asemassa!

Vieras

#2436

25.03.2013 15:51

"Ne maat eivät ole vielä yhtä degeneroituneita kuin ne maat, jotka ovat niin lähellä loppuaan, etteivät enää lisäänny omin voimin."

On ehdottoman tärkeää, että maapallon ihmismäärä saadaan nousemaan yli luonnon kestokyvyn. Siihenhän tähtäävät Jumalan sanat "lisäytelkää ja tukkimaa maa".

Vieras

#2437

25.03.2013 15:51

#2415: Valitse nimimerkki -

Sinne samaan lakivaliokuntaan tuo teidän aloitteenne joutuu taas uudestaan, toivon mukaan sen aikaisempi päätös pitää. Jos lakivaliokunta pyörtää aikaisemman päätöksen niin sitten sitä käsitellään hallituksessa ja sen jälkeen se tulee eduskunnan käsittelyyn. Katainen on kuitenkin luvannut kristillisille, ettei tämä hallitus ota esittelyyn tasa-arvoista avioliittolakia joten nyt sitten nähdään, jos aloite sinne asti etenee, joutuuko Katainen syömään sanansa. Eikös se vanha sananlasku sano että ennen mies maansa myöpi ennenkuin sanansa syöpi. Sittenhän se nähdään. Teille, tuon aloitteen allekirjoittaneillehan ei tietenkään mitkään lupaukset merkitse mitään .


Vieras

#2438

25.03.2013 15:52

"Avioliitto kuuluu vain Miehelle ja Naiselle."

Hauki on kala. Kuinka pitkälle arvelet tuon argumentin kestävän? Avioliittolaki muuttuu eduskunnan päätöksellä seuraavien vuosien aikana, joten sitten avioliitto kuuluu kahdelle täysi-ikäiselle esteettömälle henkilölle.
ruukku

#2439 Re: Kaikista, tämän pahan vallassa olevan, stanaa tuomiokseen /…

25.03.2013 15:55

Varma Koskitar

#2440

25.03.2013 15:55

"Sinne samaan lakivaliokuntaan tuo teidän aloitteenne joutuu taas uudestaan, toivon mukaan sen aikaisempi päätös pitää. Jos lakivaliokunta pyörtää aikaisemman päätöksen niin sitten sitä käsitellään hallituksessa ja sen jälkeen se tulee eduskunnan käsittelyyn. Katainen on kuitenkin luvannut kristillisille, ettei tämä hallitus ota esittelyyn tasa-arvoista avioliittolakia joten nyt sitten nähdään, jos aloite sinne asti etenee, joutuuko Katainen syömään sanansa. Eikös se vanha sananlasku sano että ennen mies maansa myöpi ennenkuin sanansa syöpi. Sittenhän se nähdään. Teille, tuon aloitteen allekirjoittaneillehan ei tietenkään mitkään lupaukset merkitse mitään ."

Väärin; kansalaisaloitteet eivät mene eduskuntaan hallituksen kautta. Katainen lupasi Räsäsen joukkiolle, ettei tasa-arvoista avioliittolakia oteta hallitusohjelmaan. Kansalaisaloitteella ei liioin ole mitään tekemistä pääministerin oletettujen lupausten kanssa.
Rikottu ruukku

#2441 Missähän kaikki vanhurskaat on?

25.03.2013 15:56

Ne viisaat ja oikein, kaikille hyväksi Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden valossa näkevä ja käsittävät, sekä ymmärtävät. Ja sille kaikille hyväksi Oikein elämän ja toimimisen / vaikuttamisen vaihtoehto tielle kutsuvat, ohjaavat ja vetäjät. Ja kaikesta vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta touhuista ja politiikasta, joista on aina tullut ja tulee, tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin toteutuvasti, ne / nämä, SYYSTÄ (kaikki vääryys) Totuuden ja Oikeuden mukaisuuden Lain VASTAISUUKSISTA, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi raskaat seuraamuksensa...

Nämä muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti elämän, toimimisen ja vaikuttamisen, toisiaan vastaan / toisilleen tuhoksi kilpailusta, taisteluista ja sotimisista, valtavat suuret turhat menetykset, ja ne joka päivä valtavan suurelle osalle ihmisistä joka päivä onnettomuudeksi / kärsimyksiksi koituvat, ja jopa suurelle osalle enneaikaisesti kuolemaksi, uhrinsa. Mutta joita pahaksi syystä kiroukseksi tuomio seuraamuksia lähes KAIKKI ihmisten sairaudetkin on

Joista pahaksi, tuhoksi ja kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamuksista tiedotusvälineet kautta maailman pahemmista ja suuremmista asioista ja tapahtumista sekä edessä olevista uhkaavistakin päivittäin uutisoi. Liekö muut huomanneet? Epäilyttää kun ei kukaan ole sitä kaikille hyväksi, turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaava, Totuuteen perustuvaa ja kaikkia kohtaan Oikeuden mukaista / vasta ja ainoastaan Laillista, kaikille Luvallista, vaihtoehtoa peräänkuulutellut.

Eikä ole viesteistään ilmennyt, että edes kukaan sitä kaikille hyväksi ainoaa Oikeaa, kaikille hyväksi tietä ja vaihtoehtoa edes mitenkään etsisi. Josta ei tulisi näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) Totuuden / Oikeuden mukaisuuden Lain vastaisuuksista pahaksi / kärsimyksiksi raskaita seuraamuksia, kun ei olisi sitä SYYTÄ: josta johtuvasti niitä aina tulee.

"Löytäneekö uksoa", sitä oikeaa, Raamatun UT mukaista, omiaan etsimään tullessa. Jos nyt tulisi, niin ei löytäisi!!
sydämellä

#2442 Re:

25.03.2013 15:58

#2438: -

kala on eka kristittyjen symboli..:)

Luomakunnan ihmisten eläinten ja enkelten kaiken ylituomari on Valtaistuimellaan.

Eipä paina sinettiään muuhun kuin Mies &nainen avioliittoon.

Joukko närkästyneitä kansalaisia

#2443 Re:

25.03.2013 15:59

#2436: -

Miten maapallon ihmismäärä yhtäkkiä tuli mieleesi. Ei se liity avioliiton edellytyksiin millään tavalla. Ei edes adoptioon.


Vieras

#2444

25.03.2013 16:00

"Eipä paina sinettiään muuhun kuin Mies &nainen avioliittoo"

Tuo hourinta ei liity mitenkään siviiliavioliittoon. Huomaa, että kirkko on saanut vihkimisoikeuden eduskunnalta.

Vieras

#2445 Re: ihme touhua

25.03.2013 16:01

#2435: minä vain - ihme touhua

Älä väistele. Vastaa kysymykseen. Onko sulla näyttöä ihmisen kehityksestä. Eli valehteleva ateisti. Kehtaatkin höpötellä kuvitelmiasi.


Vieras

#2446 Re:

25.03.2013 16:02

#2434: Edienne -

No esimerkiksi talvivaara adressin kanssa he toimivat niin pitivät adressinluovutus kulkueen ympäristöministeriöön.

Kai niitä on monenlaisia tapoja toimia adressien kanssa. Mitä virkaa adresseilla olisi jos niitä ei vietäisi sitten näytille jollekkin/jonnekkin jossa sillä adressilla on edes jonkinnäköistä painoarvoa.

Mielestäni tämän adressin voisi hyvin esimerkiksi luovuttaa sitten kansanedustajille silloin kuin on aika päättää tuosta laista.

Ja ei, en tiedä kenelle kansanedustajalle fyysisesti antaisin ja miten silloin pitäisi toimia. Mutta heidän tulee olla tietoisia siitä kuinka moni vastustaa koska sehän määrittää heidän äänestyskäyttäytymistään ainakin osaksi. Totta kai kansanedustajat päättävät sen mukaan mikä heille itselleen on eduksi jotta heidät sinne äänestetään takaisin.

Sehän on meistä vastustajista itsestämme kiinni miten sen toteutamme. Tämä on vapaa maa!

 

kgykryu

#2447 Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

25.03.2013 16:03

#4: Vieraampi - Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

meillä on jo rekisteröity parisuhde joka on juridisesti täysin yhtäläinen nykyisen avioliittolainsäädännön kanssa lukuunottamatta yhteistä sukunimeä tai adoptio-oikeutta.


Vieras

#2448 Re:

25.03.2013 16:07

#2436: -

Väitetään ,että ihmisiä on liikaa maapallolla -

oikeastaan vain suurkaupungit ahdettu tukkoon.maapallolla silminkantamattomiin asuinympäristöä.

ei kun töpinäksi ..kunnon tontit edullisesti ja kulku yhteydet kuntoon.kyllä aina tienraivaajia tulee esiin.kunha ajattelussa ja sydämissä muutos tahtoa.

 


Vieras

#2449

25.03.2013 16:09

"Miten maapallon ihmismäärä yhtäkkiä tuli mieleesi. Ei se liity avioliiton edellytyksiin millään tavalla. Ei edes adoptioon."

"Ne maat eivät ole vielä yhtä degeneroituneita kuin ne maat, jotka ovat niin lähellä loppuaan, etteivät enää lisäänny omin voimin."

Vieras

#2450 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

25.03.2013 16:09

#2447: kgykryu - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Kiitos infosta.varsinkin nuoret tätä tietoa tarvii.

käsitteet sekoittuvat ..kun seta syöttää lannoitteita.eikä politiikka innosta ja senkaltaiset systeemit.