Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Suuri Ateismos!

#26 Hihhuli

17.12.2012 17:48

Hiljaa te kirkon homofobiset koirat!

Vermilion

#27 Re: "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

17.12.2012 18:13

#6: Vieras - "Synnynnäinen ominaisuus" on kerrottu Raamatussa

Raamattu sanoo paljon muuta, esim. että jos nainen tulee raiskatuksi hänet tulee kivettää kuoliaaksi. Että haista sinä vaan...


Vieras

#28 Re: Re: lempi raamatunkohtani

17.12.2012 20:52

#25: - Re: lempi raamatunkohtani Joo, siinä näkee mitenpatologisen sovinistinen krisitnusko on. Joutaa kuolla pois.

Ei se vaan kuole, vaan maailma kuolee, sinä mukaanlukien, ennen sitä

Miika N

#29 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

17.12.2012 21:54


Vieras

#30 Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

18.12.2012 12:55

#28: - Re: Re: lempi raamatunkohtani

Minä tosiaan kuolen ennen kristinusko, se on varma. Pidän kuitenkin todennäköisenä, että kristinusko kuolee ennen maailmaa.

Joka tapauksessa, mitä nopeammin uskonnoista päästään eroon sen parempi. Suomessa tilanne näyttää menevän hyvään suuntaa, väestön koulutustason kohotessa yhä useampi kykenee ajattelemaan kriittisesti ja kaikenlainen huuhaa ei enää uppoa. Globaalisti tilanne ei ole yhtä hyvä mutta mikäli isompia kriisejä ei ole, sivistystaso nousee koko ihmiskunnassa tulevina vuosisatoina.

Pois ihmisoikeudet tyhmiltä (= mm teiltä)

#31 Kerrankin addressi, jota ei voi/tarvitse allekirjoittaa!

19.12.2012 03:48

Todella vastenmielisiä ihmisen irvikuvia olette, jälkeenjääneitä juntteja. Onneksi tämä addressi tai teikäläisten ahdasmielisyys ei johda mihinkään, täysin turhaa toimintaa ja turhia "ihmisiä" siis.

Vieras

#32

19.12.2012 12:55

Ehdin tuossa jo miettiä että pitäsikö liittyä takaisin kirkkoon... Kiitos tästä muistutuksesta, eipä tarvitse enää miettiä, kirkastui taas kerran se ajatus miksen voi sietää näitä oppeja.

Ja kaikki synnittömät voivat alkaa viskellä niitä kiviä sitten tänne päin....!
A little girl with a great God

#33 Re: Hihhuli

21.12.2012 01:30

#26: Suuri Ateismos! - Hihhuli 

 I don't think this has anything to do with homophobia (fearing the person inclined to a certain type of sin), but rather the fear of the allmighty God and acknowleding his authority and therefore the authority of His word. I have several gay individuals as my friends and I try to love and respect them as I would any other human being. Being a human being I am a sinner myself and will be a sinner until my dying breath; however, the difference is that I know my Saviour and I know that He (read: Jesus Christ) has paid the price for my sin. I have been justified before God. The difference is not the type of sins we do because God does not rate them in a particular order. It is sin itself that separates us from God. Therefore the biggest problem with homosexual individuals, as with all of us, is rejecting God as the King of our lives. So my friend, get your facts right before you make your statements about homophobia.

"järki käten"

#34 voi voi...

21.12.2012 22:45

Jos kaikki miehet olisivat homoja, tai kaikki naiset lespoja,mikä oisi tulos ?
Koko ihmiskunta katoaisi maapallolta,muutamassa kymmenessä vuodessa !!
Sitäkö homot ja lepot haluavat ??
Lisääntykää homot keskenänne, lisääntykää ! Tai lisääntykää lespot keskenänne,lisääntykää !!!

Vieras

#35 Re: voi voi...

22.12.2012 19:09

#34: "järki käten" - voi voi...

Sekä homoilla että lesboilla on lapsia. Homous on synnynnäistä eikä henkilö voi sitä valita, argumenttisi on järjetön. Se on järjetön myös siksi ettei se käsittele tilannetta joka vallitsee, vaan mielikuvutuksellista oletusta kaikkien homoudesta. Koettaisit argumentoida todellisuuteen perustuvilla väitteillä.


Vieras

#36 Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

22.12.2012 19:13

#12: Jumalan Sana on kokonansa totuus! - Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

Olet erehtynyt rankasti ja koko kommenttisi menee harhaan tästä aiheesta. Avioliittoa ei ole säädetty jumalan sanalla, vaan Suomen laissa. Laki ei viittaa kristinuskon käsitteisiin lainkaan. Tämä adressi ja viestikeskustelu koskee Suomen avioliittokäytäntöjä eikä jonkin sovinistisen ja nihilistisen uskonnon oppeja. On ihan sama ja täysin merkityksetöntä, mitä uskonnot sanovat avioliitosta. Merkityksellistä on laki ja se on maallinen.

Toinen asia on taas, mikäli jokin uskonnollinen ryhmä syyllistyy lain rikkomukseen. Se käsitellään aikanaan tuomioistuimessa.

Jebedah

#37 Vaikeita aikoja

23.12.2012 04:07

elämme me kun joudumme tätä Sodomiaa todistamaan alvariinsa. Onhan se kumma kuinka ei suuren kirjan hengessä osata elää ja olla herran nuhteessa. Nykymaailmaa tuntu kaiki luonnon vastainen ja erikoinen touhu niin kovin kiinnostavan ja sitä kiihoitusta haetaan enemmän kun oikeaa työteliästä elämistä. Minä en ymmärrä miten voidaan Lucifer liittää tähän miehen ja naisen väliseen liitton ja sen teemaan. Lucifer ei saa ketään elintään kehenkään työntämään. Himon hän nostaa, sen tiedän. Mutta onko jossain kirjoitettu että Lucifer ja langenneet enkeleinsä olisivat yhtyneet samaan puoleen ? Näitä näivettyneitä näkemyksiä on kovin helppo tarjota.

Ei kukaan synny homoseksuaaliksi, siihen ajaa ympäristö ja se että on oikein vastakkaisen partnerin puutteessa. Pidättäytyminen ja kieltäytyminen ei tunnu olevan kovassa huudossa nykyisellään. Maksullisita aktia halpa ahekumaa on tarjolla joka puolella. Eikö sitä kerta kaikkiana osata olla ilman. Minä kulkiessani suljen silmäni moiseltä sielunvihollisen viettelykseltä. kerran olen hurjuudessani langennut syntiin ja maannut noitanaisen kanssa. Minua Lucifer viekoitteli vielä pahempiin rikoksiin, joten päätin parantaa itseni ja ottaa sen oikean sanan omakseni ja päästä eroon sielunviholisen viekoituksesta ja parantaa näivetyksen joka turmelee sieluni.

Rukoilen puolestanne jotka ette osaa olla luonnon mukaan.

Jeesus on herra

#38

24.12.2012 20:17

Sangen osuva kirjoitus Jebedahilta. Kerran on lucifer naisen hahmossa minuakin yrittänyt viekoitella. Eräänä talviyönä autoillessani poimin tieltä naisen säälistä kyytiini. Toin kotiini ja pesin ja ruokin. Kiitokseksi yritti minua poloista lihallisiin himoihin vietellä. Viimeiset tahdonvoiman rippeeni kooten sain noitanaisen ajettua ulos pakkaseen. Tämän jälkeen vietin viikon paastoten ja sielulleni pelastusta rukoillen. Voimia toivotan Jebedahille ja kaikille muillekin sielunvihollisen näivetystä vastustaa.
Jebediah

#39 Re:

24.12.2012 20:34

#38: Jeesus on herra -

Minä olen nyt joutunut kuuntelemaan jatkuvaa nalkutusta nämä Joulunalusajat. Se on ollut raskasta mutta voimaa olen saanut ajattelemalla että ei se, olen vain siitä löytänyt enemmän voimaa ajatellen siten että Kristuskin antaa parastaan juurikin sinulle. KUN sinä rakastaT vaimoasi samalla tavalla kuin Kristus rakastaa seurakuntaaNRA, niin sinäkin haluat antaa vaimollesi vain parasta ja se on sitä, jossa on Kristuksen vaikuttamaa rakkauden hedelmää. Se on juurikin näin. Halleluja.

Kiitos veli tunnustavista sanoistasi. On rohkeaa seurata sydäntään, varsinkin näinä vaikeina aikoina, kaiken himon ja pahan keskellä. Sielusi on miekkasi, vastusta sitä mikä sieluasi halajaa.

Seuraavin sanoin tahdon sinulle kaikkea hyvää "Ei niin, että haluaisin lahjaa, vaan minä haluan teidän hyväksenne karttuvaa hedelmää vailla vihaa ikuisuudessa, Hornan henkien vaivaamatta."

Jeesus on herra

#40

24.12.2012 22:38

Kiitokset veli Jebediahille kannustuksestasi vastustaa sielunvihollisen näivettävää vaikutusta. Muistaahan velikin,että näin joulun aikaankin lucifer saattaa yrittää tahria puhtaankin sielun istuttamalla lihanhimoisia ajatuksia mieliimme. Itse lakkasin yhtymästä vaimooni 10 vuotta sitten hänen saatettuaan viimeisimmän neljästä lapsestamme maailmaan. Tämän jälkeen ei vaimoni enää raskaaksi yli vuoden yrityksienkään jälkeen tullut,joten katsoin aviollisen velvollisuuteni täytetyksi ja siirryin nukkumaan eri huoneeseen. Myötäänsä on sen jälkeenkin lucifer yrittänyt minut himon valtaan saattaa. Olen siitä muutamaa hävettävää hairahdusta lukuun ottamatta selvinnyt lukittautumalla makuuhuoneeseeni raamattua tutkimaan. Muutaman kerran on vaimoni joutunut niin pahoin sielunvihollisen päähänsä istuttaman hekuman valtaan,että olen joutunut hänet kellariin lukitsemaan. Toivottavasti veli Jebediahin vaimo on omaa vaimoani paremmin sisäistänyt ison kirjan opit.
Jebediah

#41 Re:

24.12.2012 22:47

#40: Jeesus on herra -

Olen kas kummaa joutunut tässä joulunaikaan kovin tässä internetissä eri palstoilla kirjoittamaan ja puolustamaan.

Taistelu pahoja henkiä vastaan on keskeinen uskonelämän alue. UT tarjoaa runsaasti mehukasta aineistoa siitä, kuinka Jeesus ja Hänen opetuslapsensa ajoivat ulos riivaajia eli pahoja henkiä ja paransivat riivaajien vaivaamia ihmisiä (Mat.17:14-20; Ap.t.10:39).

Mistäpä löytyisi nykypäivään parantaja ja riivaajien poistaja. Vastaan teille. Ei mistään ellei sielät omasta sisikunnasta. Vaan onko Sielunviholinen Lucifer jo voittanut sinun sisikuntasi.

Se on niin että se on merkki Herralta mikäli avio-onni ei täyttymystään tapaa. Epäilemättä vaimosi sinun, veliseni, uskosi lujuuden huomattuaan on kolunnut lukuisat salavuoteet ja miesten huoneet. En kannusta mihinkään muuhun luin tutkimaan siskuntaasi ja suurta kirjaa jotta pysyt lujana. Älä unohda lapsiesi kasvatusta. Pitää oll akuin paraskin piiskapuu, luja mutta nöyrä. En halua mutta silti sanon, ole tarkkana etei vaimosi etsi heikkoa kohtaa sinussa lapsiesi kautta ja käännä heitä vastaan. Vahvojen misten kilpiä kierretään niin kovin ja peräti halpamaisin keinoin.

Meillä kotona on Raamattu arvossa korkeassa. Minä tiedän että vaimoni tietää vaiteliaisuuden ja hillityn, pidättäytyvän käytöksen olevan kultaakin kalliimpaa. Onnekseen hän viihtyy hyvin keittiössä tekemässä perusaineksista mainioita aterioita siunattuun kotipöytäämme sekä pitää kodin siivossa ja puhtaudessa. On niin ilo silmille huomata kuinka lapsemme kasvavat terveellisen kotiruuan ja hyvän kasvatuksen ansiosta tarmokkaiksi, uskoviksi veljiksi ja siskoiksi. Työnjako on selvä, vaimo viihtyköön kotona kodinhengettärenä ja minä työskentelen purjehdusalan myyntityössä tuoden leveän leivän kotiimme.

Alkuperäiseen aiheeseen.

Paavali kirjoittaa portosta, joka tarkoittaa prostituoitua, mutta se on aivan sama myös muihin naisiin yhdyttäessä. Raamattu ei välitä tippaakaan siitä, vallitseeko seksikumppaneiden välillä kaupallinen vai tunteisiin perustuva suhde. Molemmat ovat yhdeksi lihaksi tulemista! Molemmat ovat Jumalan asettaman avioliittoinstituution rikkomista ja halventamista ja siten Jumalan tahdon rikkomista, ja sielunvihollisen juonia. Nimittäin kummassakaan tapauksessa seksikumppanin kanssa ei olla perustettu perhettä eli luovuttu isästä ja äidistä kirjan hengen mukaisesti. Kummassakaan tapauksessa ei olla sitouduttu seksikumppaniin koko loppuelämän ajaksi vähäisimmässkään määrin, kyse on vain hetkun hekumasta ja muoviromantiikasta, omien lihallisten himojen täyttämisestä. Kummassakaan tapauksessa ei olla noudatettu Jeesuksen käskyä: “Minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako.”  (Matt. 19:6)

Raamatun mukaan avioliitto on instituutio johon sitoudutaan,ei vain jokin seksisuhde, se on näin koska se on kirjassa. Edelleenkään se ei tarkoita että se voisi täyttyä samaa sukupuolta olevien kesken. Edelleenkään se ei tarkoita jatkuvaa vain pelkkää yhtymistä, vaan arkista työtä ja puurtamista ja uhrimieltä.

Tähän loppuun haluan vielä musituttaa kirjan sanoin : Taivaat ja niiden henkimaail­man olennot luotiin ensin ja Jumalan pojat eli henkimaailman olennot olivat jo iloitsemassa mukana, kun Jumala perusti maan (Job.1:6; 2:1). Kaikki oli hyvää ja kaunista Jumalan luomistyön jäljiltä eikä ollut mitään kapinaa tai syntiä maailmassa (1.Moos.1:31).

 

 


Jeesus on herra

#42

24.12.2012 23:05

Jälleen kovin viisaita sanoja veli Jebediahilta. Omassa talossani alkaa ikäväkseni riivaaja saada väkevää otetta jälkikasvustani. Vasta viime viikolla yllätin vanhimman 17-vuotiaan poikani huoneestaan siveetön julkaisu käsissään itsesaastutusta harjoittamasta. Poikani sai väkevän puhuttelun moisen toiminnan sielulle ja ruumiille pahaa tekevästä vaikutuksesta. Kyllä nykymaailman houkutusten keskellä on vaikeaa kasvattaa lapsistaan Herran nuhteessa eläviä kunnon ihmisiä. Välillä tuntuu suorastaan,että eivät omat voimat tahdo rukouksista huolimatta riittää.
Jebediah

#43 Re:

24.12.2012 23:20

#42: Jeesus on herra -

Vastaan taasen vaikka minun pitäisi kovin olla jo toisaalla töitäni suoriutumassa.

Puhutaan että voiko eroottisten lehtien katsomisessa olla mitään pahaa? Kun kerran kukaan ei voi saada sukupuolitautia eikä tulla raskaaksi, niin ei kai pornojulkaisun katsomisessa voi olla mitään väärää? Sanotaan, entä itsetyydytys – eikö se ole normaali osa nuoren kasvua ja terveellinen tapa oppia omaa arvostamaan omaa seksuaalisuutta?

Kukapa se tässä on äänessä ellei sielunvihollinen Lucifer? Tuo on silkkaa rikosta. Aivan kuten sanoisi, "Viillän itseäni vain vähän, ei siihen kuole." Kyllä siihen kuolee siihen kuvotukseen ja kauhistukseen. Voin pahoin kun joudun toteamaan kuinka paljon kaikkea saastaa nykyään tarjotaan muka harmittomana ja sallittuna kun SE EI SITÄ OIKEASTI OLE. Ottaisitko saastaista huumetta jos se olisi sallittua ja vähemmän rikollista? Suorittaisitko homoseksuaalista seksiä jos se olisi oikein ja sallittua? Luopuisitko uskostasi ja siten kuolemattomasta sielustasi jos se olis ainoa vaihtoehto jatkaa elämääsi? Joisitko janoosi erämaassa tietäen sen vääräksi? En voi uskoa että vastaisit myöntyvästi yhteenkään mainitsemistani mikäli sisälläsi on yhtään sitä mitä omaksitunnoksi ja siten suojelusenkeliksi kutsutaan.

Minä kerron teille että hirveimmin kaikista turmelee terveyttä se karkea pahe, jota sanotaan itsesaastutukseksi eli onaniksi, s.o. sukuvietin tyydyttämistä… kiihottamalla käsin tai jollakin muulla siivottomalla j aluonnottomalla kosketuksella siitinelimiä. Tämä pahe on vielä paljon turmiollisempi kuin liian aikainen parittelu, se kun on luonnotonta, väkivaltaista ärrytystä, jolla mielikuvitusta kiihotetaan korkeimmilleen… Kun itsesaastutusta (kuten myös homoseksiä) aina harjoitetaan suuressa salaisuudessa ja on useinkin vaikea huomata, tulee vanhempain ja kasvattajain ankaralla ja tarkalla silmänpidolla sitä tiedustella…ja salaisuus ja salassapito niin kasvattaa ja valmentaa muuhunkin vilppiin. Tiedätkö ketään joka vastaa kysymykseen onanoinnista (tai homoseksistä) rehellisesti? paatunut rikollinen ja mielisairas pahuudenlähettiläs ehkä, mutta ei hän joka vielä osaa hävetä ja kavahtaa kaikkea luonnonvastaista inhotusta.

Lainaan kirjaa (Kodin Lääketieteellinen Käsikirja,v. 1897) "Jos nimittäin lapsi, joka muuten on ollut terve ja ripeä, tulee ilman muita huomattavia syitä vähitellen kivulijaaksi, valittaa tiheämmin sattuvaa raukeutta ja uneliaisuutta, jos se muuttuu hiljaiseksi, itseensä sulkeutuneeksi, tuittupäiseksi, nurisevaksi, osoittaa hajamielisyyttä lukutunneilla, hakee usein yksinäisyyttä, valittaa päänkivistystä, käypi kalpeaksi, jos silmät muuttuvat raukeiksi, sisäänvajonneiksi ja niitä ympäröi sinertävät renkaat, jos hän kadottaa ruokahalun ja osoittaa omituista arkuutta eli vauhkoutta seurassa tai kun hänet äkkiä yllätetään, niin on tukevia syitä epäillä häntä itsesaastutuksesta.

Sen turmiolliset seuraukset näyttäytyvät pian. Ei ole odottamistakaan onanistin luopuvan tästä paheesta sittenkään, kun hänen arvostuskykynsä on tuleentunut; sillä silloin kun järki niin suuren herruusvallan saapi, on se tavallisesti jo liian myöhäistä ja terveys on pilallaja menneyttä.”

Sinä olet saava voimaa raamatusta, suuresta kirjasta. Muista, sinä et ole koskaan yksin. Usein me, pieni ihminen joutuu kohtaamaan vaikeita aikoja, eikä Jumalan suunnitelmissa tunnu silloin olevan mitään järkeä. Mutta Jumala kontrolloi elämäämme koko ajan, eikä ikinä, ei koskaan hylkää meitä.

Lopuksi vielä, tahdon sanoa että liian kauniisti puhutaan Luciferista (leciferion, Luciferos). Vaikka kerrotaan hänen olleen Jumalasta seuraava, enkeleistä kaunein. Eikö se vain teekin tuosta petoksesta ja salajuonesta vain entistäkin kavahdettavemman?

Olen aikoja jo pohtinut miten Jumalaa mahtoikaan sattua, kun näki miten tuon kauniin enkelin sydämessä kasvavan kapinamielen niin että hänet oli lopulta pakko heittää taivaasta. Jokainen vanhempi tietää osan tuosta murheesta ja tuskasta. Mutta vain siten oppii anteeksiannon ja armon.

Hänellä on täytynyt olla uskomaton kyky pettää ja vakuttaa muita petokseensa. Sydämensä on ylpistynyt kauneydessa. Mitä nykyään palvotaan ellei juuri kauneutta? Lucifer, sielunvihollinen. Kyllä, kauniista tulee helposti ylpeä ja vahvan hengen viekkaita sanoja on niin nautinnollista kuulla, kehuvatpa ne sinua sitten kauniiksi tahi ainutlaatuiseksi.

Itken kun aistin kuinka synti saa jalansijaa Jumalan valtakunnassa. Tämä on tosiuskovalle testi. Sanotaanhan enkeleistä Mikaelin edelleen olevan Jumalan vierellä, herättäen katsomaan valtakuntansa ylitse, toteamaan kaiken saastan ja synnin saaneen mustana tahrana vallan osasa maailmaa.

Rukoilen hänen huomaavan tämän tapainkavahduksen ja -kauhistuksen ja vihastuvan, rukoilen hänen kutsuvan eteensä pahantekijät ja antavansa raivonsa valua heidän, saataisten koirain ylle. Kuumenkoon vihansa punahehkuvaksi tulenpunaiseksi raivoksi, ajaen ja syösten paheensaastan alas tuliseen pätsiin. Oi, kuinka me puhtaina säilyneet, levittäysimme jumalan valtaistuimen sivuille tulinen miekka kädessämme ja hopeisina leimuavat kilvet suojanamme. Oi kuinka me syöksimme langenneet pahuudenhenget alas tuliseen järveen, ikuiseen tuskaan ja hampainkiristykseen.

Ylpeytemme on paisunut mahtavaksi, haluamme kohota ja hallita. Mutta muistakaa, suistutte alas vääjäämättä, niin totta kuin on tässä maailmassa herra. Kavahtakaa raivoisaa huutoa, teillä on syytä kyyristyä ja peljätä vihaansa. Synti on pesinyt teidän sydämeenne, viha vallannut elämänne.

Lucifer on se Sxxxana jota pitää kavahtaa, ei palvoa, langenneet seuraajansa ovat pxxxeleitä. Kauhistuksessa kohotan käteni ilmaan ja ulvon raivosta. Toivon että tämä raivo tyhjentäisi maan kaikesta pahasta. Kunpa tämä kaikuva suuri meteli saisi synnintekijät ja pahuuden harrastajat kavahtamaan tekojaan ja tekemään pesiytimisensä tyhjäksi, ajamaan heidät autioon maahaan, kaivautumaan maan tomuun ja hietaan. Niin kaikukoon kunnia ja gloria herralle tässä maassa ja taivaassa.

Marko Hento
Espoo

#44 kristitty mies

25.12.2012 12:55

avioliitto tulee sallia kaikille täysiikäisille ihmisille.
sukupuoleen tai jäsen määrään katsomatta.
ihminen on koko evoluution ajan ollut onnellinen kun on saanut jakaa rakkautta ja elää perhesuhteessa.
älkäämme pimeällä 2000 luvulla hairahtuko jeesustelemaan. kun jeesuskaan ei näin tehnyt.

hyvää joulua
Istiläinen

#45 Ateistin näkökulma

31.12.2012 01:27

Juuri tämän vuoksi olen ateisti. Etsiskelin vähän tekstejä huvittuneena, ja tämä löytyi http://www.aslan.fi/archives/98
En ymmärrä. Mitä syntiä on homous/lesbous? MITEN? Minusta suurin synti on näiden ihmisten rakkauden kieltäminen, sillä "Herra on Rakkauden meille antanut". Myöskään Jeesus ei käsittele missään tuntemassani kappaleessa homoja, vain eunukkeja olen kohdannut teksteissä. Esim. Jopa Paavikin on paljon avaramielisempi kuin 30v sitten. se jopa siunasi kondomit. Luterilaiset halusivat vastustaa vanhoja katolilaisia oppeja. Miksei sitten luterilaiset ole askelta edellä?
Leo

#46 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

01.01.2013 20:11

homo+homo= <3

#47 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

02.01.2013 21:48

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Hmm...tervejärkinen ei osaa edes kirjoittaa suomea kunnolla! Niin paljon kirjoitusvirheitä tyypillä että...on tainnut koulut jäädä kesken :D

homo+homo= <3

#48 Re: voi voi...

02.01.2013 21:52

#34: "järki käten" - voi voi...

Minusta tuntuu, että juuri nämä hemmetin vouhottajat ovat lisääntyneet niin paljon, että luonto iskee takaisin jumalan kädellä ja antaa homojen ja lesbojen osoittaa suunnatonta rakkauttaan ! jumala ei ole ahdasmielinen uskovainen saattaa olla!

homo+homo= <3

#49 Re: Vaikeita aikoja

02.01.2013 21:53

#37: Jebedah - Vaikeita aikoja

Mä ruokoilen sinun puolestasi, että tulet järkiisi ja ymmärrät jumalan suunnattoman rakkauden!

Jebediah

#50 Re: Re: Vaikeita aikoja

02.01.2013 23:53

#49: homo+homo= <3 - Re: Vaikeita aikoja

Ole kirottu, sielunvihollinen sekä hänen kätyrinsä. Ei se että rukoilet ole oikeaa uskovan rukousta vaan saastaista kuumehoureista rienausta suoraan pahuuden lähteiltä. Voin pahoin kun tunnen sen mädänneen ruumiinlöyhkän tänne asumukseeni saakka. Vaikka kuinka huutaisin tuuleen en saa ääntäni tässä vääryyden myrskyssä kuuluville. Tunnen että hukun likaan saastaan ja löyhkään jokk apedon aluksen purjeisiin puhaltaa. Kavahda, ole vaiti. Ei vaikka kuinka valheillanne ja harhanäyillänne koitatte sodomiaa puolustaa se ei sitä luonnonmukaiseksi ja sallituksi tee. Pyhän kirjan tekstiä ovat sodomiitit vuosisatain varrella vääristelleet ihmisten vallankäytönkappaleeksi. Tosi uskovainen tuntee sisimmässään mikä on oikein ja mikä on Jumalan oman osa ja sen mukaista.