Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#26401 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Synti suuri surkia

27.12.2013 21:53

#26397: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Synti suuri surkia

Väärin meni: Ortodoksit eivät edes ota tuota opusta kaanoniinsa ja myös Luther lausui epäilyksensä sen järkevästä käytöstä. Pyhän hengen johdatuksessa on kerrottu toimitun mm. Davidin oksan lahkossa, en paljon panisi paukkuja sen sokeaan seuraamiseen.


Vieras

#26402 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

27.12.2013 21:58

"El Coyote"

#26403 Kaksoiselämää...

28.12.2013 04:59

Olisiko mielestänne ,arvon kristityt, oikein jos esim. homoseksuaali mies, oikein hammasta purren pakottamalla pakottaisi itsensä tuntemaan tunteita,joita todellisuudessa ei lainkaan tunne?
Uskottelisi ja hokisi vain itselleen " minun täytyy,minun täytyy ...jne." Luuletteko ,ettei sellainen paistaisi läpi jo kauas ? Uskotteko ,etteivät sitä naiset huomaisi?
Kuka nainen näet haluaisi rinnalleen miehen ,jolle sukupuolielämä hänen kanssaan olisi todellisuudessa täysin nautinnotonta uhrausta vain sen vuoksi "että täytyy...". Huomaavaisuudet velvollisuudentuntoisesti ulkoa opeteltuja repliikkejä ja kosketukset ohjeiden mukaan suoritettuja ´pakkoliikkeitä´,erektion saaminen vaatisi aina vähintään pilvenpolttoa tai syvähypnoosia ja katse kertoisi:"luovun nyt kaikesta nautinnonhalustani sinun vuoksesi koska tiedän,että niin on pakko tehdä ja täytyy, en nauti tästä yhtään ja tämä on minulle melkeinpä tuskallista,eikä minulla ole enää mitään omia haluja ,eikä tahtoa ja loppujen lopuksi haluaisin vain tämän jälkeen sen verran rommia, tequilaa tai muuta viinaa,että voisin oksentaa pytyllä ,taju lähtisi niin että voisin edes vähän helpommin unohtaa koko tämän pakkopullaseksin ja inhottavan panomiehenäsi olon..."
Omasta,36:n vuoden mittaisesta elämänkokemuksestani voin sanoa, että vasta sen jälkeen ,kun n. 10 vuotta sitten uskalsin vihdoin katsoa totuutta silmiin ja myöntää itselleni olevani yksinomaan homoseksuaali alkoivat naisetkin pitää minua aivan siedettävänä ja normaalina ihmisenä.Niinkauan ,kuin yritin (ympäristöni odotukset täyttääkseni ja osittain mm.sukulaisteni painostuksesta johtuen )niinsanotusti `iskeä´ tyttöjä, en onnistunut koskaan luomaan ainuttakaan kuukautta pidempää "seurustelusuhdetta" ja suurin osa niistä jäi vain muutamaan tapaamiskertaan.Suutelua pidemmälle niissä päästiin vain yhdessä ainoassa tapauksessa,eikä sekään olisi onnistunut ilman ,että molemmat olimme ns. ´aineiden vaikutuksessa´.(kaikki muut kokeilut ennen sitä olivat olleet ilman aineita.)Miehen kanssa seksuaalisen halun syttymiseen minulla taas riitti pelkkä oikea, tietynlainen katse hänen taholtaan...
Nuoruudenrakastettuni ampui itsensä 24-vuotiaana ja sen jälkeen itsemurha-ajatukset alkoivatkin olla jo päivittäisiä. Lopulta minun oli pakko hakea ammattiapua psykiatrin vastaanotolta ja lisäksi keskustella SETA:n puhelinpäivystäjien kanssa.Vähitellen opin hyväksymään tosiasiat-ja se ,toden totta ,helpottikin elämääni kummasti!Vain hyväksymällä itseni sellaisena kuin olen pystyin välttämään sen, että olisin päätynyt(ennemmin tai myöhemmin) samaan ratkaisuun kuin, minkä Rakas ystäväni oli tehnyt.
Virheeni elämässäni oli ollut se, että yritin luoda itselleni ikäänkuin kahta erilaista todellisuutta- tavallaan kuin kahta erilaista elämää ,joilla ei olisi toistensa kanssa mitään tekemistä ja jotka olisivat toisistaan erossa kuin yö ja päivä ... Todellisuuteen havahtumiseni taas alkoi siitä,että lopultakin tajusin tällaista olevan mahdotonta jatkaa.. ´El Zorro´ ei voi olla olemassa ,eikä elää muualla kuin fiktiossa , mutta otettakoon tämä silti vain vertauskuvana tuollaiselle kaksoiselämälle...

Vieras

#26404 Re: Onko homoliitot ihmisoikeuskysymys?

28.12.2013 08:11

#26394: - Onko homoliitot ihmisoikeuskysymys? 

 Hyvä kirjoitus.

“Sen tähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vai-
moonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi.” Tälle perustalle on mahdotonta
sovittaa kahden miehen tai kahden naisen keskinäistä suhdetta.

”Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi”.

Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.


Vieras

#26405

28.12.2013 08:20

Päivän Sana

Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.

Room. 13:1 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?mod1=FinPR&ref=Room.+13%3A1


Vieras

#26406 Luonnollisesti

28.12.2013 08:41

http://mieheksijanaiseksi.blogspot.fi/2013/12/perusteet-avioliiton-sailyttamiselle.html

Perusteet avioliiton säilyttämiselle pähkinänkuoressa

Jokaiselle yhteiskunnalle ja yhteisölle on eduksi rohkaista äitejä ja isiä kasvattamaan heidän omat lapsensa yhdessä
Jokainen yhteiskunta historiassa on kehittänyt avioliito-instituution pääasiassa tätä tarkoitusta varten
Se on nimenomaan tämä lapsikeskeinen näkemys avioliitosta, jota Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 16. artikla vaalii
Runsas määrä tutkimuksia osoittaa että perhe, joka perustuu lapsen biologisten vanhempien avioliittoon, tuottaa parhaat vaikutukset lapselle (katso huomio jäljempänä)
Avioliiton määritelmän muuttaminen tarkoittamaan samaa sukupuolta olevia pareja johtaa meidät loogisesti ja käytännössä toteamaan, että yhteiskunnassamme meille ei ole merkitystä sillä, kasvattaako lapsen hänen oma äitinsä ja isänsä
Ei ole syrjivää kohdella erityisellä tavalla jotakin, joka on erityistä ja avioliitto nykyisen määritelmänsä mukaan on juuri erityisesti lasten oikeuksia puolustava instituutio
Vaikka on ilmiselvästi totta, että kaikki avioparit eivät saa lapsia, siitä huolimatta on yhtälailla totta, että jokaisella lapsella on aina äiti ja isä


Huomio: "Tutkimus selvästi osoittaa, että perherakenteella on merkitystä lapsille ja että perherakenne, joka on lapselle parasta on hänen kaksi biologista vanhempaansa vähäriitaisessa avioliitossa." - Avioliitto lapsen näkökulmasta (Lapsen kehitys tutkimus tiivistelmä. Tämä on yhteenveto monista tutkimuksista avioliiton vaikutuksista lapsiin)
(Tutkimukset joiden mukaan lapsille on yhtä hyvä tulla kasvatetuiksi samaa sukupuolta olevien vanhempien perheissä perustuvat hyvin pieniin otoksiin ja otokset eivät yleensä ole satunnaisia vaan valittuja)


Tärkein kysymys avioliittoon liittyen:
Tuleeko meillä olla instituutio
joka rohkaisee isiä ja äitejä
kasvattamaan heidän lapsensa yhdessä?

Vieras

#26407

28.12.2013 09:33





Venäjän johdolle pilkkapalkinnot homovastaisesta toiminnasta

27.12.2013 09:45

Venäläinen homoyhteisö jakoi Kultainen Peräruiske -pilkkapalkinnon* maan johdon sateenkaari-ihmisten sortamiseen tähdänneestä toiminnasta.

Palkinnot jaettiin Pietarin pressiklubilla. Kukaan palkinnon saaneista ei saapunut noutamaan palkintoaan, joka oli koristejalustalle asetettu, kullattu peräruiskepallo (Enema=peräruiske).

Presidentti Putin sai Gran Prix -palkinnon taikka Tsaari-Eneman hillittömästä homofobiastaan, sekä äskettäin voimaan saatetuista, syrjivistä, fasismin piirteitä omaavista laeista. Palkitsijoiden mielestä valtionpäämies on koettanut edistää Venäjällä henkistä yhteyttä natsismiin ja keskiaikaan.

Venäjän ortodoksikirkon johtaja Vladimir Gundyaev, joka tunnetaan paremmin kirkollisesta nimestään patriarkka Kirill, sai palkinnon "apokalyptisestä hysteriasta", hänen julistettuaan homoavioliitot maailmanlopun ennusmerkiksi.

Ivan Okhlobystin, aiemmin ortodoksikirkon pappina toiminut, nykyinen näyttelijä sai palkinnon "natsimielisyyden kaltaisesta toiminnasta, käyttäen hengellisyyttä tekosyynä". Hän oli ilmoittanut haluavansa pistää homot polttouuniin.

Seiväshyppääjä Yelena Isinbayeva sai palkinnon "olympia-luokassa". Hän totesi homoseksuaalisuuden olevan vierasta venäläisille. Lausunnollaan hän aiheutti melkoisen kohun maailman urheilijapiireissä ja vaatimuksen, että hänet poistetaan vuoden 2014 talviolympialaisten isännyystehtävistä.

Parlamentin alahuoneen duuman kansanedustaja Aleksei Zhuravlyov sai "homofobisen kidnappaajan" palkinnon hänen ehdotettuaan, että yhteiskunta ottaa homoperheiden lapset huostaansa.

Rossia-tv:n toimittajalle Arkady Mamontoville myönnettiin "Göbblesin Journalistikoulun" palkinto hänen väitettyään kanavan uutisissa, että Chelyabinskin meteoriitti, joka vahingoitti 7 200 rakennusta ja aiheutti vammoja 1 500 ihmiselle, oli homojen syytä.

Venäjän ulkoministeriö sai Rajatonta Häpeää -palkinnon.

Viimeisen palkiontoluokan "Hysteriaa Kaupungissa" voitti Pietari. Siellä on erityisesti tehtailtu homofobisia aloitteita.

Palkintojen myöntäjät totesivat homofobian tulleen kuluneena vuotena akuutiksi infektioksi Venäjän yhteiskunnassa.

*) Suomessa Seta on perinteisesti jakanut näkyvästi homo-ongelmaisille tahoille "kunniarottia", mutta Venäjällä niin asenteet kuin huomionosoituksetkin ovat rankempia: Palkinnon nimi Golden Enema (suomeksi kultainen peräruiske) viittaa virtsarakon sisällön tyhjentämiseen peräsuoleen anaaliyhdynnän aikana.

http://ranneliike.net/teema/venajan-johdolle-pilkkapalkinnot-homovastaisesta-toiminnasta?aid=10581


Vinkki

#26408 The Biblical Theme Park

28.12.2013 09:34

Homoja ja lesboja on aina ollut ja tulee aina olemaan ja sille tosiasialle te ette voi yhtään mitään.
Lähimmäisenrakkaudesta älkää puhuko mitään, jos teitä aivan muilla paikkakunnillakin asuvien ,itsellenne aivan ventovieraiden, mitään Suomen lainsäädännön kohtaa rikkomattomien ihmisten sukupuolielämä ja parisuhteet noin pahasti häiritsevät.
Perustakaa vaikka Raamattu-aiheinen teemapuisto ja elelkää siellä (...niin tarkkaan kuin se Suomen alueella noudatettavien lakien puitteissa on mahdollista ja teidän annetaan ) VT:n lakeja keskenänne noudattaen, mutta älkää yrittäkökään sanella sen puiston ulkopuolista elämää.

Vieras

#26409 Re: Re: Onko homoliitot ihmisoikeuskysymys?

28.12.2013 09:54

#26400: - Re: Onko homoliitot ihmisoikeuskysymys?

"Homosuhteessa tai avioliitossa ei ole kysymys pelkästä lähimmäisenrakkaudesta vaan myös seksisuhteesta."

»Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja, kysyi Jeesukselta pannakseen hänet koetukselle: "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat.»

(Matt. 22:34–40)

Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi mielestäni kertoo lähimmäisenrakkaudesta ja ymmärtääkseni ei ollenkaan seksisuhteesta. Näkisin , että sellainen ajatus sisältyy lainaamaamme lauseeseen.




 


Vieras

#26410 Muuten hyvä,paitsi että...:

28.12.2013 10:13

#26407: -  

 ...virtsarakon tyhjentäminen (peniksen kautta) minkäänlaisen yhdynnän aikana (... samanaikaisesti ) lienee kuitenkin sinänsä  melkoisen mahdoton toimitus...

sivystyneisyyttäkö?

#26411 Re: Muuten hyvä,paitsi että...:

28.12.2013 10:31

#26410: - Muuten hyvä,paitsi että...:

Kaippa se suoritetaan loppuhuipennuksena, varsinaisen aktin jälkeen! (eikös eläimetkin...?)

Kokeile, niin huomaat mitä sinulta vielä puuttui!!

p.s. onhan sinulla isoja muoveja ja pyykinpesukone, varmaankin tarpeelliset, arvelen! ;)

 


Vieras

#26412 Re: Re: Muuten hyvä,paitsi että...:

28.12.2013 10:42

#26411: sivystyneisyyttäkö? - Re: Muuten hyvä,paitsi että...:  

 ..eipä tuota nyt minun mieleeni ole tullut yrittääkään,arvelinpahan vain tuota ´palkintoa´ja sen symbolista merkitystä....


Vieras

#26413

28.12.2013 10:48

Menkää kaappeihinne!

Vieras

#26414 Re:

28.12.2013 11:05

#26413: -

Menkää kaappeihinne!

 

Amen!

 


Vieras

#26415 Re:

28.12.2013 11:13

#26413: -  

 Ovat ainakin täällä niin täynnä kaikkea uskonnollista kirjallisuutta ja käännyttäjien tuomia lehtisiä, ettei sinne enää  millään mahtuisi vaikka kuinka yrittäisi sisään änkeä.

 Pitäis ihan joku päivä ottaa ja  rahdata ne  sieltä kaikki keräyskierrätyspisteeseen-kun vain  saisi aikaiseksi ! ´

Vaan kyllähän tuo tietennii sytykkeenäkin uunissa menisi...


Vieras

#26416 Re: Luonnollisesti

28.12.2013 12:57

#26406: - Luonnollisesti

Onhan taas osattu kääntää kansainvälisen homojenvastaisen salaliiton propaganda-aineistoa....

"Runsas määrä tutkimuksia osoittaa että perhe, joka perustuu lapsen biologisten vanhempien avioliittoon, tuottaa parhaat vaikutukset lapselle..."

"Tutkimus selvästi osoittaa, että perherakenteella on merkitystä lapsille ja että perherakenne, joka on lapselle parasta on hänen kaksi biologista vanhempaansa vähäriitaisessa avioliitossa."

Varmaan tällainenkin tutkimuskatsaus on tehty. Sen verran ovat olleet haveliäitä, etteivät ole edes lähdettä laittaneet.

Arviona tästä tutkimustradiosta lainaan pätkän:

"Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen tutkimusprofessori Tytti Solantaus tarkasteli tutkimusta Kotimaa24-lehden pyynnöstä. Solantaus löytää tutkimuksesta useita puutteita ja asenteellisuutta. Tutkimusaineiston valinnalla homoperheiden lapset on saatettu heteroperheiden lapsia huonompaan asemaan. Solantauksen mukaan näitä erilaisia perhemuotoja ei käsitellä tutkimuksessa tasavertaisesti.

Oman vaikeutensa keskusteluun tuovat Solantauksen mukaan politisoituneet perhetutkimukset, joita julkaistaan runsaasti Yhdysvalloissa. Niissä normiksi otetaan usein heteroperhe ja tutkimusasetelmissa on puutteita.

Amerikkalaisissa tutkijoiden kommenteissa todetaan lähtöaineistoa tulkitun väärin. Osa lapsista, jotka tutkija laski mukaan ilman päättötodistusta oleviin lapsiin, kävi vielä koulua, eikä heillä ollut edes mahdollisuutta saada päättötodistusta.

Esitettiin myös ihmettely siitä, että taloustieteilijä ryhtyy tekemään sosiologian alueen tutkimusta. 

Virheistä huolimatta tutkimus leviää homoihin kriittisesti suhtautuvissa uskonnollisissa ja poliittisissa piireissä. He haluavat osoittaa etteivät homot sovellu lasten kasvattajiksi."

 

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/professori-politiikka-sotkee-keskustelua-perhemalleista/

 

Toinen, puoluettomalla maaperällä julkaistu tutkimuskatsaus kertoo ihan toisenlaisia tuloksia:

http://www.terve.fi/vanhemmuus-ja-kasvatus/samaa-sukupuolta-olevien-vanhempien-lapset-parjaavat-yhta-hyvin-kuin-muut


 


 

Lapsi on lahja, ei kauppatavara!

#26417 Re: Re: Luonnotonta vuokrakohtu-petailua

28.12.2013 14:04

#26416: - Re: Luonnollisesti

 

Viher-vasuri-feminismi-ateismi-homotusta!!

 

 


Vieras

#26418 Re: Re: Luonnollisesti

28.12.2013 14:13

#26416: - Re: Luonnollisesti 

Kyllä (Suomeenkin jo rantautuneen) kansainvälisen homoliikkeen suunnalta osataan aina kääntää jokainen homouteen vähänkin kriittisesti suhtautuva tutkimus ”homojenvastaisen salaliiton propaganda-aineistoksi”. Kylläpäs onkin aivan kaamea salaliittohanke meneillään...  :)

Entäs Solantauksen oma aseenteellisuus?!... Mistään objektiivisesta arviosta ei voida tietenkään silloin puhua, jos tarkastelua tehdään (SETAn tiedon omenalla palkitun!) professorin omien asenteiden silmälasien takaa...

Että se siitä puoluettomuudesta  :)


Vieras

#26419 Re: Re: Re: Luonnotonta vuokrakohtu-petailua

28.12.2013 14:15

#26417: Lapsi on lahja, ei kauppatavara! - Re: Re: Luonnotonta vuokrakohtu-petailua

Juu, niin varmaan on...

Sinun ongelmasi taas on se, että tuossa joukossa ovat myös puolueettoman tieteen edustajat, kun omiin piireihisi kuuluvat vain homofobiset uskikset, natsit ja persut - siis tietämättömien ja asenteellisten ihmispolojen epäpyhä allianssi.


Vieras

#26420 TIISTAINA 25. SYYSKUUTA 2001 kello 14.10

28.12.2013 14:26

Täysistunnon pöytäkirja PTK 101/2001 vp
http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/puh_101_2001_vp_2_11_41_p.shtml

.....
Viimeksi haluan kommentoida ensimmäisen käsittelyn keskusteluissa esiintyneitä väitteitä. Nimittäin useat lakia kannattaneet edustajat puheenvuoroissaan viittasivat kristillisiin arvoihin ja Raamattuun, itse asiassa jopa enemmän kuin lain vastustajat. Puheissa toistuu ajatus: minun kristilliset arvoni suvaitsevat tai minun kirkkoni suvaitsee homoseksuaalisen elämänmuodon. Kuitenkin tässä jos missä kysymyksessä Raamatun etiikka on harvinaisen selkeä. Myös Yhteys-liikkeen keulakuvaksi noussut dekaani Raija Sollamo totesi eduskunnassa Setan järjestämässä seminaarissa, että Raamatusta ei löydy yhtään kohtaa, jossa osoitettaisiin hyväksyntää homoseksuaaliselle elämänmuodolle. Sen sijaan sitä pidetään selvästi Jumalan luoman seksuaalisuuden vastaisena toimintana, ei suinkaan pelkästään Vanhassa testamentissa, kuten eräät edustajat otaksuivat viime viikon keskustelussa, vaan vielä voimakkaammin Uudessa testamentissa. Raamatun perussanoma on toki sanoma Jumalan armosta ja rakkaudesta Jeesuksessa Kristuksessa, mutta tämä ei ole ristiriidassa Jumalan tahdonilmauksen kanssa, päinvastoin. Siksi me kaikki juuri armoa tarvitsemmekin, että olemme syntisiä ja Jumalan tahtoa vastaan rikkovia ihmisiä.
....
Tämä pätenee tänäkin päivänä!

Vieras

#26421 Re: Re: Re: Luonnollisesti

28.12.2013 14:28

#26418: - Re: Re: Luonnollisesti

hmmm...,

Sekö, että joku puolueettomalla tutkimuksellaan ja tieteellisellä keskustelullaan tulee tukeneeksi myös Setan agendaa, tekee tuosta toiminnasta lähtökohtaisesti arveluttavaa...?  Mielenkiintoiseksi väittämäsi tekee myös se, että Hyvän tiedon omena sattuu olemaan Terveystoimittajien eikä Setan tunnustuspalkinto. No, kai sekin on Pyhän hengen johdatuksessa osoittautunut Setan peitejärjestöksi....


Vieras

#26422 Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

28.12.2013 14:46

#26421: - Re: Re: Re: Luonnollisesti 

 "Sekö, että joku 'puolueettomalla tutkimuksellaan'...."

LOL :) :) :)

"Mielenkiintoiseksi väittämäsi tekee myös se, että Hyvän tiedon omena sattuu olemaan Terveystoimittajien eikä Setan tunnustuspalkinto."

Turun Sanomat:

Setan Tiedon Omena psykiatri Solantaukselle

Päivitetty 3.7.2004 16:13              Helsinki, (STT)

”Seksuaalinen tasavertaisuus Seta ry:n tämänvuotisen Asiallisen Tiedon Omenan on saanut lastenpsykiatri Tytti Solantaus. Tunnustus jaettiin Helsinki Pride 2004 -tapahtuman yhteydessä.”  http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1073977270/Setan+Tiedon+Omena+psykiatri+Solantaukselle

Valitse nimimerkki
Vieras

#26423 Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

28.12.2013 15:10

#26422: - Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

Ok, näkyy siis hänelle pudonneen omenia useistakin puista:

http://www.mielenterveysseura.fi/tiedotus_ja_julkaisut/tiedotteet/hyvan_tiedon_omena_2012_lastenpsykiatri_tytti_solantaukselle.1033.news?94_o=165

Mutta edelleen on relevantti kysymys, onko se, että Seta palkitsee jonkin tutkijan, dismeriitti hänelle? Sellaista varten tutkimustyö pitää asettaa kyseenalaiseksi tutkimuksellisin kriteerein. Esimerkiksi käy vaikkapa se taloustieteilijä Douglas Allenin tutkimus, jota juuri Solantaus kritisoi tieteelliseltä kannalta.

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/professori-politiikka-sotkee-keskustelua-perhemalleista/

Jee-suksen oma

#26424 Jumalan ihme hallelujaa

28.12.2013 16:16


Vieras

#26425 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

28.12.2013 16:27

#26423: Valitse nimimerkki - Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti 

 Solantauksen kritisointiin voi hyvinkin paljon heijastua professorin omien asenteiden mukaisesti värittyvää (”sateenkaarimyönteistä”) kuvaa, mikä pudottaa pohjan pois tutkimuksen tarkastelun puoluettomuudesta:

Jolloin jäljelle jää vain erään Setan ”tiedon omenalla” palkitun tutkimustuotoksen kyseenalaistettu anti. Uskoo ken tahtoo?