Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Jumala on paras Opettaja

#26476 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

29.12.2013 20:12

#26469: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

Kyllä Raamatun sisällön ja Jeesuksen ilmoittaman Jumalan tahdon oppii tuntemaan, jos vain haluaa. Pyhä Henki asuu uskovissa ja opettaa monia asioita Raamatusta. Jumala haluaa että ihmiset ovat kuuliaisia Jumalan tahdolle. Kannattaa muistaa että sama Jeesus joka haluaa kuuliaisuutta Jumalan tahdolle, myös antoi verensä ja henkensä meidän edestämme. Myös sinunkin edestäsi.

 



 

 


Vieras

#26477 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollises

29.12.2013 20:15

#26475: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

Etsitään sitten yhdessä...Jumalaa...”Herra katsoo taivaasta ihmislapsiin nähdäksensä, onko ketään ymmärtäväistä, ketään, joka etsii Jumalaa.” (Psalmi 14:2)

Pahat hengetkin ovat Jeesukselle alamaisia

#26478 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

29.12.2013 20:51

#26468: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

Nicky Cruz on kirjoittanut kirjoja pahojen henkien toiminnasta ja Jumalan toiminnasta. Hän tietää omasta kokemuksesta ja Raamatusta että pahat henget ovat todellisia, mutta myös että Jumalan voima on paljon suurempi kuin paholaisen.Suosittelen luettavaksi hänen kirjansa "Juokse henkesi edestä" .

Lisätietoa linkistä http://www.jariiivanainen.net/vaihtoehtoinenlaaketiede1.html

Sairaudet johtuvat monista syistä, kuten huonot elintavat,epäterveellinen ympäristö tms. On silti edelleen mahdollista että paholainenkin voi iskeä ihmistä sairaudella, kuten tapahtui Jobin tapauksessa. Job sai ruumiiseensa paiseita paholaisen aiheuttamana kuten on kerrottu Jobin kirjan 2.luvussa, jakeessa 7 : "Niin s_atana meni pois Herran edestä ja löi Jobiin pahoja paiseita,kantapäästä kiireeseen asti."

 


Vieras

#26479 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

29.12.2013 21:06

http://eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#26480 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

29.12.2013 21:07

#26478: Pahat hengetkin ovat Jeesukselle alamaisia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

"Job sai ruumiiseensa paiseita paholaisen aiheuttamana kuten on kerrottu Jobin kirjan 2.luvussa, jakeessa 7 : "Niin s_atana meni pois Herran edestä ja löi Jobiin pahoja paiseita,kantapäästä kiireeseen asti."

Edellinen jae kuuluu: 6 Herra sanoi s-atanalle: "Katso, hän olkoon sinun käsissäsi; säästä kuitenkin hänen henkensä".
Eli s-atanakaan ei voi tehdä enempää kuin Jumala sallii.


Vieras

#26481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

29.12.2013 23:08

#26468: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

 

No , nyt meni kyllä vähän ulapalle,   en ole maagistinen,  olen vanha tuttusi näiltä palstoilta. Enkä ole puhunut yhtään mitään näiden voimien vaikutuksista sairauksiin.  

Mutta sanohan sinä,  mitä on moderni kristillisyys?

Woodoo on sen asteista pimeyttä Haitilla,  että siinä ei totisesti kysellä lupaa pahuuden tekemiseen.  Elävältä hautaamisesta lähtien.     Haitilla työskennelleen pariskunnan etunimet ovat mielessä,  mutten millään saa sukunimeä esiin.  Katotaan,  pullahtaako huomenna.   Jos joku muu tunnistaisi,  etunimet olivat  ainakin Risto ja ehkä  Raili ja sukunimi  alkoi  H:lla.


Vieras

#26482

29.12.2013 23:35



Alkujuurikukinto:

Kolmesataa-luvun alussa Roomassa oli sisällissota. Tuolloin Konstantinus Suuri, Danielin ennustuksen mukaisesti, raivasi kolme kilpailevaa keisarikandidaattia tieltään. Maximianus lyötiin ja tapettiin Marseillessa 310 jKr., Maxentius voitettiin Milvian sillalla ja mestattiin 312 jKr., ja Licinius lyötiin ja murhattiin 324 jKr. Saadakseen vaikutusvaltaisiksi nousseet kristityt puolelleen sisällissodassa Maxentiusta vastaa 312 jKr., Konstantinus julisti, että jos hän voittaa sodan, hän lopettaa vainot ja tekee kristinuskosta suositun Roomassa. Hän väitti nähneensä näyn, ristin taivaalla, ja kuulleensa sanat: "Tässä merkissä olet voittava". Sotilaiden kilpiin pantiin muinainen egyptiläinen risti, joka kristityille symbolisoi Kristuksen ristiä ja pakanallisille roomalaisille, jotka palvoivat Baabelin uskonnon mukaisesti aurinkoa, se symbolisoi muinaista Egyptin auringonjumalan Ra'a:n merkkiä ANKH.

Konstantinus voitti ja hän teki kristinuskosta suositun ja lopetti vainot.  T ä s t ä   alkoi valtionuskonnon ja katolisen kirkon historia. Pakanallisista roomalaisista tuli yhtäkkiä kristittyjä   i l m a n   k ä ä n t y m y s t ä   ja  t o d e l l i s t a   u s k o a. Konstantinus itsekin, vaikka näennäisesti olikin olevinaan kristitty, palveli loppuun asti salaisesti auringonjumalaa, niin kuin suuri osa roomalaisista oli tottunut siihen Baabelin uskonnon pohjalta.

Jotta pakanalliset roomalaiset saataisiin helpommin omaksuminaan uusi kristinusko, teki Konstantinus kompromisseja, Hän sekoitti muinaisen Baabelin uskonnon ja raamatullisen uskon keskenään. Semiramis-Tammus-kultin tilalle tehtiin uusi äiti-lapsi-asetelma, neitsyt Maria-Jeesus-


Vieras

#26483 Re:

29.12.2013 23:49

#26482: -

 

Alkujuuria edelleen:  Paaviuden harha:

Leo I Suuri (k. 461) oli kirkonopettajana ja paavina 29. syyskuuta 440 – 10. marraskuuta 461.[1][2] Hän syntyi luultavasti Toscanassa.[1] Hän kehitti ajatuksen "Primus inter pares" ("ensimmäinen vertaistensa joukossa"). Tämä tarkoitti Rooman piispan ylivertaisuutta muiden piispojen suhteen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Leo_I




Leo I oli myös ensimmäinen, joka esitti vaatimuksen paavin erehtymättömyydestä perustaen vaatimuksensa Raamattuun.[10] Idän kristinuskon näkemysten mukaan Rooman kaupunki oli vain yksi viidestä tasa-arvoisesti patriarkaatista, eikä täten Rooman piispan valta ollut muita piispoja korkeampi.[5] Paavin kunnia-asema tunnustettiin idässä, mutta samalla katsottiin ylimmän päätäntävallan kuuluvan ekumeenisille kokouksille eikä paaville.tarkemmin Wikistä: 

Elämää pakoon,  Luostarilaitoksen synty:

Keskiajalla vaikuttaneen läntisen luostarilaitoksen juuret olivat jo 500-luvulla eläneen Benedictus Nursialaisen opetuksissa. Uudistaakseen rappeutuvaa munkkielämää Benedictus laati oman luostarisääntönsä. Sen lähtökohtia olivat muun muassa erakkoelämä, nöyryys, sitoutuminen yhteen paikkaan sekä kuuliaisuus apottia kohtaan.[

Koska uudenlaisessa kaupungistuneessa ympäristössä luostarit eivät enää olleet hengellisille munkkikunnille ihanteellisia ratkaisuja, syntyi 1200-luvulla kilpailevia, luostarielämästä vapaita, sääntökuntia. Varsinkin fransiskaanit ja dominikaanit nousivat benediktiinien kilpailijoiksi.

 


Vieras

#26484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

29.12.2013 23:53

#26481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

Jos joku muu tunnistaisi,  etunimet olivat  ainakin Risto ja ehkä  Raili ja sukunimi  alkoi  H:lla.

Yön tunteina täällä, aikani kuluksi - flunssa kolottelee..

Olisikohan  hakemasi henkilöt nämä?

 

http://slummi.fi/lahetyskirje/lahetyskirjeet/joulukuussa-2013/

 


Vieras

#26485

30.12.2013 08:22

Päivän Sana

"Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne."

Mark. 11:25-26 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?mod1=FinPR&ref=Mark.+11%3A25-26


Vieras

#26486 Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus. Joh.17:17

30.12.2013 08:49

Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus. Johanneksen evankeliumi 17:17

Lähde: Christenson Evelyn. Tekstit koonnut Sarah Peterson Hage. Luottamuksen lähteellä. Päivä Osakeyhtiö, Jyväskylä, sivu 101: MINUSTA TUNTUU Se, miltä minusta tuntuu, ei ole Jumalan sanan mukaan kovin merkittävää. On vain yksi totuus ja se totuus on Jumala itse. Vain Jumalan sanasta löytyy totuus, jonka voimme luottaa synnyttävän meissä oikeanlaisia muutoksia (Joh.17:17).

Meidän perheessämme on tästä tietty sääntö. Kuulin viime kesänä kahden lapsemme keskustelevan tästä: "Äiti sanoo aina, että totuus on totuus. Merkittävää ei ole se, uskomme sen. Se, ettemme usko siihen, ei vaikuta mitenkään totuuteen, eikä totuus muutu siitä syystä, ettemme halua uskoa sitä."

Se, miltä minusta tuntuu ja mitä minä luulen, ei vaikuta mitenkään siihen, onko jokin totta vai ei. Minusta tuntuu -asenne ei tee asioita todeksi eikä tee niitä tyhjäksi.

Mutta uskomme herkästi, että minusta tuntuu -päätelmät olisivat hyvinkin tärkeitä.

Vieras

#26487 Re: Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus. Joh.17:17

30.12.2013 09:56

#26486: - Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus. Joh.17:17

Niin, mutu ei ole perustellun tiedon korvike - ei myöskään mutu siitä, mitä Raamatussa oikeasti kussakin kohdassa tarkoitetaan. Ja siinä tuo "neuvoja-äiti" voi olla yhtä väärässä kuin sinäkin mutuinesi.

Lainaamasi teksti ei palvele mitään muuta kuin uskontokuntien johtajasetämiesten valtaa pitää itsellään yksinoikeus Raamatun tulkinnasta.


Vieras

#26488 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

30.12.2013 09:58

#26484: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

 

 

Se täytyy olla Very?   Onko?   ... yön tunteina.  - Ootkos sinäkin alkanut valvomista harrastamaan?   Ihana että olet vielä siellä.  Äiti pääsi kärsimysruumiistaan kirkkauden asuntoihin lauantaina puoli yhdeltä.  Olin pakkaamassa lähteäkseni,  kun tuli soitto.   Ajoin todella lujaa,  mutta keskikaistat tukittuna kuin tavallisesti.  En ehtinyt,  vaikkei se olisi välttämättä helpottanut asioita,  kun puheesta ei olisi tahtonut saada selvää kuitenkaan,  kun ei ole hampaita ja voimia niin vähän,  ettei puheeseenkaan juuri riitä.  Ja suussa ei tipan tippaa vettä.  

Kyllä se oli Getsemane,  öljypuristamo. 

Kuinka ihmeessä löysit tuon Lindgvistien sivun,  käsittämätöntä.   Itse yritin sitä vaikka kuinka.   Millä lauseella sait esiin?   On jo kauan aikaa kun heidät tapasin,  silloin olivat juuri Haitilla.    Enkä oikein käsitä,  kun tuo mies ei alkuunkaan näytä... mutta katsotaans ny!

Hei,  pieni määrä ibuprofeiinia -  tulehduskipulääkettä:  burana,  ibusal tms.   (ei banadol)                                                      +  D  vitamiini tbl heti ensimmäisten oireiden ilmaannuttua katkaisee tulehduksen

Muutaman päivänkin ajan voi ottaa,  jos on jo päässyt kotiutumaan elimistöön.  Muttei sillai enää tehoa,  kuin heti alussa.

Parane pian!

 


Vieras

#26489

30.12.2013 10:13



Huh-huh ... no tällaista jotain se on noissa Woodoo-menoissa. Tämä on tositarina
Lindgvistien Haitin kaudelta.  Marja  on kirjannut sen kirjaansa" Iisebelien keitokset sakenevat".
Nuori,   8:lla kuulla lastaan odottava Beatrine ja Woodoo-papitar Fifi.

http://slummi.fi/lahetyskirje/lahetyskirjeet/haudasta-nousu-hiekkojen-lapi/




Vieras

#26490 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

30.12.2013 10:44

#26488: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

Otan osaa äitisi kirkkauteen siirtymisen johdosta. Toisaalta on lohdullista ajatella, että kärsimyksen taival on päättynyt.
Isän hellää huolenpitoa ja lohdutusta pyydän Sinulle, 'Hän tietää avun ajan parhaan......, ei Isältämme taivaassa, tarpeemme ole salassa'.
'... yön tunteina...' ei ollut minulta, mutta sairaalle pikaista paranemista...

very...


Vieras

#26491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

30.12.2013 10:48

#26488: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

Se täytyy olla Very?   Onko?   ... yön tunteina.

 

Leena olen..:) mutta hyvä, jos tärppäsi.

Haku oli: "Haiti lähetti Risto"

Osanottoni ja voimia tulevaan aikaan!

Kiitos flunssa-lääkitys ohjeista!

Parempaan on kunto jo menossa..siu

 

 


Vieras

#26492 Re:

30.12.2013 11:25

#26489: -

 

Luepa antropologisia tai uskontotieteellisiä kuvauksia noiden propagandististen jeesuslähettien sepustusten sijaan. Hyvä johdatus on Nadia Lovellin tutkimus Cord of Blood: Possession and the Making of Voodoo vuodelta 2002.

 


Vieras

#26493 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poimintoja kohdasta oppi

30.12.2013 12:17


Vieras

#26494 Re: Re:

30.12.2013 12:21

#26492: - Re:



En tunne tarvetta nyt ainakaan,   kun on tässä tätä kuolemaa konkreettisesti niin paljon läsnä muutenkin.  Ja  tunnen nuo ihmiset sen verran luetettaviksi.  Mutta kiitos vaan ajatuksesta!  
Onko Ruotsissa yhtään lumisempaa?  


Vieras

#26495 Re: Re: Re:

30.12.2013 12:42




#26494: Tutkimus: Joka kahdeksas lapsi käyttää mielenterveyspalveluja
30.12.2013 09:02 | Radio Dei | Radio Dei Toimitus

Kotimaa Noin joka kahdeksas alle 15-vuotias käyttää erikoissairaanhoidon palveluja psykiatristen ongelmien tai oppimisvaikeuksien vuoksi, kertoo Turun yliopiston tutkimus.   http://www.seurakuntalainen.fi/

 


Vieras

#26496 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

30.12.2013 12:50

#26471: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

"Voi sinua, joka olet kaikkea vilppiä ja kavaluutta täynnä, kaiken vanhurskauden vihollinen, etkö lakkaa vääristelemästä Herran suoria teitä

2.piet.2:18 Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, 2:19 ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on. 2:20 Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi.

2.Piet.2:22 Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa".

kyselijä, jotain jo löytänytkin

#26497 Miettikäämme!

30.12.2013 14:57

#26495: - Re: Re: Re:

Noin joka kahdeksas alle 15-vuotias käyttää erikoissairaanhoidon palveluja psykiatristen ongelmien tai oppimisvaikeuksien vuoksi, kertoo Turun yliopiston tutkimus.

 

Tässä asia, jonka syyt/juuret pitäisi nopeasti selvittää ja puuttua niihin - ennenkuin "tauti" leviää hallitsemattomaksi!

Koskee yhtälailla aikuisia/lasten vanhempia, koska vain sitä kautta löytyy oikeat "lääkkeet".

Olen satavarma, ettei asia korjaannu pelkästään rahalla, vaan??

-niin miksi tälläiset ongelmat ovat lyhyessä ajassa aivan "räjähtäneet käsiin"?

Tuskinpa "suvivirren" tai "ruokarukouksen" aikaansaamia, vaikka niiden ympärillä onkin viime vuodet jaksettu melskata. ;)

Miten mielenrauha ja onnellisuus on saavutettavissa??

Tämä on mielestäni "elämän ja kuolema kysymys"!

 


Vieras

#26498 Re: Miettikäämme!

30.12.2013 15:34

#26497: kyselijä, jotain jo löytänytkin - Miettikäämme!

Mitenkähän tämä aihe liitty tähän adressiin...?

Osa lisääntyneestä psykiatrisen hoitopalvelun käytöstä selittyy palvelujen käytön yleistymisellä siitä syystä, että kynnys mennä hakemaan apua on alentunut. Osa varmaan liittyy taas säästöihin tämän alueen palveluissa, mikä nyt kasvaa korkoa lisääntyneenä avuntarpeena.

Jos tämä avaus haluaa vihjailla siitä, että homoystävällinen ilmapiiri olisi sen aiheuttanut, voisi avaaja myös sanoa sen suoraan ja lätkätä vielä todisteet pöytään. Niin, ja lestadiolaisten ja helluntailaisten lasten hyväksikäyttötapauksillahan ei tietysti ole mitään tekemistä lasten mielenterveyden kanssa, eihän....? Vastaus haasteeseen on vaikkapa tällainen

"Jumalan sanan julistajana tiedän, että Jumala antaa anteeksi. Jos synnit tunnustetaan, anteeksianto on ehdoton."

Pastori ja Helluntaiseurakuntien Julistajat ryn puheenjohtaja Tapio Sopanen; setämies ja aika velikulta.

"Haluamme auttaa poliisia oman oikeusturvamme vuoksi", SRK:n pääsihteeri Tuomas Hänninen toteaa, kun löysät olivat jo nilkoissa.


Vieras

#26499 Re: Re: Miettikäämme!

30.12.2013 15:56

#26498: - Re: Miettikäämme!

 

Ei homoystävällisyys tämän syynä tietenkään ole.   Mutta koko kulttuurissa tapahunut arvojen rapautuminen,  joka taas lähtee sieltä mitä kansalle syötetään.  

Sanoisin ensimmäisenä,  että ilmanmuuta tulee näkyviin se,   mitä kaataa matolaatikko lasten silmiin ja sydämiin,  ja aikuisten sieluihin.   Media kokonaisuudessaan  + digitekniikka.   Siitähän nykyaika elää.  Sen annetaan rauhassa muodostaa arvoja,  täyttää tajuntoja,  korvata luonnollinen elämänmeno ja poljento yhteydessä luontoon ja ihmisiin 24 h vuorokaudessa.  Tätä lastenkaitsentaa  ei aseteta kyseenalaiseksi.  Vaan kristinuskon katoava sisältö,  joka antaa lapsuuteenkin vakaat pitkospuut ja turvan ikiaikojen Jumalassa.


Lestadiolaiskysymys sitten on ihan oma kysymyksensä.


Vieras

#26500 Re: Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus. Joh.17:17

30.12.2013 16:26

#26486: - Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus. Joh.17:17

Muistanpa hyvin ne lukemattomat kerrat, jolloin minulle lapsena kerrottiin, mitä äiti halusi. Usein se kertoja vain oli isosisko ja harvoin se kertomus vastasi tarkkaan sitä, mitä äiti ihan oikeasti oli sanonut.

Huomaatko rinnastuksen...? Jos se on ylivoimaista, niin neuvon: Laita sanan äiti paikalle Jeesus tai Jumala ja isosiskon paikalle uskonnollisen kuppikunnan auktoriteetti.