Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#2776

26.03.2013 01:05

"Pedofilia, nekrofilia, homofilia, zoofilia, koprofilia etc. ovat luonnotonta, sellaista ei missään tapauksessa saa hyväksyä muka normaalina seksuaalisena kanssakäymisenä. Kysymyksessä on paranormaali, luonnoton vääristymä. Lain antamaa suojaa nämä eivät tarvitse vaan terapiaa."

Kansanedustaja Hauveli-Oinonen on noiden asioiden ekspertti. Kysy häneltä.
taku

#2777 Re: Kummastuneelle

26.03.2013 01:06

#2761: - Kummastuneelle

Mieleen tuli ns kinseyn asteikko Kinseyn mukaan ihmiset eivät jakaudu homoihin ja heteroihin vaan suurimmassa osassa on ripaus molempia.Kinsey käytti seuraavaa asteikkoa

0=täysin heteroseksuaali

1=pääasiassa hetero satunnaisia homoseksuaalisia tuntemuksia

2=pääasiassa hetero enemmän kuin satunnaisia homoseksuaalisia tuntemuksia

3=yhtä paljon homoseksuaalisia ja heteroseksuaalisia tuntemuksia

4=pääasiassa homo enemmän kuin satunnaisia heteroseksuaalisia tuntemuksia

5=pääasiassa homo enemmän kuin satunnaisia homoseksuaalisia tuntemuksia

6=täysi homo

Ja vaikka tämä ei nyt mitenkään tähän liitykään niin kerrottakoon että aikuisista miehistä noin 3 prosentilla on pedofiilisia haluja en siis nyt mitenkään rinnasta homoja pedofiileihin ajattelin vaan mainita tämän asian osoittaakseni että monilla ihmisillä on hyvin paljon kaikenlaisia haluja


Vieras

#2778 Re: Re: Kummastuneelle

26.03.2013 01:06

#2775: Kummastunut - Re: Kummastuneelle

Hei kaikki!

 

Jostain syystä haastatteluun oli päässyt asiavirhe juuri tuosta prosenttimäärästä. Sanoin muistaakseni haastattelussa, että eri tutkimusten mukaan jopa 10-20% ihmisistä kuuluu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin, joita ovat siis homoseksuaalien lisäksi biseksuaalit, trans- ja intersukupuoliset sekä ns. queer-ihmiset. Tätä siis ainakin tarkoitin, saatoin kyllä siinä hetkessä valita vääriä sanojakin.

 

Koska edelleen niin suuri osa HLBT-ihmisistä on kaapissa, ei tarkkoja prosenttimääriä vieläkään pystytä laskemaan.

 

Kysymys ei kuitenkaan ole mistään marginaali-ilmiöstä, vaan meitä HLBT-ihmisiä tosiaan on kaikkialla, kaikissa ammateissa ja sosiaaliluokissa, näkyvissä ja näkymättömissä.

 

Rikottu ruukku

#2779 Tälle pahan vallassa olevalle, ...

26.03.2013 01:07

vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivalle, Herraa tuomiokseen / onnettomuuksikseen ja sodikseen, ym. vitsauksikseen / kärsimyksikseen, ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi palvelevalle maailman / ihmiskunnan kansakuntien ihmisten touhuille ja politiikalle, on kaikille hyväksi Krist. vaihtoehtokin. Se oikein elämisen ja toimimisen, Jumalan valtakunta yhteys / yhtenäisyys vaihtoehto…

Se kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, Totuuteen perustuva, se kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, opetusten ja ohjeiden mukainen. Turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava vaihtoehto mahdollisuus.

Mutta onko tälle kaikille hyväksi Jumalan valtakuntaa ja Hänen kaikille hyväksi vanhurskautta etsivälle, = kaikessa täydellisyyteen pyrkivälle Krist. vaihtoehto tielle lähtemään, ja niillä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisilla ehdoilla paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuiseksi yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksen ja tavoitteen mukaiseksi yhteistyö ja toiminta / vaikuttamisen verkostoksi, Raamatun UT mukaisesti ja mukaisiksi apostolisiksi, Jumalan, tälle vääryyden ja pahuuden maailmalle tuomioilta, ja siltä hirmuiseksi maailman LOPUKSI lopulliselta hirveältä tuomiolta pelastukseksi, näitä kaikille hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittäviä ”Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi” seurakuntiaan rakentaviksi yhdistymään ja järjestäytymään halukkaita?

Löytäneekö Raamatun UT mukaista Krist. uskoa, Hänelle uskollisuutta ja kuuliaisuutta, omiaan, Hänessä yhdeksi kutsumaan, kokoamaan ja noutamaan tulemuksensa aikoihin, jossa ajassa nyt elämme. Mikä ketäkin estää tälle Hänen siunauksen ja varjeluksen sisältävälle tielle, tätä Hänen seurakuntaansa ja valtakuntaansa rakentavalle tielle lähtemästä ja siihen niillä, kaikille hyväksi ehdoilla yhdistymästä, ja siihen, vasta Oikeasti Krist. Raamatun UT mukaisesti toimivaan vaihtoehtoon sijoittamista ja kaikkineen siihen pelastukseksi vaihtoehto, yhteyteen yhdistymästä. Tarkoituksella ettei jätä mitään sielunvihollisen hyväksi ja puolesta touhuihin, itseään ja omaansa kaikkineen tuhottavaksi. Joka muuten on edessään

Asiasta kiinnostuneet voi antaa kiinnostuksensa osoittavaa palautetta. Asiasta rakentavasti / asiallisesti keskustelu voi tästä alkaa.

Kristuksen Jeesuksen nimessä, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu palvelijansa
H. Moilanen

#2780 Re:

26.03.2013 01:09

#2770: Varma Koskitar, Haparanda -

En tiedä Allianssin köyhyydestä.


Vieras

#2781

26.03.2013 01:09

Hyväksyn ainoastaan Naisen ja Miehen välisen avioliiton.

Vieras

#2782 Re: Re:

26.03.2013 01:10

#2780: H. Moilanen - Re:

  • IlmainenYllatys.com
    Tarkasta saamasi yllätys tästä!
  • www.E-kontakti.fi
    Etsi rakkautesi tai uusia ystäviä 205 000 sinkun joukosta!

Vieras

#2783 Adressin tärkeimmät aisat

26.03.2013 01:11

Valio Gefilus® tuotteet Uutta herkullista vastustuskykyä. Sisältää runsaasti D-vitamiinia! Valio.fi
Yksinäinen nainen? Tee testi & rekisteröidy ELIITTIKUMPPANIin. Aloita heti! www.eliittikumppani.fi
Etsitkö Sinkkuja? Etsi Rakkautta tai Uusia Ystäviä Kokeile Tänään! www.E-kontakti.fi

Vieras

#2784 Re: Re: Re: Kummastuneelle

26.03.2013 01:12


Vieras

#2785 Re: Re: Re:

26.03.2013 01:13

#2782: - Re: Re:

Oletko Varma?

Rikottu ruukku

#2786 Tästä kaikille hyväksi, kaikille tarjolla olevasta krist. vaihtoehto,...

26.03.2013 01:14

Jumalan valtakunta yhteys / yhtenäisyys Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, Totuuteen perustuvissa ja mukaisissa, kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen / Luvallisen Oikeuden mukaisuuden mukaisuudessa. Jota, nyt kaikkivaltiaan virkaa, Pyhän Luoja Isänsä edustajana ja valtuuttamana, tämän UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden, jota nyt ihmiskuntana elämme jo vuotta 2012 loppua, ihmiskunnalle ansainnut Kristus Jeesus kehotti ihan ensin etsimään…

Sanoi / lupasi, että sen ohessa teille, sille ainoalle oikealle, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevalle ja koituvalle tielle lähteville kaikki muukin siinä ohessa tulee, mitä kaikille hyväksi oikein elämässä tarvitaan. Sanoi vielä että ihan yltäkylläiseksi, kaikinpuoliseksi turvalliseksi ja turvatuksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi. Jumalan siunauksen ja varjeluksen alaisuudessa ja mukaisuudessa. Kaikesta pahasta ja vääryyden mukaisista, ja niiden SYYSTÄ, (kaikki vääryys) pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi raskailta seuraamuksilta vapaasti.

KAIKKI oikeaan ja hyväksi olevaan on siis kaikki, kaikkia tyydyttävät mahdollisuudet, ihan kaikessa täydellisyyteen asti riittävät opit ja ohjeetkin on valmiina, joidenka mukaan alkaa ojentautumaan, yhdistyä / järjestäytyä paikkakunnittain ja alueittain kansakuntien laajuisesti yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella, jokaista tälle tielle lähtevää jäsentä myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan.

On vain jokaisesta ihmisestä itsestään kiinni, sillä ettei tällaiseen kaikille hyväksi, mutta vain tälle tielle lähteville turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointielämän ja tulevaisuuden mahdollistavalle ja takaavalle vaihtoehtotielle halua lähteä.

Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, terveisin, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu Kristuksen Jeesuksen palvelija.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

26.03.2013 01:14


Kummastunut

#2788 Nukkumaan

26.03.2013 01:19

Menen nyt nukkumaan ja huomenna herätessä homoseksuaaleja on Suomessa yhä alle prosentin verran, mutta heidän metelinsä yhä vain kovempi.
Nokian morsian

#2789 Jeesuksen nimessä

26.03.2013 01:21



Herätysjohtaja Markku Koiviston oikeudenkäynti alkaa tiistaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Koivistoa syytetään nuoren miehen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oikeus käsittelee tapausta todennäköisesti suljetuin ovin. Salaista käsittelyä on pyytänyt asianomistaja eli epäillyn rikoksen uhriksi joutunut.

Markku Koivisto erotettiin Nokia Mission johdosta noin puolitoista vuotta sitten. Taustalla oli nyt oikeuteen päätynyt seksuaalirikosepäily.
Reuwen

#2790 Re:

26.03.2013 01:21

#2776: -

Mitä pitäisi kysyä?

Viktoriaaninen jäänne

#2791 Raamatun mukaan

26.03.2013 01:22



Amerikassa ympärileikataan joka toinen poikalapsi, kun Euroopassa leikkaus tehdään yhdelle pojalle kymmenestä.

Amerikkalaislääkärit ovat myös eri mieltä poikien ympärileikkauksesta kuin eurooppalaiset kollegansa. Yhdysvaltalaisen lastenlääkäriyhdistyksen mukaan tutkimukset osoittavat, että leikkauksesta on enemmän hyötyä kuin haittaa. Eurooppalaiset asiantuntijat sen sijaan tekivät julkaisuista päinvastaisen johtopäätöksen.

Suomen Lääkäriliiton ja lääkäriseura Duodecimin mukaan amerikkalaisten tulkintaan vaikuttaa kulttuuri.
Meikä

#2792 Re: Nukkumaan

26.03.2013 01:29

#2788: Kummastunut - Nukkumaan

Nuku rauhassa vaan,  homot valvoo!

no en todellakaan allekirjoita

#2793 En ikuna

26.03.2013 01:34

allekirjoittaisi tälläistä syrjivää aloitetta. Oksettaa pelkkä ajatuskin.
Vlk

#2794 Ruukku ja sen kantaja

26.03.2013 01:35

Nim. Rikottu ruukku on minusta koko tämän keskustelun ydin: performanssi tässä hetkessä ja meille keskustelijoille. Kiitos sinulle / ja / kaikesta / mahdolliSETA/ hammastuet/ yöksi/ Siunaa/ Sus/siunaa ;)
Meikä

#2795

26.03.2013 01:37

- Sait yllätyksen numero 7-
Ei vitsi mä sain taas!

Jeesus on mun luona!

Vieras

#2796 Re: Jeesuksen nimessä

26.03.2013 01:56

Meikä

#2797

26.03.2013 01:59

NYT: 137 856 !!! ja lisäksi kirjoitetut!

Hopihopi ja ihan kiusaten teitä fundamenttaaleja! Homot valvoo!


taku

#2798 Re:

26.03.2013 02:07

#2776: -

Mikään noista ei parane terapialla.Ihminen ei voi mitään sille mitä impulsseja hän saa mutta sille voi toteuttaako niitä.Homostta ei tule heteroa eikä pedofiilistä saa pois niitä impulsseja ainoa missä voidaan auttaa on halujen kurissa pitäminen

Meikä

#2799 Hau hau

26.03.2013 02:20

#2798: taku - Re:

"Kansanedustaja Hauveli-Oinonen (PS) on noiden asioiden ekspertti. Kysy häneltä."

 

Opettele persuasiat ja niiden impulssit!


Vieras

#2800 Riittääkö ikä?

26.03.2013 02:44

Onkohan noi homoliittojen kannattajat pahimmassa teini-iässä? Aattelin vaan, kun tuo esiintyminen ja kielenkäyttö ei kuulosta aikuismaiselta. (Tosin olen tavannut paljon fiksujakin nuoria, joilla esiintyminen ja kielenkäyttö ovat mallikelpoisia.)