Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#3001

26.03.2013 15:22

"En voi mitään sille, että joku nainen hankkii lapsen yksin. Mutta en säätäisi lakia tällaista käytäntöä tukemaan- tai rohkaisisi lain voimalla käutäntöä, joka saattaa lapset eriarvoiseen asemaan lähtökohtaisesti. Erot, purit ja petokset tulevat- jos ovat tullakseen- vasta myöhemmin. Eivätkä nekään välttämättä vie lapselta isäänsä. "

Onpa sekavaa. Lapsi eriarvoisessa asemassa lähtökohtaisesti? Erot, purit ja petokset?

Osaisiko Päivi Räsänen auttaa sinua ajatusten muotoilussa?

Vieras

#3002

26.03.2013 15:22

Avioliitto on luojan suunnitelman mukaisesti naisen ja miehen välinen pyhä ja koskematon liitto.
Thalian temppeli

#3003 Mielenkiintoinen näytelmä

26.03.2013 15:23

Evankeliumeissa mainitaan Johannes Jeesuksen rakkaimpana opetuslapsena. Tälläistä rakkaussuhdetta pidettiin antiikin kulttuurissa puhtaan rakkauden (agape) korkeimpana muotona. Kun Jeesus oli kieltänyt avioeron, opetuslapset huudahtivat: "Jos avioliitto merkitsee miehelle tätä, on parempi olla menemättä naimisiin" (Matt. 19:10). Helsingin Gayteatterissa sai tiistaina ensi-iltansa Terrence McNallyn kirjoittama näytelmä Corpus Christi. Jeesuksen kärsimysnäytelmä on siinä sijoitettu nykyhetken homoyhteisöön. Teksti sai kantaesityksensä 15 vuotta sitten Yhdysvalloissa ja on kuohuttanut uskonnollisia piirejä siitä saakka. Viime vuonna ateenalainen teatteri joutui perumaan näytelmän esitykset uusnatsien uhkailun ja ääriortodoksien häiriköinnin takia. Esityksen tekoon osallistuneet ovat saaneet eri maissa myös tappouhkauksia.

Vieras

#3004 Re:

26.03.2013 15:24

#3002: -

ehdottomasti paras argumentti koskaan.


Vieras

#3005 Re:

26.03.2013 15:25

#3002: -

Avioliitto on miehen ja naisen välinen liito-orava!


Vieras

#3006

26.03.2013 15:26

muistakaa rakkaat käydä sähköpostissanne tekemässä allekirjoitukset myös naapureittenne puolesta.
Ihanaa kun Suomi alkaa nousemaan.
Meikä

#3007 Ota selvää, kommentoi sitten!

26.03.2013 15:28

#2997: kansalaisaloite - Re: Re:

"Kansalaisaloite voi sisältää joko lakiehdotuksen tai ehdotuksen lainvalmisteluun ryhtymisestä. Aloite voi koskea myös voimassa olevan lain muuttamista tai kumoamista. Jos aloite tehdään lakiehdotuksen muotoon, sen tulee sisältää säädösteksti. Aloitteen tulee kohdistua yhteen asiakokonaisuuteen ja siinä tulee aina olla mukana perustelut."

Ei kansalaisaloite siis sisällä toimenpiteisiin ryhtymistä, vaan se liittyy aina lakiin, kuten yllä olevassa lainauksessa (kansalaisaloite.fi) todetaan-

Onko se niin vaikea lukea niitä asioita? Tai siis ymmärtää lukemaansa. Tällä hetkellä tasa-arvoinen avioliittolaki on saanut taakseen jo yli 138 500 allekirjoitusta. On siinä teillä raamatulla huitojilla kiinni kirittävää, tosin tällainen adressi ei ole millään tavoin verrannollinen kansalaisaloitteeseen.

Nytkin nimiä löytyy allekirjoittaneista: kuolleita, kuvitteellisia, tuplasti sinne laitettuja ja vaikka mitä. Luulenpa, että kun tuosta listasta tehdään perkuu, jäljelle jää korkeintaan 2/3.

 

Varma Koskitar

#3008 Adressin savijalat

26.03.2013 15:30

Tämän adressin allekirjoituksista tulee väistämättä mieleen Nikolai Gogolin mestarillinen romaani Kuolleet sielut.
Rikottu ruukku

#3009 Kaikkien ihmisten elämä perustuu johonkin, ...

26.03.2013 15:31

joko hyväksi tai pahaksi puolesta uskoon, uskomukseen ja johonkin uskontoon. Mihin kukin on kasvanut tai taipunut. Joita on valtavasti erilaisia, erinimisiä kaikille hyväksi Totuuteen ja sen mukaisuuteen perustumattomia, niitä kaikille hyväksi Jumalan Sanan VASTAISIA, toisia kohtaan EPÄ oikeuden mukaisesti toimivia pakana ym. Jumalan sanan vastaisella elämällä ja teoilla Jumalan kieltäviä uskontoja. Joissa ei edes tiedetä eikä ymmärretä mihin ja miksi niin uskotaan, eletään ja toimitaan…

Kunhan eletään, toimitaan ja vaikutetaan niiden mukaisesti, niihin mukautuneesti / osallisuudessa. Sen, muista ja muusta niin väliä itsekkään mielen mukaisesti. Kuvitellen ja uskoen, että se oma usko / uskomus johon kukin uskoo on sitä oikeaa, johon voi luottaa ja turvata. Mutta joka on valheellisuuden mukaista / pettävää. Joka päivä suuren määrän, niin väärin uskovien kohdalla käy huonosti / onnettomasti, jossa monet jopa hengensäkin menettää.

Vain ja ainoastaan Totuuteen, = kaikille hyväksi Jumalan Sanaan, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuden mukaisiin opetuksiin perustuva ja mukainen on sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevaa, sitä Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaista. Sitä turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaavaa, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaista…

= Sitä; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan Oikeuden mukaista. Sitä kaikille Luvallista / Laillista. Jonka mukaan elettäessä ja toimittaessa / vaikuttaessa ei tulisi niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) laittomuuden synneistä, = Oikeutta vastaan rikoksista, pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi raskaita seuraamuksia. Niin kuin kaikella muulla tavalla uskomisista ja niiden mukaisesti elämisestä ja toimimisista / vaikuttamisista on aina tullut ja tulee.

Joka päivähän tiedotusvälineet kautta maailman niistä todisteeksi ja varoitukseksi / väärin elämisestä ja toimimisesta / vaikuttamisista luopumiseksi uutisoi. Ei ihmisillä eikä kansakunnilla ole Laillista oikeutta elää ja toimia vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta, toisiaan vastaan epäoikeuden mukaisesti, taistelevasti / sotivasti / Oikeuttaan vastaan rikollisesti…

Vaikka heillä onkin siihen vielä toistaiseksi mahdollisuudet. Kaikille hyväksi Jumalan sanan VASTAISESTI elävät ja toimivat voivat / saavat kurittaa ja rusikoida toisiaan, jos vaikka, ns. ”kantapään” / kärsimysten kautta vanhurskautta oppineina, ymmärtäisivät käätyä vääryyden pahuuden puolesta touhuistaan ja politiikastaan, Baalin tuomiokseen / onnettomuuksikseen ja siksi hirmuiseksi maailman lopukseen ja ikuiseen kadotukseen tuomionsa puolesta palvelemisesta.

Jotkut vielä sanoo / väittää etteivät usko mihinkään jumaliin / uskontoihin, mutta kuitenkin jokaisen elämä, teot ja jo sanansakin / kirjoitukset sen osoittaa ja todistaa, mihin ja miten kukin uskoo. Tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan maailman touhuihin ja politiikkaan uskominen ja luottaminen, = siihen pimeyden puolen ruhtinaaseen, kaiken pahuuden ja vääryyden isään uskomista, sen puolesta ja hyväksi uskoa ja elämää, toimintaa ja vaikuttamista.

Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen, Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.

Vieras

#3010 Re: Eiköhän mielipiteesi

26.03.2013 15:33

#3002: -

... tullut jo selväksi, entä oliko muuta lisättävää tähän keskusteluun?

Stara

#3011 Re:

26.03.2013 15:36

#2985: Varma Koskitar - Hoh hoijaa-johan tässä on jo liiaksikin luettu juttujasi, jotka ovat painoarvoltaan kuten nimimerkkisi, tarkoituksellako? Niinhän se taitaa olla, että Nomen est omen.

 

Varma Koskitar

#3012 Re: Re:

26.03.2013 15:39

#3011: Stara - Re:

Stara, en ole nähnyt kannanottoja tai perustelujasi täällä, mutten usko, että nimimerkkisi kuvaa sinua mitenkään.

Ateisti

#3013 Kohta

26.03.2013 15:41

Eikä mene kauaa kun Suomessa päästään eroon teistä hihhuleista. On se kumma kun kohta tuo ylemmyydentunne joka lähentelee fasismia ei kohta olekaan enemmistön mielipide. Vielä kun odotamme 10v niin saamme kirkon eroon valtiosta ja uskonnonopetuksen pois kouluista.
Jos poisluetaan lahkot niin menkääpä vaan nuorten pariin katsomaan miten uskonto pärjää. Nuoret ovatkin valveutuneita ja liberaaleja ja hyväksyvät ihmiset sellaisena kuin he ovat. Sitten on tosin ne lapsesta asti aivopestyt ihmisparat jotka luulevat paasaavansa "jumalan" sanaa.


Vieras

#3014 Re:

26.03.2013 15:51

#3006: -

Joillekkin homomyönteisille näyttää kaikki olevan sallittua tehdä, ei minkäänlaista moraalia. Valehtelua, toisinajattelijoiden mustamaalaamista


Vieras

#3015

26.03.2013 15:53

Hedelmistään puu tunnetaan.

Vieras

#3016

26.03.2013 15:53

Kaikki televisiossa vuosia esiintyneet "kamppanja-homot" ovat lehtitietojen mukaan ÄITIENSÄ kasvattamia! Miten tämä lopputulema seliteltäis? Vakaa käsitykseni on, että isän läsnäolonpuute vaikuttaa haitallisesti myös pojan kehitykseen!
Rikottu ruukku

#3017 Miksi Suomen kansa, korkeinta valtaa käyttö oikeuden omaavat,…

26.03.2013 15:54

kansan tasavaltalaiset ovat ulkoistaneet kansanvaltansa eri nimisille, toisiaan vastaan taisteleville, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimiville, kansakuntamme tuhoksi, onnettomuudeksi / tuomioksi, rahan valtaa omaksi hyväkseen käyttäville, kansakuntalaisia väärin hyväkseen käyttäville kaupallisuudella ja kilpailulla lypsäville, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi koituneesti ja koituvasti toimiville markkinavoimille, joille nämä eripuolueita edustavat, salaisesti / pimeästi äänestämällä valitut ja kansaa johtaviksi ja hallitseviksi virkoihin valitut ovat antaneet niihin laittomasti / väärin, Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden vastaisesti toimimisiin luvat ja valtuudet!!

Miksi eivät ole järjestäytyneet / yhdistyneet yhteiseksi hyväksi Totuuden perustalta, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti / yksimielisesti eläviksi, toimiviksi ja vaikuttaviksi, yhtä olevasti ja kaikessa yhtäpitävästi, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpidossa, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme lomalle hyväksi Oikealla Laillisella tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi?

Kun siihen kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, siihen ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan tavalla elämiseen ja toimimiseen kerran on ollut ja on kaikki, kaikessa täydellisyyteen (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymykseen asti) riittävät mahdollisuudet.

On valmiit ns. piirustukset. Oikein elämän ja toimimisen / vaikuttamisen, sekä oikein tuottamisen ja rehellisesti kaikkia palvelemisen opit ja ohjeet kaikkien vapaasti luettavissa ja tutkittavissa. Siitä, Luojan ihmiskunnalle oikein elämän opeiksi ja ohjeiksi ilmoitus kirjasta, kaiken Laillisuuden lähdekirjasta, Raamatun UUDESTA testamentista. Jota Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitsemaa, Jumalan ARMON aikakauden aikaa nyt elämme vuotta 2012, ilmenee vuosiluvustammekin.

Mitä sanoo tähän; tämän kansakunnan korkeinta valtaa käyttöoikeuden omaavat kuninkaallisen vallankäyttö oikeuden omaavat kansan tasavaltalaiset?
Valitse nimimerkki

#3018

26.03.2013 15:54

"Kaikki televisiossa vuosia esiintyneet "kamppanja-homot" ovat lehtitietojen mukaan ÄITIENSÄ kasvattamia! Miten tämä lopputulema seliteltäis? Vakaa käsitykseni on, että isän läsnäolonpuute vaikuttaa haitallisesti myös pojan kehitykseen!"

Keitä nämä "kamppanja-homot" oikein ovat?

Vieras

#3019

26.03.2013 16:01

Suomen Evankelisen Allianssin adressin viralliset mainokset:

Suomi Elää Älystä Seuraa muutoskeskustelua! Liity IBM:n viestilistalle. Älykässuomi.fi/

Bio Luvil pesee vaatteet tehokkaasti puhtaaksi. Lue vinkit kauniiseen pyykinpesuun! Bioluvil.fi

Oma blogi Helpoin tapa tehdä blogi nopeasti ja ilmaiseksi! 123kotisivu.fi

Vieras

#3020 Re: Re: Eiköhän mielipiteesi

26.03.2013 16:04

#3010: - Re: Eiköhän mielipiteesi

Ei kuulu sinulle onko vai ei. Onks sulla joku kompleksi.


Vieras

#3022 Re: Taas homo vankilaan

26.03.2013 16:24

#3021: Pertsa - Taas homo vankilaan

Herätysjohtajalle ehdollista vankeutta nuorukaisen hyväksikäytöstä.

Nämä hihhuliliikkeet pitävät sisällään kaikenlaista. Tässä biseksuaali karismaatikko pakotti seurakuntaansa kuuluneen alaikäisen nuorenmiehen seksiin kanssaan ja sai ehdollisen tuomion. Vanhoillislestadiolaisten hyväksikäyttöjupakka lienee painettu villasella, kun kukaan ei suostunut todistamaan. Näiden saarnamiesten uhreina ovat yleensä nuoret naiset ja tytöt.


Vieras

#3023

26.03.2013 16:26

Avioliitto on Jumalan säätämä miehen ja naisen välinen liitto.
Pertsa

#3024 Re: Re: Taas homo vankilaan

26.03.2013 16:28

#3022: - Re: Taas homo vankilaan

Homot kauaksi kirkosta, totta tosiaan


Vieras

#3025

26.03.2013 16:29

Kavioliitto on Humalan säätämä mielen ja naisen värinen siitto.