Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#30826 Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 16:25

#30824: - Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

Siinäpä tuas immeinen joka ei ymmärrä lukemaansa.

Juttua tulloo, mutta eivät ymmärrä tai tahallaan eivät ymmärrä mitä asiantuntijat kirjoittaa.


Vieras

#30827 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 16:25

#30816: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.



Kiitti kovasti.

Mulla tuo toimii niin,  että osoite sinistyy yhdellä klikkauksella,   mutta sitten kun avaa m uokkaa-valikon sen sinistyksen jälkeen,  valinta "kopioi" - on harmaannutettu,  eikä reagoi mitenkään.  Vanhassa sain hiirellä kaikki nopeasti.

 


Vieras

#30828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 16:31

#30825: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Kyllä se kelpaa ihmisen apu aina.  Tämä on hyvä kone  ei vaan oikein,  vois nyt sannoo "pelitä"
:)  P  Palaan ehtoommalla.


Vieras

#30829 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 16:39

Vero homoille

#30830 Homot maksavat Suomelle liikaa

08.03.2014 16:41

Tautitilastot kertovat lahjomatonta kieltä homojen aiheuttamista hiv-infektioista. Erillinen vero voisi olla paikallaan kaikille houmoudesta kärsiville, koska on aivan kohtuutonta, että lasku lankeaa yhteiskunnan maksettavaksi.

Vieras

#30831 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 16:42

#30827: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Kokeilepa näitä kirjainyhdistelmiä, kun olet klikannut osoitteen siniseksi. Oli lähettäjältä hyvä ohje. Ne löytyy myös siitä muokkaa valikosta esim. kopioi = Ctrl+C kopiointi sivulla ja liitä = Ctrl+V siellä, minne haluat liittää.

#30819

 


Vieras

#30832 Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 16:45

#30826: - Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

Ehkäpä ymmärrän vähän enemmän kuin mitä mihin itse pystyt. Sivistykseni mahdollistaa katsomaan asiaa muustakin kuin Sinkkosen käyttämän psykoanalyyttisen koulukunnan suunnasta. Itse onnistut sieltä vain poimimaan muutaman signaalisanan ja keittämään loput keitoksestasi omasta asenteellisesta päästäsi.

Veroparatiisi.

#30833 Re: Homot maksavat Suomelle liikaa

08.03.2014 16:48

#30830: Vero homoille - Homot maksavat Suomelle liikaa

Kyllähän se on aika hullua että omasta halustaan hankkiivat tietoisesti HIV tartunnan. Ei siinä oo mittää järkee. Varmasti oovat tietosia että taati tulloo.

Tehhään lakialote verosta. Tässä rahatilanteessa männöö varmasti läpi.


Vieras

#30834 Re: Re: Homot maksavat Suomelle liikaa

08.03.2014 16:50

#30833: Veroparatiisi. - Re: Homot maksavat Suomelle liikaa

Heteroväestöstä suunnilleen sama prosentti ihmisistä hankkii itselleen jonkun sukupuolitaudin - ei mitään uutta auringon alla.

THL tutkimus

#30835 Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 16:54

#30832: - Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

Ku oot niin viisas niin lue lissee. Kyllä sitä viisautta piähä mahtuu.

 

HIV yhä kansantauti homomiehillä - ehkäisy tarvitsisi uusia otteita

HIV-tartuntoja raportoidaan Suomessa vuosittain 150–200 tapausta, joista suurin osa on saatu seksivälitteisesti. Ennaltaehkäisyn olisikin nojauduttava vahvasti seksuaaliterveysteemoihin.

Pitkään on ajateltu, että HIV ja seksitaudit pysyvät kurissa kun huolehditaan, että nuorilla on riittävät tiedot seksistä, seksitautiriskeistä ja käytössä välineet ehkäisyyn. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen. HIV-infektion riski jakautuu väestössä epätasaisesti ja yleisväestön tartunnan riski on todellisuudessa hyvin vähäinen. Sen sijaan usealla vähemmistöön kuuluvalla väestöryhmällä on muita korkeampi riski saada tartunta.
HIV-infektio on krooninen tauti

Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä. Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.
Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan.
http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi//organisaatio/rakenne/yksikot/seli/verkostokirje/2012/hiv_homomiehilla

Miksi tästä pitää nyt puhua?
Koska vastuunkantajien/päättäjien/kansanedustajien/lakivaliokunnan pitää tietää mihin ovat lakia väsäämässä ja sen mahdollisista seuraamuksista.
Euroopassa hiv on lähtenyt kasvuun ja sitä ei varmaan haluta Suomessa kannustaa millään muotoa.
Lasten etu ja heidän oikeus isään ja äitiin ovat aina etusijalla kun puhutaan lasten ulkoisesta adoptoinnista. Lasten oikeudet poljetaan monesti näissä tilanteissa maton alle. Tahdon homo- ja lesboliitojen kampanjoinnissa lasten etua ei ole otettu lasten suojelullisesta näkökohdasta. Monet homot ovat sivuuttaneet lasten edun kokonaan ja se huollestuttaa suuresti myös päättäjiä ja suomalaisia isiä ja äitejä ja ennen kaikkea itse lapset siitä ovat erittäin huolissaan.

EI HOMOLIITOILLE, EI ULKOISELLE ADOPTOINNILLE HOMOLIITTOIHIN.
Ruotsissa eivät ole antaneet yhtään lasta homoliittohin. Siis ei yhtään lasta. Se on lasten etu tekoina.

Tämä ei ole vihapuhetta ketään vastaan vaan keskutelun avaus todellisista, tutkitusta HIV leviämisestä ja mitä se vaikuttaa myös myöhemmin. Lasten suojelun unohtamisesta tahdon kampanjoinnissa. Ei ole rehellistä kertoa puolitotuuksia. Äänestäjät tarvitsevat rehellisen tiedon siitä mitä laki aloite kokonaisuudessaan pitää sisällään. Lasten etu on tärkeämpi, kuin aikuisten halut.
Seuraamuksia tulee verrata Euroopan muiden maiden kehitykseen tässä asiassa. Huoli HIV leviämisestä entistä nuorempiin/lapsiin on valtava. Tällainen huoli pitää aiheuttaa korjaavia toimenpiteitä myös kansanedustajissa ja päättäjissä.


Vieras

#30836 Re: Homot maksavat Suomelle liikaa

08.03.2014 16:54

#30830: Vero homoille - Homot maksavat Suomelle liikaa

Tänä vuonna tartuntoja homoseksistä 1 henkilö. Heteroseksin kautta 3.

Ihmeellistä muutenkin että ET puhu heteroseksin välityksellä saaduista tartunnoista. Miksi?


Vieras

#30837 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 16:57

#30835: THL tutkimus - Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

Eiköhän tuon rustauksesi jo kaikki ole nähneet.

Seuraavaksi voit vaikka laittaa tämän linkin: http://www.thl.fi/ttr/gen/rpt/hivsuokotim.html

Ehdotus päättäjille homoverosta

#30838 Kannatan homoveroa

08.03.2014 16:58

Hyvä ajatus, koska levittävät vakavia tauteja ehdoin tahdoin. Luulisi, että suojautuisivat, mutta mitä vielä kiihko päällä niin päästelevät paljaalla kaveria peräreikään. Vastuutonta.
Tapiton tulevaisuus

#30840 Homot

08.03.2014 17:02

Kannatetaan veroa. Vehkeet jalkojen välistä pois, eivät ne niitä mihinkään tarvitse
Viisas kirjoitus.

#30841 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 17:04

#30837: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

Ei hölynpölyä kannata jakkoo. Tässä kunnon ruisleipee. Juristi on varmaan yhtä viisas ku sinäkii.
Avioliittolain muutosvaatimusta perusteellaan keskeisesti tasa-arvolla ja ihmisoikeuksilla. Keskustan eurovaaliehdokas, juristi Johannes Hirvaskoski katsoo, että ne ovat selkeästi virheellisiä perusteluja, olipa lain tulevasta sisällöstä mitä mieltä tahansa.
Hän vertaa avioliittolakia kansalaisuuden kriteereihin. Kuka tahansa ei voi olla Suomen kansalainen. Jos kansalaisuuden kriteerit täyttävien ihmisten piiriä halutaan muuttaa, joudutaan muuttamaan itse instituutiota.
– Se määritellään silloin uudestaan ja samalla muutetaan käsitystä siitä, mitä on olla suomalainen.
Toiseksi esimerkiksi Hirvaskoski nostaa etnisen alkuperän kuten saamelaisuuden. Antamalla muillekin oikeus olla saamelainen, muutettaisiin määritelmää ja käsitystä siitä, mitä on olla saamelainen.
– Puhe tasa-arvoisesta avioliittolaista on siis yhtä kevyttä, kuin olisi puhe tasa-arvoisesta saamelaislaista tai tasa-arvoisesta kansalaisuuslaista.  Tasa-arvon argumentit eivät tässä päde.
HIRVASKOSKI korostaa, että kriteereillä luodaan erilaisia kategorioita, joita tulisi pitää rikkautena sen sijaan, että niitä pyritään poistamaan.
– On suomalaisia ja ruotsalaisia, on saamelaisia ja savolaisia, on avioliittoja ja pariliittoja.
– On surkeaa, että erilaisuutta ei pidetä arvossa. Tasa-arvo ja samanlaisuus sotketaan keskenään.
Hirvaskosken mielestä erilaiset voivat myös olla tasa-arvoisia.
– Miksi homoseksuaalinen parisuhde pitäisi muuttaa samanlaiseksi parisuhteeksi kuin heteroseksuaalinen parisuhde? Miksi homoseksuaalinen parisuhde sen takia olisi muita parisuhteita huonompi, että se ei ole avioliitto, vaan kahden miehen tai kahden naisen liitto?
– On myös ikävää, että lakimuutosta perustellaan suoranaisella älyllisellä epärehellisyydellä. Olisi paljon reilumpaa sanoa, että kyse ei ole tasa-arvosta, vaan siitä, että avioliittoa instituutiona halutaan muuttaa.
Olisi paljon reilumpaa sanoa, että kyse ei ole tasa-arvosta, vaan siitä, että avioliittoa instituutiona halutaan muuttaa.
Johannes Hirvaskoski
KYSE ON lopulta heteroseksuaalien oikeudesta omaan perinteiseen instituutioonsa ja sen määrittelyyn, taikka toisaalta homoseksuaalien oikeudesta määritellä tuo instituutio uudestaan, Hirvaskoski sanoo.
– Jäljelle jää siis yksinkertainen kysymys, joka tulisi esittää täysin kiihkottomasti – onko vähemmistön oikeus muuttaa instituutio mieleisekseen suurempi, kuin enemmistön oikeus pitää se entisellään?

Vieras

#30842 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 17:08

#30841: Viisas kirjoitus. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

Siis THL:n tilastot ovat sinusta hölynpölyä mutta kuitenkin THL:stä koko ajan jauhat!

Omituista.

Lapsi tarvitsee terveet "peilit" kehtyäkseen tasapainoiseksi tytöksi tai pojaksi

#30843 Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 17:09

#30832: - Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

 

Jotkut ovat "sivistyneitä" ja toiset taas viisaita.


"Nelson Mandela kuvasi kommunismia hänen "how to be a good communist" -pamfeltissa, että siellä ei ole rikkaita, ei köyhiä, ei sortoa, ei surua, ei tauteja.. Yllätyksekseni ymmärsin, että jos Nelson ei valehtele vaan tosiaan tarkoittaa mitä sanoo, ainoa "systeemi" mikä koskaan voi toimittaa kaikki nuo aspektit, löytyy hautuumaalta. Ainoastaan siellä ei ole rikkaita, ei köyhiä, ei sortoa, ei surua eikä tauteja. Nelson myös kertoo kuinka olla paras kommunisti: tulee vain omaksua kaikki Marxin ja Engelsin teokset (ei riitä että osaa vain Marxin teokset) ja teoriat. Vasta sitten ihminen on pätevä johtamaan proletariaattia. Miksi kukaan ei näistä milloinkaan vaivaudu kertomaan kansantajuisesti, prolen tasolta, kuinka se yksinkertaisimmillaan toimii?

Tarkastellesani kommunisteja, vasemmistolaisia ja vastaavia, silmiinpistävää on fanaattisuus. Järkähtämätön lojaalisuus idealismille ja oletukselle, että tottakai se toimii, tiellä on vain pahoja sortajia. Kysyttäessä kuinka se toimii, vasemmistolainen tyytyy vain haukkumaan tietämättömäksi. Pyydettäessä kertomaan kuin tyhmälle, vasemmistolainen häipyy ovet paukkuen keskustelusta - loukkaantuneena henkilökohtaisesti."

http://ristoaallonharja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158646-kommunismista-johtopaatoksia

 

Lasten etu nro1.

#30844 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 17:10

#30837: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

Miksihän Ruotsissa eivät ole homoliitoille myöntäneet yhtään adoptiolupaa? Miksi?

Siellä tiedetään oikeasti mikä on lasten etu.

Ovat jopa evänneet 12 hetero perheen adoptioluvat kun ovat pelänneet lasten menevän homopareille. Ruotsissa viranomaiset ovat ottaneet oikean kannan, jotta lasten etu voidaan varmistaa.


Vieras

#30845 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tytöstä nainen, pojasta mies

08.03.2014 17:15


Vieras

#30846 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 17:18

#30827: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Näyttäis IE:ssä toimivan hiiren kakkos puolella (oikea) molemmat toiminnot maalauksen jälkeen.


Vieras

#30847 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 17:24

#30846: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Toimii kyllä tuo myös Firefoxissa ja muuallakin Windowsissa, Wordissa jne.

Verotusta kannatan

#30848 Kauas on pitkä matka sano homo toiselle homolle

08.03.2014 17:28

Tällä tasolla, kun ovat niin eivät osaa käyttää edes suojaa.

Vieras

#30849 Re: Kauas on pitkä matka sano homo toiselle homolle

08.03.2014 17:31


Vieras

#30850 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 17:38

#30847: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Kyllä, kyllä, mutta IE:ssä ei näytä aktivoituvan tuo muokkaa valikon kopioi minullakaan? Hiiren kakkosella pelittää.