Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#30951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

09.03.2014 22:00

#30949: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Meillä on myös 2 adoptoitua lasta ja tiedämme jonkun verran siitä mitä lapsi tarvii kasvaakseen terveeksi. Homous ei kuulu lastemme kasvatukseen." Eli ette kerro totuutta että homoseksuaaleja on olemassa joten lapsenne ilmeisesti jatkavat perinnettä jossa homot ovat jotain iljettävää ja haukuttavaa. Eli jatkatte ihmisten alentamista.

"Emme hyväksy myöskään sitä että homoliittoja tuettaisiin avioliittolailla." Miksi?

"poliisin raportti homo väkivallasta. Eduskunta on äänestämässä homoliitoista ja lapsien adoptiosta homoliittoihin. Lapsia ei pidä laittaa sellaiseen paikkaan missä lapsen etu ei täyty. TÄYTYYHÄN NÄISTÄ KÄYDÄ KESKUSTELUA JA NÄHDÄ MIKÄ ON LASTEN ETU EI AIKUISTEN HOMOJEN HALUT. Kansalaisten saatava tietää mitä asioita se oikeasti koskee jne. Täytyy käsitellä todelliset ongelmat läpi, eikä vaan suuvaahdossa tasa arvoo tasa arvoo, rakkautta, rakkautta, kun se tykkää, kun se haluu."  Tuohon jo vastasin.

"

Lasten etu ei täyty kun sanoo tasa arvo sanan, tai kun se tykkää.

Nyt ei ollakkaan päättämässä heterojen vaan homojen liitosta ja monet kansalaiset haluaa oikeaa tietoa."

LUE kansalaisaloite. Mitä siinä salataan?

 

"Minä en vihaa ketään ihmistä, mutta homouden haureutta en voi hyväksyä. Se on todella kuvottavaa ja sellaiseen ei lapset kuulu."     Luehan nyt itse tuo ja ajattele!

"Homolailla ei saa tehdä yhteiskuntaan lisää syrjäytyneitä. Euroopassa HIV tartunnat ovat nousseet siitä huolimatta vaikka homoliittojen piti HIV tartuntojen määrää laskea. Syrjäytymis riski kasvaa jokaisessa HIV tartunnassa."

Ihan totta! Että oikein syrjäytyneitä! Mistähän syystä? Miksi et muuten ole huolestunut heteroseksuaalien HIV tartunnoista? Etkä edes mainitse niitä!


Vieras

#30952 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aika ahdasmielisiä kommentteja molemmin puolin

09.03.2014 22:02


Vieras

#30953 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset su

09.03.2014 22:27

#30936: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomes



Ai, ai, olipas Operakin muuttanut kopiointiaan tässä Windows 7:ssa,  voi pönttö.  Siellä on ihan sama juttu nyt:
ei minkäänlaista kopiointimahdollisuutta.   Hiirellä painaessa tulee osoitteen kopiointi,  mutta tekstiä ei saa.  No täytyy
sitten käyrä siellä kettu-tstossa kylässä.


Vieras

#30954 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

09.03.2014 22:28

#30949: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Meillä on myös 2 adoptoitua lasta

 

Aprillipäivä on vasta ensi kuussa.

 

 

 

 


Vieras

#30955 Kuinka moni?

09.03.2014 22:38

On pannut vaimoaan anaaliin?
Sori tämä kielenkäyttö..mutta otan käyttöön tämän kielen jota täällä homoista käytetään. Ei varmastikkaan oiken uskovaisten kielenkäyttöä joten anteeksi siitä. Mutta nämä nasse sedät...vastatkaahan ihan oikeasti älkääkö valehdelko! Sanoisinko 100%. Ja kuinka moni nasseista on uhannut vaimoaan? 100%.Älkää valehdelko! Kuinka moni on uhannut mukiloida homon? 100%. Olen nimittäin itse joutunut näiden HEILAAJIEN mukiloimaksi!

Hampaat meni uusiksi joten kiitos teille! Vi..tun homo+ muuta kuului...siis tämän adressin kannattajat kannattavat tällaista käytöstä..KIITOS uskovaisesta RAKKAUDESTANNE! Ja sanotte että homot ovat väkivaltaisia!!!


Vieras

#30956

09.03.2014 22:46

PAINUKAA VI::TTUUN!

Vieras

#30957

09.03.2014 22:47

SAATA..NAN NATSIT!

Vieras

#30958 Re: Kuinka moni?

09.03.2014 22:53

#30955: - Kuinka moni?

 

Hei,  jos on ollut satunnaisia kävijöitä ?   -  koita kestää,  ei kuulu kristityn ihmisen kielenkäyttöön.


Vieras

#30959 Re: Re: Kuinka moni?

09.03.2014 22:58

#30958: - Re: Kuinka moni?

Sori! En todellakaan halua käyttää tuollaista kieltä. Anteeksi jos loukkasin. Tiedän kyllä että ette käytä tuollaista kieltä. Anteeksi vielä.

X

#30960 Re: Re: "Huldra " on hyvä esimerkki...

09.03.2014 23:00

#30943: - Re: Huldra vastaa 

 

 

...siitä millaiset (...ja minkä lajin) "pakinoitsijat" täällä nykyään ns.´rulettaa´.Helppo nähdä mikä tyyli on hänen mielilajinsa

 

Sillä tyylillä saa helposti kirjoitustilaa  tällä  palstalla, eikä tarvitse  pelätä kommentointia. Haisevine juttuineen hän pitää kyllä

 itse siitä parhaiten huolen.Ilmeisesti hän kuitenkin on täällä hyvin pidetty sanaseppo, joka vähän niinkuin persujen ja änkyröiden

& muiden  muiden Impivaaran  peräkammarilaisten hovinarrina,  heidän perimmäiset ,sisimmät ajatuksensa lukien  osaa ne  täällä  aina  parhaiten  ja

 

iskevimmin kiteyttää  siihen

löyhkäävimpään muotoonsa. Siitä kunniastahan hänen kanssaan ei  täällä pysty kilpailemaan kukaan ja suotakoonkin se hänelle

kokonaisuudessaan- kaikin mokomin. Kuin kukkona tunkiolla hän täällä tepastelkoon nyt vaan....Hyvinhän nuo hänen heittonsa 

noiden "Päivän Sana" ym. siunattujen jakeiden väliin kai lomittuvatkin ...Eiköstä vaan? Vai mitä kristityt? Hienoa puhetta kerrassaan

-eikö vaan...Siispä  Hyvä Huldra!  Annahan  nyt tulla  joku oikein pökälejuttu taas, niitähän kaikki täällä sinulta kuitenkin

kaipaavat....

 

 


Vieras

#30961

09.03.2014 23:09

Ihan vain sivuhuomautuksena..Krimillä muslimi tataarejen taloihin on ilmestynyt ristin merkkejä...eikö tämä uskonsota ikinä lopu????
http://www.reddit.com/live/3rgnbke2rai6hen7ciytwcxadi

Vieras

#30962 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

10.03.2014 04:20

#30951: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

nyt ymmärrän homojen mukaan ei tarvii miettiä lasten etua..Ei kestä kantti keskustella oikeista asioistai. Voi reppanoita. No kyllä se siitä. Vai on Tietokone ongelmia?

lapsen etu nro 1.

#30963 Ei homoliittoja ei lapsia homoille

10.03.2014 04:30

Homoilta kun loppuu sanat niin alkaa hirvee kiroilu ja toisten syytely ja viha puhe. Syyttävät toisia kirjoittajia natsiksi ja eivät pysy asiassa.
AIVAN TARKOITUKSEN MUKAISTA VIHAPUHETTA, TOISTEN KIROAMISTA. HERJAAMISTA KUN EI KESTÄ KESKUSTELLA.
oikeesti ovat tosi reppanoita.
vieras

#30964 Re:

10.03.2014 05:41

#30956: -

Viinaa, huumeita vai pimeitä voimia yön pimeinä tunteina?  Vihapuhetta? Aihetta nettipoliisille? Taidat olla se sama vieras, joka on hillunut täällä kuukausitolkulla meitä uskovia haukkumassa.  Sinunhan piti jo poistua tältä areenalta.  Onko elämänsisältösi ja purkautumistiet vähissä?  Niin siinä käy, kun antaa itsensä Lusiferin palvelukseen. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten, sanoo vanha sananlasku.

Mikäli sinut on valittu vastapuolen keulakuvaksi tänne adressiimme, on tainnut tulla vikatikki.  Homoista ja lesboista on jäänyt hyvin negatiivinen kuva: aggressiivista, henkistä väkivaltaa käyttävää, kiroilevaa, Jumalan olemassaolon kieltävää, keskenkasvuista sakkia?  Eivät omaa edes alkeellisia käyttäytymissääntöjäkään.

Ja teidänlaistenne pitäisi päästä perhettä leikkimään ja adoptoimaan vielä lapsiakin siihen samaan saastaan.

Kasvakaahan aikuisiksi!

 

Jumala on säätänyt avioliiton miehen ja naisen väliseksi liitoksi. Tämä on totuus, joka ei pala tulessakaan.

Jumala ei salli pyhiä arvoja loukattavan! Jos rikomme niitä, tuomiot sekä yksilötasolla että kansoille ovat sen mukaiset.

 

 

 

 

 

homoille ei avioliitto oikeutta eikä adoptio lapsia.

#30965 avioliitto on vastuunkantoa.

10.03.2014 06:17

Homot eivät pysty kantamaan vastuuta avioliitosta. Se on tullut niin selvästi heidän todella lapsellisista kiroamisista ja haukkumisistaan, vihapuheista ja natsi ihannoinnistaan.
Heistä on muodostunut erittäin ristiriitainen kuva. Heille elämä on sitä että Jumala on kaiken pahan takana, Jumala on syyllinen kaikkeen, Jumala on satuolento, jne. Edelleen he haukkuvat uskovaisia suvaitsemattomia heidän haureuttaan, kiroilua ja herjaamista kohtaan.
Näillekkö pitäisi antaa viattomia lapsia tai avioliitto oikeutta. He halventaisivat omalla käytöksellään niitä jotka pystyvät lasten kasvatukseen ja vastuulliseen avioliittoon.
Homokiihkoilijat ovat ihmisiä ja heitä pitää rakastaa ihmisinä, mutta ei tarvitse suvaita heidän kielenkäyttöä eikä haureuttaan homoutta tekoina. Tätä homot eivät halua siis eivät halua ymmärtää.
Ei ole ihme että lapset pelkää homoja, koska todellinen kuva on tullut keskustelun kautta erittäin selkeästi esille.

Vieras

#30966

10.03.2014 07:13

Päivän Sana

Huomatkaa tämä: joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää. Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa.

2. Kor. 9:6-7 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2014 07:22



Vieras

#30968 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukse

10.03.2014 08:07

#30953: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukset su

Tekstinkäsittely esimerkki:

Maalaamalla haluttu osa tekstistä ja painamalla näppäimistöltä näppäinyhdistelmää CTRL+X pystyt leikkaamaan tekstiä. Kun haluat liittää tämän leikatun osan takaisin tiettyyn kohtaan tekstiä, näppäinyhdistelmä CTRL+V liittää tekstin kursorin osoittamalle kohdalle.

On tärkeää muistaa asettaa kursori haluttuun kohtaan tekstiä, jotta leikattu tai kopioitu kohta tulee liitettyä oikeaan paikkaan.

Tekstin kopioiminen toimii samalla tavalla kuin leikkaaminen. Maalaat kohteen, valitset sijainnin ja näppäinyhdistelmä CTRL+C kopioi tiedon tietokoneen muistiin. Painamalla useamman kerran liitä näppäinyhdistelmää saat kopioidusta kohteesta niin monta kopiota kuin haluat.

Voit myös käyttää hiirtä tekstin ja tiedostojen kopioimiseen ja siirtämiseen. Löydät kyseiset toiminnot valitsemalla kohteen ja klikkaamalla hiiren oikealla napilla kohteen päällä.

http://aloittelija.net/oppaat/leikkaa-kopioi-liita

.......
http://appro.mit.jyu.fi/doc/tyovaline/windows/index3.html




Vieras

#30969

10.03.2014 08:28


Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin on kerrottu määränneen teloitettavaksi 33 kristittyä.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014031018110507_ul.shtml


Vieras

#30971 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikut

10.03.2014 09:28

#30968: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lakialoitteen vaikutukse



Joo, tämä kirjainyhdistelmän käyttö onkin  pelastus näihin ongelmiin nyt ainakin tuossa Operan kohdalla.


Hei musta tuntuu,  että nyt on myöskin väärinymmärrystä liikkeellä,  että kellä on mitäkin.  Ja sotkuunhan tässä helposti menee kun nimettömänä kirjoitellaan.  Siunausta ja Rauhaa päivänhetkiin,  toivoo fariseus.

Otetaan aikalisä,  ja nollataan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2014 09:34



Vieras

#30973 Re: SiunaUsta

10.03.2014 09:35

#30926: Paimen - Siunasta

Tästä tuleekin mieleen, että kaiken takana on Paimen, joka ihanasti rakastaa. Vaan Paimenella viittaan suurempiin kuvioihin, en tällä kertaa pelkästään nimimerkkiisi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.03.2014 09:40



Vieras

#30975 Re:

10.03.2014 09:42

#30969: -

 

"Teloitettavaksi määrättyjen on väitetty työskennelleen eteläkorealaisen lähetyssaarnaajan Kim Jung-wookin kanssa. Hänet pidätettiin viime vuonna.

Ryhmän on kerrottu perustaneen jopa 500 piilokirkkoa Pohjois-Koreaan.

Kim Jong-un on katsonut ryhmän yrittäneen kaataa hallituksen. Samaa perustelua käytettiin myös johtajan enon Jang Song-thaekin ja tämän sukulaisten teloittamiseksi."

Oi Isä!  

Tartu tähän kukonpoikaan,  jonka pilailun kohteena ovat elävät ihmislapset.
Tartu  tähän paholaisen  keskittymään,  

Kirjoita  hänen/heidän seinälleen: tekel, tekel,  ufarsin,    punnittu  ja kevyeksi havaittu.