Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#3201

26.03.2013 20:26

Ihan oikeesti lopettakaa ihmiset tuo pelleily! Nää kommentit on puolin ja toisin jotain niin kauheaa luettavaa että enpä ihmettele että te hihhulit ajatte loputkin Suomalaiset kirjoittamaan tuon kansalaisaloitteet! Ettekö ymmärrä olla hiljaa ja pitää noita kauheita ajatuksia päänne sisässä!

Saatte kristinuskon kuulostamaan joltain kauhealta vainoamiselta ja sitähän se ei pitäisi olla. Vaikka homous on Raamatun mukaan synti niin silti sitä synnillistä tulee rakastaa. Niin tekee oikea kristitty!

Vieras

#3202

26.03.2013 20:27

"Minun mielestäni heterojen anaaliseksi on yhtä väärin kuin homojenkin anaaliseksi."

Sinun on sitten syytä välttää anaaliseksiä.
taku

#3203 Re: Re: Miksi kirkkoon?

26.03.2013 20:28

#3184: Heikki - Re: Miksi kirkkoon?

Homo voi haluta papiksi samasta syystä kuin heterotkin ja minusta heidän tulee päästä papiksi siinä missä heterojenkin.Kaikki olemme tehneet jotain syntiä enkä minä ainakaan voi sanoa että omat syntini olisivat pienemmät kuin homojen synnit.

Vielä järkyttyneempi

#3204 Re:

26.03.2013 20:28

#3197: -

Pitäisi sinun jo tajuta muka filosofian dosenttina, että en usko sinua. Väität, mutta et perustele. Taidat olla floristi, josta on hauskaa esiintyä "viisaana" kertomalla lähdeaineistosta, jonka kaikki jo itetävät. Häivy asettelemaan kukkiasi.


Vieras

#3205

26.03.2013 20:29

Arkkipiispa yrittää estää homojen parannuksen tekoa valehtelemalla Raamatun opetuksista. Lisäksi hän yrittää eksyttää kansamme nuoria homouteen, eli hänet tulisi erottaa seurakunnasta
--

Miten aiot erottaa arkkipiispan virastaan ja seurakunnastaan? Entä millä tavoin aiot erottaa homoseksuaaliset kirkon jäsenet seurakunnistaan? Vaaditko myös eheytyspuoskarointia?

Vieras

#3206

26.03.2013 20:30

Miehen ja naisen välinen avioliitto on ainoa oikea liitto ja jo maailman alussa tämä liitto on asetettu.

Vieras

#3207

26.03.2013 20:31

Pitäisi sinun jo tajuta muka filosofian dosenttina, että en usko sinua. Väität, mutta et perustele. Taidat olla floristi, josta on hauskaa esiintyä "viisaana" kertomalla lähdeaineistosta, jonka kaikki jo itetävät. Häivy asettelemaan kukkiasi.
--

Osui ja upposi. Ahvion tieteelliset ansiot ovat vuosien takaisia. Ikävä nähdä entisen yliopistomiehen vinksahtavan noin pahasti.

Vieras

#3208

26.03.2013 20:31

Voin allekirjoittaa tämän adressin sitten, kun joku sanoo yhdenkin järkkymättömän perusteen sille. Ei, Raamattu ei kelpaa järkkymättömäksi perusteeksi.
taku

#3209 Re:

26.03.2013 20:32

#3202: -

Niin vältänkin tai no en ole koskaan seurustellut kenenkään kanssa vaikka ikää on 25 vuotta joten ei ole pahemmin tarvinnut välttää kun kukaan ei ole ollut meikäläisestä koskaan kiinnostunut


Vieras

#3210

26.03.2013 20:32

Homo voi haluta papiksi samasta syystä kuin heterotkin ja minusta heidän tulee päästä papiksi siinä missä heterojenkin.Kaikki olemme tehneet jotain syntiä enkä minä ainakaan voi sanoa että omat syntini olisivat pienemmät kuin homojen synnit.
--
Voi, mitä krokotiilinkyyneliä! Varmaankin tiedät, että uskovaiset homot eivät pidä homoseksuaalisuutta syntinä, kuten eivät monet teologit ja seurakuntalaisetkaan.

Vieras

#3211

26.03.2013 20:35

Kristuksen rakkaus suvaitsee

- Jokaisen pitäisi nyt katsoa peiliin ja miettiä mitä kristillinen ihmisrakkaus oikeasti on. Kristuksen rakkaus olisi hyvä esimerkki, miettii arkkipiispa.
Lähde:http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkkipiispa-homoseksuaalisuus-ei-ole-minkaanlainen-synti/2010/10/1207371

-Jeesus ei hyväksy syntiä, tässä tapauksessa (aiheeseen liittyvää) homojen tekoja.
-Jeesus kehoittaa rakastamaan lähimmäistään niinkuin itseään. Eli tekemään lähimmäiselleen sen, mitä haluaa, että muut tekevät itselle.

Homo ihmisenä on arvokas, mutta kaikkia synnillisiä tekoja ei tarvi hyväksyä.
Jeesuksen rakkaus suvaitsee ihmistä. Armahtaa kanssaihmisiä. Opastaa, kehoittaa toisia, jotta kukaan ei joutuisi iankaikkiseen kadotukseen. Synnit on se joka erottaa ihmisen Jumalasta.

Vieras

#3212 Re: Re:

26.03.2013 20:35

#3209: taku - Re:

voitkin sitten miettiä päässäsi että miksi näin on.

taku

#3213 Re:

26.03.2013 20:36

#3210: -

No pääasiassa eivät.Tarkemmin sanottuna juuri kukaan ei pidä omia mieltymyksiään vääränä.Mutta silti olensitä mieltä että heidät on kelpuutettava seurakunnan täysivaltaisiksi jäseniksi.Mitä se Jeesus sanoikaan en ole tullut kutsumaan hurskaita vaan syntisiä

Heikki

#3214 Re:

26.03.2013 20:39

#3175: Signe -  

 

>>"Alatko vaatia jo tasa-arvoa alkoholilakiinkin?" Käyttämälläsi kaltevan pinnan argumentilla ei voi perustella tasa-arvoa. Sillä ei voi perustella mitään. "Aiotko tehdä kansalaisaloitteen myös keskikalja-automaattien saamiseksi kouluihin, jotta lapset olisivat tasa-arvoisia aikuisten kanssa alkoholiasiassa?" En. Pyydäpä hoitajalta dementialääkitystä.<< Joko alat käsittää, että avioliittoa suojaavat rajoitukset eivät kohdistu aina laissa määriteltyihin nk. rikollisiin, vaan vahingollisuuden estämiseen. Sokeat eivät saa ajokorttia, koska kuljettajalle on asetettu vaatimuksia, huolimatta siitä, etteivät sokeat ole rikollisia. Samoin eivät lapsetkaan ole rikollisia, mutta heiltä halutaan estää alkoholin käyttö, koska se on vahingollista lapsille. Samalla tavoin avioliittolaissa on rajoituksia, sillä samaa sukupuolta olevien avioituminen on haluttu estää, koska sen on katsottu vahingolliseksi yhteiskunnalle. Lapsethan saisivat aivan väärän käsityksen siitä, mikä on oikein ja väärin, jos tädit voisivat mennä keskenään naimisiin, tai jos sedät menisivät keskenään naimisiin. Yhteiskuntarakenne murenisi ja yleinen moraalittomuus ja homoilu lisääntyisivät ja yhteiskuntaan tulisi aikaa myöden täysi kaaos. Samalla tavoin avioliittoa suojellaan käsitteenä lailla myös muilta kauheuksilta: mm. moniavioisuus, lapsiin ja eläimiin sekaantuminen jne. Tosi selkeetä ja ymmärrettävää, kun ajattelee asiaa perinpohjin. Eiköstä juu?
kultainto-pii

#3215 Tässä teidän mielisairaiden koottuja, lukekaa ja menkää itseenne; PART 1

26.03.2013 20:40

"Se on sairautta,lähinnä voidaan puhua mielisairaudesta ja ei tervejärkisten ajatumaailmaan kuuluvaa ja on kiellettyä."
EN TIEDÄ MISSÄ LAHKOSSA ELÄT, MUTTA IHAN TÄÄLLÄ SUOMESSA HOMOSEKSUAALISUUS EI OLE SAIRAUS- EIKÄ OLE MUISSAKAAN SIVISTYSVALTIOISSA. JA JOS ELETÄÄN SINUN SUPPEAKATSEISESSA MIELIKUVITUSMAAILMASSA, NIIN MITÄ SITTEN VAIKKA HOMOT OLISIVAT MIELISAIRAITA, KOSKA KYLLÄHÄN NE MIELISAIRAATKIN SAA NAIMISIIN MENNÄ.

"Kuka sanoo, että homoseksuaalisuus synnynnäinen ominaisuus? En usko, että kukaan saa geeneissä homoseksuaalisuuden, vaan se on opittu käyttäytymismalli." TÄSSÄ VAIHEESSA OLISI KOVIN IRONISTA JOS OMA LAPSESI OLISI HOMOSEKSUAALI- KENELTÄHÄN LIE OLISI OPPINUT HOMOKSI? TÄSSÄ YKSI ESIMERKKI LÄHIPIIRISTÄNI: KRISTITTY IDYLLINEN YDINPERHE, ISÄ, ÄITI JA KOLME TYTÄRTÄ- JOISTA VANHIN TYTÄR ON LESBO! EI OO OPPINU LESBOKS MISSÄÄN JA SISARUKSET ON HETEROITA, EIKÄ OLE MUUTEN TÄTÄ TYTTÖÄ PERHE, SUKULAISET EIKÄ KIRKKO HYLÄNNYT.

"Hirvittävää, että tässä maassa papit, piispat ja johtajat ovat valmiit siunaamaan sen, minkä Jumala Sanassaan kiroaa." JA SINUA HIRVITTÄÄ TÄLLAINEN IHAN TOSISSAAN? MITÄS NE HOMOPAPIT JA HOMOPIISPAT SITTEN SIELLÄ KIRKOSSA TEKEE JOS JUMALA NIITÄ KIROAA? JUMALA RAKASTAA KAIKKIA JA JEESUS ON ANTANU MEIDÄN SYNNIT ANTEEKSI, MENE TAKAISIN RAAMATTUKERHOON SENKIN KRISTITYN IRVIKUVA. JA JOS ET VIELÄ, SELKEÄSTIKÄÄN ET, TÄSSÄ PÄIVÄSSÄ KÄY NIIN TIEDOKSI ETTÄ MEILLÄ ON HOMOJOHTAJIAKIN. ETTÄ KIPPISTÄ VAAN.

"Oppikoon nainen hiljaisuudessa kaikin puolin alistuvaisena, mutta minä en salli että vaimo opettaa enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa 1 Timot. 2:11-14" SIELLÄ KIIHKOUSKOVAISET HIENOSTI AIKAISEMMIN SITEERASIVAT MAAILMAN LUETUINTA JA YLIARVOSTETTUA KIRJAA, JA NÄMÄ SAMAT MUSTAVALKOISET ELÄHTÄNEET IHMISET EIVÄT HUOMIOINEET TÄTÄ? JOS HOMOUS ON KIELLETTYÄ RAAMATUN NIMISSÄ NIIN EIKÖS NAISEN ALENTAMINENKIN OLE TÄLLÖIN IHAN OK? JOS AJATTE HOMOJEN OIKEUKSIA ALAS VEDOTEN TÄHÄN TYPERÄÄN TEOKSEEN JOTA RAAMATUKSI MAINITAAN, AJATTE MYÖS NAISTEN OIKEUKSIA ALAS! RAAMATTU KEHOITTAA MM KIVITTÄMÄÄN RAISKATUN NAISEN KUOLIAAKSI- MIKSEI SUOMEN LAISSA OLE TÄTÄ SEIKKAA? JOS HOMOILLA EI SAA OLLA IHMISOIKEUKSIA NIIN KYLLÄHÄN RAISKATUT NAISET PITÄÄ KIVITTÄÄ SIT KANS?

"Jos kaikki miehet olisivat homoja, tai kaikki naiset lespoja,mikä oisi tulos ? Koko ihmiskunta katoaisi maapallolta,muutamassa kymmenessä vuodessa!! Sitäkö homot ja lepot haluavat ?? Lisääntykää homot keskenänne, lisääntykää ! Tai lisääntykää lespot keskenänne,lisääntykää !!!"
MIKÄ KÄÄNTÄÄ SINUN PÄÄSSÄSI SEN, ETTÄ HOMOT SAAVAT MENNÄ NAIMISIIN TARKOITTAA SAMAA KUIN ETTÄ KAIKISTA TULEE HOMOJA? OOTKO AIVAN TÄRÄHTÄNYT? POINTTIHAN TÄSSÄ ON ETTÄ ANNETAAN KAIKKIEN KUKKIEN KUKKIA, HOMOJA ON AINA OLLUT EIKÄ SE OLE ENNENKÄÄN KENENKÄÄN ELÄMÄÄ KAATANUT? JOS NOIN PELKÄÄT IHMISKATOA HOMOLIITTOJEN HYVÄKSYMISEN MYÖTÄ, SUOSITTELISIN ETTÄ HANKIT MAAILMANLOPPUTEORIOINESI APUA. KIIREISESTI. PS. LESBOT JA HOMOT VOIVAT KESKENÄÄN LISÄÄNTYÄKIN, ÄLÄ SEKOITA RAKKAUTTA JA SEKSIÄ, JUNTTI JYVÄJEMMARI.

"Mietityttää miksi homot ja lesbot haluavat kirkon alttarille avioliittoon siunattaviksi? Mitä he siitä saavat?"
MIETITKÖ TÄTÄ NYT IHAN OIKEASTI? VAIVAATKO TOSIAAN ASIALLA PÄÄTÄSI MIKÄ EI SULLE HETEROLLE EDES KUULU? MIKS SUN PITIS TIETÄÄ MIKS HOMOT HALUU KIRKKOHÄÄT? MUTTA SIIS, ITSELLÄNI ON HOMOYSTÄVIÄ JA USKO TAI ÄLÄ, YKSI HEISTÄ ON KRISTITTY JA USKOO VAKAASTI JUMALAAN (EI TOSIN YHTÄ PIMEÄSTI KUIN JOTKUT TEISTÄ TÄÄLLÄ) JA HÄN HALUAISI RAKASTAMANSA JUMALANSA SIUNAUKSEN LIITOLLEEN. JUMALA ON MUUTENKIN VIIME KÄDESSÄ KUULEMMA SE KUKA HÄNET TUOMITSEE JOTEN MITÄ ASIA KUULUUKAAN SITTEN EDES MUILLE? JA EIHÄN HOMOAVIOLIITTOJEN LAILLISTAMINEN TARKOITA KIRKKOHÄITÄ URPO- REKISTERÖIDYSSÄ PARISUHTEESSA ON ERI JURIDISET OIKEUDET KUIN AVIOLIITOSSA JA AVIOLIITON VOI SOLMIA MUUALLAKIN KUIN PYHÄTÖSSÄ.

"Eikös vaan mahda olla niin, että on nyt muodikasta ja trendikästä olla sateenkaari-ihminen."
NO EI VAIN MAHDA, ETKÖ OLE LUKENUT LEHTIÄ TAI KATSONUT DOKUMENTTEJA 80-LUVUN JÄLKEEN? KUN HOMOUS POISTETTIIN SAIRAUKSISTA, TULI HURJA MÄÄRÄ HOMOJA KAAPISTA. OLIHAN SIELLÄ JARIT JA MARKOTKIN OLLEET VUOSIA MUTTEIVAT OLLEET USKALTANEET KERTOA MAKUHUONEMIELTYMYKSISTÄÄN. NYKYÄÄN ON HELPOMPI TULLA KAAPISTA KUN KÄÄKKÄ-SUKUPOLVI KUOLEE JA UUSI SUKUPOLVI ON SUVAITSEVAMPI.
uskonto sukupuuttoon kiitos

#3216 haha hauska kultainto-pii :DD

26.03.2013 20:43

ainakin illan naurut!
mun mielestä olet oikeassa.

MUTTA korjatakseni koko adressin keskustelun suuntaa korostan,
että homoillehan ei ajeta KIRKKOHÄITÄ vaan avioliittoa. avioliittoon voidaan
siunata maistraatissakin ja sillä asialla ei ole mitään tekemistä teidän mielikuvitusystävien/pyhimyksien kanssa.
ja muutenkinhan se on jokaisen papin oma asia vihkiikö homoparin vai ei??
Vielä järkyttyneempi

#3217 Re:

26.03.2013 20:43

#3207: -

Kollega ei julkisesti panettele toista. Kuinka kukat voivat?


Vieras

#3218

26.03.2013 20:44

Homo ihmisenä on arvokas, mutta kaikkia synnillisiä tekoja ei tarvi hyväksyä.
--

Juu, minäkin hyväksyn uskovaiset ihmisinä, mutten voi sietää niiden hihhulointia.

Vieras

#3219 Re:

26.03.2013 20:51

#3208: -  

 "Voin allekirjoittaa tämän adressin sitten, kun joku sanoo yhdenkin järkkymättömän perusteen sille."

Etkö huomannut järkkymättömiä perusteita allekirjoitussivulla??

"... että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi."

Perusteena on siis toimia lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.

Ei muuta kuin nimeä vaan tähän hyvään addressiin!  :) 

Vlk

#3220 Tulkintansa mittaansa myöten

26.03.2013 20:52

Risuaita 3211: "Homo ihmisenä on arvokas, mutta kaikkia synnillisiä tekoja ei tarvi hyväksyä."

Kertokaas nyt puolestanne heterokiihkoiset fundamentaalikristityt, että milläs tavoin teidän synnilliset teot ilmenee? Olen kuullut, että se pylly maistuu heteroseksissäkin, tänään joku nokialainen saarnaaja tuomittiin, mitä tapahtuu erilaisilla linjoilla, joissa "ollaan heteroita", mutta olisi kiva kokeilla?

Millaista on ollut mm. niiden lasten kohdalla, kun lapsista niin kovasti täällä pidätte huolta, joita on käytetty hyväksi mm. lestadiolaisten parissa?

Niinpä, kun se ei ole "meidän Jumala, eikä meidän Raamattu", joka tällaista opettaa!

Teillähän riittää vasta-argumentteja: oma tulkintanne raamatusta.


Vieras

#3221 Re:

26.03.2013 20:53

#3211: -

Arkkipiispakin voisi katsoa itseään peiliin. Opettaako hän näin?

- Hän suvaitsee syntiä, eikä erota ihmistä ihmisenä ja ihmisen tekoja.

Tästä syystä valhe leviää suomalaisten keskuuteen, jolla pimitetään todellista Kristuksen antamaa mallia lähimmäisten rakastamiseen ja hyväksymiseen.


Vieras

#3222 Re:

26.03.2013 20:54

#3208: - Voin allekirjoittaa tämän adressin sitten, kun joku sanoo yhdenkin järkkymättömän perusteen sille. Ei, Raamattu ei kelpaa järkkymättömäksi perusteeksi.

Miten olisi oma mielipiteesi. Oma kantani on, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Voin toki selitellä sitä ummet ja lammet, mutta ei mielipiteeni tarvitse selittämistä. Se on julkinen ilmoitus ja sopimus siitä, että miehestä ja naisesta tulee yksi, myöhemmin heille voi syntyä jälkeläisiä.

Heikki

#3223 Re: Re: Re: Miksi kirkkoon?

26.03.2013 20:55

#3203: taku - Re: Re: Miksi kirkkoon? 

 

>>Homo voi haluta papiksi samasta syystä kuin heterotkin ja minusta heidän tulee päästä papiksi siinä missä heterojenkin.Kaikki olemme tehneet jotain syntiä enkä minä ainakaan voi sanoa että omat syntini olisivat pienemmät kuin homojen synnit.<< Pappeus lakkautettin uude liiton myötä, koska Kristus on ainoa ylimmäinen pappi Jumalan edessä (Hebr 9:15). Pappeja ei tarvita, koska jokaisella on pääsy Jumalan luo , kunhan hän on saanut syntinsä anteeksi Jeesuksen veren tähden ja tehnyt parannuksen synneistään. Sama koskee tasa-arvoisesti homojakin, heidänkin tulee tehdä parannus kääntymällä pois synneistään, mukaanluettuna homouden harjoittaminen. Näinhän on meidän jokaisen syntisen laita. Pyhä Henki annetaan sinetiksi jotta pääsisimme elämään ikuista elämää, ja Pyhä Henki ei voi asua ihmisessä jos tämä harjoittaa syntiä. Ihminen siis joko on pelastetussa tilassa, tai sitten hän on kääntynyt siitä pois. Välimuotoja ei ole. Murhamieskin voi tehdä parannuksen synneistään Jeesuksen avulla, miksi ei sitten homo voisi saada voimaa Jeesukselta himojensa voittamiseksi kun katuu syntejään ja pyytää armahdusta koko sydämestään? KOL 3:5-9 Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta, sillä niiden tähden tulee Jumalan viha, ja niissä tekin ennen vaelsitte, kun niissä elitte. Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne. Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa

Vieras

#3224

26.03.2013 20:55

Avioliitto on Jumalan asettama miehen ja naisen välinen liitto. Siihen ei voi muuta soveltaa. Lapsen syntymäkin tarvitsee sekä miehen että naisen.
Heikki

#3225 Re: Tulkintansa mittaansa myöten

26.03.2013 20:57

#3220: Vlk - Tulkintansa mittaansa myöten 

 

Tuonpa takia ei homoutta tule hyväksyä sen paremmin kuin muitakaan syntejä. Jumala rakastaa ihmistä, mutta vihaa syntiä. Synnin palkka on kuolema.