Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#3451

27.03.2013 10:17

" Eikun tietokonneet mukaan ja kadulle keräämään lisää nimiä! Nyt hakemaan nimiä sukulaisilta, ystäviltä ja naapureilta!!"

Mummoilla ja vaareilla ei ole sähköpostiosoitteita. Jos onkin, niin eivät muista salasanojaan.
SUOMI NOUSUUN

#3452 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

27.03.2013 10:18

#3447: - Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

JEESUKSEN NIMESSÄ NATSI AATE ON ALISTETTU LAITTOMAKSI TOIMINNAKSI SUOMESSA, EUROOPASSA JA MAAILMASSA.


Vieras

#3453 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

27.03.2013 10:19

#3447: - Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne 

 

Homothan kuolisivat pian sukupuuttoon kun valtiossa ei olisi heteroita.

Vieras

#3454

27.03.2013 10:19

Ainakin kaksi aikuista, jos isovahemmat eivät ole samaa perhettä. Onko jokaisella perheellä vain yksi allekirjoitusoikeus vai saako jokainen yksilö esittää oman mielipiteensä? -

Perheen pää voi allekirjoittaa vaimonsa ja lapsensa kaikki erikseen. Näin saadaan myös synnytyskoneiden ja imeväisten nimet mukaan.

Vieras

#3455

27.03.2013 10:20

" Eikun tietokonneet mukaan ja kadulle keräämään lisää nimiä! Nyt hakemaan nimiä sukulaisilta, ystäviltä ja naapureilta!!"

Ei niitä nimiä tarvitse erikseen hakea. Sen kun vaan perustaa jokaiselle sähköpostiosoitteen ja allekirjoittaa heidän nimillään.
Rikottu ruukku

#3456 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

27.03.2013 10:22

#3453: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

Kumman puolen kannattajaksi / tukijaksi sinä lukeudut, näiden lukuisten erinimisten nukkuvuvien puolueiden, vai kaikille hyväksi, kaikkkia kohtaan Totuuteen peustuvan, Laillisen, Lain / laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Oikeuden mukaisuuden mukaisen puolesta puhuvien ja toimivien.

Viestisi kyllä paljastavat / kertovat että niiden, kaikille pahaksi, vää'ryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivien ja vaikuttavien / nukkuvien puolesta ja puolella olet, puhut, elät ja toimit.

Päättelen siitä kun et puhu, et elä etkä toimi tämän kaikille hyväksi olevan vaihtoehdon puolesta, tälle tielle ja puolelle kutsuvasti ja ohjaavasti, tätä pelastukseksi Jumalan valtakunta yhteys / Krist, vaihtoehtoa rakentamaan pyrkivästi.


Vieras

#3457 Re:

27.03.2013 10:24

#3454: -  

 

Perheen pää ei voi allekitjoittaa kuin oman päänsä nimen. Tuohan on ihan selvää. Viesti pitää joka tapauksessa kuitata sähköpostin kautta, ennenkuin se näkyy listassa. Eli toisen koneella kirjoitettu nimi menee hukkaan jos laitat kaverin sp osoitteen ilman sp viestin vastakuittausta.
Sokrates

#3458

27.03.2013 10:25

Oikeusministeriön hallinnoima kansalaisaloite on saanut varmennettuja 139 316 kannatusilmoitusta reilussa viikossa.

Suomen Evankelisen Allianssin johtama epävirallinen adressi on saanut 22 527 varmentamatonta allekirjoitusta kolmessa ja puolessa kuukaudessa.

Vieras

#3459

27.03.2013 10:26

Perheen pää ei voi allekitjoittaa kuin oman päänsä nimen. Tuohan on ihan selvää. Viesti pitää joka tapauksessa kuitata sähköpostin kautta, ennenkuin se näkyy listassa. Eli toisen koneella kirjoitettu nimi menee hukkaan jos laitat kaverin sp osoitteen ilman sp viestin vastakuittausta. -

Perheen pää päättää, kenet perheestään ja suvustaan laittaa allekirjoittajiksi. Sitä varten hän perustaa useita sähköpostiosoitteita. Tämä on normaali käytäntö varsinkin lestadiolaisilla ja viidesläisillä.

Vieras

#3460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

27.03.2013 10:27


Vieras

#3461 Re:

27.03.2013 10:28

#3455: -  

 

Aivan varmasti saat näin hyvälle adressille nopeammin kannattajia nimiä pyytämällä kuin rikollisin keinoin tietokonekikkailulla tai hakkeroinnilla. Typerää provoilua! Nimiä tulee tasaiseen tahtiin n. parituhatta vuorokaudessa. Tabletit mukaan ja nimiä keräämään! Muistakaa mainita että allekirjoitus pitää kuitata allekirjoittajan sähköpostin kautta!
Ulos sieltä kuplasta!

#3462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

27.03.2013 10:28

#3453: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

"Homothan kuolisivat pian sukupuuttoon kun valtiossa ei olisi heteroita."

Oletko vähän yksinkertainen?Eivät kuolisi.

No, Raamattu auttaa. Jumala loi miehen ja naisen. Homot ovat miehiä ja lesbot ovat naisia. No niin, mites niitä lapsia sitten tehdään? En tiedä, missä kuplassa elät, mutta kai ymmärrät, ettei lapsen saamiseen yhdyntää tarvita? Suomessa elää tuhansia perheitä, joissa on kaksi isää tai kaksi äitiä. Eikö olekkin ihmeellistä?

http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1135266293886.gif...


Vieras

#3463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne

27.03.2013 10:30

#3453: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eläinavioliitto, moniavioliitto jne 

 

" Homothan kuolisivat pian sukupuuttoon kun valtiossa ei olisi heteroita." Teoriassa kyllä elleivät tee "aviorikoksia" ja yhdy toisen homon vastakkaista sukupuolta olevan kumppanin kanssa.
LESBO

#3464 Miksi raamattua noudatettaisiin homoavioliittojen suhteen, kun monet muutkin opit jää noudattamatta?

27.03.2013 10:31

Kolmas Mooseksen kirja:
luku 11, jakeet 7-8, 10-11
"Saastainen on myös sika, jolla tosin on kaksijakoiset sorkat mutta joka ei märehdi. Näiden eläinten lihaa älkää syökö älkääkä koskeko niiden raatoihin, sillä ne ovat saastaisia."
"Mutta teidän tulee inhota ja karttaa kaikkia evättömiä ja suomuttomia pikkueläimiä, joita liikkuu merissä, järvissä ja joissa, ja myös kaikkia muita vesieläimiä, joilla ei ole eviä eikä suomuja; ne olkoot teille iljetys. Älkää syökö niiden lihaa ja pysykää loitolla niiden raadoista."

luku 15, jakeet 16-24, 31
"Kun miehellä on ollut siemensyöksy, hänen tulee peseytyä kauttaaltaan ja hän on epäpuhdas iltaan saakka. Jokainen vaatekappale tai nahkaesine, johon siemennestettä on tullut, on pestävä; se on epäpuhdas iltaan saakka. Kun mies on ollut naisen kanssa sukupuoliyhteydessä, molemmat peseytykööt, ja he ovat epäpuhtaat iltaan saakka.

Kun naisella on kuukautisvuoto, hän on epäpuhdas seitsemän päivää, ja se, joka sinä aikana koskettaa häntä, on epäpuhdas iltaan saakka. Kaikki, minkä päällä nainen kuukautistilansa aikana makaa tai istuu, tulee epäpuhtaaksi. Jokainen, joka koskettaa hänen makuusijaansa, pesköön vaatteensa ja peseytyköön; hän on epäpuhdas iltaan saakka. Jokainen, joka koskettaa mitä tahansa minkä päällä nainen on istunut, pesköön vaatteensa ja peseytyköön; hän on epäpuhdas iltaan saakka. Myös se, joka koskettaa jotakin hänen makuusijallaan tai istuimellaan olevaa esinettä, on epäpuhdas iltaan saakka. Jos mies makaa naisen kanssa hänen kuukautistilansa aikana, naisen veri tekee myös miehen epäpuhtaaksi seitsemän päivän ajaksi, ja jokainen vuode, jolla mies sinä aikana makaa, tulee epäpuhtaaksi."
Ja epäpuhtaana ei siis saa mennä kirkkoon kuoleman uhalla.

luku 19, jakeet 17-19, 27, 33-34
"Älä paheksu lähimmäistäsi vain ajatuksissasi, vaan nuhtele häntä avoimesti; muuten joudut osalliseksi hänen syyllisyydestään. Älä kosta omaan kansaasi kuuluvalle äläkä pidä yllä riitaa hänen kanssaan, vaan rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.
"Älä kylvä samaan peltoon kahta erilaista siementä. Älä pue yllesi vaatekappaletta, joka on kudottu kahdesta erilaisesta langasta."
"Älkää leikatko hiuksianne lyhyiksi ohimoilta älkääkä leikkaamalla turmelko parran reunaa."
"Kun maahanne tulee muukalaisia asumaan keskuudessanne, älkää sortako heitä. Kohdelkaa joukossanne asuvia siirtolaisia ikään kuin he olisivat heimolaisianne ja rakastakaa heitä kuin itseänne"

Noudatatteko myös näitä raamatun käskyjä/oppeja? Joku muukin voi jatkaa listaa, itse kun en enempää jaksa.

Vieras

#3465

27.03.2013 10:33

Aivan varmasti saat näin hyvälle adressille nopeammin kannattajia nimiä pyytämällä kuin rikollisin keinoin tietokonekikkailulla tai hakkeroinnilla. Typerää provoilua! Nimiä tulee tasaiseen tahtiin n. parituhatta vuorokaudessa. Tabletit mukaan ja nimiä keräämään! Muistakaa mainita että allekirjoitus pitää kuitata allekirjoittajan sähköpostin kautta!
--
Nopein keino on tietysti petos, ja tarkoitus pyhittää keinot. Uskonnollispohjaisen adressin kannattajapohja Suomessa on hyvin rajallinen. Kyllä nyt täytyy lestadiolaisten lapset laittaa joukolla allekirjoittamaan. Se on täysin laillista, koska ikää ei adressissa kysytä.

Vieras

#3466 Re:

27.03.2013 10:33

#3459: -  

 

Homot on vaan kateellisia, kun ne eivät pysty luonnollisin keinon tai haureutta harjoittamatta tekemään yhtä paljon lapsia.

Vieras

#3467 Re:

27.03.2013 10:33

#3458: Sokrates - Suomen Evankelisen Allianssin johtama epävirallinen adressi on saanut 22 527 varmentamatonta allekirjoitusta kolmessa ja puolessa kuukaudessa.

 

Ja vihreiden naimalakko ei ole onnistunut keräämään kuin hurjan uutisoidunkin määrän 3466 ääntä. Sen ensimmäinen allekirjoittaja Anni Sinnemäki on jo vahvistanut avioliittolain olevan tasa-arvoinen. Hän meni naimisiin.

Ihmeellinen poru ja häiriköinti varmentamattomista äänistä. Moniko tuolla virheiden adressissa on varmennettu? Onko kaikki kansanedustajat, Ville Niinistö, Anni Sinnemäki, Jani Toivola ja kumppanit varmistaneet äänensä? Entä kirjoittiko Ville vai Jani ne 3460 muuta ääntä itse?

Rikottu ruukku

#3468 Vaikka Kristuksella Jeesuksella on kaikki VALTA, niin maanpäällä…

27.03.2013 10:35

kuin Taivaassakin, Hän ei kuitenkaan ole tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan, onnettomuuksikseen / tuomiokseen palvelevan, JO Luojan puolelta tuhoon tuomitun, tulelle talletetun maailman / ihmiskunnan väärin, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi koituneen ja koituvien touhujen ja politiikan puolesta toimiva ja vaikuttava…

Vaan tästä hyväksi ja puolesta, muista ja muusta niin väliä, ”piru” vieköön ja paha periköön, kaikille pahaksi itsekkyyden mukaisesti touhuille ja politiikalle, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme hyväksi, Krist. vaihtoehdon perustaja, sen puolesta puhuva ja sille, Hänen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, Raamatun UUDESSA testamentissa opetuksillaan ja ohjeillaan viitoittamalle, turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavalle ja takaavalle vaihtoehto tielle kaikki kutsuva…

Ja niitä jotka haluaa tälle Totuuteen perustuvalla, kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisuuden mukaiselle tielle lähteä, ja niillä kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, ehdoilla siihen yhteyteen ja yhteistyöhön yhdistyä. Niitä Raamatun UT mukaisesti Kaikkivaltiaana kuningasten KUNINKAANA, kaikkiin nähden Oikein / puolueettomasti, vain kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Pyhässä, = ei mitään pahaa, eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, hengessään Johtava ja Hallitseva…

Sillä, kaikille hyväksi Oikealla, Totuuden / Oikeuden mukaisuuden Laillisella, = Itse koko luomakuntamme kaikkineen Luoja ja Omistaja Jumalan Luvallisella tiellä Oikein, kaikille hyväksi Jumalan sanan ja tahdon mukaisesti, = Laillisesti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan halukkaita, heille turvalliseksi ja turvatuksi kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäkseen ja tulevaisuudekseen, Jumalan Armon ja Rakkauden siunauksen ja varjeluksen alaisuudessa pitävä.

Hänen, Kristuksen Jeesuksen nimessä valistaen ja muistuttaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa

Vieras

#3469

27.03.2013 10:35

On tärkeää elää Luojamme meille alunperin suunnittelemassa liitossa eikä luonnottomassa, monella tapaa sairaassa suhteessa.


Vieras

#3470 Re: Miksi raamattua noudatettaisiin homoavioliittojen suhteen, kun monet muutkin opit jää noudattama

27.03.2013 10:36

#3464: LESBO - Miksi raamattua noudatettaisiin homoavioliittojen suhteen, kun monet muutkin opit jää noudattamatta? 

 

Kristityn opit löytyy uudesta testamentistä, joka on kristittyjä varten. Vanha Testamentti on tehty israelin 11 heimolle, (koska esikoinen menetti perintöoikeutensa)

Vieras

#3471

27.03.2013 10:37

Ja vihreiden naimalakko ei ole onnistunut keräämään kuin hurjan uutisoidunkin määrän 3466 ääntä. Sen ensimmäinen allekirjoittaja Anni Sinnemäki on jo vahvistanut avioliittolain olevan tasa-arvoinen. Hän meni naimisiin.

Ihmeellinen poru ja häiriköinti varmentamattomista äänistä. Moniko tuolla virheiden adressissa on varmennettu? Onko kaikki kansanedustajat, Ville Niinistö, Anni Sinnemäki, Jani Toivola ja kumppanit varmistaneet äänensä? Entä kirjoittiko Ville vai Jani ne 3460 muuta ääntä itse?
--

Niin, vihreiden naimalakko on saman tason yritys kuin tämä Evankelisen Allianssin adressi. Kansalaisaloitteeseen ei kumpaakaan voi verrata laadussa eikä kannatuksessa.

Vieras

#3472 Re:

27.03.2013 10:40

#3465: -  

 

"Nopein keino on tietysti petos, ja tarkoitus pyhittää keinot. Uskonnollispohjaisen adressin kannattajapohja Suomessa on hyvin rajallinen. Kyllä nyt täytyy lestadiolaisten lapset laittaa joukolla allekirjoittamaan. Se on täysin laillista, koska ikää ei adressissa kysytä. " Pitäsikö ikä rajoittaa adressien kirjoittamisessa? Onko se mielestäsi tasa-arvoista? Kyllä Suomesta löytyy helposti tuplasti nykyisen avioliittolain kannattajia, verrattuna avioliiton irvikuvan kannattajiin ( jota markkinoidaan valheellisesti tasa-arvon nimissä).

Vieras

#3473 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

27.03.2013 10:42

#3440: - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Idiootti. Samalta koneelta voi kirjoittaa pariskunta esim.


Vieras

#3474 Re: Lukiko adressissa, että tätä kuuluisi verrata johonkin, mitä tämä ei ole?

27.03.2013 10:42

#3471: - Niin, vihreiden naimalakko on saman tason yritys kuin tämä Evankelisen Allianssin adressi. Kansalaisaloitteeseen ei kumpaakaan voi verrata laadussa eikä kannatuksessa.

Adresseilla on tarkoitus vaikuttaa päättäjiin. Kansalaisaloitteella on tarkoitus saada lakialoite. Lakialoite menestyy vain, jos päättäjät päättävät antaa sen menestyä.

Reilu 20000 ääntä kertoo hyvin, että asian takana on paljon väkeä.


Vieras

#3475 Re:

27.03.2013 10:44

#3465: -  

 

Ilm. 22:14 Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin! 22:15Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.