Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#34976 Väliaikatietoja...

13.05.2014 14:36

#34798 Nimien keräys jatkuu...

"Koko viime vuoden netissä ollut adressi ja joissakin seurakunnissa kiertänyt paperivetoomus ovat keränneet yhteensä arviolta yli 57 000 hyväksyttävää nimeä. Potentiaalisia allekirjoittajia on Suomessa kuitenkin paljon enemmän, erityisesti niiden keskuudessa, jotka eivät käytä internetiä."

"Adressilla emme vastuta mitään vaan puolustamme voimassa olevaa avioliittolakia."

(7.5.2014 Tiedotteesta)


Vieras

#34977 Päivät tulevat

13.05.2014 16:09

Neljäkymmentä vuotta sitten 1974 pastori David Wilkeson sai näyn Herralta rukouksessa ja hän kirjoitti siitä kirjan ”Näky”. Tässä kirjassaan hän ennakoi tämän radikaalin liberaalin tulemisen, joka tulee hyvin aggresiivisesti ajamaan uskovia ulos kirkoista ja samalla tuomaan sisään muiden uskontojen oppeja. Hän myös ennusti, että homoseksuaalisuuden tuomitsemista ei ainoastaan lopeteta, vaan siihen jopa kehoitetaan. Näin Jeesuksen sanat paluusta Lootin päiviin ja Sodomaan toteutuu silmiemme alla.

”Näen tämän ylikirkon “ymmärtämyksen” valepuvussa hyväksyvän homoseksuaalit ja lesbot jäsenikseen. Kirkonjohtajat puolustavat homo- ja lesborakkautta, eivätkä he vain toivota sitä tervetulleeksi, vaan jopa rohkaisevat harjoittamaan sitä. Homo- ja lesbopappeja asetetaan virkoihin, ja heille annetaan vaikutusvaltaisia paikkoja tässä kirkkounionissa, ja heitä tervehditään uudenlaisina uranuurtajina, jotka esittävät uusia käsityksiä rakkaudesta ja evankeliumista.

Kaikkein murheellisinta on se, että näen tulevan päivän, jolloin homoseksuaalit eivät enää etsi apua kirkolta. Sen sijaan ylikirkko puolustaa ja ihailee heitä heidän rohkeutensa vuoksi ja siitä syystä, että he haluavat olla erilaisia. Syyllisyyskomplekseista syytetään vanhanaikaista synnin tuomitsevaa saarnaa. Uudenlaisin opetuksin yritetään valistaa ihmisiä elämään ongelmiensa kanssa ja jopa nauttimaan heikkouksistaan “Jumalan lahjoina”.” — David Wilkerson, 1974
m.meikäläinen

#34978

13.05.2014 16:52

Elämme aikakautta jolloin laittomuus päässee valtaan. Se kun länsimaat ovat hylkäämässä luonollisen ja omaksuvat iljettäviä luonnottomuuksia jopa avoimesti ja häpeämättä on osoitus siitä että ihmiskunnan viimeinen sivu on kääntynyt ja Jumalan tuomiot ovat aivan nurkan takana. Käy lähinnä sääliksi kun ihmiset eivät tunn tajuavan että nämä taipumukset ovat eräänlainen osoitus siitä että Jumala on jo hylännyt tätä sukupolvea kun ovat alentuneet tällaisiin synteihin. Mutta muistakaamme että Jumalaa arhmahtaa sitä joka vilpittömästi kääntyy häneen puoleensa.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.05.2014 16:57


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.05.2014 17:06



Vieras

#34981 Re: Re: Re: Re: Voitto kotiin

13.05.2014 17:13

#34912: - Re: Re: Re: Voitto kotiin

 

 

Tämähän on kuin kesäleirin päivä-ohjelmasta! Tehtäväjako. :)    Taaksepoistu.  Tosi hauska.


Vieras

#34982 Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.05.2014 17:20

#34968: Enhän minä mitään väitä, mutta.... - Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

 

"

.(4) älyllisten toimintojen häiriöitä, jotka ovat tyypillisesti:

(a) epäluuloisuutta tai paranoidista ajattelua

(b) liiallista keskittymistä yhteen aiheeseen kuten uskontoon tai jäykkää toisten ihmisten käyttäytymisen luokittelua ”oikeaksi” ja ”vääräksi.  "



Jaaha,  tais mennä riaknoosin joukkoon vähän  sinne kuulumattomia aineksia,  kenties mämmimaltaita ja korppujauhoa.  Pullataikinaan sopii kyllä kardemumma,  muttei meirami.



 


Vieras

#34983 Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.05.2014 18:59

#34982: - Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Rupesiko epäilyttämään, että teksti ei voi olla alkuperäisen mukainen, kun tuntomerkit alkoivat muistuttaa liikaa itseä...?

Voit tarkistaa asian, jos osaat klikata viestissä ollutta linkkiä.

perus suomi

#34984 hyväste homo mualimma

13.05.2014 19:06

tämä on ny mun viimenen viesti tänne. nyt kiipeen katolle otottamaan veten paisumusta. otan evääksi isäm maallisesti lenkki kyrsän ja keski kaljaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Vieras

#34985 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.05.2014 19:10

#34983: - Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Sivusta: Näkemättähän vakuutuslääkäritkin tekee diagnoosejaan. 'Tohtori' vois tarkistaa tilanteen vastaanotolla.


Vieras

#34986

13.05.2014 20:03

 

 

Ja tässä on sitten meikäläisen suppea lausunto,  millekkähän  viranomaiselle tämä pitäisi lähettää,  Jos vaikka tuonne 
Yleisten töiden ministeriön avustavalle  vara-, virall-, apu-,  yhteis -,  yli-,  sekä alipäällikölle.


Minkälaisia seuraamuksia homoavioliittolain hyväksyminen on sen hyväksyneissä maissa saanut aikaan?

Kaikkialla ollaan lähdetty juuri ihmisoikeustermein muuttamaan avioliiton määritteitä.
Termit ovat siivittäneet  media kamppailua.   Niiden oikeellisuus ja sopivuus saman-
ja erisukupuolisten suhdemuotojen  vertailuun on ihmisten ja yhteisöjen
mielissä kuitenkin koettu erittäin teennäiseksi ja tarkoitushakuiseksi.


Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvopuutos on ollut juridinen kehys, johon homosuhde on haluttu vetää.   Juuri ihmisoikeustermein startanneesta kampanjasta on kuitenkin siitä itsestään tullut juuri ihmisoikeuksia ja mielipiteenilmaisua voimakkkaasti  rajoittava yhteiskunnallinen vaade, josta on seurannut mielenkiintoinen moraalis-yhteiskunnallinen tulkinta.

Länsimaisten sivistysyhteiskuntien vapaan arvo-keskustelun perinteisiin nähden on homoavioliittojen säätämisen jälkeen useissa maissa erittäin poikkeuksellisella, mielipiteenvapautta rajoittavalla tavalla alettu diskriminoimaan toista keskus-
teluosapuolta.

Normaalista eettisestä arvottamisesta ja mielipiteenilmaisusta on tehty peräti rikollinen toiminto. Heteroseksuaalisuutta arvostava kannanotto on kriminalisoitu.

Kaikkein pahimmalta tuntuva oikeuspuutos koskee lasten vanhempien oikeutta puuttua omien lastensa koulunkäynnissä vanhempien vääräksi kokemaan moraalikasvatukseen ja suoranaiseen yllytykseen alkaa toteuttaa samansukupuolen sisäisiä tunneyllykkeitä seksuaa-
lisia ilmaisukeinoja käyttäen.


Koko yht.kunnallinen keskusteluilmapiiri muuttuuu myös radikaalilla tavalla: Vain yksi totuus seksuaalieettisistä kysymyksistä sallitaan. Ja kaikenlainen elämän ja kulttuurin monimuotoisuuden arvostus saa radikaalin päätepisteen.

Mistä tässä kaikessa oikeastaan siis on kysymys. Erään ihmissuhteen pakonomainen pyrkimys samanlaisuuteen erilaisien instituutioiden kanssa,   ja   oman suuntautumisen kätkeminen?



Moraalinen kasvatusoikeus ryöstetään lasten vanhemmilta, ja luovutetaan osin homojärjestöille ja heidän agendaansa suosiville muille tahoille. Ajattelun ja mielipiteenvapaus häviää yhteiskunnasta. Mielipide kriminalisoidaan.

Terveyskasvatus astuu palvelemaan seksuaalivallankumouksen tarpeita, ja realistiset terveysriskit vakavista sairauksista kätketään vakavin seurauksin. Moraaliset valinnat kätketään suvaitsemattomuuden verhon taakse.

Kasvatus alkaa ohjautua tietoisesti homoseksuaalisuuden maximoinnin suuntaan. Kasvuikäisten normaalit kasvuun kuuluvat samansukupuolisuuden tunnepotentiaalit räjäytetään kasvuun, ilman ymmärrystä kehitysvaiheen vaikutuksesta näihin tunnekokemuksiin. Uoma aukaistaan tietoisesti nuoren elämän ja persoonan kehityksellisen jakson lukitsemiseen elämänikäiseksi suuntautumiseksi.  Näin supistetaan ihmisen elämänkaaren kasvutehtävä,  joka tälle alueelle sijoittuessaan ei ole helpoimmasta päästä,  mutta on kuitenkin kasvutehtävä,  ja myös moraalinen valinta.

Maasta ja valtakunnasta tulee vain yhden, vajaan totuuden maa.  Supistetun ja valikoidun totuuden maa,  ja lopulta moraalisen terrorin maa.

 


Vieras

#34987 Re:

13.05.2014 20:36

#34986: -

Samuli Siikavirta

 

 

 

Samuli Siikavirta on savolainen teologian väitöskirjaopiskelija Cambridgen yliopistossa.
Hän tutkii Paavalin teologian ja etiikan suhdetta Roomalaiskirjeessä.

"Ovatpa nämä ihmiset hämmentyneitä",
kommentoi aasialainen naapurini katsoessaan
elämänsä ensimmäisiä Euroviisuja.

Kaukana ovat ajat, jolloin maailman suurinta musiikkikilpailua voitiin pitää koko perheen TV-viihteenä. Minusta on harmillista, että musiikilliset arvot jäävät kaikenlaisen skandaalinhakuisuuden ja politikoinnin varjoon.

 

Euroviisut siis voitti itävaltalainen Thomas Neuwirth, joka esittää parrakasta naista nimeltä Conchita Wurst.

Mediassa on tuskin noteerattu, että roolinimen ensimmäinen osa on latinalaisessa Amerikassa alatyylinen ilmaisu naisen jalkovälille. Sukunimi puolestaan tarkoittaa makkaraa.

Pikaisella haulla selviää, että koko drag-rooli on Neuwirthin reaktio nuorena homomiehenä kokemaansa syrjintää vastaan.

.....

Tähän aikamme uuteen evankeliumiin Eurooppa on rakastunut.

Drag-artisti julisti voittonsa selvittyä 180-miljoonaiselle yleisölle ääni väristen: "Tämä ilta on omistettu kaikille, jotka uskovat rauhan ja vapauden tulevaisuuteen. Tiedätte, keitä te olette. Me olemme yhtä. Ja me olemme pysäyttämättömiä!"

LGBTQ-liike on vallannut Euroviisut.
Sateenkaariliput liehuvat myös muualla länsimaitten mediassa, politiikassa,
kouluissa ja monissa protestanttisissa kirkoissa. Vähemmistöidentiteettiä
esitellään dramaattisesti ja ylpeydellä.
Conchitan performanssi on siitä malliesimerkki. Ideologian voitonmarssi on
ollut ennennäkemättömän menestyksekäs.

Herää kuitenkin kysymys, pysähtyykö kaikki "rauhan" ja "vapauden" saavuttamiseen. Suvaitaanko lopulta vain oman ideologian hyväksyviä ja vaaditaanko yhä kovempia rangaistuksia niille, jotka ilmaisevat ääneen usein uskonvakaumuksesta nousevan näkemyksensä ihmisen seksuaalisuudesta? Vähän kuten laulussa vihjattiin:

Nouse kuin feeniks

Tuhkien seasta

Etsien koston sijaan

Rangaistusta

Sinua varoitettiin


Huomasiko tätä kukaan?

Näitä asioita ei pohdita vain meidän mantereellamme. Eräs amerikkalainen evankelikaaliystäväni perusti hiljattain hääsuunnittelufirman. Se on ollut naisen pitkäaikainen unelma. Kysyin häneltä ja hänen mieheltään, mitä sitten tapahtuu, jos heidän osavaltioonsa tulee sukupuolineutraali avioliittolaki. Mitä sitten, jos heidän firmaansa tullaan testaamaan mahdollisena herkullisena syrjintätapauksena?

Vastaukseksi sain, että jos rakkaudella ilmaistu kristillinen vakaumus ja sen mukaan toimiminen vie oikeuteen, olkoon niin. Ristin kantamiseen voi kuulua se, että menee firma ja kaikki muukin.

Vaikka kaikki muu palaisi poroksi, jäljelle jää usko syntisten Pelastajaan. Lopulta vain siinä on identiteetti, jonka varassa noustaan hämmennyksen tuhkista uuteen elämään.

 



 

 

 


Vieras

#34988 Re:

13.05.2014 20:51

#34986: -

HYVÄ!!!


Vieras

#34989 Re: Väliaikatietoja...(päivän paras!)

13.05.2014 21:01


Vieras

#34990 Re: hyväste homo mualimma

13.05.2014 21:07

#34984: perus suomi - hyväste homo mualimma

Ota heinäsirkkamyrkky mukaan.


Vieras

#34991

14.05.2014 04:21


Päivän Sana

Ja hän rakastaa sinua, siunaa sinua ja antaa sinun lisääntyä; hän siunaa sinun kohtusi hedelmän ja maasi hedelmän, siunaa sinun viljasi, viinisi ja öljysi, sinun raavaittesi vasikat ja lampaittesi karitsat siinä maassa, jonka hän isillesi vannotulla valalla on luvannut antaa sinulle. Siunattu olet sinä oleva yli kaikkien muitten kansojen. Hedelmätöntä miestä tai naista ei ole sinun keskuudessasi oleva, ei myöskään sinun karjassasi yhtään hedelmätöntä.

5. Moos. 7:13-14 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Vieras

#34993 Re: Väliaikatietoja...

14.05.2014 07:03

#34976: - Väliaikatietoja...

"Leipäpapitkin" voisivat tehdä palkkansa eteen jotain palvellakseen ihmisiä ja ilmoittaa kirkoissaan olevasta paperiversiosta johon voisi laittaa halutessaan nimensä asian puolesta, vai pitäisikö sieltä käsin lähetellä paperiversioita kirkkoihin. Yllättävän vähän nimiä on papereille kerätty.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.05.2014 09:04


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.05.2014 09:05


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.05.2014 09:38



Vieras

#34998 Re: Re: Re: Väliaikatietoja...

14.05.2014 10:00

#34997: - Re: Re: Väliaikatietoja...

Mieluusti näkisin Ev.lut. kirkon puolustavan kristillisiä arvoja eli naisen ja miehen välistä avioliittoa tässä tapauksessa.


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.05.2014 10:09



Vieras

#35000 Re: Re: Väliaikatietoja...

14.05.2014 10:22

#34993: - Re: Väliaikatietoja...

Papit eivät kollektiivisesti lähde mukaan tällaiseen sikailuun. Suurin osa on järkeviä ihmisiä, jotka ymmärtävät, että homojen vihkiminen ei ole keneltäkään pois. Papiksi tulemiseen vaaditaan nykypäivänä korkeakoulututkinto, ja sellaista ei saada takapersulan tynnyrissä istumalla. Yliopistoissa pääsee kosketuksiin erilaisten ihmisten kanssa ja oppii samalla hyväksymään muidenkin ihmisten ajatusmaailmaa kuin vain omansa. Siksi esimerkiksi persuissa on paljon muita vähemmän korkeakoulutettuja.