Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#35551 Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 08:48

#35549: - Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

Sivustasta: Niin se tuppaa olemaan, että väärinkäsityksiä ainakin syntyy kovin erilaisten ihmisten kohdatessa täällä. Tuo troppien ottamatta jääminen tullee ensimmäisenä mieleen, mutta siinäpä onkin suuremman luokan väärinkäsitys jo tapahtunut.

"Hurahtaneita",  tuo nimitys kuvaa hyvin uskomattoman suhtautumista uskovaan. Noinhan uskovakin on aiemmin ajatellut ollessaan itse vielä uskomaton, siis ajatellut uskovista.

"Se mitä näet, koko maailman kaikkeus on vain rullalle kierrettävä lavaste" Näinhän se on elämää ajatellen laajemmin, siis myös kuoleman jälkeen ja uskoen kolmiyhteiseen Jumalaan. Monet ihmiset rajoittuvat ajattelemaan elämän käsittävän vain tämän maanpäällisen elämän.

Oliskos tästä kirjoitelmasta hyötyä ymmärtämään toista ihmistä, ettei se ymmärrys rajoittuisikaan troppien ottamatta jäämiseen ja muuhun sellaiseen? Kyseleepi uskova immeinen. Siunausta!


Vieras

#35552 Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 09:13

#35547: - Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

Sivustasta: Hyvää kesää kaikille! Me uskovat käytämme harvemmin itse tuota "hurahtaneita"-sanaa. Tuossa on käytettynä tämä harvinaisuus.


Vieras

#35553

03.06.2014 09:48

Teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennen kuin häneltä anottekaan. Matt.6:8

Mutta kun sinä rukoilet, mene kammioosi, sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa. Matt.6:6



Rukoilemista koskeva Jeesuksen opetus löytyy Raamatusta Matt.6:5-13

Vieras

#35554 Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 10:44

#35551: - Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

sana sanoo: "niille jotka eivät usko, on uskominen Hullutus"

Minä olen Jumalan hullutuksessa mukana eli Sydämen uskossa Jeesukseen, Eli ns. Hurahtanut, ja kerron sen kaikille joita tapaan , Piste ja Aamen

Enkä missään nimessä toivo homoliittoja Suomeen, Rukoilen joka päivä ettei se toteudu!

Virgo92

#35556 Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 12:33

#35554: - Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

Mitä jos keksisit maailmasta vaihteeksi jonkun muun  aiheen rukouksellesi kuin sen ,että minä ja kumppanini emme saisi virallista avioliittovahvistusta suhteellemme ? ( Niistä ei luulisi olevan pulaa tässä maailmassa) Emme ole sentään  tehneet sinulle mitään pahaa, emmekä toivo sinulle mitään pahaa.Emme halua häiritä elämääsi millään tavalla , emmekä yhtään kaipaa vierailujasi luonamme, eikä sinulla ole mitään velvollisuutta tervehtiä meitä kadulla, tai jutella meille kaupan kassajonossa.Tuntuisiko  sinusta kivalta jos me rukoilisimme esim. sitä ,että sinun ja puolisosi suhde päätyisi pian avioeroon,tai ettette jostain syystä syystä pääsisi koskaan  naimisiin tms. ? Olisiko se mielestäsi ihan tervettä käyttäytymistä?? Minkä tyydytyksen se sinulle tuo?

ps* Lauriinan ja Kirsin häihin et sitten todellakaan ole tervetullut-iloitse siitä!


Vieras

#35557 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 14:06

#35556: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

Sivustasta: Et osoittanut kirjoitustasi minulle. Välihuikkaus nyt kuitenkin tähän. Puolustan tätä voimassa olevaa nykyistä avioliittolakia. Tämän puolesta minäkin rukoilen. Enkä toivo minäkään homoliittoja Suomeen.


Vieras

#35558 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 14:41

#35557: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

 

 

Nonni!  Simmottis se vaa o,  valssi kesällä!   

Terveppä tervehrys ja takkuulla Tampereelta ja talavella Talikkalan markkinoilta! Ja kesällä kanteleella!.

Niin sitä vaan ollahan teällä yhtä ja toosta puuhaamassa.
Huhhuh!  Sanon minä kans :) 

Mutta sanos sinäkin,  jotta onkos se kesä alkanu maistuun valiojäätelöltä,  ja niittykukkasilta;  väinönputkien muhkeudelta,  kielojen vienolta kauneudelta  ja tuulen hiukkkasen lämpimämmältä lempeydeltä?

Suomen Siioonissa lauletaan Siionin lauluja "på många set och på många songbok"  
Den bästa svenskspråks-lärarinnan kan nu rekommendera hur skulle jag ha skrivit den här.  Det passar bra.

Heränneet eli körtit veisaavat Siionin Virsiä, och på svenska det vore.....?   Siions psalm eller hur?


Nyt on körttien joukoissa havaittu siunattua säpinää.  Tosi kansanliike nostaa päätään,  katsotaas kestääkö yläpää tätä tervetullutta  toikkarointia?

 

"Körttikapinalliset"   ovat nostaneet keskusteluun suhtautumisen Raamattuun, Kristukseen, Siionin virsien uudistamistapaan sekä yhteiskunnallisuuden ja hengellisyyden painotuksiin liikkeen johdon linjauksissa ja julkikuvassa. Yhdistyksen johto on vastannut esitettyyn kritiikkiin mediassa sekä laajemmin kotisivuillaan.

 

http://www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/kuvat/lapua-3635-6f6b4d5eb9808f99b01d...

Kädenlyöntipäivän       järjestää Lapuan tuomiokirkkoseurakunta ja Lapua-Seura. Puheenvuorot on pyydetty puheenjohtaja Jukka Hautalalta sekä varapuheenjohtajalta, Turun piispa Kaarlo Kallialalta. "Kapinallisten" ohjelmanjulistuksen esittää maanviljelijä Jouko Kukkonen. KirjailijaMinna Kettunen pohtii puheenvuorossaan, onko herännäisyydessä tilaa vapaalle rukoukselle, herätykselle ja uskoon tulemiselle.

ja seurakuntalaisesta löytyy,  ja myös :http://www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/1015-korttikapinalliset-piispa-kalliala-ja-herattaja-yhdistyksen-johto-kohtaavat-lapualla-7.-kesakuuta

Pönttölän Iisakki

#35559 Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 15:35

#35554: - Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

Ei se mitään,minäkin olen ihan hurahtanut huru-ukko :sittenhän meitä on kaksi!

Virgo92

#35560 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 15:44

#35557: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

Kiitos vain: en toivo minäkään kaltaisiasi ihmisiä kovin lähietäisyydelle ainakaan. En viitsi sanoa minne teidät tekisi mieleni toivottaa tervemenneeksi "mielipiteinenne" , mutta ehkä vaikka Timbuktuun, noin aluksi :se välietäisyys ainakin alkaisi olla jo lähelllä ihanteellista....


Vieras

#35561 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 15:47

#35556: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei 

 "..että minä ja kumppanini emme saisi virallista avioliittovahvistusta suhteellemme ?"

Toiselta sivustalta: Jos ja kun tässä näemmä tarkoitetaan lesbo- tai homoliittoa, niin kumpaakaan ei voida vahvistaa avioliitoksi, koska: ”Avioliittolaissa on useita moraalisluontoisia rajauksia; se on mahdollinen 1) kahden, 2) täysi-ikäisen (poikkeuksin), 3) eri sukupuolta olevan, 4) ei lähisukulaisen, 5) ei naimisissa tai rekisteröidyssä parisuhteessa olevan 5) ihmisen välillä.”

Ja jos puhe käännetään siihen, että nykyinen avioliitolaki pitäisi muuttaa kansalaisaloitteen vaatimusten mukaisesti ”tasa-arvon” nimissä sukupuolineutraaliksi, on tähän todettava että: ”Avioliitto on siinä mielessä täysin tasa-arvoinen ja yhdenvertainen, että jokaisella avioliiton edellytykset täyttävällä miehellä ja naisella on oikeus se solmia.” (Onko avioliittolain muuttamiseen aihetta? Mikä avioliitto on? -kappaleesta) http://www.visakorpi.net/blogi/2014/01/31/177

Virgo92

#35562 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 17:37

#35561: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

Sinunkaltaisesi ´pykäläuskovaisen´kanssa en viitsi alkaa keskustelemaankaan:se on kuin seinälle puhuisi! Etkö muka tajua ,että lait lakikirjassa  ovat kaikki ihmisten laatimia ja uudistustarpeen mukaan myös ihmisten tarkistettavissa ja muutettavissa ! Jankkaat vain  tuota yhtä ja samaa "sehän on jo tasa-arvoinen kaikille...jne.", kuin uskovainen jotain raamatunkohtaansa...

.Tiedoksi:

1)lakikirja ei ole Raamattu (...eikä tosin Raamattukaan ole lakikirjamme)

2 ) ...jos et huomannut :Sinä kyllä  siteerasit ihan  PELKKÄÄ lakikirjaa...

3) koska motiivinasi kommentissasi ei siis  ole uskonnollisiakaan ´perusteita´ ,et oikein voi sen suhteen vedota mihinkään          " omakohtaisina  vakaumuksellisina perusteinasi", Lakikirjahan on näet yleinen ja meille kaikille sama...

.4) lakikirja  ei siis voi olla, eikä toimia minään  kenenkään "henkilökohtaisen vakaumuksen ja uskon perusteina". Voit siis toki vedota täällä lakiin,mutta senhän me toisaalta   kaikki jo( me siis , joita asia oikeasti koskee)  tiedämme. Ei siis mitään uutta informaatiota siinä mitä kommentissasi kerrot . Sen puolestaan,että tuota lainpätkää meille jonain ,muka ´uutena´ asiana esittelet ,voit perustella vain omilla henkilökohtaisilla ennakkoluuloillasi ja kuten tiedät, niihin on aika huono vedota    julkisesti missään yhteydessä .

5) perusteesi ovat muutenkin aika heikot: sinulla ei itselläsi ole mitään todellista henkilökohtaista, tai minkään tietyn  ryhmän selkeää,konkreettista ja perusteltavissa olevaa intressiä asiassa puolustettavanasi . Tavoitteenasi on korkeintaan vain  lakikirjaan vetoamalla estää siihen kohdistuvat muutospaineet.Valitan -aika heikko ja kestämätön peruste käytettäväksi minkään lainmuutoksen estämiseksi.


Vieras

#35563 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

03.06.2014 18:41

 

 

 

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 19:21


naisen ja miehen avioliitto.

#35565 Homohiv vakava kansantauti

03.06.2014 21:33

Homohiv on Suomessa ja Euroopassa vakava kansantauti ja sitä ei pidä millään lailla enää tukea. Eheytys ja ehkäisy hoitoon koko homohiv porukka. Avioliittoa ei sotketa kansantauteihin ei. Ei kuulu sivistyneeseen parlamenttaariseen demokratiaan sotkea asioita, joista ei tule mitään hyvää.
Avioliitto on naisen ja miehen välinen. Avioliitto on jo tasa arvoinen.
homohiv on kansantauti THL.

#35566 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

03.06.2014 21:45

#35562: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

Lain tarkoitus on suojella kansakuntaa ei turmella sitä. Homot ajaa lakia joka sallisi entistä enemmän levittää hiviä niikuin Euroopassa on käynyt mm. Hollannissa hiv tarttuvuus on räjähtänyt yli 16% kasvuun. Tätä kukaan ei halua Suomeen ei edes homot, mutta eivät uskalla tunnustaa hirveetä mokaa joka on päässyt lapasesta jo ajat sitten. Homous levittää hiviä todella tehokkaasti ja tätä kehitystä ei pidä tukea avioliitto lailla ei missään tapauksessa. Homohiv tartunnan saaneet tulee saattaa hoitoon eikä avioon. Tässä lääke keskusteluun ja terveeseen päätökseen eduskunnassa.

Viemärissä on aina tappavia viruksia.

 

lain tarkoitus on suojella lapsia homoudelta.
Vieras

#35567 viherhomot levittää tasa arvolla kikkailua

03.06.2014 21:56

Kyse ei ole tasa arvosta. Tasa arvo on vain peite lain suojassa. Homoille avioliitto on vain hyväksynnän hakemista haureudelle, homoudelle. Avioliittolakia ei tule sotkea tällaiseen homohiv hurjasteluun. Kukaan kansanedustaja ei uskalla lähteä lailla tukemaan hiv tartuntojen määrää.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 22:55


KOERANLEOKA

#35569 Re: Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

04.06.2014 03:55

#35563: - Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

EE TIÄLLÄ SOKKEITA OLLA!!!!! PIENEMMÄLLÄKKII NÄKKÖÖ!!!!!!!


Vieras

#35570

04.06.2014 05:53

Päivän Sana

Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut". Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.

2. Kor. 6:1-2 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Virgo92

#35571 Dementia on kansantauti...

04.06.2014 08:17

#35566: homohiv on kansantauti THL. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

...mutta teillä "homo-hivin" hokijoilla ei ole mitään sairautta puolustuksenanne-te vain ESITÄTTE täällä dementian pahimpia oireita.

Tämä AIDS-aihe,esimerkiksi, on keskusteltu ja saanut asiallisen käsittelyn tällä palstalla jo niin moneen kertaan,siksi  toivonkin nyt sydämestäni ettei kukaan teille  alentuisi vastaamaan typeriin samaa toistaviin väitteisiinne enää mitään,  tai edes yrittäisi keskustella kanssanne.

Jo tuon nimityksen käyttö (...josta siitäkin puhuttiin aiemmin jo sivukaupalla) osoittaa ,ettei sen käyttäjä kykene keskustelemaan sairauksista edes sydämen sivistystä omaavan  ihmisen tavalla-lääketieteen asiantuntemuksesta puhumattakaan.Ilkeys,pahantahtoisuus,kiusaamisenhalu ja henkinen sadismi-siinä teidän todelliset motiivinne

JO PELKKÄ TUON "HOMOHIV"-NIMITYKSEN KÄYTTÖ ON TUNNISTUSMERKKINÄ SILLE, ETTEI SITÄ KÄYTTÄVÄ KYKENE EDES IHMISARVOA KUNNIOITTAVASTI KESKUSTELEMAAN SAIRAUKSISTA.

Sen vuoksi kaikki ne kommentit joissa tuo nimitys esiintyy tulisi jättää omaan arvo(-ttomuuteen)-sa ja sivuuttaa ne  kokonaan.

Kanssasisaret ja -veljet, lesbot ja homot ja kaikki meihin asiallisesti suhtautumaan kykenevät ihmiset: Älkää  vastatko näille typerille ,idioottimaisille "homohiv"-hokijoille enää mitään! Hokekoot hölmöyksiään yksinään niin kauan kuin jaksavat,mikään asiallinen taho ei niitä kuitenkaan noteeraa.


Vieras

#35573 Re: Dementia on kansantauti...

04.06.2014 10:53

#35571: Virgo92 - Dementia on kansantauti...

Harvinaisempi vieras vastaa nyt. Sinulle näyttää olevan vieraita asioita nämä avioliittoasiat. Olisi hyvä ensin lukea avioliittolaki ja sitten, kun tarpeeksi on perehtynyt asiaan myös kokemus mukaan lukien, niin voisitpa vaikka jotain asiallistakin kirjoitella tänne. Eihän nämä avioliittoasiat lakineen  kuulu homoille, eivätkä lesboille. En ymmärrä miksi te pauhaatte täällä. Olkaa ihan rauhassa pariliitossanne, koska edellytyksiä lain mukaan avioliitolle ei teillä ole, eikä lakia saisi, eikä pitäisi muuttaa, koska edellytykset avioliitolle ja avioliiton tarkoitus puuttuvat.

Rekisteröityä parisuhdettanne voisitte muutella, koska se on teille laki mukaan lukien tarkoitettukin. Emme puutu teidän parisuhteisiinne, emmekä lakiinne, mutta älkää pauhatko vieraille ihmisille täällä. Kaikkea ei voi saada, mutta kaikesta näistä huolimatta hyvää kesää kaikille.


Vieras

#35574 ei jaksais aina näistä homoista.....

04.06.2014 11:37

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.06.2014 11:58