Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 13:00


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 13:05


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 13:08


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 13:11


Bögarnas fel

#36930 Re: Vapaus on myös vastuunkantoa.

26.06.2014 13:13

#36872: Suurperheen isä. - Vapaus on myös vastuunkantoa.

Aivan kummallisia nimimerkki´Suurperheen isä´ nyt juttelee. Muka "  ´sukupuolettomuus-opettajat´" kiusaamassa hänen lapsiaan....Missä tällaista muka olisi tapahtunut? Siis muualla kuin siellä  ´suurperheen isän´ vieläkin suuremmassa mielikuvituksessa! HIV ei muuten ole mikään tautinimikekään vaan AIDS:in kehittymisen vaihe ja sen esiaste. Ota ensin itse selvää jostain,ennenkuin alat siitä täällä  muille vaahtoamaan.

Murrosiän ylittäneille nuorille toki on AIDS-valistusta-aivan kuten on liikennevalistustakin ja se on erittäin hyvää ehkäisytyötä sukupuolitautien torjumiseksi. SETA ansaitsee siitä työstä suuret kiitokset. Taudit muuten  yleensäkään eivät leviä ´opettamalla ´ eikä valistuksesta kukaan saa tartuntaa.SE on varma.

Mitä taas SETA ry:n toimintaan tulee niin se on aina tapahtunut  voimassaolevia lakeja noudattaen ja aina  lainsäädännön puitteissa.Omalta osaltaan ja omista näkökohdistaan jokainen jäsenmäärältään  merkittävänkokoinen  yhdistys on koittanut vaikuttaa lainsäädäntöön (esim. erilaiset autoiluun liittyvät yhdistykset maassamme,jalankulkijoiden yhdistykset ,kuluttaja yhdistykset jne.) Tämä on suorastaan luonnollista ja sitä vartenhan yhdistykset ovat olemassa ,että sen jäsenistön ja yleensä vielä yhdistyksen  jäsenten lisäksi jonkun tietyn ihmisryhmän asiat tulisivat huomioiduiksi. Siis sekä niiden järjestäytyneiden ,että järjestöön kuulumattomien. Huom.eivät läheskään kaikki homot Suomessa ole SETA:n jäseniä,eivät ehkä koskaan sen toimintaan edes tutustuneita.Heitä ei siis siitä  ole syytä kiittää ,eikä  moittia.

Tässä tuli nyt ´suurperheen isälle´ ihan tarpeeksi tietoiskua SETA:n toiminnasta.Lehti on olemassa ja siitä voi lukea kirjastossa. Kirjastonhoitajakin osaa sinulle kertoa ,jos kysyt SETA ry.:n toimintaa koskevaa materiaalia kirjaston lukemisvalikoimassa ja sen tämänhetkisessä  tarjonnassa.

Jos ´suurperheen isällä´ on myös niin suuret ennakkoluulot ,että ne estävät kokonaan,jopa tämäntyyppisen  tutustumisen SETAan ja sen toimintaan ,niin toki tietoa siitä  löytyy ihan  täältä netistäkin,eikä kukaan näe ,kun yksinäsi luet ja varovasti hiljaa näppäilet googleesi että SETA ry. ja katsot mitä ruudulle ilmestyy ja katselet sitä ja luet.

Jos taas  tämäkään tutustumistapa ei ´sp.i:lle´ kelpaa eikä käy, niin olisikohan sitten parempi jättää kaikki puheet SETA:sta kokonaan pois. Pelkkien mielikuvien ja omien ennakkoluuloisten käsitystensä pohjalta arvostelu on itse täysin  arvotonta puhetta ,jota ei mikään  lain mukaan toimiva taho yksinkertaisesti voi noteerata miksikään puheeksi.Ne on( ja tällaiset purkaukset myös) pakko hylätä pelkkinä jonninjoutavina höpinöinä.

Naisen ja miehen avioliitto on tasa arvoinen

#36931 Vaate keräys homoille. Pride kulkueet.

26.06.2014 13:31

Vähissä vaatteissa homot taas hilluu. Kirpputorit ja pelastus armeijan sarkahuosuja löytyy ja voipi saada ilmaiseksikin. Ei kannata vähissä pukeissa liikkua kun lapset pelkää housuttomia homoja kulkueissa. Opetelkaa pukeutumaan sivistyneesti ettei tarvii hävetä. Housut nilkoissa ja vehkeet ulkona hilluuvat ja yrittävät saada sanomaansa läpi. ei järkee.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 13:36


Miehen ja naisen avioliitossa on VOIMAAAAAAAA.

#36933 Lisää naisen ja miehen avioliiton puolesta

26.06.2014 13:41


Kannatatko lakia tasa-arvoisesta avioliittolaista?
17%kyllä
83% EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ääniä yhteensä 80650

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288706270099.html

 

JA KANSAHAN TIETÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AI että on tämä peli selvää kuin auringonpaiste.

Pink Butterfly

#36934 Re: Vaate keräys homoille. Pride kulkueet.

26.06.2014 13:42

#36931: Naisen ja miehen avioliitto on tasa arvoinen - Vaate keräys homoille. Pride kulkueet.

Olet lähettänyt tuon saman,idioottimaisen "vetoomusviestisi" tänne  jo aiemminkin ja saanut täällä  myös vastineen kirjoituksellesi.Älä siis  vaivaa enää lukijoita tuolla  vanhalla ,jo useampaan kertaan  esitetyllä materiaalillasi.(sikäli kuin sellaisesta nyt,  tuon sinun onnettoman tekstinräpellyksesi kohdalla, voi puhua)

P

#36935 Kuka homoliittoja haluaa

26.06.2014 13:43

EI KUKAAN, koska siitä voi saada ikuisen HIV tartunnan ja voi kuolla AIDSIIn niinkuin Queen solistille kävi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 13:44


Rivo-Riittta

#36937 Re: Uusin Callub homo laista

26.06.2014 13:45

#36932: Kyllä kansa tietää - Uusin Callub homo laista

"Callub"sulla on varmaan housuissas...


Vieras

#36938 Re: Kuka homoliittoja haluaa

26.06.2014 13:46


Vieras

#36939 Impivaaran perille uutinen

26.06.2014 13:47

#36896: - Persunperälle tiedoksi

Kyse on tasa-arvoisesta avioliittolaista. Ymmärsitkö?

Ymmärrän kyllä että täällä on kyse nykyisestä naisen ja miehen välisestä tasa-arvoisesta avioliittolaista, jota koetetaan väkipakolla korvata jollakin "uudella tasa-arvoisella" sukupuolineutraalilla avioliittolailla.

Eduskunnan lakivaliokunta hylkäsi sukupuolineutraalin avioliittolain. Avioliiton solmiminen on voimassa olevan lainsäädännön vallitessa täysin yhdenvertaisesti ja syrjimättä mahdollista kaikille niille, jotka täyttävät avioliiton solmimisen edellytykset!



y

#36940 Tietoo kaikille

26.06.2014 13:50

Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.
Homomiesten keskuudessa anaali- ja oraaliyhdynnät lisäävät suuresti riskiä sairastua moniin erilaisiin seksitauteihin kuten esim. AIDS:iin. Englantilaisen tutkimuksen mukaan vaaralliset seksiaktit tapahtuvat kaikissa homosuhteissa ja tämä uhka ja vaara koskee myös parisuhteissa eläviä homoseksuaaleja. (G. J. Hart et al., "Risk Behaviour, Anti-HIV and Anti-Hepatitis B Core Prevalence in Clinic and Non-clinic Samples of Gay Men in England, 1991-1992," AIDS (July 1993): 863-869, cited in "Homosexual Marriage: The Next Demand," Position Analysis paper by Colorado for Family Values, May 1994.)

Amsterdamissa tehty tutkimus osoittaa, että HIV:iin sairastui enemmän homomiehiä, jotka olivat parisuhteessa kuin satunnaisissa suhteissa. (Maria Xiridou, et al, "The Contribution of Steady and Casual Partnerships to the Incidence of HIV Infection among Homosexual Men in Amsterdam," AIDS 17 (2003): 1031)

Hollannissa tehty tutkimus osoittaa, että 67% HIV-positiivisista miehistä iältään 30 tai sen alle saivat tartunnan homoparisuhteen kautta. (Jon Garbo, "More Young Gay Men are Contracting HIV from Steady Partners," GayHealth (July 25, 2001)

Edellä oleva tarkoittaa tietenkin sitä, että myös satunnaisten homosuhteiden kautta homomiehiä sairastuu HIV:iin, mutta parisuhteiden kautta enemmän, koska parisuhteessa ei välttämättä pyritä "turvaseksiin", koska kumppani on jo entuudestaan tuttu.

y

#36941 Tietoo kaikille

26.06.2014 13:52

Homouden todelliset seuraamukset ovat karmeat

Hyvin usein tässä keskustelussa jätetään huomiotta homoseksuaalisuuden harjoittamisesta aiheutuvat fyysiset vahingot sekä haitalliset tartuntataudit. Koin että tämäkin asia tulee ottaa rohkeasti esille, koska se myös todistaa sen, että homouden harjoittaminen on vastoin luonnonjärjestystä sekä Jumalan tahtoa.

Anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja.

Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa. Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä.

Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.

Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja. Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin kun niitä oikein käytetään. Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia.

Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä.

Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen.

Koska anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen rikkoo peräaukon ympärillä olevia kalvoja, joka edesauttaa bakteerien pääsemistä verenkiertoon sekä muiden fyysisten haittojen takia kaikenlainen (myös miehen ja naisen välinen anaali sukupuoliyhdyntä) anaalinen sukupuoliyhdyntä on vastoin Jumalan luomaa seksuaalista kanssakäymistä. Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, jotka sopivat yhteen täydellisesti, siksi se on Jumalan luoma luonnollinen sukupuoliyhteys. Homoseksuaalisuus on sen kaikissa muodoissaan syntiä ja Jumalan tahdon vastaista.

Jumala rakastaa homoja mutta Jumala on voimallinen eheyttämään vääristyneen ja kieroutuneen seksuaalisen suuntautuksen. Ei mitään uskonnollisia itsesuorittavia eheytymistä vaan Jumala korjaa ja eheyttää kun Hänelle antaudutaan. Jumala ei väkisin korjaa vaan odottaa että sinä antautuisit Hänelle ja pyytäisit apua, niin siinä se prosessi alkaa. Yksinkertaista!
Nautinto on syntiä josta homot ei halua luopua.

Jumala kyllä rakastaa homoja, iankaikkisella rakkaudella.
Sixpack

#36942 Re: Kuka homoliittoja ei halua ?

26.06.2014 13:53

#36935: P - Kuka homoliittoja haluaa

"....´ikuisen´HIV-tartunnan "????´IKUINEN HIV? Tiedätkö ko. taudinkulun vaiheista mitään? HIV on eräs VAIHE siinä.

Ikuista ei muuten ole mikään-ei edes elämä itse.Ei ,vaikka eläisi terveenä ns.´kehdosta hautaan´

y

#36943 Tietoo lisää.

26.06.2014 13:55

Hiv on homojen kansantauti.
http://www.thl.fi/fi/thl/rakenne/yksikot/seksuaali-ja-lisaantymisterveys/seli-verkostokirje/2012/hiv-yha-kansantauti-homomiehilla-ehkaisy-tarvitsisi-uusia-otteita

HIV yhä kansantauti homomiehillä - ehkäisy tarvitsisi uusia otteita

HIV-tartuntoja raportoidaan Suomessa vuosittain 150–200 tapausta, joista suurin osa on saatu seksivälitteisesti. Ennaltaehkäisyn olisikin nojauduttava vahvasti seksuaaliterveysteemoihin.

Pitkään on ajateltu, että HIV ja seksitaudit pysyvät kurissa kun huolehditaan, että nuorilla on riittävät tiedot seksistä, seksitautiriskeistä ja käytössä välineet ehkäisyyn. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen. HIV-infektion riski jakautuu väestössä epätasaisesti ja yleisväestön tartunnan riski on todellisuudessa hyvin vähäinen. Sen sijaan usealla vähemmistöön kuuluvalla väestöryhmällä on muita korkeampi riski saada tartunta.

HIV-infektio on krooninen tauti


Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä. Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.

Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 13:59


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:09


Pink Butterfly

#36946 Re: Tietoo kaikille

26.06.2014 14:09

#36941: y - Tietoo kaikille

Jos antaisit jonkun  sinäkin panna itseäsi  sinne ns. ´kakkoseen´ .voisi mielipiteesi ihan  yllättäen muuttuakin...Ihmiset osaavat muuten  käyttää kortsua ja huolehtia alapäähygieniastaan kyllä itsekin-ei sinun tarvitse siitä huolehtia heidän puolestaan-pidät vain omat paikkasi puhtaina ja sillä siisti. Vihjeeksi: saippua ja vesi ovat tehokas yhdistelmä siinä asiassa.


Vieras

#36947 Re: Eropiikille selvät syyt

26.06.2014 14:13

#36889: - Eropiikille selvät syyt

Hmmm... uskoisin että kirkot varmaankin paljolti tukeutuivat asiantuntijalausunnoissaan Raamatun sanaan, joka Suomen ev.lut kirkon mukaan on on kristityille pyhä kirja, koska sen välityksellä Jumala ilmaisee tahtonsa. Luterilaisen uskonpuhdistuksen
mukanaan tuoma suuri muutos oli Jumalan sanan, Pyhän Raamatun, asettaminen kaikkien kirkollisten auktoriteettien yläpuolelle.

Mikäli "Soinin paavillisella linjalla" viittaat siihen, että katolinen kirkko perustaa oppinsa Raamattuun joka suhtautuu selkeän kielteisesti kahden samaa sukupuolta olevien parisuhteeseen (ja sen myötä homoseksuaalisuuden harjoittamiseen), niin huomaa, että myös Suomen ev.lut kirkko perustaa oppinsa tähän samaan pyhään kirjaan Raamattuun, jossa Jumala ilmaisee tahtonsa.

Ja Jumala sanoo mitä hän tarkoittaa, ja tarkoittaa mitä sanoo!


Vieras

#36948 Re: Tietoo kaikille

26.06.2014 14:14

#36940: y - Tietoo kaikille

Luulet siis, että ihmiset ovat jo unohtaneet sen, että tuo Hollannin tutkimus on otannaltaan todettu täydeksi humpuukiksi. Siinä mukana oli vain infektion saaneita riskikäyttäytyjiä, jolloin se ei kerro mitään normaaleista kiinteässä parisuhteessa elävistä. Sen lisäksi aineisto on kerätty ennen aikaa, jolloin Hollannissa edes oli tasa-arvoista avioliittolakia.

Mutta mitähän Jeesus ei tekisi oman asian edistämiseksi, kristillisen rehellisyyden nimissä...


Vieras

#36949 Re: Tietoo kaikille

26.06.2014 14:15

#36941: y - Tietoo kaikille

Jotenkin vaikuttaa siltä, että jumalasi asuisi jossain peräaukossa, sen verran hartaasti liität hänet tuolle alueelle.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.06.2014 14:17