Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Blaa

#51 Hohhoi

05.01.2013 13:36

Jossain keskustelun vaiheessa viitattiin siihen, että homous on ympäristön luoma (tms.), ei geeneissä tuleva "ominaisuus". Sitten asian todistamiseksi ja tueksi otetaan raamatun lauseita. Hmm... miten tää nyt pitäs ymmärtää? Eikö nimenomaan uskonto tule ympäristön luomana? Vuosikymmenet.. jopa sadat isät ja äidit ovat tolkuttaneet lapsilleen, että esimerkiksi raamattu tai koraani on se ainut oikea tapa ajatella. Puhemies on aina oikeassa, häntä pitää uskoa. Väärin ajattelu on syntiä, joka vie helvettiin... Minusta siinä on ympäristönluomaa ihmisenhallintaa parhaimmillaan. Uskonko Jeesukseen... hmmm... joo.. paljon mahdollista että tuolloin vuonna 0 huiteilla saattoi joku legendaarinen partamies elääkin. Se että oliko se jumalan poika. En usko. Hieman epäilen että samantyyppisiä sankareita elää keskuudessa nytkin. Jumala on ehkä jotain sellasta että meidän ei ees kannata yrittää ajatella koko asiaa, koska kukaan meistä ei ole oikeassa. Se nyt vaan selviää aikanaan, oliko tuolla sitte jotain korkeampaa. Parempi puhaltaa tääihmiselämä.. tai elämät... nojaten pääosin omaantuntoon, nii eiköhän tuota loppuun asti selviä.. Ai nii... joo, antaa kaikkien kukkien kukkia, eli homot alttarille vaan niin halutessaan
...ja hapan maito.

#52 Pitkä piimä...

06.01.2013 02:53

Harmittaa kirjoittaa näin pitkästi, mutta eipä ole kenenkään pakko lukea. Ateistit, seksistit ja uskontoon hurahtaneet jättäköön väliin tämän tekstin, mutta Jumalan kolminaisuuteen ja Jeesukseen Häneen poikanaan uskovat saakoon tästä vahvistusta ja luottamusta Raamatun elävään Sanaan.

Mietityttää miksi homot ja lesbot haluavat kirkon alttarille avioliittoon siunattaviksi? Mitä he siitä saavat? Jos he eivät usko Jumalan sanaa, joka Raamatussa meille ilmoitetaan, ja joka sanoo, että homous on syntiä, niin mitä arvoa he silloin antavat kirkkovihkimisellekään?

Eikös vaan mahda olla niin, että on nyt muodikasta ja trendikästä olla sateenkaari-ihminen. Ei enää tulla ulos kaapista, se on jo poissa muodista. Nyt halutaan poistaa Suomen kirkoista viimeinenkin Raamatun, elävän Sanan, kunnioitus.

Jokainen meistä on syntinen eikä siksi ole omien hyvien tekojensakaan nojalla kelvollinen elämään Jumalan luona Jeesuksen kanssa. Vain ARMO riittää. Ja kuten kaikki Jumalan maininneet keskustelijat yhteisesti myöntävät, niin Jumala tahtoo antaa Rakkautensa JOKAISELLE: niin heterolle kuin homolle, niin miehelle kuin naiselle, niin pultsarille kuin kravattikaulalle. Lisäksi avioliiton kautta Jumala siunaa aivan erityisellä tavalla perheitä ja sukukuntia, siitä puhutaan jo Raamatun alkusivuilla vaikkei avioliitto-termiä siellä käytetäkään. Mutta, mutta - ja tässä vaiheessa tuleekin ISO MUTTA: Jumala ei kuitenkaan hyväksy synnissä elämistä, josta Raamatussa selvin sanoin meitä varoitetaan: "siveettömyys, saastaisuus, irstaus, epäjumalien palveleminen, noituus, vihamielisyys, riidat, kiihkoilu, kiukku, juonittelu, eripuraisuus, lahkolaisuus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, remuaminen ja muu sellainen." Ja näin jatkuvat Paavalin moittivat sanat itsensä sotkeneelle seurakunnalle: "Varoitan teitä, kuten olen jo ennenkin varoittanut: ne, jotka syyllistyvät tällaiseen, eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa."

Mutta kyllä kuohuu kirkon sisälläkin, sillä liberaaliteologian silmin Jumala ja Jeesus ovat tyystin Rakkauden halvaannuttamia. Jokainen ihminen, teki mitä tahansa, saa kaiken anteeksi. Armo riittää niin, että tavallista syntistä elämää voimme mukavasti jatkaa kuinka kauan haluamme. Lopulta Jumala kuitenkin pesee pois syntimme ja saamme nauttia kaikesta hyvästä, jokainen meistä. Kauniita sanoja, mutta perättömiä. Sillä mistä hyvästä me Jumalan kanssa sitten nauttisimme? Emme mistään! Jos ei ole helvettiä ja kaikki pelastuvat, niin mikä on taivas? Se on yhtä tyhjä kuin maitolitra ilman purkkia. Jos maidon lypsät, eikä sinulla ole mitään astiaa, niin silloin joko kaikki valuu maahan tai sitten lypsät omaan tai kaverin suuhun. Silloin muut jäävät paitsi kaikesta hyvästä, väistämättä. Vasta kun meillä on astia, voi se täyttyä ylitsevuotavaisesti armosta. Vasta kuin meitä on rakastettu, me voimme rakastaa. Vasta kun helvetin todellisuus hyväksytään, voimme voittaa taivaan. Ja se voitto voi tulla yksin Jeesuksen kautta. Jeesus on taistelun jo voittanut. Lukekaamme se Raamatuistamme ja ylistäkäämme Jumalaa evankeliumista, johon uskomme. Luottakaamme siihen näkymättömään todellisuuteen, jossa Rakkaus voi tulla todeksi. Rukoilkaamme kaikkien niiden heterojen, homojen ja lesbojen puolesta, jotka haluavat tulla alttarille etsimään tuota näkymätöntä, sillä kuka meistä voi muutoin kuin sydämen silmin nähdä sen mitä aviopari alttarille tulee vastaanottamaan? Minä en voisi homoparia hyväksyä avioliittoon alttarilla vihittäviksi, sillä kokisin rikkovani sekä Jumalaa vastaan, että tekeväni väkivaltaa myös alttarille tulevia kohtaan yhdistäessäni heidät kaikkitietävän Jumalan kasvojen edessä. Jumalan kansan esirukouksia huutaa tämä kärsivä maa.

Laillistettu parisuhde ja mahdollisuus tehdä testamentti voitaisiin varmasti jokaisen kristitynkin mielestä aivan hyvin täydentää laeilla tai säädöksillä, joiden kautta rahan ja maallisen hyvän jakautuminen myös homo- ja lesboparien kesken olisi tasapuolista. Avioliittoa pidämme kuitenkin Jeesukseen uskovien piirissä - ja vapaus olla kristitty säilyköön meillä siinä missä muillakin vapaus olla seksuaalisesti sekaisin, sillä eikö meidän kristittyjen sanotakin olevan Jeesustelevia hihhuleita ja päästämme sekaisin - siis avioliittoa me pidämme pyhänä ja siksi homoliittoa mahdottomana. Toki taas voidaan löytää sanalle avioliitto erilaisia merkityksiä, jolloin puhumme samoilla sanoilla, mutta tarkoitamme eri asiaa. Kristittyjen avioliitto, joihin kirkoissamme papit yhä sanovat aamenensa, saakoon siis pitää alkuperäisen sisältönsä, johon eivät kuulu Raamatun vastaiset liitot.

Sateenkaari on liiton merkkinä Raamatussa ja se on annettu meille ihmisille merkiksi siitä lupauksesta, jonka Jumala antoi vedenpaisumuksen jälkeen. Tuossa myllerryksessä kaikkivaltias hukutti riettauteen ajautuneen ihmiskunnan suurelta osin. Mikä onkaan saanut seksuaalivähemmistöt näkymään otsikolla sateenkaari-Suomi? Kunpa näkisimme Jumalan luoman sateenkaaren ja siihen liitetyt lupaukset. Kunpa jaksaisimme pitää kiinni Jumalan asettamasta miehen ja naisen liitosta ja saisimme armon täyttää elämämme loppuun asti alttarilla antamamme lupauksen: 'tahdon'. Se on vain yksi sana, mutta sen kautta sinusta tulee aviovaimo taikka aviomies. Voisiko sen kautta tulla aviohomoksi? Minun mielestäni ei.

Mitä tulee siellä täällä esiin nostettuun kysymykseen onko homoseksuaalisuus synnynnäinen ominaisuus täytyy sanoa, että kummankaan äärilaidan esittämä väite ei pidä paikkaansa. Aiemmin keskustelussa mainittu Iltasanomien juttu kertoo tutkijaryhmän löytäneen viitteitä epigeneettisestä periytymisestä. Se tarkoittaa, että geeneissä ei ole "kirjoitusvirhettä" jonka takia homo olisi jo ennen syntymäänsäkin homo, vaan että perimäaineksessamme on sellaisia "apumerkintöjä", joilla toisia geenejä tuotetaan enemmän ja toisia vähemmän ja näitä merkkejä siirtyy jossakin määrin vanhemmilta lapsille. Merkinnät ovat alati muuttuvia, kun taas geneettinen perimämme ei. Tässä mielessä tutkijat kehottavat odottamaan puoli vuotta, jonka aikana he itse vielä tarkistavat tuloksensa perhetutkimuksissa. Tämä epigeneettinen malli on siis tällä hetkellä puhtaasti uskon asia, toteen näyttämätön hypoteesi, seksuaalivähemmistöjen muotivirtauksen aallonharjalla surffailevaa tutkimusta. Sen sijaan tosiasia on, että seksuaalisesti "epäsikiöisiä" lapsia syntyy, mutta esiintyvyys on erittäin pieni verrattuna seksuaalivähemmistöjen osuuteen koko väestöstä. Ympäristötekijöillä on siis vaikutusta sukupuolisen poikkeavuuden synnyssä, aivan kuin perimälläkin. Jos tyttöjen ja poikien välillä suhdeluku on 48.3% tyttöjä ja 51.7% poikia, niin luvut 0.05% ja 99.95% kuvaavat vastaavasti sitä, että Amerikassa syntyy 5 intersukupuolista lasta päivässä (näistä lapsista ei vastasyntyneenä voi heti päätellä kumpaa sukupuolta he ovat). Suomessa näitä tapauksia on noin 20 vuodessa.

"Jeesus kutsui kaikkia ihmisiä kääntymään Jumalan puoleen ja uskomaan ilosanoman siitä, että Jumalan valtakunta oli tullut lähelle (Mark.1:15). Tämä sanoma kuuluu kaikille ihmisille, myös homoerotiikasta kiinnostuneille. Valtakuntaan sisälle pääseminen edellyttää kääntymistä Jumalan puoleen ja syntien tunnustamista (1 Joh.1:6-9)." Ateistit, siinä kuin kaikki seksuaalivähemmistöihin kuuluvat, ovat tervetulleita kirkkoon etsimään Jumalaa. Kumpikaan ryhmä vain ei ole tervetullut vihittäviksi ennen perinpohjaista muutosta, johon Jeesus teitä kutsuu. Myöskään en soisi, että yksikään meistä fariseuksista avioituisi ennen kuin on oppinut tuntemaan kuninkaansa, opettajansa, veljensä, palvelijansa, jalkojensa pesijän, oman rakkaan Vapahtajansa, Jeesuksen Kristuksen.


Vieras

#53

07.01.2013 22:10

Avioliitto on yhteiskunnan tukipilareita.

Vieras

#54

12.01.2013 16:47

En nyt jaksanut lukea muita kommentteja, mutta kommentoin silti. Tajuan, että kirkko tahtoo pitää avioliiton miehen ja naisen välisenä, eikä kirkkoa voi pakottaa vihkimään homoseksuaaleja pareja. Mutta minun mielestäni sukupuolineutraaliavioliitto pitäisi hyväksyä maistraateissa.

PS. http://www.youtube.com/watch?v=X-YCdcnf_P8

Vieras

#55 Re: Pitkä piimä...

13.01.2013 17:27

#52: ...ja hapan maito. - Pitkä piimä...

Kirjoituksesi menee ohi aiheen. Avioliitto on lainsäädännöllinen kysymys, ei uskonnollinen. Se mitä kristityt ajattelevat on toisarvoista ja merkityksetöntä. Jos kirkko ei halua homoja vihkiä, se on kirkon asia. Osoittaa se kuitenkin, kuinka sairaita ja ahdasmielisiä kristitry ovat.

Henry Kosonen
Tampere

#56 hihhulit taas vauhdissa

14.01.2013 13:50

kovasti on aina rajoittamassa muiden ihmisten vapautta ja tunkemassa tuota roskaa kaikkien nähtäville ja kuultaville. Aina vaatimassa jotain mitä lukee siinä opuksessa, kuitenkin jättäen noudattamatta kohtia siellä, jotka rajoittaa omaa elämistään. Olisi kaikkien kannalta paras ku kaikki hihhulit laitettais yhdelle paikkakunnalle jossa saavat sitten ihan rauhassa julistaa omaa mieltään...
Terveyttä ja avarakatseisuutta kaikille

#57 Re: Re: Pitkä piimä...

14.01.2013 19:00

#55: - Re: Pitkä piimä...

Vieras kommentissaan #55 paljastaa ahdasmielisyytensä kirjoittamalla tylysti, että "Se mitä kristityt ajattelevat on toisarvoista ja merkityksetöntä". Tällä tavalla ei suojella eikä edistetä lastemme ja yhteiskuntamme parasta, joten tuo kommentti menee reippaasti ohi tämän adressin aiheesta.

Se, että avioliitto olisi puhtaasti lainsäädännöllinen kysymys pitää paikkansa vain siinä tapauksessa ettei kristittyjä olisi olemassa, sillä meidän näkökulmamme on totisesti erilainen. Yhtälailla tasavertaisina ihmisinä saamme pitää kiinni siitä käsityksestä, jonka Raamattu meille todistaa miehen ja naisen välisen liiton perhettä suuresti suojelevasta vaikutuksesta.

Suomen avioliittolaki on kuin nuorukainen tai lapsi sen rinnalla miten jo ennen Raamatun kokoamista ja kirjoittamista ovat perimätiedon mukana nuo totuuden sanat kulkeneet sukupolvelta toiselle vuosituhansien ajan.

Thunter

#58 Re: hihhulit taas vauhdissa

14.01.2013 21:07

#56: Henry Kosonen - hihhulit taas vauhdissa

Sellanen on jo sitä kutsutaan lähi-idäksi

minävain

#59

14.01.2013 22:42

MILLÄ aikakaudella te elätte??

Antakaa ihmisten rakastaa ketä haluaa. Ihme touhua.
MILLÄ tavalla se teitä häiritsee ??? Nyt on vuosi 2013... ei 1900...

Ja mä todella toivon ja uskon et suomi menee eteenpäin tämmöses jutussa. onneksi on monia ymmärtäväisiä ihmisiä ja vielä joku kaunis päivä lesbot ja homot voidaan vihkiä kirkossa. Halusitte tai ette ;) niillä on ihan yhtä oikeus saada siltä "jumalalta" sen hyväksyntä.

Vieras

#60 Freakin' really?

15.01.2013 00:10

Suomi on liian edistynyt ja korkeasti koulutettu maa tällaiseen lapselliseen höpöilyyn. On vuosi 2013 ei, 60-luku. Raamattu on aikansa elänyt myyttien kokoelma, tästä on samaa mieltä kuka tahansa kouluttautunut ja itsenäiseen ajatteluun kykenevä suomalainen. Ei täällä ole kirkko ketään aivopessyt, vaan jokainen on vapaa ajattelemaan itse niin ajatellaampa ilman ikivanhaa kirjasta ja ihan ihmisoikeuden ja logiikan perustein. Naurettavaa, käsittämätöntä ja kyllä hävettää olla suomalainen kun näitä keskusteluja selaa. Pää pois takapuolesta ja päivänvaloon, aivoliitto ei ole enää tällä vuosikymmenellä vain uskonnollinen seremonia vaan edustaa lukuisia muitakin asioita. Avioliitolla on myös paljon laillista merkitystä, myös käytännön elämän kannalta. Avioliitto on mahdollisuus sitoutua julkisesti ja juhlia omaa rakkauttaan, voi härregoooooood kuinka paljon se on keneltäkään pois jos homot saavat mennä naimisiin, kamala! Ihan hirvittää kuinka miesten ja naisten väliset avioliitot siinä kärismään joutuvat huh kohta saavat ihmiset mennä jäätelötötteröiden kanssa naimisiin! Homoseksuaalisuus ei ole opittu käyttäytymismalli, tiedoksi vaan valopäille ja ainoastaan yläasteen suorittaneille, terveisin psykologia pääaineena. Oletteko koskaan kuulleet empiirisestä testauksesta, akateemisesta journalismista ja muista tieteellisistä kanavista tai tutkimusmenetelmistä joiden pätevyys on pikkuisen korkeampaa luokkaa kuin 'oon kuullu ja mun mielestä'? Akateemisissa piireissä on tehnty jo varsinaisen lopullinen selvityks siitä että homoseksuaalisuus ei tosiaan ole mikään hassu ja opittu käyttäytymismalli, siitä voitte luke loputtomasta listasta asiaan liittyviä tieteellisiä tutkimuksia esimerkiksi käyttämällä sellaista julkista palvelua kuin kirjasto, tai jos ei ennakkoluuloinen takamus nouse tuolista niin isoa vaivaa näkemään niin Google Scholar on kaveri, vaikka epäilenkin että sen käyttötoiminnot ovat turhan haastavia henkilöille jotka eivät selvästi ole muuta lukeneet kuin Aku Ankkaa ja Raamattua.
järki käteen

#61 käyttäkää nyt aivojanne

15.01.2013 02:04

Kyllä, saatte ihan rauhassa uskoa jumalaanne tai ihan mihin kukakin uskoo ja mistä sitte saaki sitä tukea ja turvaa itelleen, mutta rakas raamattunne on kirjotettu vähän eri aikaan ku nytte. Lueskelee täältä näitä oikeesti sairaan kuulosii sovinistisii pätkiä jotka ei nykymaailmassa sopis mihinkään muualle kun kehityismaihin jos sinnekkään. Jos ite olen oikein käsittäny, kristitty uskoo jumalaan joka rakastaa ja antaa anteeksi, hyvään, ns.kilttiin jumalaan. Te himouskovaiset taas olette vihaavia, ennakkoluuloisia ja uskotte levittävänne jumalan sanaa vaikka levitätte aivan jotain muuta. Ja miksi teitä edes kiinnostaa saako homot mennä naimisiin vai ei? Eihän sen pitäisi teidän persiitänne kutittaa jos ette itse satu homo olemaan. Ei se vie teiltä teidän oikeutta avioliittoon, vähennä avioliittonne arvoa tai tee teistä yhtään sen 'syntisempiä'. Ei se vie mitään pois, se vain ja ainoastaan antaa homoille saman oikeuden osoittaa rakkautensa kun teilläkin jo on. Eikös jumalakin käske rakastaa? Sitähän ne homotkin vain tekee, ei mitään sitä kummallisempaa tai kamalampaa. Ja se homokin on lähimmäisesi ja jumala sanoo 'rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi'. Taidatte vihata itseänne aika paljon näiden kirjoituksien perusteella jos niin kuuliaisesti sitä jumalan sanaa tottelette kun annatte ymmärtää.
minävaiin

#62 Re: käyttäkää nyt aivojanne

15.01.2013 14:00

#61: järki käteen - käyttäkää nyt aivojanne

komppaan tätä täysin !!!!

mua suorastaan pistä naurattamaan noi jotkut sairaat kommentit tuolla taaempana "lukitsin naiseni kellariin jottei saasta pääse leviämään täysin" SIIIS ANTEEKS MITÄ HITTOA?!?!?  eikö seksuaalisuus ja halut ja kaikki ole ihan normaalia..... herätkää!!

 

minävaiin

#63 Re: hihhulit taas vauhdissa

15.01.2013 14:02

#56: Henry Kosonen - hihhulit taas vauhdissa

ja tätäkin komppaan !

jos ei pysty tässä nykysivistyksen parissa elämään yhessä muiden kanssa niin sitten kannattaa perustaa jonnekkin kauemmas oma pieni heimo...

tommi rossi

#64 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

15.01.2013 14:15

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 seksuaalisuus ei ole 'käyttäytymismalli', vaan seksuaalinen ja romanttinen kiinnostus yksilöä kohtaa, joka ei ole sukupuolisidonnainen.

kapeakatseisia ihmisiä riittää, moni ei itse uskalla ajatella.

älkää eläkö purkissa hyvät ihmiset

#65 HALOO ihmiset

15.01.2013 15:00

Senkin purkissa eläneet. On vanhanaikaista ja erittäin naiivia ajatella, että asioiden kuuluisi aina olla niin kuin ne ovat ennen olleet, ja vieläpä että asiat olivat ennen paremmin. On mun väärin uskoa (ymmärrän, että mielipideasia) että ihmisen homoseksuaalinen käytös olisi jotenkin "epänormaalia" - myös eläinlajeissa on nyt ja kautta aikojen havaittu samanlaista käyttäytymistä. Googlettakaa vaikka "gay penguings."
Mitä tuleva sukupolvemme ottaa meistä mallia, ja millaista esimerkkiä näytämme heille kieltämällä jonkin tietynlaisen piirteen ihmisiltä toteamalla sen olevan "väärin"? HALOO.
Jokin aiempi kommentti tässä kommenttiketjussa esitti näkemyksen, että homous olisi "mielisairasta" tms. Heitänpä tässä ajatuksen ilmaan, että jospa kyse onkin vain ihmisten ahdasmielisyydestä ja pelosta vierasta asiaa kohtaan? Hyväksykää erilaisuus, niin kaikki voivat elää sovussa keskenään eikä tällaisia urpoja adresseja tarvitsisi katsella. Peace :-)
Uskonto, tuo maanpäällinen syöpä

#66 Helou, te raamatun himokannattajat!

15.01.2013 17:29

Okei, ekaks! Mä haluisin kyseenalaistaa tän teidän raamatullisen halunne muuttaa maailmaa. Jos kerta ette sallisi homoavioliittoja raamatun tekstien perusteella, niin miksi naispappeus sun muu ''epäraamatullinen'' ei sitten nostaisi karvojanne pystyyn? Onko jumala olemassa? Onko hänestä todisteita? Jos hän olisi olemassa, niin eikö hänen sitten pitäisi suvaita kaikenlaisia ihmisiä? Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, pikemminkin näitä himokristittyjä/lestadiolaisia ja heidän sairaita tapojaan, ja olen huomannut heissä suoraan sanoen törkeää itserakkutta ja välinpitämättömyyttä verrattuna homoihin. Liekköhän syntien anteeksi pyytäminen ja saaminen tähän syynä, Kun kerta kaiken saa anteeksi mitä väärin tekee! Ja tähän loppuun vielä, kirjoitin tietoisesti sanat jumala ja raamattu pienellä, varmaan jo arvaattekin miksi.

Vieras

#67 Re: Re: Re: Pitkä piimä...

15.01.2013 18:52

#57: Terveyttä ja avarakatseisuutta kaikille - Re: Re: Pitkä piimä...

saanen huomauttaa, ett:

-Vaikka väität vain pitäväsi kiinni omasta näkemyksestäsi, tosiasiassa poljet toisten oikeuksia. Ei sinun tarvitse mennä homoliittoon, mutta jollekulle se on tärkeä asia. Sinä olet rajaamassa tämän toisen oikeuksia. Homojen avioliitto ei muuta sinun avioliittoasi piirun vertaa.

-Raamattu ei todista mitään, vaan se on satua.

-Kristittyjen näkemyksellä ei ole merkitystä, koska avioliitto ei liity kristinuskoon, vaan on Suomen laissa määritelty instituutio. Kristittyjen näkemyksillä ei ole mitään erityisasemaa ja ne eivät voi rajata muiden oikeuksia. Suomi ei todellakaan ole äärikristittyjen diktatuuri, vaikka niin toivoisitkin. Jos kirkko ei voi noudattaa Suomen lakia teologisista syistä, se on kirkon asia. Olen toki sitä mieltä, että kirkko vastaa asiasta viime kädessä oikeudessa.

-On erittäin huono vitsi, että mielipiteesi omaava henkilö vaatii avarakatseisuutta.

Jebediah

#68 Re: Helou, te raamatun himokannattajat!

15.01.2013 21:27

#66: Uskonto, tuo maanpäällinen syöpä - Helou, te raamatun himokannattajat!

Olette te päästäneet paholaisen villitsemään elämänne. Vastaan tähän ja samlla muillekin jotka puhuvat hihhuleista ja kovasti muustakin. Lähi-idän saastuttavat vääräuskoiset monelta suunnalta, se on JUmalan suoma koettelemus, kaikella hyvällä pitää olla vastavoima jotta hyvä voi säilyä ja elpyä ja karaistua.

Samaa paholaisen näivetystä joudun pakostakin kuulemaan, varsinkin nuorten ja elämälle ahneiden liikekumppanien suusta. He puhuvat helposti semmositakin mitä sydämessään katuvat. Onneksi minä olen luotettu veli jonkapuoleen kääntyä ja yhdeesä löydämme sitten voimaa vastustaa ja korjata pahaa.

 

Nainen ei voi olla kirkon pää tahi edustaja tai mitään vastaavaa. Nainen on äiti, vaikkei olisikaan vaimo. Naispappeus on paholaisesta. En ymmärrä miksei semmoinen kirkko joka sallii homouden olisi myös paholaisesta.

 

Minun on nyt puettava ja lähdettävä vilvoittavalle kävelylle jotta en liialti miettisi ajatuksienne pahuutta ja kopeutta. Rukoilen jotta paholainen päästää sielunn eotteeta ja teistäkin tulisi jälleen ehjiä ihmisiä, ei paholaisen tekojen välikappaleita.


Vieras

#69 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

16.01.2013 19:14

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Enpä tätä etupäässä kristittyjä vaivaavaa homo-fobiakaan kovin tervejärkisenä pidä. Ja fobiahan onkin itseasiassa psykiatrinen sairaus.

Jebediah

#70 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

16.01.2013 21:46

#69: - Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Kuinka voit pitää terveenä ja luonnonmukaisena yhtymistä samaa puolta olevaan. Pidätkö kierimistä ulosteissa luonnonmukaisena, menetkö muutoin sukeltamaan haisevaan viemäriin. Pahoittelen näin tökeröä ja karkeaa vertausta mutta minä kavahdan ajatusta, silkasta seksistä saman puolen kanssa. Mitä te sillä luonnottomuudella saavutatte ellette luonnottomalle hekumallenne täyttymystä. Kehottaisin ohjaamaan tuonkin tarmon oikean tien etsimiseen ja rukoukseen.

Jos me olemme muka "me kristityt", keitä olette te joita ei homo-fobia vaivaa.

Kyse ei ole pelosta tahi varsinkaan sen homouden pelosta, vaan siitä että seuraamme pyhää ohjetta, emme turmele sieluamme turmelemalla ruumistamme.

Tekee mieleni kysyä teiltä homoilta ja homo-kannattajilta että onko mielenne oikeasti hyvä. Kysykää itseltänne, vaikuttaako ajatuksiini ja tekemisiini sielunvihollinen. Haluanko oikeasti puhua niitä sanoja joita kirjoitan tai suustani syydän. Pysähtykää ja punnitkaa mielessänne. Okeasti, nyt kun vielä on mahdollsita puihdistautua. Kuulen noissa sanoissanne vahvaa nyky-yhteiskunnan muoviromantiikan ohjelmeintia ja näivetystä. Siitä kuultaa lävitse mätä ja kalman löyhkä. Uskokaa, se on sitä sielunvihollisen suurta juonta ja peliä. Uskotella että se, mikä tahansa paha itse asiassa hyvää. Illuusio siitä ettei pahaa olekaan, jumalten illankoitto, antikristus ja suuri peto. Minä ainakin haluan varjeltua ja olla turvassa, oli se saasta mitä nykymaailma tarjoaa mitä lieneekään. Puristan käteni nyrkkiin rinnalle, kohoan ja huudan, vastustan sitä pahaa mille te annatte periksi. Jumala minussa tekee minut voimakkaaksi.

hooohhhooo

#71 Re: Re: Helou, te raamatun himokannattajat!

16.01.2013 22:04

#68: Jebediah - Re: Helou, te raamatun himokannattajat!

apua.. sun juttus alkaa jo kuullostaa surullisen sairaalta. avaisit silmät ja nostaisit välillä edes hetkeksi katsees pois raamatusta. toivon ettei kukaan allekirjoita tätä.

Jebediah

#72 Re: Helou, te raamatun himokannattajat!

16.01.2013 22:29

#66: Uskonto, tuo maanpäällinen syöpä - Helou, te raamatun himokannattajat!

Tuo pienellä kirjoittaminen linee pahinta mihin pystyt( vastustamiasi himouskovaisia kohtaan). Olisin tuosta maailman muuttamisesta melko tavalla eriävää mieltä kanssasi. Juuri tuo kaikki sasata ja luonnotomuushan on sitä muutosta. Kysyt onko jumala olemassa. Sinun tapauksessa ei ole jos ja kun kerta sinun pitää sitä kysyä. Sinä surmaat jumalan itsessäsi kun kysyt tuota. Sinun maailmasi täyttää vain tarve toistella toisten päähäsi laittamia ajatuksia suvaitsevuudesta joka on kaukana terveestä. Suvaitsetko hedelmäkorissa mädän hedelmän, epäilenpä. Tuomitsen itsekin ankarasti oikean ja sydämenvastaisena näiden herännäisseurojen ja -lahkojen toimet. Uskallanpa väittää että ne ovat sielunvihollisen läpikotaisin saastuttamat jotta uskottomatkin saataisiin kääntymään kaikkea hyvää ja oikeaa vastaan luonnottomine päämäärineen. Väitätkö että senlaatuinen ihminen jota voidaan kutsua vaikka city-homoksi olisi oikeuden, auliuden ja todellisen lähimmäisen rakkauden perikuva. Uskallan väittää että alkoholi, huumeet, väärät ajatukset ovat alvariinsa läsnä heidän arjessaan. Syntien anteeksi saamisell aja pyytämisellä ei ole mitään tekoa oikean uskon kanssa. Kun tiedät tekeväsi oikein et riko sisälläsi oleva ajumalaa vastaan, joten et riko myöskään luojaasi vastaan.

 

Mietipä miten kutsut uskoa ja miten kutsut maksullista viihdettä, silmänlumetta ja massahysteriaa. Sillä ei ole mitään tekemistä uskon kanssa.

Jebediah

#73 Re: Re: Re: Helou, te raamatun himokannattajat!

16.01.2013 23:03

#71: hooohhhooo - Re: Re: Helou, te raamatun himokannattajat!

Mistä sinä tiedät luenko minä raamattua katse laskettuna jotta sen voisin nostaa. Älä sinä puhu minulle silmien avaamisesta. Ne ovat auki niin totta kuin vaellan sielunvihollisen valtakunnassa, Jalopeurana demonien keskellä.

Sairauteesi et voi saada kuin yhdenlaista apua, mutta tuskin osaat siihen lääkettä hakea, sitä et löydä Raamatusta, et isolla tahi pienellä kirjoitetusta kun et suostu sitä oikeasti etsimään. Olet lankeamassa siihen kadotukseen ja pätsiin jota niin kovasti havittelet. Kutsunet sitä vapaudeksi. Vapaus on vain pahuuden instrumentti.

Surun kanssa tällä ei ole mitään tekoa. Surullisen sairaalta...ainoa mitä voisin tuolla luonehtia olisi jonkun rakaan läheisen sairaus. Sairaus, vitsaus, Jumalan ruoska. Joskus minusta vaan tuntuu siltä että Jumala vihaa meitä. Juurikin tästä luonnottomuudesta ja siitä että te kavahdatte ja heitätte lokaanne saan voimaa koska tiedän että olen oikeassa.

Jeesus on herra

#74

17.01.2013 14:21

Voi teitä "suvaitsevaisia",jotka täälläkin luonnottomuutta puolustatte. Olette todellisuudessa vain mielettöminä kiljuva aasilauma. Kyllä teitäkin sinä päivänä kaduttaa,kun Jeesus palaa takaisin maan päälle. Voitte olla varmoja,että kosto luonnottomuuksiin sortuneita ja tekojaan puolustelevia kohtaan tulee olemaan nopea ja armoton. Purtenne tulee karahtamaan helvetin synkille ja kuumille rannoille,taivaan riemujen sijaan. Sillä todellakin lopun aikoja jo elämme. Merkit ovat jo kaikkialla nähtävissä. Eräinä esimerkkeinä median väkivallanteot jopa pieniä lapsia kohtaan. Roskalehdet tyrkyttävät kauppojenkin kassoilla himoa ja hekumaa. En voi enää lapsianikaan kauppareissuille mukaan ottaa,että heidän mielensä moiselta saastalta varjeltuisivat. Television hävitin jo vuosia sitten,kun en voinut työni takia olla kokoajan varmistamassa,että sieltä ei saaste kotiini vyöry. Internettiä lapseni valitettavasti tarvitsevat koulutehtäviinsä,mutta sitä he saavat käyttää vain minun valvonnassani. Voin suorastaan pahoin ajatellessani,mitä kaikkea törkeyttä sieltä voisi alaikäistenkin viaton mieli löytää. Totisesti sanon teille,tehkää parannus ja katukaa vääriä tekojanne,niin teillä on vielä mahdollisuus pelastukseen. Rukoilen puolestanne.

Vieras

#75

18.01.2013 01:47

Ihmetyttää tämä homojen puolustajien kova hyökkäys Raamattua ja Jumalaa sekä Häneen uskovia vastaan, mutta sitten kuitenkin halutaan mennä hakemaan Jumalalta siunaus kirkossa avioliittoon! Ristiriitaista sanon minä. Leimataan Raamatun totuudet ja Jumala humpuukiksi, aikansa eläneeksi hölynpölyksi, ja sitten mennään tältä samaiselta hakemaan siunausta! Irvokasta pilkkaa tämä on. Te haluatte nähdä Jumalan sellaisena millaisen itse haluatte Hänen olevan, jotta hän siunaisi syntinne, vaan luuletteko Jumalan siihen suostuvan?