Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#5452 Re:

02.04.2013 07:55


Vieras

#5453

02.04.2013 08:05

Haluan noudattaa Raamatun opetuksia.
Kritittyjen kanta on Raamatun kanta ja kyse ei ole
tasa-arvosta, vaan Jumalan Sanasta. Jokainen Ihminen
on tärkeä ja rakastettava, mutta avioliittoon kirkossa vihitään mies ja nainen yhdessä.
Jeesus Kristus on Herrani ja Vapahtajani.
HESE

#5454 HUIJAUS ADRESSI

02.04.2013 08:07

#5447: Uskis 2000-luvulta - Tasa-arvoinen Suomi

Tuo tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloite oli huijausta. Kansalaisaloite jossa harhaanjohtavasti kysytään tasa-arvoisesta avioliitosta, mutta ei puhuta suoraan homo avioliitosta mitään, oli tarkoituksella tehty harhaanjohtavaksi. Homot itsekkin ymmärtävät, ettei asia saisi kannatusta, jos sitä rehellisesti kysyttäisiin suoraan. Kysymys täytyisi olla muodossa "hyväksytkö homo avioliitot Suomessa". Kysymys olisi suora kysymys ja rehellisesti kaikkien ymmärrettäväksi tarkoitettu, mitä ei homojen tekemä huijaus adressi ollut. Adressin allekirjoittaneista yli puolet olivat ihmisiä, jotka eivät kaduilla liikenteessä ja kiireessä ehtineet riittävästi perehtyä asiaan ja luulivat asian olevan miehen ja naisen välisen tasa-arvoisen avioliiton asialla. Toiseksi eniten allekirjoittaneista oli ulkomaalaisia, jotka eivät ymmäetäneet edes Suomenkielistä tekstiä, jotka täten oli helppo huijata allekirjoittamaan. Kolmanneksi eniten allekirjoittaneista oli lapsia, eli alaikäisiä, jotka eivät ymmärrä asiaa ollenkaan. Suuriosa lopuista allekirjoituksista oli kerätty ulkomailla ulkomaan kansalaisilta, joilta ei pitäisi Suomen sisäisiin asioihin kysyä mielipidettä olenkaan, koska asia ei heitä koske laisinkaan, eivätkä ole edes äänestys kelpoisia maassamme. Loppujen lopuksi adressin saama hyväksyttävä nimimäärä oli noin 150 nimeä. Selvä homojen järjestämä huijaus koko adressi, jolle ei pidä antaa mitään arvoa.

kukkahattutäti

#5455 Maallinen totuus ja hengellinen

02.04.2013 08:09

Ihminen, joka ei usko Jumalaa ja Jumalaan, ei voi ymmärtää Raamatun totuuksia. Hän haluaa määritellä itse itsensä, jos hänellä ei ole mitään käsitystä Jumalan antamasta identiteetistä ja elämän tarkoituksesta. Käärme lupasi paratiisissa ihmiselle jumaluuden jos tämä tottelee häntä. Niinpä ihminen, joka kapinoi Jumalan tahtoa vastaan, uskoo mielellään Vastustajan valheet omasta kaikkivoipaisuudestaan ja kehittelee maailmankatsomuksia ja uskontoja oman viisautensa kunniaksia. Ja katsokaa mihin kaaokseen maailma on joutunut! Voiko humanismikaan selittää, mistä maailman pahuus ja hulluus johtuu?

Vieras

#5456 Re: HUIJAUS ADRESSI

02.04.2013 08:18

#5454: HESE - HUIJAUS ADRESSI Tuo tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloite oli huijausta. Kansalaisaloite jossa harhaanjohtavasti kysytään tasa-arvoisesta avioliitosta, mutta ei puhuta suoraan homo avioliitosta mitään, oli tarkoituksella tehty harhaanjohtavaksi.

Ei ole kyse "homo avioliitosta", vaan siviiliavioliiton avaamisesta samansukupuolisille pareille, mikä edistää pohjoismaista tasa-arvoa.

 

Sen sijaan tämä tämä Suomen Evankelisen Allianssin perustama adressi on itse asiassa Kristillisdemokraattien peitehanke, sillä änkyräkristittyjen Allianssin puheenjohtaja Timo Keskitalo on Kristillisdemokraattien puolueaktiivi. Näin Päivi Räsänen tekee jälleen politiikkaa uskonnon avulla, joskin bulvaanin kautta.


Vieras

#5457 Re: Re:

02.04.2013 08:18

#5451: - Re:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#5458

02.04.2013 08:26

Kertoo kaiken noiden homo/ lesboliittoja ajavien arvoista, että kaikki mahdollinen muunnetaan valheellisesti ajamaan omaa asiaansa.

Toisaalta pilkkaavat Raamatun ohjeita asiassa ja toisaalta on sitten heidän himojansa hivelevä raamatunkäännös(omasta toimestaan), siis ei yksinkertaisesti mikään ole heille pyhää muu kuin oman haureellisen elämäntapansa pönkittäminen...

Rehellinen keskusteleminen kanssaan on yksinkertaisesti mahdotonta ja totuudesta heidän kanssaan ei voi puhua kun heillä ei mitään absoluuttista totuutta ole.

Häpeällistä menoa kaikkinensa.


Vieras

#5459 Re: Re: HUIJAUS ADRESSI

02.04.2013 08:30

#5456: - Re: HUIJAUS ADRESSI Ei ole kyse "homo avioliitosta", vaan siviiliavioliiton avaamisesta samansukupuolisille pareille, mikä edistää pohjoismaista tasa-arvoa.

Sen sijaan tämä tämä Suomen Evankelisen Allianssin perustama adressi on itse asiassa Kristillisdemokraattien peitehanke, sillä änkyräkristittyjen Allianssin puheenjohtaja Timo Keskitalo on Kristillisdemokraattien puolueaktiivi. Näin Päivi Räsänen tekee jälleen politiikkaa uskonnon avulla, joskin bulvaanin kautta.

No juu... Mikä bulvaani? Kristillisdemokraatit on avoimen kristillinen puolue. SEA on avoimen kristillinen järjestö, jossa on jäsenjärjestöinä aika iso ryhmä isoja kristillisiä järjestöjä. Molemmat mainitsemasi henkilötkin taitavat olla avoimen kristittyjä, mutta sinä kirjoittelet puskista heittelemällä perustelemattomia heittoja. Onko kirjoituksessasi muuta paikkaansa pitävää kuin henkilöiden nimet, joita panettelet?


Vieras

#5460 HUIJAUSTA

02.04.2013 08:34

Koko homo avioliitto adressi oli huijausta. Homot eivät rehellisesti muotoillulla adressilla saisi paljonkaan allekirjoituksia. Allekirjoittaneissa oli myös paljon henkilöitä, jotka eivät uskaltaneet olla allekirjoittamatta, koska heidän homo esimiehensä sitä pyysi uhkailemalla lopputilillä. Suuriosa allekirjoittaneista oli myös homojen näennäis ystäviä, jotka kirjoittivat nimensä adressiin vain koska kieltäytymisestä olisi saattanut olla haittaa. Eihän homoilla oikeasti ole oikeita ystäviä ollenkaan, on vain näennäis ystäviä, jotka vain ovat hyväksyvinään henkilön ällöttävän mielisairauden, jos homo sattuu olemaan yhteiskunnassa sellaisessa asemassa, että siitä saattaisi jollain tavalla hyötyä.

Vieras

#5461

02.04.2013 08:39

Tervehdys,
Raamatun SANA on se jota meidän tulee totella ja
kunnioittaa. Siellä on kielletty selkeästi homous
ja lesbous ym. syntinen toiminta.

Terveisin ja Siunauksin Seppo

Vieras

#5462 VAROITUS !!!

02.04.2013 08:44

Homot käyttävät virka-ja ammatillista asemaansa hyväkseen ahdistelemalla hetero alaisiaan saadakseen heidät eroamaan töistään ja siten saisivat homoille työpaikkoja eri virkoihin ja ammatteihin, joista käsin he pyrkivät johtamaan koko Suomea. Homoa ei saa ottaa enään töihin eikä valita virkoihin, joissa he pystyvät vahingoittamaan Suomea.

Vieras

#5463 Ei anneta periksi

02.04.2013 08:48

Näille "uudistajille", heidän edustamansa uudistukset ja arvot ovat syöksemässä koko kansaamme tuhon tielle totaalisesti. Jos he saisivat lain suojan homo/ lesbo (avio)liitoilleen, niin sen jälkeen olisi kriminalisoitua vedota edes Raamattuun tässä asiassa, sen vähäpätöisemmästä asiasta tässä ei ole kysymys.

Nyt on kaikkien oikeamielisten ja kenellä on jäljellä ripauskaan terveistä arvoista, herättävä ruususen unesta ja noustava vastustamaan tuollaisen iljetyksen lainvoimaiseksi saattamista.

Kysymys on kansamme tulevaisuudesta! Eräänlainen henkinen ja hengellinen talvisota on syttynyt!

"Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on sen häpeä"
Varoitus varoittajalle

#5464 Re: VAROITUS !!!

02.04.2013 08:51

#5462: - VAROITUS !!!

Onkohan mopo karkaamasta käsistä...

Väitteesi pomohomoista, mielisairaudesta ja virkakiellosta täyttävät herjauksen ja myös vihapuheen tuntomerkit. Raportoin asiasta ylläpidolle, saa nähdä, mikä on siellä linja.

Muunneltua totuutta taas

#5465 Re: Ei anneta periksi

02.04.2013 08:54

#5463: - Ei anneta periksi

Edelleen ja ties monennenko kerran....

 

Parisuhdelaki ei velvoita kirkkokuntia vihkimään ketään, joiden oleminen on kirkon opetuksen vastaista. Säästä paukkusi siihen vaiheeseen, kun tasa-arvoisesta kirkkovihkimyksestä ruvetaan puhumaan kirkon sisällä.


Vieras

#5466 Re:

02.04.2013 08:57

#5458: - Toisaalta pilkkaavat Raamatun ohjeita asiassa ja toisaalta on sitten heidän himojansa hivelevä raamatunkäännös(omasta toimestaan), siis ei yksinkertaisesti mikään ole heille pyhää muu kuin oman haureellisen elämäntapansa pönkittäminen...

 

Suomen lainsäädäntö ei perustu Raamattuun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#5467 Re: Re: Re: HUIJAUS ADRESSI

02.04.2013 08:59

#5459: - Re: Re: HUIJAUS ADRESSI

 

Tarkemmin sanottuna Allianssi on amerikkalaistyylisten änkyräkristillisten järjestöjen kattojärjestö. Siksi se on erinomainen KD:n käsikassara.


Vieras

#5468

02.04.2013 09:02

Jumalan asettamaa avioppliittoa mikä on tarkoitettu miehen ja naisen välille, älköön ihminen muuttako.
Muistakaamme että Jumala hävitti Sodoman ja Gomorran juuri homoseksuaalisen rietastelun takia.

Vieras

#5469

02.04.2013 09:07

Tervehdys!

Muistelen, että olen allekirjoittanut adressin jo aiemmin. Jos niin on, niin järjestelmä sallii saman henkilön allekirjoittaa useita kertoja. Se ei liene tarkoitus.

Terv. Pekka Sevanto

Vieras

#5470 HOMOT ON VAARALLISIA

02.04.2013 09:08

Mielestäni homoista on päästävä eroon. Ehdotukseni Suomen pelastamiseksi on, että jos olet hetero ja ammatissasi päättävässä asemassa, niin nyt on viimeinkin tehtäväsi erottaa homo työstään. Keksit kyllä jonkin pätevän syyn hänestä eroon pääsemiseksi. Homosairautta sairastava henkilö pyrkii saamaan koko Suomen haltuunsa ja aiheuttamaan siten koko Suomen rappeutumisen. Koko Suomen haltuunotto homoilla alkaa ensimmäiseksi juuri sinun työpaikkasi kaappaamalla tavalla tai toisella. Homot ovat onnistuneet jo joillakin aloilla vaarallisen tehokkaasti. Jos esim. oikeuslaitoksen tuomareina tai poliisissa alkaa olla homoja, voivat he saada perättömiäkin asioita läpi heteroita vastaan ja Suomen valloitus etenee helposti.
tero p.

#5471 Re: Maallinen totuus ja hengellinen

02.04.2013 09:09

#5455: kukkahattutäti - Maallinen totuus ja hengellinen

Kristinuskosta ja ihmisestä.

 

Huomioi että maailman suurin maailmankatsomus on jo pitkää ollut nimenomaan kristinusko. Joten, jos maailma on kaaoksessa on se kristinuskon syytä.


Vieras

#5472 Re: Re: Re: Re: HUIJAUS ADRESSI

02.04.2013 09:12

#5467: - Re: Re: Re: HUIJAUS ADRESSI Tarkemmin sanottuna Allianssi on amerikkalaistyylisten änkyräkristillisten järjestöjen kattojärjestö. Siksi se on erinomainen KD:n käsikassara.

Yritin googlettaa amerikkalaiset änkyräkristilliset, mutta ei löytynyt. Kokeilin paria muutakin, joilla saattaisi tärpätä. Kyllä nuo suomalaiset järjestöt vaikuttavat merkittävämmiltä kuin sinun änkyräkristillinen järjestö. Ehkä väitteilläsi on yhtä vähän katetta kuin itselläsi, kun keksit sellaisia väitteitä, joita ei pysty edes tarkistamaan.

tero p.

#5473 Re: Re: Re: Maailma kannustaa holtittomuuteen, polkemalla ikuisia arvoja

02.04.2013 09:16

#5434: - Re: Re: Maailma kannustaa holtittomuuteen, polkemalla ikuisia arvoja

Mukavaa, menen mihin vain missä pääsee eroon tosiuskovaisista.

 

Voisitko jo mennä sinne taivaaseen? Saataisiin tästä planeetasta vähän taas siedettävämpi ja älykkäämpi.

tero p.

#5474 Re: Re:

02.04.2013 09:19

#5437: - Re:

No kai ne tietää kun olet niille sen kertonut. Eikö?

Sori nyt vaan

#5475 Re:

02.04.2013 09:20

#5468: -

Ties monennenko kerran tässä ketjussa: Tarinan mukaan kaupungit tuhottiin erikseen mainituista syistä ja syntien tähden:

Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään. (Hes. 16:46-50)

Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, 13. saaden vääryyden palkan; he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa; he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; 14. heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä; he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän; he ovat kirouksen lapsia." (2Piet. 2:6-14)

 

Lisäksi varsinaisessa tarinassa miehet aikovat raiskata vieraansa, millä tavoin tuolle seudulle tyypilliseen tapaan käsiteltiin vihollisia.

Missä on mainittu kahden toisiaan rakastavan miehen tai naisen tasa-arvoinen avioliitto syntilistassa?