Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Jeesus on neiti

#6226 Kirkosta eroaminen kiihtyi

04.04.2013 14:29

Evankelis-luterilaisesta kirkosta eroaminen kiihtyi alkuvuonna, tiedottaa Eroakirkosta.fi-verkkosivusto. Sivuston mukaan kirkosta erosi maaliskuun loppuun mennessä noin 1 500 ihmistä enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Alkuvuoden aikana kirkosta on eronnut yli 8 000 jäsentä.

Kirkon tutkimuskeskuksessa arvioidaan, että luvut pitävät paikkansa. Tutkija Veli-Matti Salmisen mukaan eroamisluvuissa näkyy helmikuun kohdalla pieni piikki muutamaan aiempaan vuoteen verrattuna. Hän arvelee, että piikki johtuu osittain Ylen esittämästä MOT-ohjelmasta, jossa kerrottiin maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaaran demonipuheista.

Myös Eroakirkosta-sivusto arvioi, että Jalovaaran puheet vaikuttivat eroamislukuihin.

Vieras

#6227 Re: Usko ei ole joka miehen

04.04.2013 14:31

#6224: Hihhuli, Jeesuksen oma - Usko ei ole joka miehen

Tv:ssä oli joskus ohjelma Sodomasta ja Gomorrasta.  Ne ovat olleet olemassa tutkimusten mukaan.

 

Mikä vertaisarvioitu arkeologinen tukimus sanoo näin? Annapa tarkat bibliografiset tiedot.

fundis

#6228 Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

04.04.2013 14:32

#6223: - Politiikkaa uskonnon varjolla!

Paljonko sillä on väliä, kuka kenenkin varjolla pisteitä kerää (jos kerää), adressin asiahan on oikea.

Vastapuolellakin on 'kasvot' , kyllä hänenkin puolueensa ja äänimääränsä kasvaa, niin kovasti hän 'taistelee' asian puolesta.


Vieras

#6229 Oikealla asialla :)

04.04.2013 14:33

"Mies luopukoon isästä ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa ja heistä tulee yksi liha."

Mies+nainen= Jumalan kuvaksi luodut.

Mies+mies muodostavat haureussuhteen.
veryxyl

#6230 Re: Re: Re: Re:

04.04.2013 14:34

#6216: - Re: Re: Re:  

 

The Physical remains of Sodom and Gomorrah - Part 1 Ja samalla you tube sivulla muitakin ja kiitos kysymästa, en ollut mukana. Voit kommentoida.
fundis

#6231 Re: Kirkosta eroaminen kiihtyi

04.04.2013 14:34

#6226: Jeesus on neiti - Kirkosta eroaminen kiihtyi

Samoin oli piikki silloin, kun arkkipiispa ilmaisi mielipiteensä, joka on Raamatun vastainen.


Vieras

#6232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

04.04.2013 14:34

#6221: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

Toisin kuin tässä ketjussa on väitetty, alkuperäinen artikkeli sisältää esimerkiksi varsin hyvät ja kattavat perusteet vastustajien leimaamiselle:

"The public should be shown images of ranting homophobes whose secondary traits and beliefs disgust middle America. These images might include: the Ku Klux Klan demanding that gays be burned alive or castrated; bigoted southern ministers drooling with hysterical hatred to a degree that looks both comical and deranged; menacing punks, thugs, and convicts speaking coolly about the "fags" they have killed or would like to kill; a tour of Nazi concentration camps where homosexuals were tortured and gassed.

A campaign to vilify the victimizers is going to enrage our most fervid enemies, of course. But what else can we say? The shoe fits, and we should make them try it on for size, with all of America watching."

Kenkä sopii.

Hihhuli, Jeesuksen oma

#6233 Re: Re: Usko ei ole joka miehen

04.04.2013 14:35

#6227: - Re: Usko ei ole joka miehen

Varmaan Yleltä tai MTV3:lta voisit saada vastauksen, televisio-ohjelma se oli, mutta en muista valitettavasti kanavaa.


Vieras

#6234 Re: Re: Re: Homous ei ole rotu

04.04.2013 14:35

#6185: - Re: Re: Homous ei ole rotu 

 

Homous on saa tanasta. Saat ana sai ihmisen lihan eli geenit turmeltumaan syntiinlakeemuksessa. Samalla tavoin murhaajat tulivat katkeriksi ja vihaajiksi, varkaille tuli kyty toisten tavaraan ja lapset lakkasivat kunnioittamasta vanhempiaan ( joita eivät edes tunne). Ei homous poikkea millään muulla tavalla edellisistä, kuin että homot tekevät syntiä omaa ruumistaan vastaan ja Jumala on hyljännyt homot tekemään kauheuksiaan. Hyljännyt niin, ettei homot pysty katumaan syntejään. Hehän eivät net voi pelastua, elleivät tee parannusta synneistään. Ylpeys ja korskeus saa homot pilkkaamaan Jumalaa ennemmin kuin kääntymään. Poikkeuksia toki on. YouTubessa on lukuisia todistuksia siitä kuinka he ovat parantuneet homoudestaan, turvauduttuaan Jumalan armoon. Eräskin homojohtaja (hakusana: ex-gay leader) pyytää videolla jukisella paikalla anteeksi tekojaan kaikilta niiltä ihmisiltä joita hänen tekonsa ovat vahingoittaneet.
rintamamies

#6235 Eksyttäjät ovat

04.04.2013 14:41

Aloittaneet vyörytyksen ja taistelun Suomessa kristillistä avioliittoinstituutiota vastaan, heidän yli päällikkönsä on nimeltään lucifer, hänestä kerrotaan Kirjassa että "totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole". Aseistuksena heillä on valhe, panettelu, Jumalan Sanan vääristäminen ja oikeamielisten armoton herjaaminen.
He kerskaavat suurista väkijoukoista jotka ovat osin valheellisesti saaneet saastaisen lippunsa alle, nuo eksytetyt raukat eivät näe että seisovat pimeyden ruhtinaan joukoissa ja heidän loppunsa on äkillinen ja kauhea viimeisenä päivänä.

Tulkaa pois sieltä kadotukseen hoippuvasta joukosta, tulkaa Elämän Ruhtinaan, armahtajanne tykö ennen kuin on liian myöhäistä!

"Jumala ompi linnamme ja turva aivan vahva" Tämän linnan suojaan kantakaamme rukouksessa kansaamme, nyt taistellaan tulevienkin sukupolvien puolesta!

Vieras

#6236 Re: Re: Re: Re: Homous ei ole rotu

04.04.2013 14:41

#6234: - Re: Re: Re: Homous ei ole rotu

"YouTubessa on lukuisia todistuksia siitä kuinka he ovat parantuneet homoudestaan, turvauduttuaan Jumalan armoon. Eräskin homojohtaja (hakusana: ex-gay leader) pyytää videolla jukisella paikalla anteeksi tekojaan kaikilta niiltä ihmisiltä joita hänen tekonsa ovat vahingoittaneet."

Tämä video? http://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo (Former Ex-Gay Leaders Apologize)

Kannattaa sitä Lontoon murretta harjoitella vielä..

"Michael Busse (co-founder of Exodus), Darlene Bogle (a former Exodus ministries leader), and Jeremy Marks (former Exodus International and head of Courage UK) issue a public and formal apology for their work as ex-gay leaders and the harm they caused to those they tried to help."


Vieras

#6237 Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

04.04.2013 14:42

#6228: fundis - Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

Sitten tosiaankin on syytä puhua asioista niiden oikeilla nimillä, eikä harhautella ihmisiä heidän uskonsa varjolla allekirjoittelemaan sellaista, jossa on selkä yhden puolueen ja hyvinkin yhden ihmisen omat poliittiset pyrkimykset. KD:n olisi syytä astua reilusti kaapista ulos ja näyttää omat kasvonsa. Luulenpa, että täällä on paljon ns. asiaan vilpittömästi uskovia, joita sahataan nyt linssiin oikein kunnolla Räsäsen avulla.


Vieras

#6238 Re: Re: Re: Re: Homous ei ole rotu

04.04.2013 14:45

#6234: - Re: Re: Re: Homous ei ole rotu

Jos tätä anteeksipyyntöä tarkoitat niin kuuntelehan uudestaan ja mieti keneltä tässä anteeksi pyydetään!!

https://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo

fundis

#6239 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

04.04.2013 14:45

#6232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

Ehkä Amerikassa sopii, mutta kyllähän täällä pohjolassa otteet ovat kuitenkin maltillisia. Puolustetaan vain omia tontteja.

 

Mies Oulusta

#6240 Re: Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

04.04.2013 14:48

#6237: - Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

Loppuvatko paukut? Jankutatte tuota "uskonnon varjolla" ja KD, KD...

 

Eikö sinne homoaatteen pökerryttämään päähän sovi ajatus että meitä on paljon ihmisiä, joilla ei ole mitään tekemistä KD:n kanssa jne.  Mutta olemme sillä kannalla että avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

 

Todella monta ikävää Päivi Räsästä ja Timo Keskitaloa koskevaa julkista herjaa homomyönteisten taholta..kertoo kaiken heidän moraalistaan.

 

Ei homo/ lesboavioliitoille.

fundis

#6241 Re: Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

04.04.2013 14:48

#6237: - Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

Mielestäni adressin mielipide on ilmaistu hyvin selkeästi ja yksinkertaisesti, se on helppo ymmärtää ja olla ASIAN puolella.

hyvä Päivi!

#6242 Re: Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

04.04.2013 14:50

#6237: - Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla! 

 

Räsänen on siitä harvinainen poliitikko, että hänellä on selkäranka. Hän ei myöskään valehtele kuten monet muut. Kunnioitan Päivi Räsästä, joka jaksaa seistä noiden pilkkajien edessä nöyristelemättä ja mielistelemättä. Toivottavasti saamme lisää hänen kaltaisiaan päättäjiä, jotka eivät myy itseään sa atalle.
Hihhuli, Jeesuksen oma

#6243 Re: Eksyttäjät ovat

04.04.2013 14:51

#6235: rintamamies - Eksyttäjät ovat

Olen ajatellut paljon sitä viime aikoina, että näinköhän homojen kannattajat sinetöivät kohtalonsa asettumalla homojen ja lesbojen puolelle.  Katsokaa hyvät ihmiset Amightywindin video :varokaa, suuren ahdistuksen aika on hengenvedon päässä, julkaistu 3.8.2012. Siinä on suomenkielinen teksti.

Videosta selviää Herran suhtautuminen homoihin ja lesboihin, heidän kannattajiinsa, Elton Johniin (mikä heitä odottaa) ja se, että takana on Paholaisen voimat!


Vieras

#6244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

04.04.2013 14:52

#6239: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

Enpä sanoisi maltilliseksi vaikkapa sitä, että nais- ja miesparien liittoja verrataan eduskunnan puhujanpöntössä eläimiinsekaantumiseen, tai sitä, että parisuhdelain voimaantulopäivänä hurmoshenkisimmät kristityt kantoivat Suomen lipulla peitettyä ruumisarkkua Helsingin maistraatin edessä.

(Toivottavasti et kuitenkaan oikeasti kuvittele, että jokainen maailman seksuaalivähemmistöön kuuluva on salaliiton tavoin sitoutunut toteuttamaan jonkinlaista "salaista homoagendaa", joka olisi "vuotanut" julkisuuteen. Tällaistakin foliohattuilua on Suomessa nähty - ihan tässä adressissakin.)


Vieras

#6245 Re: Re: Eksyttäjät ovat

04.04.2013 14:54

#6243: Hihhuli, Jeesuksen oma - Re: Eksyttäjät ovat

Ihmettelinkin aina, että kuinka se Eltonin John osaakin tehdä niin tarttuvia riimejä. Takana ovatkin paholaisen voimat!


Vieras

#6246 Re: Re: Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

04.04.2013 14:57

#6240: Mies Oulusta - Re: Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla! 

 

Toinen jankutuksen aihe on tasa-arvo, jonka nimissä tuota pahuutta ollaan levittämässä vaikka vääryden tekijät eivät tarvitse minkäänlaista tasa-arvoa rikostensa suojaksi. Homot on jo armahdettu, niin että heitä ei enää rikoslain mukaan rangaista teoistaan, niinpä he nyt vaativat jopa hyväksyntää ja kirkon siunausta perke leelisille himoilleen ja teoileen.

Vieras

#6247 Re: Re: Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

04.04.2013 14:57

#6240: Mies Oulusta - Re: Re: Re: Politiikkaa uskonnon varjolla!

Mitäs herjaamista se on jos toteaa, että pastori Keskitalo on aktiivi KD:läinen. Kyllähän sen kaikki tietää. Ja eikös se Räsänen ole KD:n puheenjohtata. Jos sinusta herjaamista on tällaisen asiayhteyden esilletuominen niin onpa herkkänahkaista. Sitten ei kannata osallistua keskusteluun lainkaan.

fundis

#6248 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

04.04.2013 14:59

#6244: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

En mitään salaliittoa kuvittele, vain joukon ihmisiä, jotka kaikin mahdollisin tavoin yrittävät päästä päämääräänsä. Näkeehän sen täälläkin. Samat ihmiset jankuttavat samoja asioita päivästä toiseen.

Keskustelu on mielenkiintoista vain niinkauan, kuin se menee jollakin tavoin eteenpäin. Samojen väitteiden huuteleminen toisen pään yli ei ole kovin rakentavaa.


Vieras

#6249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa

04.04.2013 15:01

#6244: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laumasieluisuus on hölmöilyä, jossa identiteetti on hukassa 

 

Homous rinnastetaankin eläimellisiin tekoihin: 2 Piet 2 luku "Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan; he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa; he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä; he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän; he ovat kirouksen lapsia"

Vieras

#6250

04.04.2013 15:05

"Hän on sokaissut heidän silmänsä ja paaduttanut heidän sydämensä, että he eivät näkisi silmillään eivätkä ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi."