Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#6501

05.04.2013 04:19

tämä on oikein! avioliitto on todellakin miehen ja naisen välinen liitto!

Vieras

#6502 Huomenta, ja jos muistaisitte kertoa...

05.04.2013 04:49

Tästä adressista eteenpäin, ja jos jollakin ei ole omaa tietsikkaa niin luvan kanssa (on kysytty) voit vahvistaa toisen henkilön allekirjoituksen omasta sähköpostistasi. Saavat ikäihmisetkin ilmaista kantansa niin halutessaan.

Vieras

#6503 Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:01

#6426: vieras - Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

Tutkimusreferaatissa todetaan seuraavasti:

"- - miten lapsen sukupuoli-identiteetin kehitys etenee, jos lapsi kasvaa vauvasta lähtien homo- tai lesboperheessä. Viimeisimmät tutkimukset, jotka jo koskevat lesboparien omia lapsia, tukevat kuitenkin tulosta, että vanhemman seksuaalinen orientaatio ja sosiaalinen parinvalinta ei vaikuta lapsen sukupuoli-identiteetin kehitykseen (Golombok et al., 1997; Brewaeys et al., 1997; Chan et al., 1998). Vaikka tutkimukset ovat uusia, ovat lapset kuitenkin jo ohittaneet ratkaiseviksi ajatellut varhaiset vuodet. Näin ollen on vahvaa näyttöä siitä, että omien vanhempien seksuaalinen parinvalinta ja lapsen kasvaminen homoseksuaalisten vanhempien kanssa ei vaikuta ihmisen sukupuoli-identiteettiin."

Sinä referoit aivan oikein:

"tutkimuksen mukaan lapsen kasvaminen homoseksuaalisten vanhempien kanssa ei vaikuta ihmisen sukupuoli-identiteettiin."

Mutta sitten tulee kummallinen epälooginen hyppäys:

"Tarkkoittanee, että homoiksi ja lespoiksi ei synnytä."

Ei, se tarkoittaa yksinkertaistaen sitä, että homot eivät kasvata homoja ja heterot eivät kasvata heteroita (vaan lapsista tulee homoja tai heteroita muista syistä). Referaatissa todetaan vielä myöhempänä, että "tutkimusten tulokset ovat mielenkiintoiset ajatellen seksuaalisen orientaation kehitystä ylipäätään. Voidaan ajatella, että homoseksuaalisten vanhempien lapsilla kasaantuvat sekä homoseksuaalisuuteen altistavat geneettiset että ympäristötekijät. Näin ollen voisi odottaa, että heistä kehittyisi useammin homoseksuaaleja, mutta tutkimus ei ainakaan tällä hetkellä tue tätä. Tutkimustulos onkin haaste homoseksuaalisuuden kehityksen teorioille".


Vieras

#6504 Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:05

#6427: - Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

"Kerro sinä ensin, miksi kleptomaani varastaa? Tai psykopaatti murhaa? Tulisiko varastaminen tai murhaaminen hyväksyä tasa-arvoon vedoten vain siksi että asianosaisilla on taipumuksia tehdä noita rikoksia? Heillähän ei ole mahdollisuutta kieltäytyä vääryydestä?"

Hah, klassinen harhautusyritys vaihtaa aihetta. Kyse oli seksuaali-identiteetin väitetystä valinnaisuudesta. Ei, kerropa sinä nyt omin sanoin, miten homoseksuaali mies VALITSEE kuvailemani asiat, sillä ketjussa kirjoitettiin Raamatun jakeisiin vedoten, että homoseksuaalisuus on "valinta".

Koskapa vastausta ei tullut, toistan aiemman viestini:

Kerro toki enemmän siitä, miten esimerkiksi homomies valitsee sen, että hänen aivonsa muistuttavat rakenteellisesti naisen aivoja tai miten homomiehen hypotalamus aktivoituu testosteronijohdannaisesta samalla tavalla kuin naisilla (kun taas heteromiehellä reaktion laukaisee estrogeeniyhdiste).

Homoseksuaalisten miesten naispuolisilla sukulaisilla on muuten enemmän jälkeläisiä kuin heteroseksuaalisilla miehillä. Tämäkin on varmasti sinun mukaasi tietoinen valinta.


fundis

#6505 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii luontoa vas

05.04.2013 05:10

#6473: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii luontoa vastaan

Saanko ystävällisesti hiukan korjata tuota lähdetietoa;

THE OVERHAULING OF STRAIGHT AMERICA

By Marshall Kirk and Erastes Pill (=Hunter Madsen)  Guide Magazine -lehdessä marraskuussa 1987

Teksti englanniksi löytyy netistä:

http://library.gayhomeland.org/0018/EN/EN_Overhauling_Straight.htm

Myöhemmin Marshall Kirk & Hunter Madsen kirjoittivat kirjan;

"After the Ball -- How America will conquer its fear and hatred of Gays in the 1990s"

-josta teksti myös löytyy.

 


Vieras

#6506 Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:11

#6433: - Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

"Homous ei voi periytyä jos uskomme evoluutioteoriaan. Homothan olisivat kuolleet sukupuuttoon jo aikoja sitten, jos homous olisi periytyvää ja evoluutioteoria totta."

Homoseksuaalisuus ja evoluutio eivät ole ristiriidassa keskenään yhtä vähän kuin vaikkapa sukuaan jatkamattomat työmuurahaiset tai -mehiläiset ovat ristiriidassa evoluution kanssa. Valinta tapahtuu lajitasolla. Homoseksuaalisuutta esiintyy eläinkunnassa laajalti ja varsinkin kädellisten piirissä - eli ihmisistä lähimpänä olevien eläinten keskuudessa. Mitä ilmeisimmin homoseksuaalisuudesta ei ole lajin selvitytymiselle haittaa, minkä vuoksi valintapaine ei ole karsinut sitä pois. Tutkimusten mukaan siitä on päin vastoin hyötyä esimerkiksi sitä kautta, että homoseksuaalisen miehen naispuoliset sukulaiset saavat enemmän jälkeläisiä.

Jarkke K

#6507 Siunattua uutta päivää

05.04.2013 05:15

Luoja armossaan antanut uuden kauniin päivän, kiittäkäämme siitä, kiittäkäämme myös naisen ja miehen välisestä avioliiton lahjasta. Meille miehille muistutuksena; "miehet rakastakaa vaimojanne, niin kuin Kristuskin rakasti seurakuntaa, antaen henkensä sen puolesta" (vapaasti muisteltuna)
Puolustakaamme kaunista ja ainoata oikeata avioliiton mallia, se on lastemmekin turva!
Mies Oulusta

#6508 Vai evoluutiosta tukea

05.04.2013 05:22

Tulee lähinnä mutaatio mieleen koiras koiras/ naaras/ naaras suhteista. Aika hyvin todellakin (esim. koirilla) elämä jatkuu jos uros koira pökkii uros koiraa peräaukkoon. Luonnotonta, mutta täytyyhän näiden hyväkkäiden raapia vimmoissaan kaikki mahdollinen evoluutiota myöten oman elämää surkastuttavan elämäntapansa savuverhoksi.

"Mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi" ja YHDESSÄ mies ja nainen ovat Jumalan kuva, kaunis sellainen, puolustakaamme sitä luomistyön rikkautta ja kauneutta :)

Vieras

#6509 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii luontoa

05.04.2013 05:23

#6505: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii luontoa vas

Huomaa nimimerkki "fundiksen" älyllisen epärehellisyyden määrän heti näin aamusta. Tämä keskusteluhan käytiin jo eilen, ja kun jäit siinä alakynteen, niin päätit vain yksinkertaisesti jatkaa lähtöruudusta toistamalla vanhan viestisi.

Tämähän kertoo tietenkin vain kristityiksi itseään kutsuvien luonteesta. Itselläni ei tulisi mieleenkään alkaa luupata sellaisia keskusteluja, joissa olisin kirjoittanut jotakin virheellistä ja puutteellista varsinkaan sen jälkeen, kun minua olisi samalla foorumilla korjattu. Tällaiset asiat eivät tietenkään estä kristittyjä ja siitä syystä kaikki keskustelut kiertävät loppupeleissä kehää. Kristitty vastapuoli ei kykene tarkistamaan näkemyksiään, vaan tyytyy vain pölyn laskeuduttua tuuttaamaan samaa vanhaa vajavaista viestiään.


Vieras

#6510 Re: Vai evoluutiosta tukea

05.04.2013 05:29

#6508: Mies Oulusta - Vai evoluutiosta tukea

Tässä myös heti aamusta paraatiesimerkki uskovaisten tarpeesta kirjoittaa anaaliyhdynnästä. Kristittyjen miesten mielessä pyörii huolestuttavalla volyymillä yksityiskohtaisia kuvauksia yhtymisestä toisen peräaukkoon. Tämä visuaalinen pommitus on niin vahvaa, että uskovien on pakkomielteen tavoin kirjoitettava anaaliyhdyntäkuvauksia julkisille foorumeille ja toistettava, toistettava, toistettava sitä päivät pääksytysten. Kuten aiemmin kirjoitinkin, nämä ovat tietenkin niitä harvoja tilanteita, joissa kristitty voi sosiaalisesti hyväksyttävällä tavalla ajatella ja puhua yksityiskohtaisesti anaaliyhdynnästä ja myös laajemmin seksuaalisesta kanssakäymisestä.

Ottakaa siten iso popkorn-kulho syliin, nojautukaa tuolillanne taaksepäin ja alkakaa odottaa tämänkin päivän takuuvarmasti mukanaantuomaa vyöryä kristittyjen kirjoittamista anaaliseksin kuvauksista. Voin vakuuttaa, että kuten muinakin päivinä, myös tänään ketju pullistelee niistä iltaan mennessä.

muna vai kana

#6511 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:35

#6504: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

et lukenut ensimmäistäkään vastausta... Kysyin että tehtiinkö tutkimus ennen homouden ilmenemistä, vai vasta ilmenemisen jälkeen? Kumpi oli syy ja kumpi seuraus?

Vieras

#6512 Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:36

#6503: - Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Tutkimuksessta todettiin että lapsen seksuaali-identiteetti kehittyy. Eli kyse on valinnasta. Lue tutkimus.

Vieras

#6513 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii luo

05.04.2013 05:37

#6509: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii luontoa

Eipä teidän loputtomiin selittely-yrityksiin kannata lähteä mukaan, väsäätte valheen valheen päälle, käännätte kaikki teille esitetyt totuudet ylösalaisin.

 

Lähtökohtaisesti homo/ lesbo-seksi  on Raamatun mukaan luonnoton ja tuomionalainen, ei muuksi muutu vaikka seitsemän väitöskirjaa asiasta väsäsisitte. Tietenkin kyseenalaistat sitten Raamatun, se onkin osoitus vain sinun epäuskostasi.

"ovat vaihtaneet totuuden valheeseen"

 

Luonnottoman siitä tekee että ei koiras synnytä.

Miehillä peräaukkojen pidätyskyky heikkenee sen "rakkauden" hedelmänä. (mitä puolusteltavaa sellaisessa on?)

Lapsi tarvitsee terveet mallit, miehen ja naisen mallin.

Miehen ja naisen välinen avioliitto on terveen yhteiskunnan perussolu, homoliitot ja lesbosellaiset ovat mutaatioita.

Yhteiskunnallista hyväksyntääkö lienee etsitte vaatimuksillanne että haureussuhteenne rinnastettaisiin avioliittoon? Teillä on jo rekisteröity parisuhdem touhutkaa siinä mitä touhuatte (vahingollista tosin sekin), älkää hinkuko miehen ja naisen välisen avioliiton suuntaan himoissanne, ei suhteenne nimikikkailu hoida omaatuntoanne yhtään asiassa.

 

 

Mies Oulusta

#6514 Re: Re: Vai evoluutiosta tukea

05.04.2013 05:40

#6510: - Re: Vai evoluutiosta tukea

Heh, eikö saisi kuvata? Kyllä kauniisti kuvaan myös sitä että "mies yhtyköön vaimoonsa ja heistä tulee yksi liha" Kaunista se on tuo seksielämäkin kun perusta ja puitteet on oikeat.

 

Harmittaako sinulla noin kovasti kun kerrotaan asioista kielikuvin jotka paljastavat todelliset karvanne?

 

Yksi toimintatapanne on juuri tuollainen vääristely ja mustamaalaaminen, siinäpä ei mitään uutta.


Vieras

#6515 Kerrankin oikealla asialla

05.04.2013 05:41

Allekirjoitettu :)

Vieras

#6516

05.04.2013 05:42

Tämä adressi on hyvä ja jokainen allekirjoitus annetaan ehdottomasti oikean asian puolesta.
Reijo

Vieras

#6517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:44

#6506: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Evoluutio teorian mukaan sellaiset ominaisuudet, jotka eivät edistä lajin säilymistä ja lisääntymistä, karsiutuvat aikaa myöten pois. Homouden olisi pitänyt siis hävitä tarpeettomana ominaisuutena, mikäli kyse olisi perinnöllisyydestä. Hokekaa nyt tarpeeksi kauan satujanna, jospa kohta alatte itsekin uskoa niihin. Sittenhän homous on tieteellisesti todistettu olevan perinnöllinen (sairaus?), kun olette saaneet tarpeeksi monta hyväuskoista höynäytettyä uskomaan tarinaanne, Tarinanne on aivan yhtä typerä, kuin alkuräjähdys tyhjästä tai että lajit olisivat evoluution seurausta koska "kuvissa" ilmenee taiteilijan käden jälki ja luomistyön samankaltaisuus.

Vieras

#6518 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:48

#6511: muna vai kana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

Täytyy sanoa, etten ymmärrä kysymyksenasetteluasi saati sen kytkentää käsillä olevaan teemaan nyt ollenkaan. Jospa otetaan sitten taas sitä rautalankaa:

Uskovaiset väittävät, että nais- ja miespareille ei saa antaa lapsia, koska lapsista kasvaa heidän hoteissaan homoseksuaaleja. Väite on siis se, että vanhempien homoseksuaalisuus on syy ja lasten homoseksuaalisuus seuraus.

Tutkimusten mukaan väitteelle ei ole pohjaa. Jos lapsesta kehittyy homoseksuaali, syy ei ole vanhempien seksuaali-identiteetti, vaan jokin muu tekijä.


Vieras

#6519 Re: Re: Re: Re: Re: Re: KD se vasta osaakin hyväksikäytön!

05.04.2013 05:49

#6466: Onko ajattelu hukassa ? - Re: Re: Re: Re: Re: KD se vasta osaakin hyväksikäytön! 

 

" Siis hetkinen ? - mitä tekemistä Hitlerillä tässä asiassa on?" Hitlerkin teki liiton miehen kanssa, nimittäin Stalinin. Liitolla ei tosinollut mitään tekemistä avioliiiton kanssa, kuten ei homojenkaan liitolla ole.

Vieras

#6520 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:51

#6512: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

"Tutkimuksessta todettiin että lapsen seksuaali-identiteetti kehittyy. Eli kyse on valinnasta. Lue tutkimus."

Ahaa, eli kun kirjoitetaan, että lapsi kehittyy normaalien kasvukäyrien mukaan, niin lapsi tällöin valitsee norminmukaisen painon ja pituuden.

Tai kun kirjoitetaan, että lapsen sukupuoli-identiteetti kehitty, niin lapsi tällöin valitsee jomman kumman (jos kummankaan) sukupuolen.

Taidankin soitella tästä nyt kielitoimistoon ja teroittaa heillekin tätä kehittyä-verbin evoluutiota.


Vieras

#6521 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:52

#6518: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Tutkimuksenkin mukaan seksuaali identiteetti KEHITTYY, vaikka homojen mukaan homous peritään (yksineuvoisilta kasveilta?). :-)

Vieras

#6522 mies+nainen = kaunista :)

05.04.2013 05:55

"Kuinka kaunis olet, kuinka suloinen, sinä rakkaus, riemuinesi! Sinun vartesi on kuin palmupuu ja sinun rintasi niin kuin rypäleet" (Laulujen laulu)

Vieras

#6523 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii

05.04.2013 05:58

#6513: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rakkauteen ei kuulu luonnoton sukupuolielämä, koska se sotii luo

"Eipä teidän loputtomiin selittely-yrityksiin kannata lähteä mukaan, väsäätte valheen valheen päälle, käännätte kaikki teille esitetyt totuudet ylösalaisin."

Jos kristitty kirjoittaja myöntää, ettei hänen linkkaamallaan artikkelilla ole loppujen lopuksi mitään tekoa käsillä olevan keskustelun kannalta ja luikkii sen jälkeen takavasemmalle vain palatakseen seuraavana päivänä linkkaamaan saman, sisällöltään identtisen viestin, niin sanoisimpa, että totuuden kääntelystä ja valheiden kasailusta vastaa aivan joku muu kuin se, joka tällaisesta menettelystä huomauttaa.

"Lähtökohtaisesti homo/ lesbo-seksi  on Raamatun mukaan luonnoton - - Luonnottoman siitä tekee että ei koiras synnytä."

Sinulla on oma määritelmäsi luonnottomalle, reaalimaailmalla taas yleisesti hyväksytty määritelmä. Luonnotonta on jotain sellainen, jota ei esiinny luonnossa. Homoseksuaalisuus ei täytä tätä kriteeriä.

On paljon sellaisia asioita, jotka ovat täysin luonnollisia, vaikka ne eivät johdakaan lisääntymiseen. Sinun katsantotavassasi esimerkiksi vaihdevuodet ylittäneen naisen ja miehen välinen seksi on luonnotonta, koska nainen ei voi enää tulla raskaaksi. Samoin heteroiden kesken yleinen suuseksi on luonnotonta, koska eihän suusta voi syntyä mitään.

Sinulla termin "luonnoton" käyttäminen on vain yksinkertainen pilkkasana, jolla pyrit leimaamaan jonkin luonnossa esiintyvän ilmiön luonnonvastaiseksi.


Vieras

#6524 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta

05.04.2013 05:58

#6435: uskokoon kuka haluaa - Re: Re: Re: Re: Re: Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Hei vielä yks kysymys? Mistä ne R- kioskit tuli ennen kuin oli edes asiakkaita?

Vieras

#6525 Mies ja nainen

05.04.2013 06:00

Yhteen soppii, hyvä adressi :)