Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

vastavastauksia

#7101 Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja

06.04.2013 20:29

#7078: Toisenlaisia kommentteja - Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja

"Tuo on täys vale, koska homous ei ole mikään ihmisoikeuskysymys."

Tuo taas on täysin oma väittämäsi, elää omia perimmäisiä taipumuksia toteuttaen muita niillä vahingoittamatta on perustavanlaatuinen ihmisoikeus. Sitä ei mahdollinen Raamattu-perusteesi muuta miksikään.

"Ja miksiköhän ovat tavanneet "jo varhaisessa vaiheessa" ? -  Siksipä juuri, kun Setatäti, sdp, vihr ehkä muutkin aloittivat normaalilasten käännyttämisen jo varhaisessa vaiheessa kouluissa ja pv-kodeissa. Heidät muokattiin homovillikoiksi. Mutta onneksi ne, jotka olivat saaneet kunnon eväät, säilyttivät varman perustuksen, eikä homo-oppi päässyt heitä nujertamaan. Järjelläkin on oikeutuksensa. Mutta sinä se vaan kosiskelet nuoria, kun tiedät mikä heihin tehoaa. Manipulointia jälleen !"

Nykyajan nuoret ovat tavanneet homoja siksi, että homous ei ole enää rikos eikä myöskään uskonnollisesti tuomittava asia valtaosalle Suomen kansaa. Tästä syystä ilmiö on arkipäiväistynyt ja tullut vähemmän pelottavaksi ja siksi myös vähemmän vastustettavaksi. Vain ne nuoret, joiden kotona edelleen jauhetaan vanhaa homofobista mantraa, jatkavat homojen kiusaamista ja muuta vastaavaa.

 

"Siis oikea ja vakaa kehittyminen on mielestäsi taantumuksellista, jolla kaikki seisoo. Miksi et hauku taantumukselliseksi kalliota, joka aina on kallio eikä muutu miksikään ? Ja mitä merkitystä kaupunkilais- tai maalaiskulttuurilla muka on ? Jos koulutuserot otat huomioon, ei sekään vaikuta. Ainoastaan se vaikuttaa, missä ja minä aikana kouluissa taottiin homo-oppia ihmisten kalloon veivaamalla oppilaiden mielet kuin ruuvilla kieroon. Oliko se jokin aivoterapiamuoto?  - Sitäpaitsi liika hyvinvointi veltostutti eri puolueiden ihmisiäkin, niin että heihin pystyi vaikuttamaan. - Ai mutta kukas se olikaan joka hyvissä ajoin aloitti hyvinvointiyhteiskunnalla köröttelyn Suomessa? Siitähän kaikki muutkin ongelmat saivat alkunsa, syrjäytymiseen saakka. Löysän jengin ainut tehtävä oli vetistää ihmismielten vahva maaperä löysäksi ja vastaanottavaiseksi haluttuun suuntaan. Haukkumasi demari-äijä-henki on varmasti kunnon työntekijähenkeä eikä mitään neiti-sievänen-porukkaa. Mutta jos joku Kepulaisista on vaihtanut kunnon kenkänsä balettitossuihin, niin se jo olis ihme. Perussuomalaiset ainakin seisovat jykevästi kalliolla eivätkä tärähdäkään. Samaa toivon Kristillisillekin.

Siis helpoimmin johdateltavissa siis ovat: sdp, vihreät, vasemmisto, osin rkp sekä nuoren polvet kokoomuslaiset, joille arvot ovat ilmaa. Perinteiset: koti-usko-isänmaa on viskattu veteen eikä kukaan oikea kokoomukselainen sitä hyväksy. Nuoret Kojootit eivät ole makuuni."

Homo-oppia on varmaan levitetty, koska kaltaisesi homofoobikot ovat tehneet merkittävän väestönosan elämän vuosisatoja sietämättömän. "Homo-oppi" kertoo, että homoseksuaalisuus on normaali osa ihmisten käyttäytymisen kirjoa ja kulttuuria eikä siihen liity sinällään mitään tuomittavaa. Koulusivistys on tässä siinä mielessä merkityksellistä, että sillä voidaan ylittää edustamasi sivistyksen puutteeseen perustuva foobinen asenne. Koulusivistys ei myöskään perustu Raamatun ummehtuneeseen tulkintaan, vaan hakee perusteita tutkitusta tiedosta (josta Sinä ilmeisesti haluat olla aktiivisesti tietämätön).

On täysin selvää, että Suomessa avoin homokulttuuri keskittyy kaupunkeihin ja siellä myös homot uskaltavat olla vapaammin omia itsejään. Näin on luonnollista, että myös muut kaupunkilaiset pitävät ilmiötä normaalimpana kuin peräkylän väki, joka ei ole homoa kuunaan nähnyt (...tai siis ainakaan ei tiedä sitä nähneensä).

"Taisitkin olla Ville Niinistö, homojen agataattori !  Mutta etkö huomaa sotkevasi vammaiset ja erirodut samaan kategoriaan, jota eivät varmaan kaikki hyväksy. Mielestäni rotu- ja vammaissyrjintä on halpamaista eikä kuulu ihmisen ominaisuuksiin mitenkään. Eikä kukaan tiedä etukäteen mihin maahan ja rotuun syntyy. - Se on Suuremmis käsissä."

Itse otit esille väitteen, että vain homojen oikeuksia edistettäisiin. Siihen vastauksena liitin listan ryhmistä joiden etuja edistetään ja pitääkin edistää. Lista käsitti ryhmiä, joiden asiat eivät ole vielä kunnossa ja tarvitsevat siksi lainsäädännöllistä tukea. Jos et huomannut eroa vammaisten ja vähemmistöjen käsittelyssäni, en voi kuin valittaa.

Ja tuohon arvailuun voin todeta, että en ole Ville Niinistö enkä myöskään homo. Olenpahan vain yliopistosivistyksen saanut kaupunkilainen, jolle tämän keskustelun fundiskommentit ovat suuri järkytys.

Lapsille oikeus olla lapsi.

#7102 Re: Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

06.04.2013 20:29

#7095: - Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

Ei tarvitse kieltä, sen näkee pedofilin hyväksi käyttämänsä lapsen käytöksestä ja silmistä. Lapsella on valtava tuska ja pelko kun on joutunut raiskatuksi.

Lapsuus pilalla ja syrjäytyminen edessä. Suomessa meillä ei ole varaa tällaiseen. Vihreät puhuvat tasa-arvosta mutta unohtavat lapset ja nuoret. Suu vaahdossa hokevat tasa-arvoa homoille ja lesboille ja unohtavat tärkeimmän lapset, jotka unohtuvat aikuisten halujen alle. SETA on sitten viemässä lapsilta sukupuolen ja yrittää maailmasta tehdä sukupuolettoman, jotta maailmassa olisi taas se tasa-arvo. Valetta koko touhu. Heikommat eli lapset ovat näille vain pelinappula, jolla peitellään omaa pahaa oloa ja haureutta.

 

rajansa kaikella

#7103 Re: Re: Erityisvaatimukset

06.04.2013 20:30

#7096: - Re: Erityisvaatimukset

...jotka periaatteessa on jo kaikilla. Jos ei täytä avioliittovaatimuksia, ei lakia voi sen tähden muuttaa. Tällaiset vaateet ovat suunnaton loukkaus lukuisia ihmisiä kohtaan- olivat he uskossa tai eivät. Avioliitto, yksityiselämä ja parisuhde ovat asioita, joita kukaan ei halua julkisesti omalta osaltaan saattaa reposteltavaksi.

Tottakai tässä loukataan ihmisten yksityisyyttä ja kunniaa uskonnollisten tunteiden lisäksi.

Ihmiset ovat astelleet avioon mielessään tietty mielikuva siitä, mitä on avioliitto- esteettisesti, uskonnollisesti, sosiaalisesti jne.

Ymmärrän täysin tuon närän, vaikka en ole naimisissa.

Rekisteröityä parisuhdelakia laajentamalla vältyttäisiin ainakin pahimmalta vihanpidolta.

Olen mielestäni realisti.

 


Vieras

#7104 Re: Re: Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja

06.04.2013 20:34

#7089: - Re: Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja

Olet siis sitä mieltä, että samanmielisten joukossa viisaus tiivistyy ja joku, jolla on vähän näkökulmaa molemmista suunnista on pelkästään häiriöksi ?


Vieras

#7105 Re: Re: Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

06.04.2013 20:38

#7102: Lapsille oikeus olla lapsi. - Re: Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

"Ei tarvitse kieltä, sen näkee pedofilin hyväksi käyttämänsä lapsen käytöksestä ja silmistä. Lapsella on valtava tuska ja pelko kun on joutunut raiskatuksi."

 

Pikku huomautus: Pedofiilejä on sekä omaan että toista sukupuoleen suuntautuneita (vrt. Kotkan tapaus). Pedofilia ja homoseksuaalisuus ovat kaksi eri asiaa ja homojen nimittely pedofiileiksi on kokonaista kansanryhmää loukkaavaa.

 

 


Vieras

#7106 Re: Re:

06.04.2013 20:41

#7100: - Re:

Kysymykseesi alkuperäiskielisestä Raamatusta, olen aikanaan perehtynyt hyvinkin Raamatun käännöstyöhön, vaikka olin lukioikäinen sen aikoihin.

 

Hämmentävää. Mikäs kielinero olet, kun olet ollut mukana raamatunkäännöskomiteassa vielä lukiota käydessäsi?


Vieras

#7107 Re:

06.04.2013 20:42

#7082: -  

Nyt sotkit asioita kirjoittamalla: 

"Miksi heterot saavat synnyttää lapsia alkoholistiperheisiin, insestiperheisiin, mielenterveysongelmaisiin perheisiin jne.? Eerikan isä ja äiti ja "äitipuolihan" olivat kaikki kunnollisia heteroita ja silloinhan lasta ei kiusata, eikä hän kasva kieroon, vai miten se meni?"
 
 
Ero on siinä, ettei ole olemassakaan alkoholistipareille erikseen tehtyjä avioliittolakeja, ei insestipareille eikä mielenterveyspareillekaan (jos sellaisia on olemassakaan; eivät ainakaan ennen ole saaneet mennä keskenään naimisiin).
 
Mutta se miksi esim. alkoholistit ovat avioliitossa keskenään, johtuu siitä että ovat mies ja vaimo. Mutta eivät varmasti ole tarkoituksella hakeneet juuri alkoholistia itselleen. Se mitä tapahtuu avioliittonimikkeen alla, tapahtuu vain heidän itsensä toimesta eikä avioliiton.   
Luonto panee naisen etsimään itselleen ennen avioliittoa sellaista miestä, joka olisi sopiva isä myös tuleville lapsille, jos lasta kaipaa.
 
Sitäpaitsi Erikan isä ja äiti eivät asuneet myöhemmin yhdessä. Äitipuolikaan ei ollut aviossa Erikan isän kanssa. 
Mutta kysyit "miksi heterot saavat synnyttää lapsia jne"?
- Syntyminen ei ole ihmisistä kiinni.

Vieras

#7108 Re: Re: Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

06.04.2013 20:43

#7102: Lapsille oikeus olla lapsi. - Re: Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

SETA on sitten viemässä lapsilta sukupuolen ja yrittää maailmasta tehdä sukupuolettoman

 

Oletpas varma telepaattitaidoistasi.

Millä tavalla Seta yrittää tehdä maailmasta sukupuolettoman? Koskeeko tämä myös faunaa ja flooraa?

rajansa kaikella

#7109 Re: Re: Re: Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja

06.04.2013 20:43

#7104: - Re: Re: Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja

En tiedä, tiivistyykö tässä viisaus- tuskin sentään. Mielestäni monetkin kommentit ovat olleet todella ääliömäisiä kaikessa ahdasmielisyydessään.

En silti ole pitänyt mukavana eriävän mielipiteen omaavien hyökkäävää tapaa teilata tätä adressia, joka on minulle tärkeä.

Mitä näkökulmiin tulee, niin olen itse ei- heterotyyppiä, kaupunkilainen ja nuorehko.

Olen jossain määrin opiskellutkintähän asiaan liittyvää ja sen pohjalta tullut johtopäätökseen, että lakia ei pitäisi muuttaa. Juridiset oikeudet hoituisivat muulla tapaa kuntoon.


Vieras

#7110 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laari ropisee!

06.04.2013 20:45

#6983: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Laari ropisee!

Homoushan saa alkunsa monesti vaikeasta tai rikkinäisestä suhteesta jompaan kumpaan vanhempaan vanhemmista, tai alitajuisesta vihasta joka kohdistuu vastakkaiseen sukupuoleen. Näin ovat monet vuosikymmeniä kestäneestä homoudesta parantuneet henkilöt kertoneet myöhemmin jälkikäteen.

Mihin tutkimukseen väitteesi perustuu? Ketkä henkilöt ovat "parantuneet homoudesta", miten ja missä?

veryxyl

#7111 Raamatussa puhutaan homoudesta

06.04.2013 20:48

#7091: - Re: Re:  

  Tiedoksi takullekkin, Wikipediasta löytyy tämäkin tieto. 3. Moos. 18:22 Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko. [1. Moos. 19:7+]. Minusta tässä puhutaan sukupuolisesta kanssakäymisestä, joka on tarkoitettu naisen ja miehen välille. Tämä on aika varhain kerrottu Raamatussa. Tähän voidaan liittää nainen+nainen suhteet. Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto. . .


Vieras

#7112 Re: Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja

06.04.2013 20:57

#7101: vastavastauksia - Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja 

 Minkäpä sille voi, että järkytyit. Niin on tehneet muutkin, jotka homojen huutoja solvauksineen ovat joutuneet kuulemaan.

Jatka sillä tiellä, milllä oletkin - Luojan edessä kaikki ollaan.

Vaikka pidät Raamattua ummehtuneena tai minä tahansa siinä olevaa, ei siinä oleva Sana ummehdu sinunkaan kohdallasi:

"Maasta sinä olet tullut, ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman.. jne".

*********

Me maan tomusta tehdyt - ja maan tomuksi tulevat - nahistelemme vain täällä keskenämme.

Lisa

#7113 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

06.04.2013 20:57

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Jeesus todellakin rakastaa kaikkia ihmisiä eikä vastusta homoseksuaaleja, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että Hän hyväksyisi kaikki meidän ihmisten teot ja mielihalut. Sinun kannattaisi ihan oikeasti lukea Raamattua ja tutkia Vanhaa -sekä Uutta testamenttia avoimin mielin. Jumalalle kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja jokainen oikea kristitty ihminen rakastaa lähimmäistään, mutta sekään ei tarkoita sitä, että Jeesukseen uskovan ihmisen tulisi hyväksyä kaikki mitä lähimmäinen tekee tai edustaa. Nyt ei pidä sekoittaa tarkoituksella asioita. Raamatun suvereenia auktoriteettiä ei kumoa meidän ihmisten itseriittoisuus ja luulo oikeuksistamme..- Siksi, kyse ei ole suvaitsemattomuudesta kun kristitty ihminen puolustaa avioliittoa miehen ja naisen välisenä liittona. Jospa kyse onkin siitä, että kun sinä sanot olevasi tätä mieltä asiasta ja minä en ole kanssasi samaa mieltä, niin minä olen suvaitsematon. Nykyisin on kovin helppo kääntää asia kuin asia juuri suvaitsemattomuudeksi. Me ihmiset kyllä keksimme vaikka millaisia verukkeita pitääksemme kiinni muka oikeudestamme tehdä mitä haluamme ja saadaksemme toteuttaa kaikki mahdolliset nautinnot mitä maailma päällään kantaan. Jos sitten joku on eri mieltä, ja heitä on muitakin kuin vain Jeesukseen uskovat, niin ollaan valmiit syyttämään ja napataan keskusteluun heti suvaitsemattomuus.

Kaikesta huolimatta, aurinkoista kevättä kaikille!


Vieras

#7114 Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

06.04.2013 21:07

#7085: näe omin silmin - Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

Olen käynyt Hollannissa monestikkin koska minulla on perhe tuttuja siellä!

Tunnen monia hollantilaisia, tunnetko sinä??

Kukaan heistä ei ole tuollaisia juttuja kertonut kuin sinä...suomalainen joka tuskin olet edes Hollannissa käynyt!

Selitäppä nyt juurta jaksaen mikä siinä Hollannissa niin ällöttää sinua? Tiedän kyllä että siellä on eräs pedofiliaa puolustava järjestö, mutta sen tuomitsee 99,9% hollantilaisista ja edelleenkin pedofilia on rangaistava teko Hollannissa!

Sitä EI tulla laillistamaan Hollannissa!

Kyllä homolaki on mennyt Hollannissa läpi..onko se sinulle jonkinlainen mörkö?

Pedofilia ja homoseksuaalisuus ovat edelleenkin kaksi eri asiaa jotka eivät liity toisiinsa yhtään enempää kuin heterous ja pedofilia!


Vieras

#7115 Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

06.04.2013 21:07

#7113: Lisa - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

"Jeesus todellakin rakastaa kaikkia ihmisiä eikä vastusta homoseksuaaleja, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että Hän hyväksyisi kaikki meidän ihmisten teot ja mielihalut."

Nyt kun vielä kerrot sen Raamatun kohdan, jossa Jeesus puhuu homoseksuaalisuudesta. Itse olen löytänyt kohdan, jossa hän mahdollisesti siitä puhuu mainitessaan lastentekoon kykenemättömiä ryhmiä. Ja siinä kohdassa ei kyllä ole minkäänlaista tuomion tuntua.


Vieras

#7116 Re: Re: Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja

06.04.2013 21:09

#7089: - Re: Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja 

No mitä sinä täällä teet?

 

En ainakaan tuomitse ketään uskonnon varjolla :) En luule tietäväni, kuka on tarpeeksi hyvä Jumalalle. Hän päättää sen itse sitten viimeisenä päivänä. Kehotin muitakin ajattelemaan asiaa :)

Vieras

#7117 Re: Re: Re:

06.04.2013 21:11

#7091: - Re: Re:

Jos luet raamattua sen alkuperäis kielellä niin tajuat että sitä ei siinä ole edes mainittu!

Eräs Luojan luoma ihminen

#7118 Jumala on Rakkaus

06.04.2013 21:13

#7083: -  

 Jumala ei luonut homoja, siis homoutta.

Ei hän luonut varkaitakaan, ei siis varkautta eikä muitakaan syntejä.

Mutta Hän voi heittää minkä synnin vallan alle tahansa, jos ei uskota että se tekee hallaa hänen luoduilleen.

Miksi vanhemmat yleensä varoittavat ja kieltävät lapsiaan tekemästä sitä, mikä on heille vahingoksi ?

- juuri siksi, etteivät vahingoittuisi, ja säilyisivät pahalta. Se on rakkautta lapsiin.

Sen tähden Jumalakin meitä varoittaa, kehoittaa, opettaa ja välillä tahtoo estääkin.

Hän on Rakkaus ! Ilman Häntä ei rakkautta olisi olemassakaan.  

 

veryxyl

#7119 Re: Re:

06.04.2013 21:16

#7100: - Re:  

 

Haluaisin kysyä sinulta, mitä tarkoittaa Raamatusta puhuttaessa "ensimäisen maininnan laki" ja mitä se tarkoittaa kun asiasta puhutaan seuraavilla kerroilla, vaikkakin eri sanoilla. Olen tästä selityksen kuullut, mutta osan olen unohtanut. Kiitoksen kanssa!
Elämän koululainen

#7120 Viisaus on Jumalan

06.04.2013 21:20

#7101: vastavastauksia - Re: Kysymyksiä, vastauksia sekä vastauksille kommentteja 

 Luojan kiitos, ettei Jumalaan uskovien tarvitse olla yli- eikä alioppinutkaan - eikä leuhkia mistään. 

Ilman Jumalaa ei kukaan voisi opiskella saati muutakaan, jollei Luoja olisi antanut aivoja.


Vieras

#7121 Re: Re: Re: Re: Ameriikka hylkäsi homojen ja lesbojen avioliittolain

06.04.2013 21:20


Vieras

#7122 Re: Re:

06.04.2013 21:21

#7100: - Re: Juutalaiset puhuvat hyvin selkeästi, että he eivät saisi harjoittaa samoja tekoja kuin Egyptissä tai Kaanaassa, jota olivat liitot kahden miehen välillä, liitot kahden naisen välillä ja liitot naisen ja kahden miehen välillä. Raamatussa ei ole kaikkia samoja historiallisia tekstejä joihin nuo ohjeet perustuvat, mutta juuri niiden valossa voi hyvin ymmärtää mihin  

 

Itse asiassa kyse ei ollut todellakaan liitoista kahden miehen tai kahden naisen välillä, vaan temppeleissä harjoitetusta prostituutiosta. Yksikään teologi ei ole vielä voinut varmaksi todistaa, että Paavali olisi tarkoittanut homoseksuaalisuutta kokonaisuudessaan, eikä tätä prostituutiota, joka oli tunnettu noiden mainitsemiesi kansojen keskuudessa. Siihen viittaa myös Paavalin aiempi kirjoitus siitä, mitä hän sanoo kuvien palvomisesta, palvoivat luotua, eivät luojaa. Ja Paavali käyttää juuri termiä arsenokoites, joka on se, mihin perustuu väite homoseksuaalisuudesta. Miksi Pyhä Johannes Paastoaja sitten puhuu arsenokoitia-synnistä, jota miehet harjoittavat jopa vaimojensa kanssa??

Vieras

#7123 Re: Jumala on Rakkaus

06.04.2013 21:22

#7118: Eräs Luojan luoma ihminen - Jumala on Rakkaus

...ja Jumala puhuu muinaisen Mooseksen kirjan (jossa on kauhean paljon muutakin käsittämättömän omituista tämän päivän ihmiselle lähtien kangaskuiduista ja vessan paikasta...) ja hänen oppeihinsa perustuvan ex-fariseuksen Paavalin mielipiteiden kautta...?!!!!

Valikoitte koko ajan Raamatusta kohtia, jotka sopivat agendaanne, mutta jätätte täysin lapsipuolen asemaan Jeesuksen humaanin julistuksen, joka on ilmeisesti aivan liian radikaalia ummentuneen asenteelliselle ajatuksenkulullenne!


Vieras

#7124 Re: Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

06.04.2013 21:25

#7114: - Re: Re: Re: HOMOUS ON PEDOFILIN ESIASTE.

Olen tällä hetkellä yhteydessä Hollantilaiseen ystävääni joten jos sinua mietityttää jokin asia niin voit vapaasti kysyä!


Vieras

#7125 Tahdotte vain valtaa joka alueella .. miksi ?

06.04.2013 21:31

#7096: - Re: Erityisvaatimukset 

 Miten kissa voi muuttua koiraksi tai päinvastoin ?

Ei homokaan muutu heteroksi - se on täällä moneen kertaan todettu - menemällä heterojen avioliiton sisälle.

Homo on homo ja homona pysyy, jollei tahdo siitä luopua. Samoin hetero pysyy heterona, jollei tahdo tulla homoksi. 

Molemmilla eri meininki eivätkä sovi saman katon alle, eikä toisen avioliittoinstituutio toista muuksi muuta.