Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#8601 Re: Toteutuva profetia

10.04.2013 11:52

#8600: Sofia - Toteutuva profetia

Ihan mahtavaa matskua. Toivottavasti kaikki adressiin osuvat näkevät, minkälaista porukkaa tämän tukijoukoissa pyörii: kumarretaan Jouko Pihoa, pelätään varjohallituksia, vaahdotaan homojen globaalista salaliitosta ja profetoidaan Venäjän suurhyökkäyksestä Suomeen.


Vieras

#8602

10.04.2013 11:59

Odotan edelleen nimimerkin "rehellisiis maan perii."/"REHELLISYYS" jne. vastausta hänelle esittämiini selviin kommentteihin hänen omiin kysymyksiinsä. Jos hiljaisuus jatkuu, lienee tulkittava, ettei nimimerkissä mainittu rehellisyys ole laadultaan ainakaan älyllistä.
veryxyl

#8603 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hienoa! Tasa arvolla valehdellaan.

10.04.2013 12:00

Vieras

#8604 Re: Re: Toteutuva profetia

10.04.2013 12:00

#8601: - Re: Toteutuva profetia

Ei tässä ketään ihmisiä kumarrella, vaan Jumalaa!  Et taida seurata ajan merkkejä!  Kehottaisin tutustumaan asioihin - katso vaikka sieltä Harvest army channel prophetic news videot 1600 kpl, jos silmäsi aukeaisivat näkemään!

Jeesus nimenomaan käskee lopunaikana seuraamaan profetioita ja aikain merkkejä ennen hänen tulemustaan omilleen!

Lue myös Raamatusta vertaus kymmenestä neitsyestä, nukutko vai oletko hereillä, hengellisesti?

 


Vieras

#8605 Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

10.04.2013 12:02

#8598: - Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

Ei mee läpi tässä hallituksessa sanoi valiokunnan jäsenet. Juvonen ei päätä asiaa yksin. Sen verran asiasta on keskusteltu että turhaan valehtelet siellä.

Ei ole hallitus ohjelmassa mukana.

 

 


Vieras

#8606 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

10.04.2013 12:08

#8605: - Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

Ymmärryksessä taitaa olla jotakin vikaa.

Lakivaliokunta kaatoi Männistön (ei kansalaisaloitteen) käsittelyn yhden äänen enemmistöllä. Ratkaisevan äänen antoi Juvonen. Juvonen kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. Jos ja kun kansalaisaloite menee lakivaliokuntaan, Juvonen äänestää sen puolesta, jolloin asia otetaan käsittelyyn. On myös hyvin todennäköistä, ettei lakivaliokunta edes äänestä aloitteen käsittelyyn ottamisesta, sillä se saanee suoraan valiokuntakäsittelyn. Suuressa salissa enemmistö kansanedustajista kannattaa lakia.

Hallitusohjelmalla ei tässä suhteessa ole mitään merkitystä.


Vieras

#8607 Re:

10.04.2013 12:10

#8602: -

Valehtelet itsellesi ja kiroat toisia niin ei ole järkevää jatkaa tyhjänpäiväistä höpöttelyäsi. Haureus vie todella sinulta järjen.

Puhele vaikka Aku ankalle johon uskot.

Rikottu ruukku

#8608 Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

10.04.2013 12:10

kirkkokunnista puolueista, eli kaikista tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan, zaatanaa tuomiokseen / onnettomuuksikseen palvelevan maailman touhuista ja politiikasta, joihin mukautuneina / osallisuudessa ne erinimiset eri kirkkokunnat / eri seurakunnatkin elää ja toimii, niiden puolesta, ULOS kutsuttuja, sen kaikille hyväksi olevan, Oikeasti Krist. vaihtoehdon rakentajiksi. Kaikesta pahasta ja vääryyden mukaisesta / zaatanaa palvelevasta, pahaksi / kärsimyksiksi seuraamuksia tuottavasta ja aiheuttavasta, = Laittomasta, kuluu sanoutua selkeästi, kuuluvasti ja näkyvästi IRTI. Ei saa olla minkäänlaista osallisuuttakaan sellaisiin, kaikille hyväksi Jumalan Sanan VASTAISUUKSIIN.

Ne on vain niitä, vain vähän nimeksi "krist". uskontosia / eriseuraisia, eri nimisiin ns. "krist" seurakuntiin ja lahkoihin lukeutuvia, jota ei elä eikä toimi / vaikuta Kristillisesti, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten eikä ohjeiden mukaisesti, vaan niiden VASTAISESTI ja vastustavasti, = antikristillisesti, = Kristuksen Jeesuksen elämällään ja teoillaan ja välinpitämättömyydellään kieltävästi, jotka elävät ja toimivat toisiaankin / Kristusta Jeesusta kohtaan Rakkaudettomasti, = muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti. = Ei Kristillisesti. Oikeat kristityt kyllä hyväksyy itselleen kärsimystäkin, niin kuin Herransakin muiden puolesta mutta ei aiheuta kenellekään muille niitä. Ja ne kärsimykset on melle vain vain mielenkiintoista haastetta, jolla ne ikuiseen ihanuuteen pääsyn esteet voitetaan, ja sinne ikuisuuden taivaalliselle puolelle pääsy varmistetaan. Joka on sitä "ahtaasta portista" sisäänkäymistä / zaatanan orjuudesta Kristuksen Jeesuksen Pyhän hengen voimassa vapaustaistelua, sitä pientä hetken kestävää, jossa kunkin usko (onko todellista ja aitoa) Kristukseen Jeesukseen uskollisuus ja kuuliaisuus koetellaan ja testataan, jossa sitten ns. valikoidutaan kelvollisiksi tai kelvottomiksi, sinne ihanaan taivaalliseen ikuiseen elämään.

Lempeästi / selkeästi opettaen ja muistuttaen.

Vieras

#8609 Re: Re: Re: Toteutuva profetia

10.04.2013 12:12

#8604: Vieras - Re: Re: Toteutuva profetia

Juu, silmät ovat auenneet näkemään, että täällä pelätään varjohallituksia ja "666-sirutusta" Yhdysvaltojen terveydenhuoltouudistuksessa. Tätä samaa porukkaa pyörii maailmalla huutamassa poliitikoiksi tekeytyneistä liskoihmisistä sekä hallituksen salaisesta operaatiosta, jossa kuunnellaan ja kontrolloidaan yksittäisten kansalaisten ajatuksia (siksi foliohattu).

Tätä samaa keuhkoamista on jatkunut eri muodoissaan nyt parisentuhatta vuotta. No, jospa ne lopun ajat nyt vihdoin olisivat käsillä, kun nyt saatiin jo peräti tarkka päivämäärä Venäjän hyökkäyksellekin.


Vieras

#8610 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

10.04.2013 12:13

#8606: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

Lakivaliokunta ei ota asiaa edes käsittelyyn, koska se on jo kerran äänestänyt siitä.


Vieras

#8611 Re: Re:

10.04.2013 12:14

#8607: - Re:

Koetapa vastata nyt nätisti.

Mitä toisten kiroamiseen tulee, niin voin poimia viesteistäsi roppakaupalla henkilöönkäymisiä. Lienee ihan asianmukaista joskus myös palautella muutamia kohteliaisuuksia.

Sinä et vaan osaa vastata. Nyt olisi mahdollisuus puolustaa omia näkemyksiäsi, mutta sinä et osaa. Osaat vain kierrellä ja kaarrella, ja lopulta haukkua keskustelukumppania. Siinä kaikki mihin pystyt.


Vieras

#8612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

10.04.2013 12:14

#8610: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

Ai, en tiennytkään, että valiokunta on äänestänyt kansalaisaloitteesta? Linkkaapa uutiseen.


Vieras

#8613 Re: Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

10.04.2013 12:17

#8608: Rikottu ruukku - Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

Lempeästi / selkeästi opettaen ja muistuttaen.

Kenoviiva merkkaa ilmeisesti vaihtoehtoisia lähestymistapoja. Arvaan, että olet valkannut tuon ensimmäisen, koska edelleenkään näistä kirjoituksistasi ei ota mitään tolkkua. Jos tavoittelet jotain normaalia proosatekstiä ylväämpää ilmaisua, niin metsään menee.

Jeesuksen oma

#8614 Re: Re: Re: Re: Toteutuva profetia

10.04.2013 12:17

#8609: - Re: Re: Re: Toteutuva profetia

Ei me uskovat mitään pelätä, koska olemme hereillä näissä asioissa koko ajan ja Herra pitää omistaan huolen!

Mullistavia asioita on tulossa!

 

MARANATA!


Vieras

#8615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

10.04.2013 12:19

#8606: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

Juvosen ääni ei riitä. Juvosesta on tullut homoille näköjään joku messias. Joka pelastaa homot laillisen haureuden himoihin. Pitänee persujen Juvosta jututtaa että missä oikeasti mennään. Persujen puheenjohtajakin on varmaan homojen puolella vai....

On se kummma että pitää valehdella. Tässä näkee miten moraalitonta porukka homot on. Ei lapsia tällaiseen valehteluun voi päästää.


Vieras

#8616 Re: Re: Re:

10.04.2013 12:21

#8611: - Re: Re:

Karavaani kulkee, koirat haukkuu.

Sofia

#8617 Toteen käynyt profetia

10.04.2013 12:21

A.L:n 12-vuotiaan tyttären uni 10.11.2009

"Olin unessa 19-vuotias ja juuri kattamassa keittiöni pöytää, kun poikaystäväni tuli esittelemään merkkiä, jonka hän oli käsivarteensa ottanut. Poikaystävä sanoi, että ota sinäkin, tämä on niin kätevää kun ei enää tarvitse edes lompakkoa mukana kantaa."

_ _ _ _ _ _ _

Jouko Pihon kommentti 13.11.2009

Ystäväni 12-vuotiaan tyttären uni on Raamatun Ilmestyskirjan mukainen. Lopunaikana tulee maailmaan pakkovalta, jolloin ihmisten on otettava otsaan tai oikeaan käteen merkki, joka vastaa yhdistettyä pankki- ja henkilöllisyyskorttia. Ilman sellaista merkkiä kukaan ei voi enää asioida kaupoissa, ei ostaa eikä myydä mitään. Kaikki käteisraha häviää ja rahaliikenne toimii vain digitaalisesti.

Ihmiset saadaan ottamaan tämä uusi ihonalainen sirumerkki, koska sitä markkinoidaan turvallisena (sitä ei voi hukata tai varastaa) ja käytännöllisenä, kun ei tarvitse kuljettaa rahoja ja useita eri kortteja mukanaan. Kaikki tarvittavat tiedot ovat tuossa yhdessä ihon alle laitettavassa sirussa.

Jos tässä olisi kaikki, niin ei syytä huoleen. Valitettavasti tässä ei ole kaikki.

Kyseessä ei ole nimittäin vain pankkikorttien seuraava ja kehittyneempi sukupolvi. Kyseessä on aivan uusi vallankäytön ja ihmisten hallitsemisen, jopa orjuuttamisen muoto.

Kyseessä on Pedon merkki. Vaikka Ilmestyskirja kirjoittaakin sanan pienellä p:llä, minä kirjoitan sana isolla alkukirjaimella, koska maailmassa on ollut historian aikana monia petohallitsijoita ja petovaltakuntia, mutta tämä ihmiskunnan viimeisen petovaltakunnan hallitsija eroaa kaikista muista edellisistä voimansa suuruudessa ja laajuudessa. Siksi kyseessä on Peto.

Pedon merkki eroaa tavallisesta pankkikortista siten, että merkissä on koodattuna Pedon nimi tai nimen luku eli 666. Näin ollen Pedon merkin ottaminen merkitsee samalla kuuliaisuuden ja alamaisuuden osoitusta hallitsijalle. Tämän lojaalisuuden siteen takia Raamattu kieltää ehdottomasti ketään Jumalalle uskollista ihmistä ottamasta Pedon merkkiä itseensä.

Peto tulee vaatimaan myös toista alamaisuuden osoitusta kaikilta ihmisiltä, nimittäin Pedon kuvan kumartamista. Kaikki, jotka eivät kumarra Pedon kuvaa, tullaan tappamaan.

Raamattu varoittaa uskovia kumartamasta Pedon kuvaa ja ottamasta Pedon merkkiä. "Se, joka kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin, joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan."

On parempi vaikka kuolla uskonsa takia ja päästä marttyyrinä taivaaseen kuin joutua Pedon merkin ottamisen takia helvettiin. Näin valitsivat alkukristityt, joita vaadittiin Rooman valtakunnassa kumartamaan keisarin kuvaa. He eivät voineet tehdä sitä sanoen, että heillä on vain yksi Herra, jota he kumartavat. Historia toistaa itseään. Lopunajan kristityt joutuvat saman kysymyksen eteen: kumarratko Pedon kuvaa tai...Toivon, että lopunajan uskovista löytyy samaa periksi antamatonta henkeä, eli mieluummin vaikka kuollaan Jeesuksen nimen tähden kuin aletaan kumartaa epäjumalaa.

Uskon kuitenkin Raamatun kokonaisilmoituksen perusteella, että aivan kaikkia uskovia ei surmata pedon 3½ vuotta kestävällä valtakaudella, vaan osa selviää hengissä vankeudessa ja osa turvassa eri piilopaikoissa, joissa Jumala pitää heistä huolta yliluonnollisten ruokaihmeiden avulla ja myös luonnollisten etukäteen kerättyjen ruokavarastojen turvin sekä sen kautta, että Jumala herättää Pedon systeemiin menevissä ihmisissä inhimillisistä halua auttaa nälkään kuolevia naapureitaan. Eli ihmiset voivat mennä ymmärtämättömyyttään tai pelkojensa takia mukaan Pedon järjestelmään kannattamatta sitä kuitenkaan sydämestään (aivan kuin kommunismissa). Sitten kun he saavat tietää, että heidän hyvin tuntemansa naapurit ovat merkistä kieltäytymisen takia hädässä, niin osa merkin ottaneista ihmisistä tuntee aitoa sääliä ja he haluavat auttaa siten, että he antavat omista ruoka-annoksistaan ja muustakin, esim. bensiinistä, niille tuttavilleen, jotka eivät voi enää ostaa mitään. Näin siis Jumala tulee pitämään uskollisista omistaan hyvää huolta monin eri tavoin läpi koko Pedon ajan.

Niiden ihmisten, joiden mielestä uskovat temmataan pois ennen Pedon vainoja, olisi syytä tarkistaa raamatuntulkintaansa ja lukea varsinkin 2.Tess. 2. luku uudelleen ilman opillisia ennakko-oletuksia. Siinä sanotaan selvästi, että uskovia ei oteta Jeesuksen luo ennen kuin laittomuuden ihminen ilmestyy.

Tuo laittomuuden ihminen on sama kuin Peto. Hänet tunnetaan myös nimillä Vastustaja, vääryyden ihminen, kadotuksen ihminen, pieni sarvi (suuren vallan alku on ensin pientä) ja Antikristus.

Vielä yksi tärkeä huomio. Ilmestyskirjan mukaan "pedon valtaan annettiin kaikki heimot, kansat, kielet ja maat". Onko näin? Tuleeko tuleva maailmanhallitsija hallitsemaan kirjaimellisesti koko maailmaa?

En usko. Raamattu käyttää nimittäin monin paikoin erilaista kieltä kuin mihin me olemme tottuneet. Meillehän kaikki on kaikki.

Mutta Raamatun teksteissä sanaa "kaikki" käytetään usein ilmaisemaan samaa kuin "hyvin moni" tai "suuri/suurin osa". Paras esimerkki lienee jouluevankeliumin kohta, jossa sanotaan, että "kaikki maailma oli verolle pantava". Me tiedämme, että kyseessä ei ollut kaikki maailma, vaan ainoastaan roomalaisten tuntema ja hallitsema maailma eli silloinen roomalainen maanpiiri eli lähinnä Välimeren ympärillä ollut maailma. Kaiken maailman ulkopuolella olivat Pohjois-Eurooppa, Venäjä, suurin osa Aasiaa, Keski- ja Etelä-Afrikka, Australia sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikka.

Onko tällä sitten jotakin merkitystä?

Uskon, että on. Uskon nimittäin, että jos ja kun Antikristuksen maailmanvalta ei ole absoluuttinen koko maailman alistava imperiumi, niin voi olla Jumalan tahto (itse uskon että on), että lopunaikana maailmaan syntyy myös Antikristuksen vallan ja valtakunnan vastavoimia, jotka eivät ole Pedon käskyvallan alaisia vaan itsenäisiä valtakuntia ja niiden liittoja.

Kun ajattelen näin, niin silloin tulee ensimmäisenä mieleeni pohjoinen vastarinta. Voi olla ja luultavasti onkin, että Antikristusta tullaan vastustamaan eri puolilla maailmaa, vaikka suurin osa maailmasta palvookin häntä suurena Messiaana, mutta ennen kaikkea pohjolasta nousee ehkäpä suurin voima Pedon valtaa ja valtakuntaa vastaan.

Kun näin käy, niin Suomi tulee olemaan tämän Antikristuksen vastaisen liittouman tärkein maa. Sen jälkeen Suomi saa liittolaisia samanmielisistä maista. Suurin tuki tulee muista Pohjoismaista. On hyvin mahdollista, että tämä samanmielisyys johtaa uuden Kalmarin Unionin perustamiseen eli Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti muodostavat yhteisen Pohjolan liiton, jonka maat ovat muuten itsenäisiä edelleenkin, mutta mailla on yhteisesti koordinoitu puolustus- ja ulkopolitiikka ja yhteinen rahaliitto omine valuuttoineen, jossa systeemissä ei mennä lainkaan Antikristuksen vaatimaan pakkosirutukseen eli Pedon merkin ottamiseen.

Näen mahdollisena myös sen kehityksen, että tähän Pohjolan liittoon tulevat mukaan myös Baltian maat, Puola, Saksa ja Venäjä.

Kaikki maita, jotka eivät kuuluneet muinaiseen Rooman valtakuntaan, joka tulee olemaan tulevan petovaltakunnan ydinaluetta.

Jos varsinkin Venäjä ydinaseineen tulee mukaan tähän Pedon valtakunnan vastaiseen liittoumaan, niin silloin kyseessä on jo varsin merkittävä sotilaallinen voima. Tosin tämän sanottuakin minä uskovana ihmisenä olen sitä mieltä, että valtakuntien suurin turva on viime kädessä edelleen Kaikkivaltias Jumala, jonka apu taas edellyttää sitä, että kansa edes pyytää Jumalaltaan apua. Mieluummin tietysti vähän enemmänkin, eli Jumalan kunnioitusta ja parannuksen tekoa omassa elämässä.

Aika näyttää, miten käy. Itse pidän kuvaamiani skenaarioita hyvin mahdollisina, enhän olisi niitä muuten edes kirjoittanut.

Tuossa 12-vuotiaan tytön unessa hän oli 19-vuotias, kun hänen silloin oleva poikaystävänsä tuli esittelemään käteensä ottamaansa merkkiä. Jos tuo ajoitus pitää paikkansa, niin ihmisiin aletaan laittaa ihonalaisia sirumerkkejä vuoden 2016 tienoilla.

Ajoitus on hyvin mahdollinen.

Oletko valmistautunut henkisesti, hengellisesti ja aineellisesti siihen, että sinä et varmasti ota Pedon merkkiä, vaikka kaikki muut ympärilläsi ottaisivat sen?

Oletko valmistautunut elämään 3½ vuotta ilman mahdollisuutta käydä missään kaupassa?

Jos et, sinulla voi olla vielä 7 vuotta aikaa. Käytä se aika oikein.

Ihminen, olet kuka tahansa, jos ja kun tulevaisuudessa sinulle ehdotetaan ihonalaisen sirukortin laittoa otsaasi tai oikeaan käteesi, niin kieltäydy siitä, vaikka sen hyvyyttä miten perusteltaisiin eri tavoin, koska kyseessä on Jumalan vastustajan, maailman viimeisen hirmudiktaattorin ja Saat-anan tahto saada heille, pimeyden voimille, heille kuulumatonta palvontaa ja alistumista.

Jumala on ennalta varoittanut sellaisen Pedon merkin ottamisesta noin 1900 vuotta sitten pyhän Johanneksen saaman ilmestyksen kautta.

Miksi et uskoisi jumalallista varoitusta? Jos et usko ja otat Pedon merkin itseesi kaikista varoituksista huolimatta, niin siinä tapauksessa sinä saat syyttää vain itseäsi, kun olet helvetin tulijärvessä ja pirut nauravat sinua pilkaten: "Hah-hah-haa. Olitpa sinä tyhmä. Sinua varoitettiin Pedon merkin ottamisesta monta kertaa. Esim. Jouko Piho kirjoitti asiasta useasti. Silti otit kuitenkin merkin. Hah-hah-haa, miten tyhmä voi ihminen olla. Uskoit sittenkin enemmän meidän pirujen valheita kuin sinua varoittavia ääniä. Siksi olet täällä kärventymässä - ja ansiosta. Hah-hah-haa!"

Vieras

#8618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

10.04.2013 12:22

#8615: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatunjakeita jumalattomille

Riittäähän se ihan mainiosti? Mitä oikein höpiset? 9-8-tulos tarkoittaa, että aloite otetaan käsittelyyn. Toisaalta kuten kirjoitin, niin tämänkaltaista äänestystä ei välttämättä tulla edes tarvitsemaan, sillä puhemiesneuvoston ohjeistus aloitteiden käsittelytavasta on vielä auki.

On se kummma että pitää valehdella.

Missähän kohtaa taas valehtelin? Sinulla näyttää olevan jonkinlainen alakynteen jäädessä refleksiivinomaisesti ulostuleva parahdus siitä, että nyt vastapuoli valehtelee.


Vieras

#8619 Re: Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

10.04.2013 12:23

#8608: Rikottu ruukku - Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

Lempeästi / selkeästi opettaen ja muistuttaen.

 

Lempeydestä en osaa sanoa, mutta selkeydestä ei noissa ruukunpalasissa ole tietoakaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#8620 Re: Re: Re: Re:

10.04.2013 12:25

#8616: - Re: Re: Re:

Ainakin nimimerkin "REHELLISYYS" osalta karavaani on edennyt yhden askeleen ja töksähtänyt sitten ensimmäiseen kiveen. Nyt nimimerkin karavaani koettaa sitten päästä kiven ohi solvaamalla kiveä ja menemällä sitä piiloon sen sijaan, että tarttuisi kiven asettamaan haasteeseen ja nostaisi sen pois tieltä.


Vieras

#8621 Re: Toteen käynyt profetia

10.04.2013 12:29

#8617: Sofia - Toteen käynyt profetia

Oletko valmistautunut elämään 3½ vuotta ilman mahdollisuutta käydä missään kaupassa?

 

Ilmeisesti täytyy siirtyä luontaistalouteen ja tuottaa kaikki elintarvikkeet itse. Takaisin Impivaaraan?


Vieras

#8622 Re: Re: Re: Re: Re:

10.04.2013 12:33

#8620: - Re: Re: Re: Re:

karavaani kulkee, koirat ulvoo


Vieras

#8623 Re: Re: Toteen käynyt profetia

10.04.2013 12:33

#8621: - Re: Toteen käynyt profetia

Vertaistukea muista (yhtä vakavastiotettavista) sisseistä: http://www.survivalismi.com/


Vieras

#8624 Re:

10.04.2013 12:34

#8577: Mies25 -

Ihan kuulostat eräältä Sepolta, joka aikansa vaahtosi tuolla FB:n puolella. Ikäkin täsmäisi, mutta sitä en ymmärrä, mitä merkitystä asialla on miehelle, jolla ei sitä vaimoakaan vielä ole.

Ettekö te todellakaan tajua, että eräs syy siihen, että homoseksuaalien liitot halutaan saman nimikkeen alle, on teidänlaisissanne ihmisissä. Koska he eivät enää halua ja jaksa tulla syrjityksi sen takia, että jotkut vielä nykyaikanakin haluavat pysyä epäoikeudenmukaisina, itsekkäinä ja epähumaaneina ja kieltäytyä ymmärtämästä, että nykyaikainen lääketieteellinen ja psykologinen tieto osoittaa vääjäämättä, ettei homoseksuaalisuus ole eettisesti tai moraalisesti väärin, ei sairaus, eikä epänormaalia (syntikäsitteen voitte tunkea vaikka aunariinne, oikeasti yhdellä uskonnolla ei voi perustella minkään valtion lainsäädäntöä). Olisi siis ihan inhimillistä, ettei heidän tarvitsisi jokaista virallista paperilappusta täyttäessään antaa ihmisille syrjinnän mahdollisuutta. Kun se, kuten on sanottukin jo, ei kuulu yhtään kenellekään, mitä kaksi aikuista ihmistä makuukammarissaan puuhaa omasta vapaasta tahdostaan. Eri nimikkeen vaatiminen homoseksuaalien liitolle on suoraan sanottuna perverssien ihmisten tirkistelynhalua.

Homoseksuaalisuus ei ole epänormaalia homoseksuaaleille itselleen, eikä suurimmalle osalle meistä heteroistakaan (tadaa, en olekaan itse homo, vaikka olen tätä mieltä). Koko epänormaaliuden ajatus on aihetta vastustavien omassa päässä, jossa on se tässäkin ketjussa selkeästi esille tullut vika, että kun he kuulevat sanan "homoseksuaalisuus", heidän päässään alkaa surraamaan määrättömästi kaikenlaisia kieroutuneen mielen tuottamia kuvia anaaliseksistä. Oikeasti, koittakaa parantua. Hakekaa apua. Rukoilkaa vaikka Jumalaa, että ottaisi teiltä pois nuo pakkoajatukset. Ei tuo ole normaalia, ei todellakaan. Ei teidän tarvitse kuvitella hetero-tuttavistannekaan, millaista rassaamista tai jyystämistä he harrastavat. Tai kuvitelkaa toki, se olisi ainakin tasa-arvoista ;)

Vieras

#8625 Re: Toteen käynyt profetia

10.04.2013 12:36

#8617: Sofia - Toteen käynyt profetia

Kiitokset sinulle tästä!  Luin jostain, että USA:ssa oli ainakin suunniteltu ottaa sirutus käyttöön 23.3.2012.  Lieneekö asia toteutunut? Vatikaanin työntekijät on myös suunniteltu siruttaa.