Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Kimmo Tamminen
Suomi

#1951 Re: Mielipidevanki: Kannabis pitäisi laillistaa

02.07.2010 15:31

#1947: - Mielipidevanki: Kannabis pitäisi laillistaa

 

Selkeässä esityksessä ”viikoittain kannabista käyttävä” SKY:n tiedottaja Juuso Alasuutari kertaa mm. huumepolitiikkaa; on vääryys ratsata kotitarvekasvattajia, EU:ssa on jo tehty periaatepäätöksiä huumepolitiikan yhtenäistämisestä ja Portugalin esimerkinomainen kiellon kumoaminen 2001 on johtanut hyviin tuloksiin.

 

Juttu ei siis ollut rikokseen yllyttävää propagandaa, jota ensin odotin.10 minuutin pätkä on kuultavissa Yle-Areenassa vielä 180 päivää. Kaikkien kannabistien puolesta kyllä halajataan aineelle vapautusta ja suurta helpotusta käyttäjille, jotka eivät missään nimessä aiheuta vahinkoa ulkopuolisille. Viina on tuonut kaduille tunnistettavat pultsarit, mutta kannabis tuskin toisi samalla tavoin tunnistettavaa porukkaa.

 

Viikoittain kannabiksesta kieltäytyvänä olen varma, ettei aineen laillistaminen saisi minua käyttämään kannabista. Silti pelkään aineen leviämisen aiheuttamaa jumiintumista ja luulen jo tunnistavani kannabistiporukat. Kun jamaicavärein kirjailtua vaatetusta koristaa hampun kuva, hiuksista on kiharrettu rastoja ja olkalaukussa kolisee bongi, asiasta voi olla varma - vanhemmat hälytys! Kohta saattaa tulla parin tonnin sähkölasku.

 

Muuten olen jutun lopetuksen kanssa samaa mieltä; ”Viina on viisasten kivi, jonka päälle on juosten kustu.”  Ja tätä adressia saisi ja laittaa eteenpäin.

 

Remos
Vieras

#1952

02.07.2010 15:35

Anon Ymousin viestiin, jossa hän väittää että kannabiksen vaikutuksen alaisilla ei ole ollut missään tutkimuksessa väkivaltaisia oireita.

 

Kumma juttu että juuri viime syksynä 3 narkkaria, kyllä pilvenpolttajat ovat yhtälailla narkomaaneja kuin muutkin huumeiden käyttäjät, kävivät yllättäen, ilman minkäänlaista syytä yhden miehen kimppuun lyöden ja potkien. On aika härskiä kertoa ettei tällä huumeella olisi väkivaltaankin johtavia oireita.

 

Kannabis myös luultavammin aiheuttaa huomattavasti pahempaa jälkeä sikiöön, kuin tupakka. Ottaen huomioon että kannabis saattaa aiheuttaa psykoosia aikuisissakin ihmisissä. Kokemus sukulaisen vaipumisesta psykoosiin kannabiksen pitkäaikaisen käytön vuoksi, vaikka suvussa ei ole ollut muita mielisairauksia sairastavia sukupolviin.

 

Alkoholi ei aiheuta riippuvuutta. Alkoholi on päihdyttävä aine, joka ei aiheuta minkäänlaisia fyysisiä tai psyykkisiä riippuvuuksia. Delirium Tremes johtuu äkillisestä alkoholin kittaamisen lopettamista, jolloin keho ei ole tottunut tilaan jossa promilleja ei ole ja täten vaikuttaa aivojen toimintaan. Muuten tälläistäkään olotilaa ei synny.

 

Ben Holelle, jos ihminen on jonkin päihdyttävän aineen alaisena tappanut itsensä... silloin se ei ole johtunut ihmisestä vaan sen päihdyttävän aineen aiheuttamista oireista jotka ovat ajaneet ihmisen tekemään itsemurhan. Näin ollen perimmäinen syy ihmisen kuolemaan on ollut hän itse, koska otti ainetta.

 

Wikipedia artikkeleita on oikeastaan turha viestitellä tälläiseen paikkaan jossa puhutaan faktoista. Nuo artikkelit kannabiksen haitoista, joita siis ei ole, voi hyvinkin olla jonkun randomin kirjoittamaa sontaa. Toisinsanoen täyttä puppua.

 

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että kyllä.. kyllähän tuo voitaisiin vaikka laillistaa. Minusta kuulostaa ihan hyvältä, että valtio voisi verottaa nisteiltä mahdollisimman paljon rahaa ja jättää vaikka makeisverot suunnittelematta. Eipä tuo taida tavallisen ihmisen elämää muuttaa. Itse en siihen paskaan kyllä koske, en itse halua hakata ketään vain sen takia että piti saada vähän blossii.

[E] Ja noista riippuvuuksista erikseen. Itse poltan tupakkaa noin askillisen päivässä. Anteeksi, poltin, enää en polta, koska ei ole mitään erityistä syytä siihen. Kahden vuoden tupakoinnin jälkeen lopettaminen onnistuu kuin tyhjää? Jep, ei minkäänlaista riippuvuutta tai mielihalua tupakkaan. Olen myös juonut kahvia viimeiset 3 vuotta säännöllisesti aamuin päivin illoin ja välillä öisinkin. No.. enpä ole juonut kahviakaan taas moneen kuukauteen. Miten se on mahdollista jos kahvi kerta aiheuttaa riippuvuutta? Alkoholia! Kyllä, sitä on menny viimeisen vuoden aikana enemmän kuin laki sallii, mutta nyt lopetettuani senkin. Niin... enpä ole vieroitusoireita kärsinyt..

Nämä aineet jotka niinsanotusti aiheuttavat riippuvuutta, eivät aina aiheuta sitä. Se on yksilöllinen kysymys.

Tein muuten kätevästi ja vaihdoin alkoholin kahvin ja tupakan Irish coffeeseen ja sikariin! On paljon rentouttavampi kuin kaikki erikseen!! : D

Kelol
Vieras

#1953

02.07.2010 22:38

Minun mielipiteeni on, että kaikki huumeet pitäisi laillistaa. Huumeita käytetään ja tullaan luultavasti käyttämään ihmiskunnan loppuun saakka. Itse en käytä mitään, mutta huumeet laillistamalla niiden myynti vähenisi, kunhan pistetään tarpeeksi kova vero. Nuuskakin takas lailliseksi vaan. Valtio saa verotuloja, ja huumeveronkiertoon hyvin kova rangaistus. Tupakan, kannabiksen ja muiden poltettaivien päihteiden polton pitäisi olla laillista vain paikoissa, joissa kukaan sivullinen ei altistu savulle. Näin olisi mailma parempi. 20-25 vuotta olisi eri päihteille vaikka ikäraja. Tyhmää touhua huumeiden käyttö, mutta miksi se on verovapaata tyhmää touhua? Näin tyhmyydestä samalla rangaistaan, ja saataisiin huumeille laatuvaatimuksia, ettei siellä aineen seassa olisi kovempia myrkkyjä.

Ryder
Vieras

#1954

03.07.2010 15:41

Miksei samalla laillisteta aseitakin, vois antaa opetusta niille kolmelle pellelle, jotka kössi viime kesänä mun pyörän ja sitte vois polttaa niitten kannabikset.

 

hu huh
Vieras

#1955

03.07.2010 17:59

-_- jos alkoholi kiellettäisiin tulisi suuret rikollisliigat ainiin niin oli jo mitä siitä seurasi?

kannabis vaikuttaa psykoosiin? outoa eikö kannabiksessa ole psykoosiin vastuttamaa ainetta mukana? alkoholiin voi kuolla tupakkaa voi kuolla. kannabiksesta tarvit noin 50 vahvaa jointtia että saat myrkytyksen (10min sisällä) eikä tunnetun historian aikana kukaan ole kuollut siihen.

suomen valtio saisi kannabikssesta hyvät rahat jos laillistettaisiin. voisi vaikka velkoja lyhennellä joskus.

väkivaltaista? en kyllä ole ikinä kuullut tapahtuvan väkivaltaisuuksia kannabiksen käytön yhteydessä tai no yksi silloinkin oli viinaa nautittu mukana.

kannabis olisi varmaan lääketehtaiden käytössä JOS sen voisi patentoida mutta kun ei voi kun se on KASVI mitä voi kasvattaa missä vain.

mutta olen silti sitä vastaan että sitä ei laillisteta millä muulla voisin tienata rahaa töissä käymättä :P

mo
Vieras

#1956

04.07.2010 04:12

hampusta saa myös vaatteita ja paperia :D


Anonyymi

#1957 Moni vaihtaisi "perjantai pullon" kannabikseen jos voisi.

04.07.2010 16:43

Kännissä tehdyt älyttömyydet vähenisivät rajusti jos saisi valita viinan sijasta kannabiksen rentoutumis keinokseen. En tiedä montaakaan väkivaltaista pilven polttajaa, mutta viinan juojia kylläkin. Ehkä ei perheen tarvitsisi elää pelossa niin monessa suomalaisperheessä jos perheen pää ei suuttuisi millään,tai ei ainakaan niin pahasti että pelätä tarvitsisi.Sitäpaitsi hamppua on viljelty Suomessa vuosisatoja, lajike on ollut hieman eri ikävä kyllä. Kannabiksen salliminen vapauttaisi poliisien resursseja tärkeämpiin asioihin, eli todellisiin huumausaineisiin ja niiden torjuntaan.

johannes paljakka
Vieras

#1958 kannabis lailliseks !

05.07.2010 12:37

 wraaqaah!!v rentooo!

Vieras

#1959 Re: vitut

07.07.2010 23:25

#6: Valtteri Hjelm -

kannabis aiheuttaa paljon pienemmän riippuvuuden kuin tupakka!!

Vieras

#1960 Re:

07.07.2010 23:28

#12: Jarkko Kyrvänpää -

älä kyrpäile siinä kyrvänpää

Vieras

#1961 Re: Re:

09.07.2010 13:14

#1960: Vieras - Re:

 

Paras argumentti kannabiksen puolesta tähän asti, trollausta satelee.

Alex Braxell

#1962 Re: laittomuuden logiikkaa?

10.07.2010 18:48

#1676: Kati Oksanen - laittomuuden logiikkaa?

Mikä on laitonta ja mikä ei. Hamppu on luonnon kasvi ja sen tulee olla kaikille vapaudestaan puolia pitävän oikeus kasvattaa ja käyttää kuinka itse parhaaksi näkee. Viranomaiset ovat sitä pohjasakkaa, joilla ei ole mtään konkreettista vastuuta mistään. He haluavat tämänkin asian virab´nomaishallintaansa ihmisten säätelemiseksi mitä joku saa ja mitä joku ei saa. Toijalan viranomaisilta suosittelen irroittamaa yhden silmän irti ja laitamaan sen siten nettiin nähtäväksi. Oikeusministeri Tuija Brax haluaa itselleen ehkä saman teon. Suomen valtio on viranomaisvaltio ja viranomaisten tekrmät teot eivät ole koskaan laittomia koska heidän harkintavalta ylittää perustuslain. Terbeisin, Alex Braxell

Vieras

#1963

11.07.2010 03:41

Mä heitän jäätävän setin,
Sit lähen säätämään heti
Se on mun naama ja puheet
Mitä sä näät tänää netist
Ja sä oot jäässä,
Ja mut on tehty jäästä
Ja sul on ehkä sopimus,
Mut seki on vaa sun päästäs
Ja jos sua vituttaa ni unoha noi douppiläpät,
Mä tunnen jassen joka tekee musta douppijäbän
Ovikello soi mut kuka on kaan ovella,
Ja miten se voi olla jo ovella, sepä ovelaa
En muista painaneeni ovipuhelinta ja,
Ku hoidan hommat en käytä puhelinta ja
Ei, ei nää hommat ole hienoo,
En sano että nautin mutta joku siin vaa kiehtoo
Ehkä ne on ne työajat tai sit ne yöpajat,
Tai se ku lantiolla näkyy meikä vyön rajat
Vaik rima olis maassa pystyy senki alittaa,
Jos vituttaa ni kyllä tää poika jaksaa valittaa
Välil antaa, välil ottaa aina vikoil sijoilla,
Ja rahaa pitäis sijottaa, nyt on dnakin sioilla
Sit lykkään kaikki ku ne vaatii mua heräämään,
Mä tykkään vaan niiiin elää tät kuumotuselämää Kuumotuselämää (7x)
Ne vaatii mua heräämään

Ku tuun himaan, ja avaan oven,
Kädes kebabit ja maito,
Siat murtanu salaa oven
Kädet esiin, sinä vaarallinen hampuusi,
Jos kerrot mis on huumeet saat pitää sun lamppusi
Mut myös sun hamppusi, poika, on mun hamppuni
Ja jos et ala puhuu, kohta on myös kankkusi
Myönnän kannabiksen mutten tiedä mistään muusta ja,
Myönnän kasvatuksen enkä jääny kiinni suustani
Ohan noist ny aika moni huudellu,
Mut sitte joku päätti soittaa nimettömän puhelun
Vituttaa vaiva ja turhuus, kato meni pikana,
Ei tuomion takia, vaan siks ku sato meni sikalaa
Pitäis sulkeutuu huoneesee soittaa kitaraa,
Pitäis sulkeutuu kuorees ja leikkii itaraa
Mut en mä ole sellanen, en pysty tota peesaa,
Jos frendi tarvii lussuu ni kyl mä sitä jeesaan
Vast pari korttii menny pakast,
Ja niiku joku joskus sano jeesihatsit,
Ne tulee takas
Valot päälle, luukku auki, ja sit vaatii heräämään,
Mä tykkään niiiin elää tät kuumotuselämää

refrain  kannabiksessa ei mitään pahaa.

Jesse
Vieras

#1964 `-.-

11.07.2010 15:14

Typerään kun mistään tietämättömät kusipäät kirjoittelee tänne näitä kauhu kertomuksia ...

joku
Vieras

#1965 !

11.07.2010 22:58

lailliseks vaa!


Vieras

#1966

11.07.2010 23:06

kannabis vittu !! <33


Vieras

#1967 kuulkaas lapset, asia on näin:

12.07.2010 03:31

Kannabishan on todella hypervaarallinen suoneenvedettävä huumausaine. (niinkuin alan huippuasiantuntija Ville Itälä tapasi sanoa, että "jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa!")

Että siis yleensä kaikki kannabiksen käyttäjät kuolee heti ensimmäisella kokeilukerralla. Näinhän asia siis on! tai ainaki se on se yleinen käsitys.

Että elkää lapset koskeko tähän saatanallisen tappavaan huumausaineeseen! Parempi että pysytte sen viinan juonnissa! alkoholi kuitenkin on todella turvallista, eikä se ole koskaan mitään järjestyhäiriöitä aiheuttanut. eikä kukaan oo koskaan kuollut alkoholin juontiin.

Kaikki kannabisnarkkarit pitäs ampua! ne on suuri vaara yhteiskunnalle! tai ainaki ne jotka eivät ole kuollut heti sen ensimmäisen kannabispiikin jälkeen!

siispä yhteen vetona voin sanoa KANNABIS TAPPAA HETI! vai miten se meni...

jani bäckman
Vieras

#1968 viina tappaa kannabis ei

12.07.2010 18:09

kuten me kaikki tiedämme että suomalaisille maistuu viina ja kunnon perjantai kännin lisäksi tapahtuu paljon perhe väkivaltaa vaimot hakataan ja lapset piestään?mitä vittua onkohan hollannissa sama prosentti määrä näiden vaimonhakkaajien kanssa tuskinpa ja kyllähän viinastakin tulee mielenterveydelle ja haitallisia vaikutuksia kun niin paljon puhutaan siitä kannabispsykoosista

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.07.2010 20:35


miko

#1970 Re:

13.07.2010 23:38

Lassi Leppänen

#1971 Re: valetta

14.07.2010 01:13

#21: Toni Piispanen -

Tuo nyt on ihan paskaa. Ihan hatusta vedetty.

Vieras
Vieras

#1972 Re: omg

14.07.2010 01:23

#1926: narkomaani420 - omg

ei siihen voi kuolla

Vieras
Vieras

#1973 Re:

14.07.2010 03:55

#1952: Remos -

ALkoholi ei aiheuta riippuvuutta? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD vittu mikä jätkä

KANNABIS
Vieras

#1974 KANNABIS EHDOTTOMASTI LAILLISEKSI!!

15.07.2010 00:38

Vaikka kannabis onkin huume mutta niin on alkoholi ja tupakkakin. Alkoholi ja tupakka on vieläpä monta kertaa vaarallisempia kuin kannabis. Kannabis on 11 vaarallisin huumaus aine ja tupakka vielä vaarallisempi 9 vaarallisin mutta alkoholi se vasta onkin vaarallista. Alkoholi on 5 vaarallisin huumaus aine. Miettikää vähän. kannabis lailliseksi ja vähän äkkiä!!!

Vieras

#1975 Re:

16.07.2010 04:21

#6: Valtteri Hjelm -

vitun tyhmä kannabikseen ei jää riippuvaiseks samoin kuin tupakkaan jonka kokemuksesta tiedän

Kommentoi adressia