Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Säätämän säätämä
Vieras

#2026 Re: allekirjoitin...

07.08.2010 06:06

#2022: ajattelija - allekirjoitin...

 Rölläys on taidetta. Kun mediaan vetoaminen ei auta, kun poliisi vainoaa ihmisiä on paras keino tuoda esiin tuo vallitseva vihamielisyys tyyliin;

Mikä siinä on niin vaikeeta ymmärtää että kannabis on laitonta jonka takia sitä ei saa polttaa. Asia on hyvin yksinkertainen eikä sitä tarvitse puida millään marsseilla. Jos jokin laki on säädetty niin se on säädetty hyvästä syystä joka ihmisten täytyy ymmärtää. Helvetti että pistää vihaksi tommoset yhteiskunnan siivellä eläjät. Tällaisten hörhöfoorumien käyttäjillä tuskin kenelläkään kunnollista työpaikkaa.

Lait on säätänyt joku erittäin kauan opiskellut ja asiansa tietävä ihminen. Jotkin lait voivat perus tallaajasta tuntua hölmöiltä mutta kyllä niissä on aina jokin painava syy. Ei kannata tehdä itsestään pelleä kritisoimalla jotain mistä ei ymmärrä mitään tai tarpeeksi.

Painukaa hipit nyt oikiasti vittuun!

EI KOSKA ISÄM MAA ON VAARASSA HAMPPU TUO LISSÄÄ MAAHAN MUUTTAJIA PEREKELE TYÖTÄ NE VIE MUTTEI KUMMISKAAN TEE

Olemme Suomessa, omat hautajaiset taitaa olla ainoo paikka missä ei enää tarvi viinaa/kaljaa juoda.

 

Kannabis on huumeistamme vaarallisin!

Aikoinaan typerät tiedemiehet kertoivat meille, että se on miedommasta päästä. Väärässä olivat ja sen ovat myöntäneet jo 25 vuoden ajan.

Kannabis aiheuttaa nuorisomme lisääntyneet mielenterveysongelmat. Ja voisinpa lyödä vetoa, ettei Jokelan tapahtumia olisi tapahtunut ellei ampuja olisi ollut nimenomaan kannabiksen käyttäjä.

Kannabiksen käyttäjät ovat väkivaltaisia ja arvaamattomia. Aine aiheuttaa harhoja ja annoksen toivossa tekevät mitä tahansa.

Siihen verrattuna esim. amfetamiini on lasten nuhalääke. Sen käyttö on lähes yhtä laajaa, mutta ei minkään tutkimusten mukaan ole aiheuttanut mitään ongelmia kenellekään.

En kannata mitään huumeita, mutta ennemmin amfetamiini maitokauppoihin kuin kannabis edes lääkekäyttöön!

Ps. Kiitokset Kimmo Tammiselle voitokkaasta tyylistä. Jatkakaa.

ajattelija
Vieras

#2027 ajattelija...jatkaa kunnes on saanut tarpeekseen ... henkisestä köyhyydestä

07.08.2010 15:13

#2026: Säätämän säätämä - Re: allekirjoitin...

Kannabiksen käyttäjät ovat väkivaltaisia ja arvaamattomia. Aine aiheuttaa harhoja ja annoksen toivossa tekevät mitä tahansa.

Siihen verrattuna esim. amfetamiini on lasten nuhalääke. Sen käyttö on lähes yhtä laajaa, mutta ei minkään tutkimusten mukaan ole aiheuttanut mitään ongelmia kenellekään.

En kannata mitään huumeita, mutta ennemmin amfetamiini maitokauppoihin kuin kannabis edes lääkekäyttöön!

Ps. Kiitokset Kimmo Tammiselle voitokkaasta tyylistä. Jatkakaa.

hmm... pientä provosointia henkisesti köyhän ihmisen toimesta eikö ole elämää jota puoltaa kun näin kirjoittelee ja puuttuu asioihin mistä ei näköjään tiedä mitään,mutta kirjoittelee kumminkin.ja tarkoituksella on kirjoittanut tommoisen syötin mihin nyt minäkin tartuin...ei ole siis mitään oikeaa mielipidettä mistään tässä ylempänä tyhjiä provosoivia lauseita ...älkäämme siis alentuko tälle tasolle ja ajattelija on kyllä itse henkilökohtaisesti kohtuudella toimeentuleva rakennusalan yrittäjä joka on voinut tehdä sinunkin talosi ...sosiaali pummit ei omista netti liittymiäkään jos tarkkoja ollaan...ja jotenkin tuntuu että olisi kirjoituksiensa perusteella amfetamiinin käyttäjä ...narkkari?...kova aine on aina kova aine ja kokeiltu kyllä on, siis tiedän mistä puhun.kokeilkaa vaikka rotanmyrkky ulostuslääke laihdutuslääke kofeiini sokeri seosta niin kyllä lähtee...kauppojen hyllyltä!onkohan tietämättömät kokeilleet jotain nuista? ...oliko jollain vielä jotain muuta ...ugh.

ja lisään tähän sen verran itestäni että sellainen hippi oon että ei mua vaatteet hipiksi tee ...nuli tukka suuri suomileijona rinnalla ja sydämmessä aikuinen kypsä ihminen. mua saa arvostella en siitä ota itteeni kunhan vaan löytyy sellainen vastus joka olisi edes vastus.

toivoisin että ne jotka seuraa tätä keskustelua ,niin otetaan yhdessä sellainen luoviva kanta näihin huonolla maulla ja tietämättömyyttään tehtyihin vittuilu viesteihin .kyllä kunnon keskustekua kaivataan mutta ei paskanjauhantaa. koitetaan jotenkin sanoilla opetta näitä ääniTorvia että ei meidän puolue hyväksy eikä noteeraa tällaista käytöstä ja kyllä se ainakin pienentää paskan määrää täälläkin.ja voi olla että että fiksuimmat osaavat jopa lopettaakin joutavan uhoamisen.aina on niitä ketkä tahtoo toitottaa mutta pannaan ne mausteeksi soppaan kyllä tänne mahtuu...kukaan kummiskaan voi ottaa vakavissaan heitä ilmaisu on niin yksi oikoista..kesari pystyyn..pah... että ei se herätä mitään syviä tuntemuksia saati kunnon keskustelua.joten alkakaamme vaan  fiksujen joukkoon.#2028 Re: Re: allekirjoitin...

08.08.2010 18:54

#2026: Säätämän säätämä - Re: allekirjoitin...

 

Noudatan Ajattelijan toivetta ja olen suuremmilta osin puuttumatta tähän viestiin vaikka se pistikin hymyilyttään ja peräti jopa naurattamaan, halusin vaan kiittää kyseistä herraa kun viitsi noin mukavasti piristää minunkin päivää tässä TÖIDEN ohella (: ♥

Ja ihan vaan tiedoksi kaikille jotka ajattelevat asiat samallalailla kun Herra Säätämän säätämä, esimerkiksi minä, joka olen kyseisen herran mukaan hippi, olen vasta 18 vuotias, silti minulla on jo 2 työpaikkaa, oma asunto ja luottotiedot kunnossa. Joten jos vaikka lopetettaisiin tuo yleistäminen kun ei toisten elämistä tiedetä yhtään mitään (:

Ja kuten Ajattelijakin viestissään näppärästi ilmaisi, että jää kyseisen herran viestistä sellainen maku että on sitä amfetamiiniäkin tullut joskus maisteltua kun noin nuhalääkkeeksi haukuttiin ;)

Niin ja jos oikeasti herra uskaltaa väittää että kannabis on turvallisempaa kun tupakka ja viina, ja että kannabis on syyllinen väkivaltaan yms. tervetuloa minun luokseni kahville niin voimme sitten yhdessä täällä tutkia että kumpi siihen on todellisesti enemmän ollut syypää, kannabis vai viina ! (:

Näin on
Vieras

#2029 Kannabista ei saa laillistaa

09.08.2010 22:46

Kun etsitään syytä esim. Intiassa riehuvaan väkivaltaisuuteen niin yksi varteenotettava seikka on seuraava----


Islamin uskonto kieltää esim. alkoholinkäytön, kohtuullisenkin.
Kuitenkin ihmisen luonteelle on ominaista, että hän hakee jotain "piisteitä" ikäänkuin vaihteluksi tavalliseen arki-elämään.

Islamin uskontoon soveltuu hyvin sellainen "piriste" joka ei näy päällepäin eikä haise (niinkuin alkoholi haisee ja näkyykin mm. hoiperteluna ja puheen sönkkäyksenä) ja silloin se on KANNABIS. Kasvaa myös islamin maissa jopa luonnossa.

Eli nämä terroristit intiassa ovat kannbiksen käyttäjiä.

Tämä kirjoitus löytyi "Tiede" palstalta.


"ihminen muuttuu räjähtelevämmäksi...
Tuosta räjähtelevyydestä sai kärsiä mm. kuuluisa englantilainen musiikkituottaja Lisa Voice!

Cannabis psychotic nearly killed me

Kannabiksen aiheuttamasta psykoosista kärsivä ihminen voi olla hengenvaarallinen ja äärimmäisen väkivaltainen!


Lainaa:
A WEALTHY music producer has spoken about the dangers of cannabis after being viciously assaulted in her home by a family friend who had been made psychoticby the drug.

he was asleep when the 20-year-old family friend, who was in her home in north London, attacked her in her bedroom. He punched her repeatedly, tried to strangle her and jumped on her head.

He subsequently pleaded guilty to grievous bodily harm. Medical experts concluded that he was mentally unstable at the time of the assault due to “cannabis psychosis”. He will be sentenced at Middlesex crown court tomorrow.

Voice’s injuries were so severe that on the night of the attack doctors warned her family that she was unlikely to live. She lost some of her vision when her eye sockets were smashed and has had her nose rebuilt with ear cartilage.

Ennen kannabiksen käyttöä hyökkääjä ei ollut osoittanut merkkejä väkivaltaisuudesta.

Lainaa:
“He (her attacker) was a kind, sweet boy I had known for more than a year and welcomed into the family. But a few days before the attack I noticed he was acting strangely. I suspected he was smoking cannabis.

“Then I woke up to find myself being attacked. He broke my jaw, totally destroyed my nose, smashed my skull and my whole face now needs wires and metal plates to function. I am a bionic woman as a result of this assault.”

Asiantuntijat: "Hyökkäys johtui kannabiksesta"

Lainaa:
Police and medical experts believe the cannabis triggered a psychotic incident — the assault.


Lainaa:
Dr Shahrokh Mireskandari, her lawyer, said: “Let government ministers who say cannabis is a harmless drug come and explain that decision to Mrs Voice and her many doctors. Cannabis should never have been reclassified and people such as Mrs Voice now face a lifetime of pain because of the dangers of this drug.”

Valitettavasti tapaus ei ole mitenkään ainutlaatuinen.

Lainaa:
Details of her attack come within weeks of the government decision not to return cannabis to its previous higher classification. It will remain a class C drug despite warnings from the Royal College of Psychiatrists that there is evidence linking use of the drug to psychosis and violence

Faktamies
Vieras

#2030 Todellisuus

09.08.2010 23:16

Lämpimissä maissa kannabis ja muut narkkarit elättävät itseään yleensä myymällä itseään (niin miehet kuin naiset). Suomessa sosiaalihuolto on toistaiseksi pitänyt narkkareista aika hyvää huolta ja rangaistukset käytöstä ovat olleet minimaalisia jos on rangaistu ollenkaan. Tulevaisuus ei kuitenkaan narkkareille hyvää lupaa (mielisairaaloita suljetaan, jne), joten mitä harvenpi teini saa päähänsä pajauttaa sitä parempi kaikille! Niissä maissa missä sosiaalivirasto ei elätä työkykynsä menettäneitä elämä on kovaa. Vaihtoehtoina ovat joko rikollisuus tai prostituutio. Narkkareista harvemmin on muuhun kuin prostituutioon. Suihinotto narkkarilta maksaa n. 15-20 euroa. Homma tapahtuu siten että narkkarit odottelevat multivideohuoneitten ulkopuolella töröttelemässä huuliaan. Jos asiakas tekee kaupan, narkkari ottaa polvillaaan suihin asiakkaan katsellessa näytöltä pornoa. Näin siis jos itseään myy mies, sillä suuseksistä taudit ei kumin kanssa tartu. Hippikommuuneissa lämpimissä maissa nälkä on arkipäivää. Kannabista kasvaa, mutta voi kukaan ei pysty kuin kuolaamaan ja nälkä on kova. Eipä hätää, hippi-ideologian avulla houkutellaan kommuuniin nuoria tyttöjä ja poikia. Tytöt ovat suositumpia, sillä he maksavat 30-50eur/asiakas, mikä on enemmän kuin (suu)seksi poikien kanssa. Vaan kuka uskaltaa ostaa seksiä narkkarilta? No ne jotka tulevat kehitysmaista tai sotatoimialueilta. Ei silti, pohjoisemmissa maissa elintasokuilun ulkopuolelle jääminen on vielä raaempaa vaikka ei edes narkkaisi. Kadulle joutuneet eläkeläiset yrittävät nukkua seisaalteen porttikongeissa jos mitään lämpimämpää ei löydy. Osa elää jopa seuraavaan kevääseen. Jos em. asioita ei halua hyväksyä niin ainahan voi lähteä pelipaikoille katsomaan mitä hippikommuuneissa ja muualla oikeasti tapahtuu. Tämä kuitenkin vastausta siihen, missä Suomen rajojen ulkopuolella olevat kannabiksen takia seonneet narkkarit ovat. Ei heistä kukaan välitä ja hoitaminen on kallista. Halvinta on olla tilastoimatta sairaaksi ja viskata kadulle.
Valistaja
Vieras

#2031 Re: Todellisuus

09.08.2010 23:22

#2030: Faktamies - Todellisuus

 Jopa Euroopan alueelta löytyy suihinottopaikkoja jossa miespuoliset kannabis- ja muut narkkarit teinaavat päivittäiset annoksensa. Nämä ovat nuorille ja aloitteleville narkkareille. Huonompaan kuntoon joutuneet (skitsofrenia iskenyt tms) duunipaikka on yleensä öiset puistot. Samoista puistoista löytyvät myös 40-70v narkkarinaiset. Taksat on n. 5 eur/laaki tai alle.

Näistä ei välttämättä Rovaniemeläiset narkkari tiedä vielä yhtään mitään. Ei ole minun vika jos Suomessa jengillä ei ole hajuakaan mitä maan rajojen ulkopuolella tapahtuu. Täällä kuitenkin joku kyseli, miksei kannabiksen aiheuttama skitsofrenia näy tilastoissa. Tähän on helppo vastata. Ketään ei kiinnosta mitä psykoottiselle narkkarille tapahtuu, hoito on kallista ja prostituutiolla tienaa...ja jos kuolee kadulle kylmään niin eipä näy tilastoissa.

Moni kannabisnarkkari tai avohoitopotilas haaveleilee muuttavansa etelän lämpöön narkkaamaan. Sinänsä järkevä ajatus, niin kauan kuin työkkäri juoksee. Mm. Kauko-idässä on hyviä maita, jossa elää muutamalla eurolla viikossa ja voi 'viljellä maata omaan käyttöönsä'.

Niille, joille työkkäristä/sossusta ei sada mannaa elämä muuttuu yllättävän raaksi jo hieman Helsingistä etelään.


Vieras

#2032 vitun idiootit!!

10.08.2010 02:21

kannabis auttoi mua mun masennuksessa. 90% rikollisuudesta katos amsterdamis laillistamisen jälkeen. Kannabikseen ei voi jäädä koukkuun. Kannabiksessa on syöpää parantavia aineita. Kannabis rauhoittaa eikä ne oo narkkareita jokka polttelee vaan ne jokka käyttää oikeita huumeita. Afrikas kaikki oli hyvin ku ne poltti kannabista kunnes valkoihoiset vei sinne alkoholin ja väkivallan.. Kannabikseen ei oo kuollu maailmantilastoissa yksikää mutta kuinka moni on kuollu alkoholiin ja tupakkaan. Kattokaa faktat ennenku rupeette keksimään omia tarinoita.! 4.20
Vieras

#2033 Re:

10.08.2010 05:26

#7: Anon ymous -

"Oletko ajatellut kannabiksen hyvä puolia? vertaa niitä tupakan "hyviin puoliin". Niin, arvasit oiken, tupakalla niitä ei ole."

 

Toki tupakalla on hyviä puolia. Hetkellinen mielihyvän tunne, rauhoittava vaikutus polttajaan, tai sosiaalinen mielihyvä. Mitään terveyttä edistävää tietenkään ei ole.

Kyttäysjuttu
Vieras

#2034 Kannabis on aina ongelma

10.08.2010 05:56

Anonymoussi
Vieras

#2035 kultakurkku

10.08.2010 14:02

Minulla oli ennen hirveä himo viinaan. Olin juonut talon, vaimon, työpaikan, kaverit, auton, harrastukset ja saanut älyttömät vahingonkorvauksetkin niin siltikin oli jano. Vapauduin viinasta kannabiksen avulla vuonna 2004. Olen saanut ystäviä, asunnon, tyttökaverin ja elämässä muutenkin asiat on mallillansa. En sano että kannabis olisi tämän ihmeen takana vaan se auttoi minut eroon viinasta jolloin minä itse sain asiani järjestykseen. Sanokoon kuka mitä tahansa niin ääneni on tämän rehun puolesta!

Vieras
Vieras

#2036 Re: Todellisuuslä vii

10.08.2010 14:11

#2030: Faktamies - Todellisuus

 

Ethän viitsi jauhaa kakkaa täällä foorumilla. Itse käytän kokaiinipitoisia lääkevalmisteita päivitäin ja minusta on muuhunkin kuin prostituutioon. Olen Suomen valtion tietohallinnossa töissä, tehtävä on vastuullinen sekä luottamuksellinen. Käytän myös välillä kannabista koska se auttaa rentoutumaan ja tasapainottaa elämääni työni ohessa.

Että tälläinen prostituoitu hippi minä olen.

Kerroit tuossa mitä ilmeisemmin sellaisesta käyttäjästä joka käyttää amfetamiinia/heroiinia suonensisäisesti. He kyllä voivatkin mitä suurimmalla mahdollisuudella olla juuri tuon kuvailemasi kirjoituksen kaltaisia mutta älä rupea yleistämään asiaasi ja pukemaan tarinaasi jokaisen hipin tai huumeidenkäyttäjän päälle.

Eivät kaikki alkoholin käyttäjätkään kuse ja pasko housuihin puistojenpenkeillä vaan jotkut jopa osaavat käyttää ainetta maltillisemmin kuin toiset.

Mikko Palo
Vieras

#2037 Kannabista

10.08.2010 15:00

kohtuudella kuitenki !!! \,,/ (-_-) \,,/

Vieras
Vieras

#2038 kieltolaki on väärin!

10.08.2010 18:59

Herra Ganja
Vieras

#2039 Kannabiksesta ja alkoholista

10.08.2010 19:18

Itse puollan kannabiksen laillistamista. Mutta alkoholia ja kannabista on turha lähteä vertailemaan ja sillä perustella laillistamista ajaa läpi. Perustelu, että jokin toinen aine (=alkoholi) on vaarallisempi ei tule koskaan toimimaan. Perusteluina tulee käyttää sitä, mitä hyötyjä laillistamisesta olisi.

"kokaiinikin on vaarallisempaa kuin kannabis"

Niin?

"alkoholikin on vaarallisempaa kuin kannabis"

Niin? Miten tämä liittyy siihen että kannabis täytyisi laillistaa?

Laillistamisella saavutetut hyödyt tulevat olemaan, mm. kontrolloitu kauppa, lapsien ja nuorten suojeleminen (=ikärajat), verotulot sekä poliisin ja oikeuslaitoksen resurssien osittainen vapautuminen. Näitä asioita pitäisi korostaa, eikä tuoda esiin nykyisiä muiden päihteiden aiheuttamia ongelmia. Muuten julkinen keskustelu ajatuu sivuraiteille, eikä tätä asiaa saada koskaan läpi.

Vieras
Vieras

#2040 Re: Kannabis on aina ongelma

10.08.2010 19:36

Fasistimaan kansalainen
Vieras

#2041 Re: Re: Kannabis on aina ongelma

10.08.2010 21:32

#2040: Vieras - Re: Kannabis on aina ongelma

 Huumaavat lääkeaineet

Kulkevat käsikädessä kannbiksen kanssa. Yleensä se, joka käyttää kannabista, käyttää myös huumaavia lääkeaineita, eli on nk. sekakäyttäjä. Yleisiä käytössä olevia huumeääkkeitä:

  • Diapam
  • Oxepam
  • Tenox
  • Xanor
  • Normison
  • Sirdalud
  • Temgesig
  • Subutex

Näistä varsinkin Diapam, Tenox, Oxepam ja Xanor ovat nuorison erittäin yleisesti käyttämiä lääkkeitä. Kokeneemmat käyttäjät vetävät Normisonia, Sirdaludia, Temgesigiä ja Subutexia suoneen. Käyttäjät ovat itse kertoneet, että varsinkin Temgesig ja Subutex aiheuttavat heroiiniakin pahemman riippuvuuden ja vielä nopeammin. Katukaupassa pillereitä liikkuu tähtitieteellisiä määrä löperön valvonnan ja suorastaan rikollisten lääkäreiden ansiosta. Useimmat lääkärit tietävät määrätessään, että aine päätyy katukauppaan ja osa lapsille mutta kirjoittavat silti reseptin. Eräs mm. Suomen puolustusvoimien lääkärinä toimiva henkilö määräsi heroinistille kahden kuukauden aikana 2200 kpl huumaavia lääkkeitä !!!!! Mitä lie lääkäri reseptiä kirjoittaessaan on mahtanut ajatella.... http://www.uskojaurheilu.fi/2008/huume/laakkeet.html

 

 


Vieras

#2042 Jeejeejee JEE.

11.08.2010 03:03

On täälä vaan kunnon ääliöitä.

Lääkärit polttaa, lakimiehet polttaa, kansanedustajat polttaa, poliisit polttaa, poromiehet polttaa ja hipitki polttaa.

Kunnon onnelan lippatukka-alkoholistien hölinöitä tännekki satelee.

 

Niin ja facebookilla on puolimiljardia käyttäjää, hampulla rutkasti enämpi.

Lahjomaton
Vieras

#2043 Re: Jeejeejee JEE.

11.08.2010 07:08

#2042: - Jeejeejee JEE.

 Eipä tuolla ole merkitystä monetko polttaa kun Suomessa ollaan. Täällä tosiasioilla ei ole mitään merkitystä. Korruptoituneet päättäjämme, viranomaiset ja "lääketieteen asiantuntijat" sanelevat missä mennään. Olemme kieltolakien luvatussa maassa.

ajattelija
Vieras

#2044 Re: Kannabista ei saa laillistaa

11.08.2010 16:14

#2029: Näin on - Kannabista ei saa laillistaa

jostain on tullut mediaan kummallinen harhaluulo että kannabis aiheuttaa psykooseja ja skitofreniaa ja jopa väkivaltaisuutta. on olemassa tutkimuksia myös paljon toiseen suuntaan ,jossa kannabiksella on ollut myönteisiä vaikutuksia psyykkiseen hyvinvointiin. se vaan on nyt niin että jollain se on vaan mediankin elettävä ja yleinen kanta on mikä on ja julkaisut sen mukaisia .ei monikaan media ota vastuulleen lähteä kertomaan positiivista asiaa kannabiksesta isommassa määrin. muutenkin se hyvä tieto on pidetty niikuin vakanalla.psykooseihin ja muuhun poikkeavuuteen syyt joka tapauksessa jopa jokaisen tutkimuksenkin mukaan on aina ensisiaisesti potilaan omasta mielestä johtuvia ja monestikkin mukana on geneettisiäkin tekijöitä.. mut joissain tapauksissa sitten on kannabiksen kayttö lisännyt herkkyyttä psykoosin laukeamisessa.itse psykoosiahan siis kannabis ei yksiselitteisesti pysty edes luomaan, niin kuin esimerkiksi nikotiini luo syöpää. ja tarvitseeko edes sitten lisätä miten paljon erilaisia nautinto ja ravinto aineita ja muita kemikaaleja on mitkä aiheuttaa joitain sairausia...lista olisi loputon. lääkkeenähän kannabista kuitenkin käytetään monessakin muodossa jopa ilman sitä thc yhdistettäkin.

minusta tuntuu vaan niin turhalta tuommonen että tullaan tänne ison kopio nipun kanssa laittaa meille hipelle vähän faktaa kun se ei ole puolueetonta tietoa kummiskaan. turhaa teennäisyyttä vaan päästä pätemään et on nyt lukenut joitakin artikkeleita ja yksin ajaa vastaista kantaansa tietokoneella. pane jotain omaas tulee...niin vois ehkä kiinnostaakkin.

Maucer M
forssa

#2045 Re:

11.08.2010 17:47

#10: Tero Ylipulli -

Tämä viesti on provo, jollei joku sitä sattunut tajuamaan.

J
Vieras

#2046 asiaa!!

12.08.2010 00:04

myöhemmin ME päätämme asioista ja meillä on tilaisuus saada kannabis lailliseksi!! kannatan!!! :]

Tuskin laillistuu vaikka pitäisikin
Vieras

#2047 Re: asiaa!!

12.08.2010 01:52

#2046: J - asiaa!!

 Myöhemmin, paljon myöhemmin ehkä. Tiedä sitten miten monen nykyisen nuoren ajatusmaailma tulee muuttumaan kun ikää tulee. Kannabiksen laillisuutta on povattu jo kauan sitten vaan koko ajan laittomammaksi se on tullut. Totalitärismiä on vaikea vastustaa, helpompi on mennä virran mukana.

Ihmettelijä
Vieras

#2048

12.08.2010 12:38

Voiko poliisi mennä vain toisen kotiin ja takavarikoida puskat: http://latelehikoinen.wordpress.com/

Vieras

#2049 Re:

12.08.2010 13:02

#2: Reija Tyynismaa -

Tiesitkös Reija että joka työpaikalla on nykyään varmaan polttelija? Tiedän sadoittain ihmisiä kenen työn teko ei kärsi polttelusta ja he käyvät päivittäin töissä, niinkuin "normaalitkin" ihmiset. Siitä että se on laitonta tulee enemmän ongelmia kuin siitä että se olisi laillinen, koska sen käyttö on kasvanut niin suureksi. Perehdyppäs hieman asioihin ennenkuin alat valittamaan ja mehustelemaan mielipiteilläsi. Jos sinusta tuntuu että et pysty olee polttelun jälkeen henkisesti läsnä, on se vain sinun mielipide ja olo. Luultavasti myös viestittää vajaasta päästä jos heti lähtee muihin maailmoihin.

Vieras

#2050 Re:

12.08.2010 13:04

#6: Valtteri Hjelm -

Harmi että tämä sinun väitteesi ei pidä paikkaa. Asiat ovat lähteneet kulkemaan oikeaan suuntaan laillistamisen myötä (muissakin maissa) alkoholin kulutus laskee samoinkuin väkivallan määrä.

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko rahapelit vapauttaa kilpailulle?