Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Ñýÿmí Ãñóñýÿmí
Vieras

#2326 Jätän vain tämän tähän

26.10.2010 09:42

Club Canna Finland
Vieras

#2327 Re: Eduskuntatalon portaat, la 20.11.2010 16:00

26.10.2010 09:46

#2317: Juuso Alasuutari - Eduskuntatalon portaat, la 20.11.2010 16:00 

 Radikaalimarssi:

http://cannabis.kansanliike.fi/3

Jaakko Mäki voinee tulostaa adressin radikaalia päivää varten.

Vieras

#2328 Re: Päihteet

27.10.2010 20:44

#10: Tero Ylipulli -

Ei mitkään päihteet ole hyväksi esittämäsi ikäisille lapsille/nuorille!

420
Vieras

#2329 FAKTAA

28.10.2010 18:14

Päihteiden vahingollisuus

Alkoholi aiheuttaa Suomessa eniten päihdekuolemia. Seuraavaksi yleisintä on kuolla lääkkeiden huumausainekäyttöön. Yleisimmin kuollaan tällöin kodeiinin, tramadolin, buprenorfiinin ja metadonin yliannostukseen.[12]

Britannian parlamentin alainen tieteellinen elin Science and Technology Committee on laatinut seuraavan luokittelun, jossa päihteet asetetaan järjestykseen niiden haitallisuuden siten, että ensimmäisenä on ihmisille vahingollisin: heroiini, kokaiini, barbituraatit, metadoni, alkoholi, ketamiini, bentsodiatsepiini, amfetamiini, psilosybiini, tupakka, buprenorfiini, kannabis, päihteinä käytettävät liuottimet, DOM, LSD, metyylifenidaatti, anaboliset steroidit, GHB, ekstaasi, alkyylinitriitit ja kati.[13]
hahahahahahaha :*DDD

#2330 Re:

28.10.2010 18:21

#6: Valtteri Hjelm -

hahahha, et sä voi olla tosissas ton kahvijutun suhteeen? joo ymmärrän että sulla on oikeus omaan mielipiteeseen mutta... jotain rajaaa? mä en ees tienny et on olemassa noin ahdasmielistä ajattelua, jopa kahvia paheksutaaan? maa kutsuuu...

Ihan tavallinen Jannu

#2331 Re: Mitä vittua....

28.10.2010 21:08

#2: Reija Tyynismaa -

Otappas selvää asioista enne kun kirjottelet noita sun idioottimaisuuksiasi tonne Foorumille..

On tutkitusti todettu että Kannabis ei aiheuta "FYYSISTÄ" riippuvaisuutta, kyseinen riippuvaisuus voi olla henkistä mutta se henkinen riipuvaisuus voi tulla vasta monen vuoden jatkuvalla käytöllä ja henkinen riippuvaisuus ei ole hermostuneisuutta vakavempaa..:D Eli Älyhoi ÄLÄ VITTU JÄTÄ!!! Ja Ihan tiedoksi vaan.. ihan turha on tollasen internet päteäjän tulla väittelemään tutkioiden kanssa... Terveisin 10vuotta aihetta tutkinut tavallinen kansalainen!!!!!

JJJUST hahahahah
Vieras

#2332 Täyttä shaittia...

28.10.2010 23:21

Voihan näitä haittoja heitellä tieteelliseltä pohjaltakin, mutta eikös se paras näyttö tule ihan käytännössä näkyviin. Ihan perus shittiä toi "ei aiheuta fyysistä riippuvuutta" hokema, ehkä se ongelma onkin siinä henkisessä puolessa... Joo kyllähän se kannabis on sellanen pieni mielihyvän lähde ja ihan MUKA "vaivaton". Meillä ihmisillä on kova tarve paeta todellisuutta "parempaan paikkaan", millon "humalaan", millon kannabiksen avulla oman pään sisään; omaan maailmaan, millon taivaaseen. Ongelma onkin ihmisrodun tyytymättömyydessä, mikään ei riitä. Ei se helpota kuin hetkeksi, sitten taas tipahdetaan takasin tähän karuun todellisuuteen, OIKEAAN ELÄMÄÄN. Näköjään sitä ei kaikki pysty käsittelemään ilman "apuja", surullista sinänsä. Suututtaa että ihmiset puolustelee jotain mikä kuitenkin tappaa sisältä. Se on huijaamista ja huijaaminen on rumaa! Rakkaista ystävistä noin 20 käytti alunperin VAIN kannabista, ihan just niistä samoista syistä, mitä täällä nyt puolustellaan. Nyt 15 niistä käyttää kaikkea muutakin mahdollista, 3 kärsii vakavasta psykoosista, loput ties mistä. Miten te tämän selitätte? Heikkoja yksilöitä? Ihan yhtä heikkoja kuin tekin...

Vieras

#2333

29.10.2010 00:19

Kiitos Markus, osuva kommentti! Jos tässä nyt aletaan pilvenpolttajia nisteiksi ja narkeiksi kutsumaan niin miksei toki myös kaikkia alkoholia juovia. Päihde mikä päihde oli se sitten laillinen tai laiton.

Mutta tietenkin hyvät ihmiset, kohtuus kaikessa. Tarkoitushan ei ole polttaa pilveä kuin tupakkaa. Itse polttelen nollatakseni työviikon jälkeen ja rentoutuakseni. Joku avaa perjantaina kalja/siideri pullon. Minä kääräisen joopelin. Bissen avannut havahtuu seuraavana aamuna darraisena tiedä mistä ja tiedä sitten kenen kanssa, mutta minä aivan varmasti juuri sieltä mistä haluan ja ilman darraa.

Joopeli johtaa 1-0

Ei se kaikille sovi eikä kaikille kaikki lajikkeet. Koska puhutaan luonnontuotteesta on siinä myös lajikkeiden väliset vaikutuserot. Vähän niinkuin viinalla ja miedoilla juomilla.
Tsi Bambu
Vieras

#2334

29.10.2010 00:34

Jännä juttu et me jotka ollaan laillistamisen kannalla kirjotellaan ihan asiallista tekstiä täällä mut sit nää "ei ei" räkänokat kiroo ja solvaa.

Tehään kuule niin et tehään kusipäist laittomii ja laillistetaan ganja. Jos nyt pilvi sattus oleen laillista niin sen verotuloilla vois varmasti rahottaa niitten 3ihmisen masennushoidon jonka nyt pilvi on mahdollissesti voinut aiheuttaa ja varmaan viinan kanssa sekotettuna.
SS
Vieras

#2335 Hyvempi parempi?

29.10.2010 01:09

Joopa joo... Mitäköhän järkeä on vertailla päihteitä keskenään, kun faktat on tiedossa. Ne on mitä on, eikä muuksi muutu. Toisinsanoen; päihteitä ovat molemmat, sekä viina, että cannabis! Viina nyt on vaan sattunut ensimmäisenä pohjolan miehen ja naisen käteen. Minun puolesta voisivat viinaveroja tiukentaa entisestään, tupakasta ja makeisista puhumattakaan! Meillä näitä kansantauteja on ihan riittämiin...

Ne jotka ovat cannabiksen puolesta puhuvia, ovat suurin osa itse siitä jollain tavalla riippuvaisia. Minä olen ennemmin riippuvainen jostain ihan oikeasti terveellisestä! Kyllä minäkin tiedän ihan normaaleja työssäkäyviä, asiansa hoitavia, jopa perheen isejä ja äitejä jotka illan tullen iskevät paukut pöytään. Ei minusta mikään kuitenkaan tee asiasta yhtään sen parempaa. He jotka tuntevat tarvetta parjata viinaa, nostaakseen cannabista terveellisyys-taivaaseen, tarvitsevat tämän selityksen vain oikeuttaakseen aineen käytön itselleen - syy? Minkäs teet, kun keho ja mieli sitä tahtoo!!?
Ei vittu mitä porukkaa täällä
Vieras

#2336 ...

29.10.2010 01:28

Teille non knowledge ihmisille vähä tietoo

Tätä on varmaan ennen sanottu täällä mut sanon tä kuitenkin..


Kannabis on niikuin alkoholi..
MUTTA alkoholiin on kuolut enemmän ihmisiä mailmassa ku
kannabikseen.. Jos haluaisit poltaa itses hengiltä nii siitä vaan
joutuisit polttaa semmoset 10kg kannabista että tulis yliannoistus
ja alkoholiin et tarvi muuta ku vetää 2 leijona pulloa huiviin 1 tunnin sisällä
ja saat alkoholi myrkytys ja jos et ehi vatsa huuhteluun nii bye bye ur dead..

Suomesta kielettiin kannabiksen joskus 1944 (en muista oikee vuosilukua)
koska suomen sotilaat oli liian päihtynyt tulirintamalla jotain sinnepäin.. Lue wikipediasta
tästä asiasta..

Minusta kannabis on parempi vaihtoehto ku alkoholin juonti..
Niiin kannabis lailliseksi suomeen !!!!!!!
Oma mielipide.
Vieras

#2337 Mielipiteeni!

29.10.2010 04:04

Allekirjoitettu :) Mainitsen vielä ohessa tuntevani sekä kannabista liikaa käyttäviä sekä kohtuudella käyttäviä IHMISIÄ (Ei narkkareita niinkuin sanotte). Liikaa käyttävät ovat hieman hidastoimintoisia ja omaan maailmaansa uppoutuneita koulu- sekä työpaikattomia. Kohtuudella käyttävät ovat koulussa,jatkotutkinnossa tai työssäkäyviä ihmisiä jotka eivät sauhuttele kuin vapaa-ajalla eikä heidän elämässään ole mitää vikaa. Alkoholia käyttävillä kavereillani sen sijaan on oikeudenkäyntejä jo 16 vuotiaana agressiivisuuden ja päällekarkaamisten takia.
Palatakseni vielä kannabikseen, tunnen ihmisiä jotka ovat saaneet H-Merkinnän ja ovat tekemisissä oikeuden ja lakien kanssa vain suomen lakien takia, ei siis mitään vaarallista tai yhteiskuntahaitallista, paitsi että hallinto tuhlaa aikaa tämmöisten tapausten takia.
Ajatelkaapa järkevästi, Jos olisitte poliisi, kävisitte paikallisella koululla tarkastuskierroksella nuorsion takia kumman valitsisitte?

1. Siellä istuu 5-6 nuorta tyttöä ja poikaa hieman pilvessä ja pitävät hauskaa ja naureskelevat toisilleen.
2.Siellä on 5-6 nuorta humalassa ja juovat "kovina" viinaa, suuttuvat ja tuuppivat toisiaan kalliolta yms? Lyö toista koska luuli tämän flirttailevan tyttöystävälleen, jopa parasta kaveriaan?
(Puhun perjantaista - Lauantaista)

Molemmat, sekä alkoholi että kannabis on liiallisessa käytössä haitallisia, se on ihmisen oma valinta miten tahtoo elämänsä elää. Joku on puhunut siitä että esim. perhesuhteet kärsivät jos mm. äiti on aivan pössyissä koko ajan. entä jos äiti on alkoholisti ja on kännissä koko ajan? ei tätä voi verrata. Molemmat ovat 100% vääriä. Vaikka kannabiksesta tuskin päällekarkaamisia tuleekaan mutta molemmat pilaavat sosiaalisen perhe-elämän liiallisessa käytössä joten onko sillä sitten väliä käyttääkö kannabista vai alkoholia, OSATKAA SANOA EI!

Toivon saavani negatiivisia ja positiivisa palautteita :)
Kirjoittanut: 16,5 Vuotias nykypäivän nuori.
Joku heppu
Vieras

#2338 Totta

29.10.2010 05:08

Nojoo olen sama mieltä sunkaa..
No jos meikä ois kyttä nii ennemmin kattoisin ku penikoilla ois hauskaa hampun pähitevyyden
takia ku alcoholin tapeluita

Ja mitä pahaa siinä on jos halua polttaa hampua ja olla iloinen kokoajan
sehän on periaatessa hyvä asia mut sit taas huono asia ku ajatukset ei pahemmin liikkuu
päässä ja liikuvuus saattaa huonontua hampun pähitevyyden takia, mut silti

Ennemmin olisit high ku drunk jos sanoitais näin
antipsykoosi
Vieras

#2339 dödiiin

29.10.2010 08:18

Joo-o... Täällä jokunen ihminen on perustellut kanjabisvastaisuutensa sillä että joku kaveri on vähän lähteny sitten siitä kivasti huumeiden matkaan.. No setä kertoo nyt yhen karun faktan elämästä: Elämänsä saa tuhottua millä tahansa, mm: Alkoholi, huumeet, ylensyönti, uhkapelit, ja kyllä, jos oikein yrittää ni saa hampulla elämänsä tuhottua, mutta kuinka todennäköistä se on? Jos päättää siirtyä hampusta vahvempaan niin se on jokaisen ihan oma päätös, ei se kasvi piriä myy. Lailliseksi vaan! Hamppu, hyvä iltasin ja hellä aamusin.
18vnuori
Vieras

#2340 voiluoja

29.10.2010 12:49

Ei tästä valtiosta mitään hippilandiaa haluta! Tarpeeksi ongelmia muutenkin ja mitä vielä? sitten kaikki vetelee vähän hasaa tuolla kaduilla ja leijuu aineissa. Huumeet joita vastaan on taisteltu vaikka miten kauan, niin yhtäkkiä laitettaisiin koko roska lailliseksi. Tehkää nyt itsellenne ja muille palvelus, ja vedätte tän adressin vessasta alas =)
satu salonen
Vieras

#2341 ganja

29.10.2010 13:10

ois jo korkea aika!!!!!
Parjabuupadiipa
Vieras

#2342 Re: voiluoja

29.10.2010 17:05

#2340: 18vnuori - voiluoja

Eikai tästä mitän hippilandiaa olla tekemässäkään? Ajetaan vain yhden nautintoaineen laillistamista.

Yhtään humalaista et ole koskaan kaduilla nähnyt? Ja huumeita vastaan on taisteltu ja taistelu saakin jatkua, mutta mielestäni miedon kannabiksen dekriminlaisointi ei haittaisi ketään, vaan (niinkuin aikaisemminkin on jo monesti todettu) saataisiin poliisit taistelemaan oikeita rikoksia ja kovia huumeita vastaan.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.10.2010 19:15


antipsykoosi
Vieras

#2344 Re: voiluoja

29.10.2010 20:34

#2340: 18vnuori - voiluoja

..huumeita vastaan on taisteltu 50 vuotta, mitä sillä on saatu aikaseks? Ei mitään, siis ei vittu yhtään mitään. Huumeita on ihan yhtä paljon ku aikasemminki, käyttäjiä kanssa. Sitäpaitsi ei kannabis ole huume. Ja mistä norsunpillusta on tullu toi ajatus " Kun se on laillista ni kaikki tekee sitä 24/7" Ainiin! Koska alkoholi ja tupakka on laillisii ni kaikki, siis ihan joka ikinen on kokoajan kännissä ja rööki huulessa... Eiku hetkinen! Vittu! Unohin melkee: Kaikkee voi vitun apinat käyttää kohtuudella, tarkoitus ei ole että kaikki on kokoajan vitun mutkalla, vaan että kanjabis laillistettaisiin ja ihmiset kivasti sitä sauhuttelis kohtuudella... Oli vähän sekava vuodatus mut homman pointti: se pää kandee ottaa pois perseest ennenku menee koko selkäranka kieroon..

Janne Hiltunen
Vieras

#2345

30.10.2010 00:09

moii
tate stadissa syntynyt
Vieras

#2346 uskokaa jo !!! canna vapaaksi !!

30.10.2010 15:04

omasta kokemuksesta voin kertoa että tutustuin kyseessä olevaan kasviin ja sen vaikutuksiin noin 36 vuotta sitten, mitkään lääkäreltä saamani lääkitys ei ole verrattavissa cannabiksen tuottamiin kipu ja oire lievennyksiin. lopettakaa paskan jauhaminen cannbiksen vaarallisuudesta ja kieltäkää välittömästi alkoholin ja tupakan valmistus , myynti ja käyttö !!! jopa kahvin juominen voi olla vaarallisempaa kun cannbiksen käyttö. cannabis tupakka kauppoihin ja verolliseksi !!!! pääskää jo hyvät ihmiset eroon jäykkäniskaisuudestanne !! jos ei muuten niin kyseessä olevan aineen avulla :) LEGALIZE IT !!!!!!!!!!!!!!
janne teikari
Vieras

#2347 kannabis lailliseksi

31.10.2010 14:04

kannabis pitäisi välittömästi laillistaa lääkkeeksi kuin myös asiasta ymmärtävien käyttäjille!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.10.2010 14:53


Ganga Lee
Vieras

#2349

31.10.2010 15:49

Sit ja kun tästä tulee laillinen nii allekirjottanut jättää ainakin viinan, sehän on tutkitusti vaarallisempi näistä kahdesta pahasta. Kertokaa joku miksi alkoholi on laillista?
Vieras

#2350 Re:

31.10.2010 20:37

#11: Jarkko Kyrvänpää -

Joo,samaa mieltä ja poistetaan ovista kanssa kahvat. Ne on vaarallisia ja kaupungit on masentavia, ne pitäs purkaa. Kahvi,tee,tupakka ja varsinkin alkoholi pois myynnistä suomessa! alkoholi aiheuttaa suomessa varmastikkin eniten onnettomuuksia ja masennustiloja. Väkivalta tapauksista nyt puhumattakaan... pois pois KAIKKI vaan

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko ruotsin opiskelun olla vapaaehtoista?