Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

mc death
Vieras

#2651 kytältä kuultua ja muutakin

10.12.2010 00:43

kysäsin kuulustelussa kytältä mitä toi kama aiheuttaa kyttä tuumas se on kuin tupakka lähinnä altistaa nikotiini riippuvuudelle kas sehän jo on olemassa mitä ite pössyttelin tupakkaa oli saatava väliin eli kuka tässä riippuvuutta aiheuttavaa tavaraa sallii taitaa ne vero eurot kivistellä sallimista vastaan ja ketä tämä kotikasvatus ja oma käyttö vahingoittaa moni on yrittäny itsaria ollu sairaalassa ja silti päässy päämääräänsä ennemmin tai myöhemmin oisko syytä panostaa johonkin muuhun kuin kannabiksen vainoamiseen kannabishan on tunnetusti rauhallisten ja elämään myönteisesti suhtautuvien henkilöiden yksin käytettävä tuote sehän on jokaisen kansalaisoikeus nauttia itse kasvattamistaan tuotteista ei pitäs kuulua kenellekkään tai tulla siitä ainakaan tuomituiksi ja jos vertaan suoraan itsarin tehneisiin tai sitä yrittäneisiin kuinka heidät on tuomittu hehän ovat vahingoittaneet itseään kuinka kannabiksen kotikasvattajaa voidaan rangaista hehän ovat korkeintaan vahingoittaneet itseään paitsi sitäkään ei ole tapahtunut  peace

Vieras
Vieras

#2652 Re: PASKANJAUHANTAJAT VOI VITTU!

10.12.2010 00:48

#2650: HIPPIKLOVNIPELLE KÄVI TÄSSÄ - PASKANJAUHANTAJAT VOI VITTU! 

tunge se keskisormi perseesees vitun hoono soomi..

HIPIT RAKASTAVAT SINUA
Vieras

#2653 Re: Re: PASKANJAUHANTAJAT VOI VITTU!

10.12.2010 13:03

#2652: Vieras - Re: PASKANJAUHANTAJAT VOI VITTU! 

AI ANTEEKSI,JOS LOUKKASIN SINUA.SINÄ HERMOSTUIT YHTEEN SANAAN :RAITIS!KLOVNIPELLE SAI SINUT B.LUOKKA HERMOSTUIMAAN.HAHHIIIHAHIHAHHHH KLOVNIPELLE NAUROI SINULLE PILKATEN.VOI VITTU PASKANJAUHAJAT! HAUSKA JA KAUNIS KLOVNIPELLE RAKASTAA SINUA HIPPIEN LOHTUEN.!!!TERVEISIN HIPPIKLOVNIPELLE!


Vieras

#2654 ....

10.12.2010 15:55

Voiks tältä foorumilta IP-bänniä? Eka henkilö vois olla Antti Vaurio ja sen hippiklovnipellet. Oikeesti Antti sinä häiritset tämän keskustelun etenemistä.
~Peace and Legalize
Niinniin
Vieras

#2655 yksi sana vain

12.12.2010 05:18

Luultavasti tässä ei päästä mihinkään koska ihmiset ovat voimakkaasti puolesta tai vastaan.
Itse en hyväksy kannabiksen laillistamista eikä nykyinen laki estä sen käyttämistä kuten ei estä tupakkaan kuolemista (syöpä) tai alkoholin ongelmia. Ei niin käyttö vaan syy miksi käyttää ja kuinka paljon. Nolatoleranssi ei käytännössä tule toimimaan.
En ole käyttänyt kannabista ja toista muiden kertomaa. Viime vuonan tulleissa dokumenteissa pahimpia riippuvuuta aiheuttavia aineita olivat heroiini ja kokaiini, kahvii ja alkoholi olivat myös aika kärjessä (top10) myös vaarallisuus oli noissa erittäin korkealla. Toisessa dokumentissa taas dokumentoija totesi ettei sure niinkään sitä että nuoret käyttävät kannabista vaan että he vain polttelevat pilveä päivästä toiseen muuttuen passiiviseksi ja haluttomiksi. Samassa dokumentissa oli viitteitä skitsofreniasta. Lääkekannabiksesta puhuttiin myös mikä oli hyvä asia.
Enkä nauraisi verotulojen vähenemiselle. Tuskin kukaan työnantaja katsoo hyvällä oli kyseessä krapulan vuoksi myöhästelevää tai päissään olevaa työntekijää kuin kaikkia tietoja pälpättävää, liian passiivista tai innotonta pilvenpolttelijaa.
Siis vaikka pilven poltti laillistuisi , se ei tarkoita että kaikki tulevat sitä hyväksymään ja se pätee myös muihin asioihin joiden laillistamista vaaditaan.
Hamppi
Vieras

#2656 Re: Re: Re: PASKANJAUHANTAJAT VOI VITTU!

12.12.2010 05:44

#2653: HIPIT RAKASTAVAT SINUA - Re: Re: PASKANJAUHANTAJAT VOI VITTU! 

Kirjoitetaan nyt CAPS lock päällä kun tämä aloitettiin: TUNGE SINÄ VITUN PELLE SE KESKISORMESI, RAITTIUTESI, JA KAIKKI MUUT AJATUKSESI SYVÄLLE PERSEESEESI, KETÄÄN _EI_ YKSINKERTAISESTI KIINNOSTA OLETKO RAITIS VAI ET? KAIKKI ELÄVÄT OMAA ELÄMÄÄNSÄ JA SILLÄ SIISTI, EIKÖ JUMALASI OLE ANTANUT SINULLE SEN VERTAA JÄRKEÄ PÄÄHÄN ETTÄ OSAISIT SUOMENKIELEN? JA TÄYSIN RAITIS IHMINEN EI OLISI NOIN SAATANAN URPO ETTÄ TULEE ITKEMÄÄN TÄLLAISELLE ADRESSISIVUSTOLLE LEIJUMAAN ETTÄ OLET RAITIS? KUTEN ON MONEEN OTTEESEEN HUOMATTU: USKOVAISET YMS MUUT OVAT YLEENSÄ PÄÄSTÄNSÄ SEKAISIN. EI TARVITA KUIN SE SAATANAN PYHÄ HENKÄYS JA NUPPI ON SEKAISIN! SIINÄ SINULLE RAITTIUTTA VITUN IDIOOTTI. HAMPPI KUITTAA!

Hamppi
Vieras

#2657 Re: Re: Re: Re: PASKANJAUHANTAJAT VOI VITTU!

12.12.2010 05:46

#2656: Hamppi - Re: Re: Re: PASKANJAUHANTAJAT VOI VITTU! 

LISÄTÄÄN EDELLISEEN: MUUTENKIN TUOLLAISET "HIPIT" KUTEN ANTTI VAURIO VOITAISIIN TÖKÄTÄ SEIPÄÄSEEN JA ROVIOON!!!


Vieras

#2658

13.12.2010 01:32

Tuntuu olevan aika monta kohtaa avoinna koko keskustelussa. On varmastikin totta että marisätkä vahingoittaa vähemmän kuin perskännit viinalla. Aivan kuten kannabista ei alkoholiakaan käytetä yleensä tappiin asti mikä tuntuu näisssä keskusteluissa olevan aika usein argumenttina. Vanhan kansan pulit pysyy vanhan kansan puleina riippumatta kannabiksen laillisuudesta ja aiheuttaa suuren osan alkoholiin liittyvistä ongelmista. Kannabiksen ongelma on lähinnä nuoriso 12v ja ylöspäin, joille sätkä on keino kapinoida ja kuulua jengiin. Laillistaminen parantaisi aineen saatavuutta ja pitkällä aikavälillä aiheuttaisi ihan toisenlaisia ongelmia kuten nykyään alkoholin kanssa, joten ei voi sanoa että laillistaminen olisi parempi vaihtoehto. Ja ehkä suurin laillistamiseen liittyvä ongelma on juurikin se huolettomuus ja asenne hamppua kohtaan täysin harmittomana hyötykasvina. Päihde se on siinä missä muutkin ja auttaa laukaisemaan mielenterveysongelmia(kaveripiiristä löytyy tapauksia, lopettivat ja paranivat molemmat). Tuntuu siltä, että koko keskustelun tarkoitus on määritellä millä keinoin on laillista vetää pää sekaisin, miksei kaikki kannattajat ja vastustajat mieluummin pidä vaikka vuotta täysin erossa päihteistä ja keskity johonkin hyödylliseen sen sijaan.
HIPIT RAKASTAVAT SINUA
Vieras

#2659 HIPPIKLOVNIPELLE TOIVOO HAMPPILLE:PSYKOTERAPIAA!

13.12.2010 12:01

RAITIS VOITTAA KAIKEN YKSIN!NARSISTINEN,OMAHYVÄINEN JA MANIPULOINTINEN NÄMÄ KOLME TEKIJÖITÄ OLEVAN ENEMMÄN OMINAISUUKSIA SINUSSA JA KAIKISSA MARIHUANAN POLTTAJISSA. ITSERAKKAAT YLISTÄVÄT MARIHUANAA,MARIHUANAA,MARIHUANAA!!!!!!RAITIS ELÄMÄ ON REALISTINEN,ELÄMÄNTARKOITUKSELLINEN,ELÄMÄN VIISAUS,TÄYDELLINEN ELÄMÄ JNE MARIHUANAN POLTTAJA EI KESTÄ ILMAISEKSI ELÄMÄÄ!!!! HIPPIKLOVNIPELLE HENGITTÄÄ RAITISTA ILMAA TERVEELLISESTI.OIKEASTI IHMINEN TEKEE NÄIN RAITTIISSA ELÄMÄSSÄ. SINÄ OLET TÄYSI LAPSELLINEN MARINPOLTTAJA!LUUSERI.PÄHKÄHULLU,IDIOOTTI,KAHJO,TYPERÄ,KÖYHÄ MIELI,KESKIAIKAINEN RUUVIPÄÄ.......
LpM

#2660 go go jhonny go

13.12.2010 16:03

#2: Reija Tyynismaa -  

reija toi ny on ihan turhaa sodan ootte hävinny ja jos jatkatte huonommin teille tulee käymään ideologisesti ja henkisesti epäkupsät ihmiset...käväse maailmalla äläkä jää takapajuseks ...jätän loput sanomatta ettei sun herkkä mieli pahastu ja tee rikos ilmotusta :D

Vieras
Vieras

#2661 Re:

13.12.2010 21:15

#2658: -  

Lueppas vähän tarkemmin noita aikasempia viestejä.... Moniin noihin sun mainitsemiin avoimiin kohtiin on kyllä aika osuvat vastaukset... itse en laiskuuttani nyt jaksa kirjotella =)  rasittaa samat asiat meinaan toistaa moneen kertaan.

 

...
Vieras

#2662

13.12.2010 21:33

1. Kannabisksesta tulee vai psyykinen riippuvaisuus..
( parissa päivässä katoaa kannabiksen halu )

2. Niikuin yks sano jo.. Rikollisuus vähenis ja valtio sais lisää massii kannabiksesta..
Että sais maksettu Suomen velat poes..

3. Sun ei tarvi poltta 5 jointia tai 5 bongi/piippu hatsii ennen työt
1 riittää tai ei ollenkaan


Ja minun meilest tänne voes tulla medi weediä
Eli lääkke hamput...

Te jotka ei halua kannabiksen laillistumaan nii tehkää
oma topici... + Andy mccoy on kannabiksen laillistumiseen puolella
Ja sit muutama politiikkoja
Vieras
Vieras

#2663 Re:

13.12.2010 21:49

#2658: -  

Tämä kolahti pahiten silmääni tässä keskustelussa.... 

"Kannabiksen ongelma on lähinnä nuoriso 12v ja ylöspäin, joille sätkä on keino kapinoida ja kuulua jengiin. Laillistaminen parantaisi aineen saatavuutta ja pitkällä aikavälillä aiheuttaisi ihan toisenlaisia ongelmia kuten nykyään alkoholin kanssa, joten ei voi sanoa että laillistaminen olisi parempi vaihtoehto. Ja ehkä suurin laillistamiseen liittyvä ongelma on juurikin se huolettomuus ja asenne hamppua kohtaan täysin harmittomana hyötykasvina."

 

Itse kokemuksesta voin sanoa että juuri se laittomuus kiihottaa nuorisoa käyttämään kannabista kapina päihteenä. Sitten kun nämä nuoret ovat koulussa vain kuulleet näitä pelottelu huumevalistuksia ja selvittävät  myöhemmin kannabiksen olevan yksi harmittomimmista päihteisteniin siitä seuraa se että ajatellaan näin " ei se kannabis ollukkaa niin vaarallinen ni ehkä ei piri, koksu, tai amfetamiinkäään ole".  Toisekseen Kannabis on rikollisten käsissä ja sitä on nuoren helpompi saada kuin esim alkoholia, ainakin pääkaupunki seudulla... menet vain paikallisen diilerin luo jos edes tarvitsee mennäkään kun se on jo luonas kaupittelemassa.

Tämä että nuoret pitävät hamppua harmittomana päihteenä minun mielestä juontaa juurensa sekin laittomuudesta. Koska viralliset huumevalistukset keskityyvät vain sanomaan että huumeet pistää ihmiset varastamaan, raiskaamaan, siirtymään vahvempiin... jne.  Sitten kun nuoret tutkivat tietoa netistä maailman laajuisesti niin sieltä löytyy aika paljon sellasta että hamppu on harmittomin ja tästä sitten nuoret vetävät sen "täysin vaaratonta" argumentin.  Eli syntyy ääripää tämän virallisenlinjan vastakohdaksi.

Lopuksi vielä sanon että  mielestäni on kohtuutonta että jos haluan päihtyä laillisesti niin joudun sen tekemään yhdellä vaarallisimmista päihteistä mitä löytyy...  Sitä paitsi kyllä mielummin haluisin nuorten hamppua polttavan kuin juovan alkoholia...  Perustelu tälle on se että se aiheuttaisi laillisena vähemmän ongelmia nuorien keskuudessa esim. nyt aika iso terveys haitoista tulevat epäpuhtaasta kannabiksestä jota diilerit myyvät.

 

 

 

 

 

 

Keijo
Vieras

#2664 EU ei aio estää jäsenvaltioitaan dekriminalisoimasta tai laillistamasta

14.12.2010 04:09

EU ei aio estää jäsenvaltioitaan dekriminalisoimasta tai laillistamasta

Lähde: ENCOD 8.12.2010

http://www.encod.org/info/EU-READY-TO-END-DRUG-PROHIBITION.html

EU:n parlamentissa järjestetyssä julkisessa kuulemistilaisuudessa EU:n
edustaja Dana Spinant, joka toimii EU komission huumeiden vastaisen
yksikön koordinaattorina, kertoi, ettei EU aio estää sitä jos joku
jäsenvaltioista alkaa laillisesti säädellä kannabista tai muita nyt
kiellettyjä huumausaineita.

Kuulemistilaisuuden järjesti EU parlamentin kreikkalainen edustaja
Michael Tremopoulos yhteistyössä ENCOD:n kanssa. Tilaisuudessa
käsiteltiin huumeiden käytön dekriminalisoinnin ja kannabiskaupan
laillistamisen mahdollisia taloudellisia vaikutuksia: Euroopan
huumausaineiden seurantakeskuksen EMCDDA:n arvioiden mukaan
kannabiksen laillistaminen voisi tuottaa 35 - 60 miljardin euron tulot
vuodessa.

Tilaisuudessa kuultiin myös, kuinka eri puolilla maailmaa ollaan
siirtymässä kannabiksen lailliseen säätelyyn ja valvontaan. Mm.
Espanjassa baskimaakunnassa kannabisosuuskunnat ovat osoittautuneet
onnistuneeksi ratkaisuksi, jonka viranomaiset ovat hyväksyneet.

Komission huumekoordinaattori Dana Spinant kertoi myös, ettei
komissiolla ole valtuuksia avata huumekeskustelua: ”Vastuu tässä
asiassa on jäsenvaltioilla ja kannabiksen laillistajien tulee esittää
asiansa maiden hallituksille”.

IHMISET HEI, ENÄÄ TARVITAAN TEIDÄN OMA-ALOITTEISUUTTA JA USKOA TOIMIA ASIAN PUOLESTA!
Vieras
Vieras

#2665 Re: EU ei aio estää jäsenvaltioitaan dekriminalisoimasta tai laillistamasta

14.12.2010 04:14

#2664: Keijo - EU ei aio estää jäsenvaltioitaan dekriminalisoimasta tai laillistamasta 

ssSONTAAAAAAAA!!!!!!! VOI JUMALAUTA!!!! PASKA PASKA PASKA


Vieras

#2666

14.12.2010 11:17

minun mielestä kannabis pitäisi lailistaa. tai ainakin että pieniä määriä saa hallussa pitää. kärsin usein kovasta migreenistä, pari kertaa olen kokeilut siihen ja se helpotti päänsärkyä huomattavasti paremmin kuin monet kipulääkkeet. ennen vanhaan sitä on käytetty jopa kuutausiskipujen hoitoon. joten ei se nyt niin vaarallista ole mitä täällä jotkut väittää. vaikka sitä saa suomessa lääkkeenä käyttää, tuskin kukaan lääkäri migreeniin tai koviin kuukautiskipuihin sitä myöntää.
Vieras
Vieras

#2667 Re: Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä.

14.12.2010 11:59

#2553: Elämä on parasta huumetta. - Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä. 

Eihän sitä pidä ajaa minkään aineen vaikutuksen alasena. Jos joku ajaa kännissä ni joku puhuu alko lukosta ni miks ei samalla blossilukko tai semmonen lukko kaikkiin ajopeleihin joka mittais et onko jotai sopimatonta vetäny.


Vieras

#2668 Blossi ei oo niinkään huume

14.12.2010 12:07

Lailliseks vaan täysikäisille jollain lailla. Jos ei saa kasvattaa paria kasvia niin esim. Hollantityyliin kahviloissa ja pienien määrien hallussapito kotonaan.

Vieras

#2669 Ketään ei olla pakottamassa käyttää kannabista.

14.12.2010 12:09

Jos se laillistettais ni se ei tarkota et jokasen pitää sitä mennä vetämään.

Vieras

#2670

15.12.2010 17:21

4 vuotta ja 32.000 nimeä. Eipä onneksi taida tällä kannatuksella onnistua.

Alkakaa käyttää energiaanne alkoholin kieltämiseen, sillä saatte paljon enemmän hyvää aikaan, kuin puuhailemalla kannabista lailliseksi.

Vieras
Vieras

#2671 Re:

15.12.2010 19:40

#2670: -  

Alkoholin kieltolaki aiheutti tunnetusti enemmän haittaa kuin hyötyä. Mitään ei tämän adressin avulla yritetä kieltää. Kannabista yritämme kaikki yhteistoimin laillistaa ja kyllä tämä vuoden sisällä pitäisi jotain liikettä poliitikoihin saada :)

~Legalize

HIPPIFILOSOFI ANTTI VAURIO
Vieras

#2673 Re: 4 VUOTTA JA 32.000 HEHEHAHAHIIHE: HIPIT KLOVNIT

15.12.2010 20:44

#2670: -  

HIPPIKLOVNIPELLE NAURAA KOVASTI ......

Vieras
Vieras

#2674 Re: Re: 4 VUOTTA JA 32.000 HEHEHAHAHIIHE: HIPIT KLOVNIT

15.12.2010 22:52


Vieras

#2675

18.12.2010 04:31

Voisin vaikka lyödä vetoa että tämä kannabiksen kieltolaki säädettiin sen takia että silloinen kaupankäynti(viinan) kärsi kun ihmiset voivat kasvattaa kotonaan ilman lisäaineita päihdettä joka ei vielä aiheuttanut krapulaa.

Tutkin googlella niin en ainakaan löydä päivämäärää millon kieltolaki on säädetty mutta uskoisin että varmaan tässä 1800-1900 kuitenkin jolloin kaikki luonnovarat olivat vielä loputtomia.

Minulle riittäisi sekin että voisin ostaa sitä laillisesti vaikka en saisikaan kasvatta ja voisin maksaa siitä yhtä suolaista veroa kuin tupakastakin(eivät ole muuten verrattavissa).

Minä poltan kannabista ja aion polttaa jatkossakin mutta mitä toivoisin olisi puhdasta kannabiksen nuppua kun näissä katu tavaroissa on aina kaikkee skeidaa seassa. Jospa vaikka valtio pistäs Kalkon pystyyn tai jonkun lafkan mistä saatas rahat verojen kautta jopa tänne suomeen ja jonkunlaista kontrollia tähän alkoakin laajenpaan underground kauppaan

Kommentoi adressia
Facebook
Pitäisikö kannabis laillistaa?