Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

Tomppa

#3701

23.05.2012 17:33

köpä

#3702

24.05.2012 18:30

kannabis lailliseksi!peach all weed smoke brothers

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.05.2012 21:19Vieras

#3704

26.05.2012 02:21

kyl me onnistutaan tässä
nimetön

#3705 hihihi

26.05.2012 16:43

Itse myöskin kieltolain kannattajana haluaisin esittää mielipiteeni tosiasiasta, että huumeongelmaan ei ole ratkaisua rankaisematta jättäminen. Kannattaisin itse käyttäjien elämäntilanteen käsittelemistä rankaisun sijasta jokaisen kiinnijäämisen yhteydessä. Myöskin käyttäjään suhtautuminen rikollisena on väärä ja syrjäyttävä, vähemmän haitallista olisi suhtautua samallalailla kuin sairaaseen yksilöön, joka ei pysty enään ajattelemaan omaa parastaan. Ohjaisin päihdeongelmaisia mielummin lääkäriin kuin rangaistavaksi, taikka pakoilemaan yhteiskunnasta ja ihmisista huoltapitäviä tahoja.

Tuntuu, että laillistamiskysymys poistaisi kannattajiltaan vain kaiken vastuun omista rikkeistä ja elämänhallinnan menettämisestä. Ja jos joku väittää etteikö alkoholismilla ja kannabiksenpoltolla olisi samanlaisia piirteitä, esimerkiksi riippuvuuden ja "ikävien" ihmissuhteiden kautta, niin vastatkoon sitten faktoilla. Tarkoitan ikävillä ihmissuhteilla juurikin rikollisia yhteyksiä/ihmisiä jotka kuuluisivat terveydenhuollon hoidettavaksi, mutta ovat ilman apua addiktionsa "harmittomuuden" takia.

Tavallaan siis rikollisen ja vaarallisen ihmisen muuttuminen toisten silmissä valistuksen kautta riippuvaiseksi ja sairaaksi yksilöksi joka on avuntarpeessa olisi askel parempaan.

Tietysti laillistaminen tekisi kannabiksesta luultavasti samallalailla viikonloppujen riemuksi kuuluvan päihteen, mutta samalla myöskin aiheuttaisi uuden kansanterveydellisen ongelman, kuten alkoholikin.

dindingdong

#3706 Re: hihihi

29.05.2012 23:37

#3705: nimetön - hihihi

Anteeksi, en ymmärrä kuinka kannabis voi aiheuttaa kansanterveydellisen ongelman. Voisitko selventää?

Tri. Kukkahattu von Hilderberg

#3707 Syitä miksi kannabista EI laillisteta

29.05.2012 23:53

-Luettelen ja perustelen tässä asioita miksi kannabista EI laillisteta. Itse kannatan kylläkin kannabiksen laiollistamista.

*Paperiteollisuus
-voittojen väheneminen, koska materiaali on 6x kestävämpää
-henkilöstön irtisanominen, koska materiaali on helpompaa käsitellä

*Metsäteollisuus
-voittojen väheneminen, koska kestävämpiä materiaaleja voi valmistaa hampusta
-työpaikkojen väheneminen puunkysynnän vähentymisen takia

*Elementtiteollisuus ja muoviteollisuus
-työpaikkojen väheneminen, koska käsittely helpompaa
-myynnin väheneminen koska hampusta saatava moduläärimuovi on kestävämpää kuin teräs
-uudelleenrakentamisen väheneminen ja tätäen voittojen väheneminen

*Autoteollisuus
-Voittojen väheneminen, koska autot kestää pitempään ja on turvallisempia.

*Öljyteollisuus
-Voimakas voittojen väheneminen, koska biopolttoaine saastuttaa vähemmän ja on halvempaa valmistaa, kuin foossiilinen kerätä ja prosessoida.
-Öljyn kysynnän dramaattinen lasku.
-Massiiviset irtisanomiset.
-Osakemarkkinoiden romahdus, voi seurata jopa maailmanlaajuinen finanssikatastrofi.

*Kuljetuspalvelut.
-Massiivinen impakti kaikkiin kuljetuspalvejutarjoajiin, koska hamppupolttoainetta voi valmistaa lokaalisesti.

*Ruokateollisuus
-Massiivinen impakti maanviljelyyrityksille.
-Menetys monella taholla rahallisesti, koska korvaava substanssi löytyy "monipuoliselle ruokavaliolle"

*Lääke ja terveydenhuolto
-Järkyttävän suuri impakti, jopa nykyisen lääketeollisuuden loppu. Miljoonia työpaikkoja menee ja lääkefirmoja kaatuu, koska kyseinen kasvi olisi kaikille tarjolla ilman reseptiä.
-Osakemarkkinakriisi

*Valtio
-Kontrollin menetys.
-Militäärinen menetys, koska kukaan ei halua sotia.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.05.2012 01:05


hurjapää

#3709 Re: Re: hihihi

30.05.2012 21:23

#3706: dindingdong - Re: hihihi

Elämänlaadun huononeminen. Kyse on perspektiivistä. Ei se kannabiksenkaan ihanuus käyttäjän kuvaa välttämättä vastaa. Vaikutukset voivat olla moninaiset. Mielenterveydenhuollon potilaista osa on varmasti kannabiksen käyttäjiä, myöskin syrjäytyneet ihmiset voivat olla kannabiksen käyttäjiä, joko käytön syrjäyttämiä tai syrjääntyneitä, jotka ovat alkaneet käyttää, vertaa siihen alkoholiin.


Vieras

#3710 Re: Re: Re: hihihi

30.05.2012 22:56

#3709: hurjapää - Re: Re: hihihi

kannabis on tosi hyvä paras kun on käyttäny kakskyt vuotta ja kaikki on ihan hyvin rauhaa


Vieras

#3711 ...

02.06.2012 19:13

Kannabis lailliseks. Vähentäis rikollisuutta, valtio sais verot ja todennäkösesti kovien huumeden kättö vähenis, koska sitä ei tarvis ostaa miltää huumediilereiltä vaan esim. alkosta. Tää nykyinen lainsäädäntö tukee vaa ammattirikollisia ketkä tekee isot voitot kannabiksen ja hasiksen myynillä. Ja tietenkin se on paljon terveellisempää, ku vaikka alkoholi tai tupakka. LEGALIZE IT!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2012 08:23


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.06.2012 12:26


edelleen se kukka-hattu täti josta diilerisi sinua varoittaa

#3714 Ehkä

07.06.2012 02:45

Ehkä kannabis pitää laillistaa niin itse aine sekä sen käyttäjät saavat saman statuksen ja kohtelun kuin alkoholin käyttäjät. Jää pois salassa polttelu, trendikkyys kun kaikki muutkin tekevät sitä ja lainlaatijat saavat vapaat kädet. Voi avoimesti ihailla tai halveksia kyseistä ainetta tai sen käyttäjiä.
Eiköhän alkoholista sekä kannabiksen pitkäaikais käytöllä ole vakavia seurauksia joka tapauksessa. ei kännissä örveltävä ihminen ole kaunis näky mutta sumea katseinen, takelteleva, kuumeisen oloinen tai yli-vilkas pössyttelijäkään ole mukavaa seuraa,vai? Kannabiksella ja skitsofrenialla on pitävä tieteellinen yhteys samoin kuin alkoholilla ja maksa vaivoilla. Päivät menevät hukkaan käytti liikaa alkoholia tai kannabista vai mistä kaikki sairaala tarinat tulevat? On tietysti käyttäjiä joille kannabis ei ole ongelma eikä tuo ongelmia, sitten taas ne jotka siirtyvät kovempiin aineisiin kuten alkoholin kanssa voi käydä myös. Turha kumpaakaan ainetta on ylistää liikaa koska itse olen nähnyt, kuullut mitä molemmat saavat pahimmillaan aikaa, dokumentit kertovat faktaa sekä lähi ympäristössä on surullisia elämän tarinoita myös.
Sama keskustelu käytäisiin jos alkoholi ja tupakka olisivat kannabiksen tilalla. lääke kannabis on sitten asia erikseen.
Ehdottomasti EI

#3715 Ei todellakaan

07.06.2012 18:16

Järki käteen, ei varmasti laillisteta.

Vieras

#3716 Re: Ei todellakaan

07.06.2012 19:37

#3715: Ehdottomasti EI - Ei todellakaan

Satanan huumekauppa natsi paskiainen

anonyymi argumentoija

#3717 Re: Ei todellakaan

09.06.2012 15:50

#3715: Ehdottomasti EI - Ei todellakaan

Hei. Tein sinulle argumentaatiokaavakkeen helpottamaan rationaalista argumentointia kieltolain puolesta. Sinä tai muut kieltolain kannattajat saatte käyttää tätä kaavaketta vapaasti. Huom. jos keksit lisää argumentteja, niin rivejä saa lisätä vapaasti.

Päihdepolitiikkaa ei tule liberalisoida, koska

_____________________________________________________ . Lähde ________________

_____________________________________________________ . Lähde ________________

_____________________________________________________ . Lähde ________________

 

Ole hyvä. Jään mielenkiinnolla odottamaan argumentointia.Vieras

#3718 Re: KUN SIOLLA EI OLE TAPANA MURHATA LAJITOVEREITAAN

12.06.2012 15:14

#724: Дима Гулдын -  

 

esa #11 Re: 08.06.2012 11:01 #8: - FUCK YOU AND FUCK COMMUNIST PIGS KYLLÄ SUNKIN KANNATTAIS MIELUMMIN KAVEERATA SIKOJEN KANSSA KUIN MURHAAJIEN KUN SIOLLA EI OLE TAPANA MURHATA LAJITOVEREITAAN

Vieras

#3719

13.06.2012 21:04

harmiton ja hyvää oloa tuova kasvi
pätijöistä turhin olen minä!!!!

#3720 tekopyhyyttä!

19.06.2012 00:46

on naurettavaa lukea ihmisten kommetteja kannabiksen laillistamista vastaan, varsinkin kun suurin osa näistä pätijöistä ei ole koskaan kyseistä ainetta käyttänyt ( hyvä niin) ( esim. kaiken maailman päivi räsäset, varmasti mukava nainen, vaikka puuttuu likaa TOISTEN asioihin )
terveys haitat ovat alkoholiin tai lähes mihin muuhun päihteeseen verrattuna minimaaliset, jopa olemattomat. mielenterveys ongelmatkaan eivät tutkimuksien perusteella johdu pelkästään kannabiksen käytöstä, vaan kaikki ne ovat elämäntapaan liittyvia ongelmia ( kasvatuksesta,ravinnosta, stressistä, unenpuutteesta, traumat, liikunnan puute, raskauden aikana olleet puutostilat ym... syitä löytyy lukemattomia)
itse olen käyttänyt kannabista 16-vuotiaasta lähtien (en päivittäin tai edes viikoittain vaan kohtuullisesti silloin kun muu elämä ei siitä kärsi), jolloin aloin vähentämään alkoholin käyttöä todella paljon. ennen sitä join normaalisti kerran tai kaksi viikossa ( samaa tasoa kuin ikätoverit) alkoholin vaikutuksen alaisena olin jatkuvasti sairaalassa tapaturmien johdosta tai vaihtoehtoisesti oikeudessa vastaaamassa pahoinpitely syytteisiin ja muihin vähemmän ja enemmän vakaviin syytteisiin olin siis niin sanottu nuorisorikollinen! tiedän, niin kuin myös poliisit ja viranomaiset tietävät että kannabiksen käyttäjät eivät ole väkivaltarikollisia, eivät tee ryöstöjä, eivätkä edes raiskaa ihmisiä samassa mittakaavassa kuin muut päihteitten käyttäjät, tai edes selväpäiset ihmiset, siihen yksinkertainen syy on kannabiksen rauhoittavat vaikutukset/passiivisuus. kannabis lisää myös luovuutta ja taiteellisuutta erittäin paljon. olen normaalisti työssä käyvä erittäin musikaalinen ja taiteellinen ja tietoinen ihminen joka ei ajattele pahaa kenestäkään (vaan autan kaikkia tuttuja/tuntemattomia aina ja omalla kustannuksellani), en ajattele pahaa edes näistä pätijöistä, kaikilla kun on oikeus mielipiteeseensä, mikäli heillä on jotain perusteita pätemisensä tueksi. ikävää on että ei taida järkeviä perusteita olla. unohtamatta kaikkia kannabiksen lääkinnällisiä vaikutuksia, mitkä ovat kiistattomat. rikokset vähenee, poliisi siirtää resurssit oikeaan paikkaan, kuten murhat, petokset,kovat huumeet ( todistetusti myrkylliset/kuolettavat tai muuten vaan helvetin epäterveelliset) kansantalous hyötyy myöskin, kuten verottaja laitteiden myyjät(työpaikkoja lisää) on totta että kaikkea ei pidä eikä kannata tehdä joka päivä.
kun eletään vapaassa maassa ( poliisivaltio) niin luulisi että saisi vapaasti tehdä mitä haluaa tietenkin sillä periaatteella että, ei aiheuta toisille ihmisille HENKISTÄ TAI FYYSISTÄ HAITTAA omalla toiminnallaan. aivan täysin faktaa on se, että jos minä kotonani kasvatan kannabista niin ei se kenellekkään mitään haittaa tuo, kun en ketään kannabispäissäni tule häiritsemään vaan pysyn mieluumion seurassa missä se on sallittua ja hyväksyttyä!!! jopa näitten pätijöitten luulisiymmärtävän hyödyt ja haitat kun ne selitetään yksinkertaisesti. ei päivittäin eikä edes viikoittain kaikelle on aikansa ja paikkansa!!! en minäkään yritä kieltää "uskontoa" ( mielestäni pahin mahdollinen päihde kun laskee kuinka monta ihmistä sen takia on kuollut tai hyljitty!) monesti ihmiset ketkä ovat niin sanottuja kiihkouskovaisia ovat enemmän sekaisin kuin kannabiksen käyttäjät!! ( psykoosi) kuten en myöskään yritä kieltää seuraavia asioita, koska ei kuulu minulle mitä muut tekevät...... KAHVI ( rytmihäiriöt ym... vaarat) autot ( kuolemia päivittäin) saasteet (syöpiä päivittäin) ja vitut, en jaksa päteä, kun en ole kiinnostunut siitä mitä muut ajattelee tästä asiasta. meen hitsaamaan ja palaan sit B) kun hermoihin ei koske enää niin paljon B) ajatella näitä moralisteja!!! hei hei ja hyvää brunssia kaikille!!!
Valitse nimimerkki

#3721 Re:

19.06.2012 14:18

#2: Reija Tyynismaa -

Kokemattomana puhut aina epäluotettavasti ja potaskaa. Hassiksesta ei mene pää läheskään yhtä sekaisin kuin kukasta. Kokeile ensin, puhu sitten. Sitä paitsi löytyy ihan kuten viineissäkin tai miksei viinassakin niin monta vaihtoehtoa että sekä äideille että kokopäivä pössytteilijöille kyllä löytyy sopivaa kamaa.

Jari Vuoksenranta
Jyväskylä

#3722 Re: hihihi

20.06.2012 22:15

"Myöskin käyttäjään suhtautuminen rikollisena on väärä ja syrjäyttävä, vähemmän haitallista olisi suhtautua samallalailla kuin sairaaseen yksilöön, joka ei pysty enään ajattelemaan omaa parastaan. Ohjaisin päihdeongelmaisia mielummin lääkäriin kuin rangaistavaksi, taikka pakoilemaan yhteiskunnasta ja ihmisista huoltapitäviä tahoja."

Kykeneekö alkoholisti tai ylinopeutta ajava "ajattelemaan omaa parastaan"?

Kysymys on lähinnä siitä missä rajoissa sallitaan "vapaa" toiminta, alkolukot,  kasinopelien kielto ja nopeusrajoittimet eivät mielestäni kuulu siihen.  (koska niitä voi kiertää, mutta järjestelmällistä kiertohalua ei vielä ole, toisin kuin huumeiden kohdalla)

Jari Vuoksenranta
Jyväskylä

#3723 Re: Re: Re: hihihi

20.06.2012 22:19

#3709: hurjapää - Re: Re: hihihi Elämänlaadun huononeminen. Kyse on perspektiivistä.

Jep. perspektiivin puutteesta on tapahtunut monta perhe surmaa, ilman kannabistakin.

Jari Vuoksenranta
Jyväskylä

#3724 Re: Ehkä

20.06.2012 22:30

#3714: edelleen se kukka-hattu täti josta diilerisi sinua varoittaa - Ehkä Ehkä kannabis pitää laillistaa niin itse aine sekä sen käyttäjät saavat saman statuksen ja kohtelun kuin alkoholin käyttäjät. Jää pois salassa polttelu, trendikkyys kun kaikki muutkin tekevät sitä ja lainlaatijat saavat vapaat kädet. Voi avoimesti ihailla tai halveksia kyseistä ainetta tai sen käyttäjiä.

Paljon samalla linjalla itsekin, MUTTA käyttö pitäisi tapahtua VAIN JA AINOASTAAN jokaisen kodissa (kossu + puisto ongelma).

Itse asiassa haluaisin että tulisi (rike-)sakko julki polttamisesta.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.06.2012 22:56


Kommentoi adressia