Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

helvi munakari

#4051

04.07.2013 20:55

itse-ajattelu ja älyn kasvattaminen ei ole hallitusohjelmassa,alkoholilla turruttaminen ja idioottina olo sopii suomalaiseen maailmankuvaan.
heikki honkanen

#4052 Re:

13.07.2013 08:45

#2: Reija Tyynismaa -

oletko tietoinen että kannabis ei ole koukuttavaa minä sen satun tietämään koska olen käyttänyt kyseistä ainetta hupi käyttöön jo yli vuoden ja on ollut kuukauksien jaksoja jolloin se on ollut päivittäistä enkä ole muuttunut ihmisenä olen yhtähenkisesti läsnä kuin aina enkä ole kokenut minkäänlaisia vierotus oireita. pahinta mitä se on aiheuttanut on 1-3 tunnin kestävä pahoin vointitila joka ei darrasta eroa kokeilisit asioita ennen tuomitsemista

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

19.08.2013 12:46


VASTUSTAJA

#4055 Re: lukekaa faktat

20.08.2013 02:07

#4053: kannabiksen käyttäjä/ kannattaja - lukekaa faktat

Faktat kyllä tiedetään ja tunnetaan. Niitä oikeita faktoja voi kaikki seurata esimerkiksi väkivalta tilastoista ja kuolinilmoituksista sekä poliisiraporteista joita kyllä riiiiiittäää tuskastuttavan paljon luettavaksi niin liikenteestä kuin perheväkivallan saralta ja paljon paljon muualta. Turha niitä on yrittää kaunistella millään "toimittajat valehtelee" jutuilla. Eikä tarvitse muuta kuin katsella kaupungilla vähän ympärilleen ja ajatella, niin ymmärtää järkyttävän totuuden ja toivottoman tilanteen.

kannabis mies

#4056 Re: homo

22.08.2013 14:41


Vieras

#4057 Re:

22.08.2013 18:29

#2: Reija Tyynismaa -

Vittu sana asia ku puhuisit kaljast. Tietwnkin vahingoittaa raskausaikana

EESTAAS

#4058 PAKULLA TALLINNAAN

22.08.2013 19:38

Ei tule huumeet olemaan koskaan tässä maassa laillista. Jo nyt ovat eduskunnan tyypit laimentamassa kaupan keppana tuotteita ja lopettamassa viikonlopun myyntiä. Sillä taas on lisäänyvä Viron matkailu vaikutus pakuilla, mutta mikäpäettei, tuleehan siinä paljon muutakin kätsää kamaa mukana. Vai että kannabis lailliseksi, HERÄTYYYYS !!!
420

#4059 It's not a choice it's the way of life. Peace & Love.

18.09.2013 02:40

Cannabis has many uses and purposes for example : food,medicine,clothing,wood... You can't die of a cannabis overdose, it's a lot safer than alcohol, it's been used for centuries, the human brain has cannabinoid receptors naturally ("wonder why"). Herb is for the use of man, it could and would help to save and keep the worlds economic needs in balance. And open our minds a bit more. Thank You.

Vieras

#4060

19.09.2013 18:21

Jos haluaa Aapisen ja Aku Ankan lisäksi lukea vielä muutakin...suosittelen Aldous Huxleyn romaania Saari.Ilmestynyt juuri suomeksi,alkujaan v.1962 utopistista psykedelisyyttä.
Veijo Virtuoosi

#4061 Ajatelkaa ja tutkikaa lisää

21.09.2013 00:57

Suurimmat ongelmat hampussa ovat mielestäni alaikäisten käyttö ja henkilöt joille hamppu ei sovi mentaalisista, riippuvuus tai muista syistä, mutta eivät voi hakea apua koska joutuisivat myöntämään rikoksen josta on pitkäaikaisia seurauksia työ ja sosiaalisessa elämässa. Näillä ehdoilla voisin nähdä että kannabis voitaisiin laillistaa (lukekaa ennen kuin tyrmäätte)


*Käyttö ikä-rajan tulisi olla vähintään 18v mahdollisesti jopa 21v


*Alaikäiset jotka ovat jääneet kiinni käytöstä tai hallussapidosta sosiaalityöntekijän ja poliisin puheille. Ehdottomasti ei merkintää ensimmäisestä rikoksesta mutta tarkkailu. Emmehän halua että nuori menettää tulevat ammattimahdollisuutensa yhden kokeilun takia, mutta jatkuvista rikkomuksista huumeseula ja merkintä tai muita toimenpiteitä.


*Autolla ajo päihtyneenä yhtä rangaistavaa kuin humalassa ajaminen. Luotettava testi kehitettävä, koska nykyisessä testissä kannabis voi näkyä jopa yli 30 päivää.


*Ei käyttöä julkisilla paikoilla.


*Ei saa myydä muuta kuin erikseen luvan hankkineessa liikkeessä kuten väkevien viinojen kanssa alko ja baarit. Myyntiluvan tulisi olla vaikea saada ja helppo menettää. Luvan menetys jos myy selvästi päihtyneelle tai alaikäiselle ja henkilöllisyys tulee aina tarkastaa


*Kotikasvatuksen voisi sallia mutta siihenkin pitäisi mielestän laittaa tiukat mutta reilut säännöt.
-Kasvattajan tulisi hankkia lupa joka tulisi uusia joka vuosi
-Ilmoittaa naapureille kasvatuksesta
-Ei saisi myydä (tietenkään)
-Kasvien määrän tulisi olla rajoitettu esim 2 kasvia per luvan hankkinut henkilö tai 3 per talous (nämä ovat ajatuksia ja niitä tulee miettiä lisää)
-Poliiseilla ja/tai erillisillä tarkastajilla olisi lupa tehdä pistotarkastuksia.


*Rikkomuksista luvan menetys, sakot ja muut toimenpiteet riippuen rikoksen suuruudesta (kasvien määrä, onko ainetta myyty ja muut mahdolliset rikkomukset)

*Luvattomat koti- ja ulkokasvatukset pysyisivät laittomina.

*Alaikäiselle ostamisesta tai myymisestä poikkeuksellisen kovat rangaistukset.

*Selkeät varoitukset kannabiksen mahdollisista mielenterveydellisistä ja muista haitoista samoin kuin tupakka askeissa jo on. Varoitukset hamppu kauppoihin ja kahviloihin sekä luvan haku virastoihin.

Ylläolevat säädökset ovat vain sivustakatsojan mielipiteitä mutta mielestäni olisi parempi että nuorten kannabis käyttöä ja kaikenikäisten ongelmakäyttöä saataisiin hallintaan. Samalla saataisiin verotuloja kaupoista ja luvista sekä vähennettyä rikollisuutta sekä vaarallisia kotikasvatuksia.
Yli 30% 18-40 vuotiaista on käyttänyt kannabista ja laki joka tuomitsee näin suuren ihmisryhmän rikollisiksi ei voi olla kansan parhaaksi ja näistä asioista on keskusteltava ja kannabista tulisi tutkia enemmän jotta kaikki haitat saataisiin kartoitettua ja mahdollisesti parempi lainsäädöllinen malli voitaisiin luoda.

käyttäjä

#4062 kannapis

30.09.2013 18:36

käytän kannapista koska silloin tykkään pannarista <3
greendragonsd

#4063 Veijo Virtuoosi puhuu asiaa.

01.10.2013 19:11

En käytä kannabista. En ole käyttänyt alkoholia enää pitkään aikaan. En käytä mitään mikä luokitellaan "huumeeksi" tai huumausaineeksi. Tupakasta pääsin eroon kovan taistelun jälkeen enkä aijo enää koskaan nostaa röökiä huulilleni. IMO kaikki päänsekoittamiseksi tarkoitetut aineet saisi kieltää lailla thc ynnä nikotiini mukaanlukien. Elän täysipainoista nuorenmiehen elämää ilman päihteitä ja nautin joka hetkestä. Omalla esimerkilläni toivon voivani viestittää mahdollisuudesta pitää hauskaa ilman kemikaaleja jopa sellaisten ihmisten keskellä, jotka eivät suostu tunnustamaan omaa elämäntapaani yhtä oikeaksi, kuin minä suostun tunnustamaan heidän elämäntapansa.

On outoa ajatella että viisaudessaan ylivertainen luontokappale, ihminen, viellä tälläkin vuosituhannella kulkee savuava kasvisrulla huulillaan saati juo jotain joka saa hänet lopulta ainoastaan voimaan pahoin.

Vaikken usko päihteisiin, enkä ole uskonut ihmisen viisauteenkaan enää pitkiin aikoihin, uskon kuitenkin että viimekädessä jokainen on vastuussa itsestään niin hyvässä kuin pahassakin, aineissa ja selvänä.

Toivotan kannabiksesta nautiskelijoille onnea yrityksessä laillistaa tämä verraten pienipahainen nautintoaine. Luettuani tätä keskustelua olen avannut hieman enemmän silmiäni ja uskonpa että kannabiksen laillistamisesta tosiaan olisi enemmän hyötyä kuin haittaa yhteiskunnalliselta taholta asiaa tarkasteltuna. En tahdo liioin elää holhousvaltiossa jossa joku toinen tietää aina sen, mikä on minulle parasta ja hyväksi vaan tahdo säilyttää oman valinnan vapauteni. Katson taistelun kannabiksen puolesta ajavan tietyllä voimalla eteenpäin meidän kaikkien vapautta. Erityisesti katson sen tekevän niin nyt, kun mikään päätöksenteko ei tunnu enää olevan tavallisen kansalaisen hallussa muutoin kuin näennäisesti. Mielestäni myös rangaistukset kyseisen aineen käytöstä, hallussapidosta, kasvatuksesta omaan käyttöön sekä satunnaisesta kokeilusta, ovat aivan liian ankaria. Pahimmassa tapauksessa mahdollinen rangaistus tuhoaa, yleensä nuoren, käyttäjän koko tulevaisuuden. Mutta aineen, minkä tahansa huumausaineisiin (laillisiin tai laittomiin) rinnastettavan, käyttöön yllyttäminen ja mainonta pitäisi kuitenkin kriminalisoida vahvasti ja mahdollisimman ankarilla rangaistuksilla. Jos kannabis laillistetaan, tulen varmasti kokeilemaan sitä ja hylkäämään sen kuten olen hylännyt turhina kaikki muutkin suomessa laillistetut päihteet.

Toivotan kannabiksen laillistamista vastustaville onnea yrityksessä estää kannabiksen laillistaminen. Ymmärrän täysin teidän huolenne ja näkökulmanne asiassa. Sosiaalisen suoriutumisen ja psyykkisen terveyden edes tämänhetkisellä tasolla pitäminen yhteiskunnassamme tulisi turvata. Mikä tahansa kemiallinen aine, jolla on vaikutuksia tajunnantilaan, tulisi kieltää. En tahdo esimerkiksi päivittäisillä työmatkoillani ajaessani, julkisilla liikkuessani, tai vain kävellessäni, kohdata henkilöitä, joiden käyttäytymistä en voi arvioida heidän ollessaan mahdollisesti päihteiden vaikutuksen alaisina. Tahtoisin kuitenkin vedota kaikkien teidän kannabiksen vastustajien omaan järkeen ja harkintakykyyn tässä asiassa; Jos kannabista valvottaisiin siinämäärin kuten alkoholia, olisiko riskit lopulta alkoholia suuremmat? Täyttyisivätkö päihdehuoltokeskusten paikat kannaholisteista Me emme kuitenkaan kukaan halua asua holhousvaltiossa, jossa joku tietää aina paremmin, mikä on kenellekkin parasta?

Kerrottakoot viellä se että kuulun raittiustoimen ohjaajien työryhmään ja minulla on kokemusta kentällä tapahtuvasta päihdetyöstä niin akuutissa, kuin kuntouttavassakin työympäristössä.

Lopuksi haluan sanoa että ei ole yhtä ainutta oikeaa tapaa elää. Toisten elämäntapoja tulisi oppia ymmärtämään vaikkei kaikkea aina hyväksyisikkään osaksi omaansa. Minusta elämä on parasta huumetta eikä se edes ole huumeista riskittömin.

Vieras

#4064 Ei näin

06.10.2013 16:02

Pelkään pahoin, että kannabis olisi vain yksi päihde lisää ja meille suomalaiselle kulttuurille uusi ongelma. Joillekin ihmisille käy valitettavasti niin, että väärinkäyttävät. Niitä suomessa on liian paljon.
Erittäin järkyttynyt nuoriaikuinen!

#4065 MITÄ HELVETTIÄ

29.11.2013 23:40

mikä v*ttu niihin on menny jotka aattelee et se pitäs lailistaa, hei pliis ajatelkaa asioita vähän pitemmälle! eikö voida tyytyä siihen mitä nyt jo on?
Tyttönen

#4066 Voi että

17.12.2013 16:38

sanotteko te kannabiksen käyttäjiä narkkareiksi ? :D jos ihmiset ottaisivat selvää kannabiksesta, eikä pysyisi oman kannan puolella niin kovasti ettei totuutta tahdo kuulla, niin aivan varmasti olisi toisenlainen mielipide asiaan. Itse en käytä kannabista, mutta olen niin sitä mieltä että kannabis todella on terveellisin vaihtoehto tupakoinnista ja alkoholista esimerkiksi, myös asiaa hyvin paljon olen tutkinut. Tuskinpa sitä joissain maissa edes olisi laillistettu jos se olisi narkkitouhua ja tuhoisi elämän. Miettikääpä ihmiset uudelleen asiaa :) Että tämä ei ole pelkästään teidän oletettujen "narkkareiden" puhetta, vaan ihmisen joka ei ole polttele. Olen aivan varma jos kaikki ihmiset maailmassa samaa aikaa pistäis jointin huuleen niin maailmassa olisi rauha ainakin 1-3 tuntia. :D
keijo.k.

#4067 Re:

18.12.2013 15:23

#1: Lauri - - Perustele tämä ''päihde'' oletko koskaan kokeillut, tiedätkö vaikutuksia, ei kannabis ole pelkkää ''sekavuudenhakua'' koska ainakaan minusta siitä ei edes mene sekaisin? muisti pysyy, kontrolli pysyy? kipu lievittyy, ruokahalu kasvaa. oma mielipiteeni on että ne jotka asettavat ennakkoluuloja, eikä ole tarkkaa tietoa koko ''aineesta'' kannabiksesta, ovat ainoastaan sitä vastaan vain omin perustein. Itse sanoin kannabista 16vuotta sitten ''porttihuumeeksi'' ja nyt käytän sitä päivittäin pahan reuman lievittämiseen :) ja minusta apu on hyvin hyvin suuri! :) eikä ole edes käynyt mielessä ''vahvemmat huumeet''. että jos suoraa saisin sanoa niin sanoisin että, haistappa pitkä keppi :) ennakkoluuloja!! ja kouluissa oikeaa tietoa! nämä ku korjataan nii saadaan asia muuttumaan :)


Vieras

#4068 Re:

19.12.2013 03:56

#10: Tero Ylipulli -

samaa miältä.huumeit ei tarvitse suomes olla koskaan


Vieras

#4069 Uusin kannabis adressi

22.01.2014 14:35

Jos joku nyt on päätynyt tänne etsiessään uusinta kannabis adressia niin tässä linkki uusimpaan....

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

Allekirjoittakaa niin saadaan vähän järkeä tähän touhuun.
hmmm

#4070

27.01.2014 20:20

Mielestäni pitäisi laillistaa, ainakin lääkekäyttöön jos ei muuten.
Kanja

#4071 Kasvamaan vaa

12.02.2014 08:57

Laillista tai ei ni hyvää se tekeee :)

http://kannabissiemenet.net

Vieras

#4072 EU:n sisäinen kansalaisaloite kannabiksen laillistamiseksi.

23.02.2014 17:18

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2014 22:57Vieras

#4074 Re: Tomi .k

05.03.2014 10:54


Vieras

#4075 Re:

08.03.2014 15:13

#281: -  

 

Nemluvte o něčem,když se vyhýbáte pojmu "neměli v žaludku louh". Louh se nejí. Vy ho jíte?

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko viikottainen työaika lyhentää 35 tuntiin?