Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa.

Hunaja-Joona

#76 peppu on paras

23.02.2013 23:17

ja hunaja

Vieras

#77 Re: Re: es

23.02.2013 23:18

Fobba:D

#78 Re: peppu on paras

23.02.2013 23:21

#76: Hunaja-Joona - peppu on paras

Nyd Bojad Lobbu Homoilu dällä sivulla! Oledde molemmad riggoneed adressid.gomin säändöjä ja däsdä on syndynyd boliisidaubaus! Järvenpää dulee oddamaan deidät kovaan käsiddelyyn ja saadde bojad kuulla kunnianne saadana!

peput on ihnui <3

#79 Re: Re: peppu on paras

23.02.2013 23:23

Fobba:D

#80 Re: Re: Re: peppu on paras

23.02.2013 23:24

#79: peput on ihnui <3 - Re: Re: peppu on paras

aa herää  tai kreatiini krisu tulee ja pieksuu sut

Jumala vihaa ääliöitä

#81 Re: Avioliitto

24.02.2013 03:17

#11: Kukapa sitä uskoo kaikkeen - Avioliitto

Välilyönti tulee välimerkin jälkeen, ei ennen. Tämä on meille täyspäisille opetettu ala-asteella. Saavathan heikkolahjaisetkin mennä naimisiin, miksi muiden vähemmistöjen pitäisi olla eri asemassa? Turha saarnata täällä Venäjän perverssistä lainsäädännöstä, maailmasta löytyy myös kehitysmaita, jossa vähä-älyiset tapetaan pikkulapsina. Suomessa se sinäkin vaan porskutat ja elät yhteiskunnan rahoilla, vaikka tuskin kaikki siitäkään tykkää. Anna siis homojen homoilla ja keskity oman kuuppasi kehttämiseen, luoja tietää että siinä sitä työnsarkaa riittää.

Jorma Ramone

#82 Re: Ya'll sick.

24.02.2013 03:31

#53: Valitse nimimerkki - Ya'll sick.

Jossain päin teitäkin "hirtetää", joten ole onnellinen jokaisesta hetkestä jolla kanssaihmistesi elämää sulostutat. Kusipäisyys ei ole Suomessa rikos, mutta ystäväsi todennäköisesti kiroavat kun isäukkosi ei aikanaan hallinnut coitus intiä, vaan pani ns. vahingon kiertämään. Onneksi lentää se lusikka lopulta nurkkaan sinultakin, homostelet tai olet homostelematta.

Jorma Ramone

#83 Re:

24.02.2013 03:34

#31: -

Homoiluko Hitleriltä jäi kesken? Ihan tomeraa menoa yksipalliselta kundilta kuitenkin. Ehkä sinun pitäisi hoitaa homma loppuun ja homoilla Hitlerinkin edestä.

Pannari

#84 Ei sairaus

24.02.2013 13:19

Homous ei ole sairaus. Sairaus on fyysisen tai psyykkisen rakenteen tai toiminnan poikkeavuus, joka aiheuttaa yksilölle tai tämän ympäristölleen tilapäistä tai pysyvää haittaa tai toiminnanvajavuutta. Homoseksuaalisuus ei sovi tähän määritelmään, minkä takia se ei olekaan suomalaisessa tautiluokituksessa.
Avioliiton pyhyys on kyseenalaista. Mitä pyhää on kännipäissä sovitussa liitossa, joka johtaa eroon kahdessa viikossa, entä liitossa jossa toinen puoliso pahoinpitelee toista? Entä syrjähyppyjen värittämä liitto? Tämähän rikkoo avioliiton perusarvoja, jossa sitoudutaan toiseen ihmiseen loppuelämäksi. Silti tällaiset avioliitot sallitaan. Ennen vanhaan avioliitto käsitti miehen ja VAIMOT. Onko tämä pyhää? En usko. Lisäksi näitä vaimoja kohdeltiin kuin omaisuutta. Avioliitto on saastunut, mutta molemminpuolinen rakkaus on ei ole.
Lähes kaikkien eläinten parissa on ilmennyt homoseksuaalisuutta. Homofobiaa löytyy vain ihmisten parista. Homoseksuaalisuus on täysin luonnollista, toisin kuin esimerkiksi autolla ajaminen tai vaatteet.
ihan vaan hetero

#85

26.02.2013 12:40

oikeesti... hyi *ittu!
Lara

#86 Re: Avioliitto

26.02.2013 17:19

#11: Kukapa sitä uskoo kaikkeen - Avioliitto

Ja sehän on maailman loppu jos homot ja lesbot saavat mennä naimisiin rakastamansa ihmisen kanssa? Ei todellakaan. Kukaan ei kärsi siitä, siksi en yhtään ymmärrä tuota homofobista puhetta. Ajatteleppa miltä tuntuisi jos asia olisi toisin päin. Ei aviolupaa heteroille. Miltä sellainen tuntuisi?

Lara

#87 Re: Mahotonta meininkiä

26.02.2013 17:35

#51: olli - Mahotonta meininkiä

1. Asialle voi aina tehdä muutos. Jonkun on tehtävä aloite suvaitsevaisemmalle maailmalle. Ja mitä hittoa sää silmälasit vedit tähän. Olen täysin suomalainen ja rakastan silmälasejani.

2. Onko asia kiveen kirjoitettua? Onhan ihmiset suurimmaksi osaksi heteroiden seurassa ja silti näyttää noita lesboja ja homoja tulevan.

3. Olen lukenut jo juttuja naisesta, joka meni Eiffel -tornin kanssa naimisiin. Missä oikeuden mukaisuus. Kumman sallisit mielummin? Eiffel -tornilla ei tietääkseni ole tunteita toisin kuin ihan ihmisillä homoseksuaaleilla myös!

4. Toistan kohtaa 1. Jonkun on tehtävä aloite! Näin pystyisimme näyttämään muille maille mallia.

5. Pyh! Vai pyhyyden tuhoaminen? Sinun mielestäsikö naimisiin pakotettu tytön, joka ei rakasta häntä mooonta vuotta vanhempaa miestään pätkääkään, avioliitto on pyhä verrattuna homoavioliittoon, jossa kummatki rakastavat toisiaan?

6. Avioliitto ei ole täysin lapsien tekoa varten. Se on sitoutumista rakastamansa ihmisen kanssa kertoen tälle rakastavansa tätä 4 ever.

7. Ja näinkö biologit sinulle opetti?? Get a life!

8. Kohta 1 ALOITE

Jonkun on hitto vie tehtävä aloite! Se on mielestäni kaiken perusta! >:c

Lara

#88 Re: Vastustan ehdottomasti!

26.02.2013 17:37

#72: make - Vastustan ehdottomasti!

Mua ällöttää lähinnä tuo rasistinen homofobisuus. Vois hitto vie ajatella muitakin kuin itteensä.

Lara

#89 Re: hyi hel vetti

26.02.2013 17:40

#35: - hyi hel vetti

Ja Jumalahan käskee rakastamaan kaikkiaja suvaitsemaan kaikki? Painu kirkkoon jeesustelemaan.  HOMOAVIOLIITOT LAILLISEKSI!


Vieras

#90 Re: hyi hel vetti

26.02.2013 17:52

#35: - hyi hel vetti

eikö Raamatussa kanssa sanottu että kaikki maailman ihmiset ovat tasavertaisia syntymisestä lähtien?

nii revippä siitä.


Vieras

#91 Re: Re: peppu on paras

26.02.2013 17:54

#78: Fobba:D - Re: peppu on paras

onko nuha vai hajosko -T ja -N - kirjaimet näppäimistöstä?

Välillä ihmiset ihmetyttää

#92

26.02.2013 17:59

Minä kyllä ehdottomasti haluan tulavaisuudessa mennä naimisiin, kunhan vain oikea henkilö löytyy. Ja avioliitto on nimenomaan kahden toisiaan rakastavan ihmisen välillä tapahtuva liitto. Mitä ihmeen väliä on sillä, ovetko henkilöt samaa sukupuolta vai eivät? Ja jos avioliitto on niin pyhä asia, niin miksei samantien muuteta avioeroa laittomaksi?
Ja jos minä pääsen sitten jonain päivänä naimisiin unelmieni naisen kanssa, kuinka ihmeessä se vaikuttaa kenenkään muun elämään? Me saamme toisemme ja olemme iloisia, miten se voi jotakuta loukata?

Vieras

#93

26.02.2013 21:41

Jotenkin naurattaa nämä selitykset että homoseksuaalisuus on sairaus ja olisi epäluonnollista, samaan aikaan kun homoseksuaalisuus on aivan luonnollinen asia monissa muissa eläinlajeissa. Otetaan nyt esimerkiksi delfiinit ja jotkin pingviinilajit, ja muistutukseksi vielä se että molemmissa eläinlajeissa löydetty kumppani on elinikäinen. Ihmislaji on kuitenkin jostain syystä sellainen että tämä luonnollinen homoseksuaalisuus ei olisikaan luonnollista.
Että niin.
Niin ja muistakaamme vielä se että raamatun ajassa ihmisen myyminen oli normaalia, eikä naisilla ollut oikeuksia juuri ollenkaan. Plus raamatussa ei varsinaisesti sanota homoista mitään.

Plus mitä ihmettä ihmiset edes välittää siitä jos jotkut on homoseksuaaleja? Tarkoitan, ei ne homot tai lesbot ole sinuun tarraamassa heti kiinni ja ole vetämässä mukaansa takahuoneen puolelle.
hömötintti

#94 öö...

27.02.2013 01:35

Olisiko adressin perustaja voinut jotenkin perustella, miksi. Ja painotettakoon - en ole rasisti tai pidä homoseksuaalisuutta minään sairautena tms, vaan asetan ihmisinä homot&heterot kyllä ihan tasavertaisiksi. Mutta miksi se avioliitto on niin tärkeää? Nykyäänhän on mahdollisuus maistraatissa rekisteröidä parisuhde, ja tällöin käsittääkseni (korjatkaa jos olen väärässä) oikeudet ovat täysin samat kuin avioliitossa? Minulle avioliitto on instituutio, joka tarkoittaa miehen ja naisen keskeistä liittoa ja lupausta yhteisestä loppuelämästä. Sitä se on ollut ymmärrykseni mukaan vuosituhannet. En ole uskonnollinen. Minulle avioliitto vain merkitsee tätä. Tottakai, kuka tahansa saa olla kenen kanssa tahansa ja rakastaa loppuiän jne, mutta miksi ihmeessä olisi väen vängällä saatava se avioliitto aikaiseksi? Voi olla, etten vain ymmärrä tätä asiaa, joku selittäköön mikä siinä avioliitossa on niin tärkeää?
elämän kanssa

#95 Kyllä oikeutta!

27.02.2013 03:52

Vaikka homo ja lesbo pitää olla oikeus mennä kuten heteroilla,koska olemme yhä ihmisiä eikä katsota sukupuolta."miksi ei saisi mennä" siksi joillakin mielestä raamatun mukaisesti miehen ja naisen väliseksi avioliittoa.Just joo,mutta kaikki on muuttunut ajan myötä.Totta on,että homo-ja lesbopareilla ei saa luonnolisesti lastaa lisääntyä,mutta tärkeä on se onnellisuutta elämä joko ilman lapsia tai on lapsia.Eikä pidä tuomita ketään ihmistä.Se on rakkaus on rakkautta ja eikä voi välttää.Se on pelkkä kiinnostusta seksuaalisuuntautumiseen ja pitää arvostaa ihmisiä.
elämän kanssa

#96 Niin

27.02.2013 04:07

#94: hömötintti - öö...

Miksikö niin tärkeä avioliitossa?Mielestäni,että avioliitto on täysin sitova ja uskollinen toisistaan.Myös loppuelämäksi yhdessä näin.En ole kiinnostunut naimisiinmenoa,mutta minulle silti tärkeä onnellinen kumppanin kanssa olemaan.Riippuu ihmisestä kiinni,että haluaako todella avioliittoon tai ei.Avioliitto kyllä iso asia minun mielestäni.Rekisteröidä parisuhdetta ihan ok,mutta pelkästään maistraatissa eikä mitään todellakin kirkolliseen puolelle esimerkiksi isot juhlat.Miehen ja naisen väliseksi avioliitto on raamatun mukainen testamenttia.Onhan jo maailmassa ihmisiä ennen jeesusta.Huomasin,että mistä oikein tullut iho valkoinen,musta,keltainen ja latino ihmisillä.Tajusin,että jos oikeastaan eeva ja aatami maailmassa niin olisimme kaikki valkoiset maailmassa.


Vieras

#97 ÄLLÖTTÄVIÄ

27.02.2013 10:37

Öksettaa ajatuskin homojen touhuista. Ei näin sairasta ja vastenmielistä toimintaa saa antaa jatkaa laillisesti tai laittomasti missään. Homoilu on ehdottomasti kiellettävä maailmassa, koska se on mielisairaus, joka tuhoaa niin ihmisen ajattelukyvyn kuin yleisen terveyden. Siihen sairastuneet olisi pakotettava hoitoon ehdoitta suljetussa laitoksessa. Homot olisi saatava kiinni käyttäen kaikkia mahdollisia keinoja ja vaivoja säästamattä. Homon ilmiantamisesta täytyy maksaa palkkio, koska homous on vaarallinen sairaus, jonka kantaja yrittää saada jopa väkivaltaa käyttäen alaikäisiä lapsiakin harrastamaan kanssaan tätä inhottavaa rikosta.

nuori

#98 huom!

27.02.2013 19:21

no huh mitä puhetta täälläkin. esimerkkinä kommentti #97... koin kommentin vihapuheena, virheellisenä tietona ja kunnianloukkauksena ja ilmoitin sen eteenpäin.

mutta oli mulla oikeetakin asiaa; homoavioliitto pääsi taas eteenpäin! valiolautakuntaan lähti.

ps. te, jotka ajattelette, että homoavioliitot tulisi kieltää sen takia etteivät homot voi saada lapsia; mites ne naiset, jotka eivät pysty hedelmöittymään? eivätkö hekään saisi mennä avioliittoon?
Valoisa Ihminen

#99

27.02.2013 19:26

Kannatan ^^

Vieras

#100

27.02.2013 20:33

mikä haittaa se tekee, jos rakastavat saa olla virallisesti yhdessä ?

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin tiukentaa?