Pelastakaa HIFK

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pelastakaa HIFK.

joonas lehto
helsinki

#1 omat pojat-projekti

12.12.2007 16:11

raumalla on ollut omat pojat-projekti..eikö samaa voisi iskostaa hifkiin jotta saataisiin omia junnuja liigaan < eikä ostettaisi esim mitään charlie cookkeja..
mielestäni ifkoon liigan u lkomaalaisissa on ollut 4 parasta
1.guolla
2.murray
3.caloun
4.rafalski
itse ottaisin ifkoohon esim jonkun kovatasoisen tsekin ja puolustukseen jonkun kanadalaisen ja hyökkäykseen kaksi kovaa maalitykkiä..pitäisin guollan ja murrayn mutta luopuisin charlie cookista
Lennart Sandström
Adressin tekijä

#2

12.12.2007 18:29

Ei pelaajistossa niinkään suurta vikaa ole, etenkään hyökkääjistössä. Epätasapainossa se toki on, sillä mv-osasto ja puolustus kaipaisi vahvistusta, mutta jos itse joukkuetta tarkastelee eikä taustaorganisaatiota, niin suurin ongelma on ilman muuta valmennus. Ulkkareista pitäisin ehdottomasti Murrayn, varauksin Guollan.

Ulkomaalaiskiintiössä olisi hyvä pitää auki vähintään yksi ellei kaksi paikkaa ensi kaudelle, ja rakentaa runko kotimaisista pelaajista, jotta kesken kauden tarvittavia täsmävahvistuksia voisi hankkia myös ulkomailta. Listasit ihan kelpo ulkkareita, mutta unohtui sieltä sellaisiakin kuten Zidlicky, Davidsson, Brewer, Boyko :)

Omat pojat-projektiahan yritettiin muutama vuosi takaperin, nyt suurin osa heistä pelaa narreissa, blegissä, saispassa, kaaneissa jne.. Lähinnä pitäisi tehdä omat pojat takaisin -projekti. Toki A-junnuista on nousemassa lupaavia pelaajia, heistä pitäisi vaan osata pitää kiinni mutta Matikainen onnistuu varmasti heistäkin luopumaan.
jorma erämies
helsinki

#3

12.12.2007 20:56

Omat pojat-projektiahan yritettiin muutama vuosi takaperin, nyt suurin osa heistä pelaa narreissa, blegissä, saispassa, kaaneissa jne.. Lähinnä pitäisi tehdä omat pojat takaisin -projekti. Toki A-junnuista on nousemassa lupaavia pelaajia, heistä pitäisi vaan osata pitää kiinni mutta Matikainen onnistuu varmasti heistäkin luopumaan."

Tämäkin on eräs asia mikä saa minut kiroomaan Matikaisen alimpaan helvettiin
joonas lehto
hki

#4 no tosiaan

12.12.2007 23:59

ei pelaajistossa siis vikaa ole..valmennukseen ehkä uusia nimiä..ja maalivahtivalmentajan paikka sakari lindforssille < koska sitä tarvitaan..parhaita ulkomaalaisia hifkissä top5
1.marek zidlicky
2.carl brewer
3.darren boyko
4.bob halkidis
5.johan davidson
< itse ottaisin summasen valmentajaksi
esko luukkonen
nummi-pusula

#5 Ei pelaajissakaan ole vikaa

15.12.2007 00:11

Ketkä siellä kentällä ovat muut kuin pelaajat jos Kimmo Kuhta päivästä toiseen toitottaa peiliin katsomista ja kumminkaan ei tapahdu edistystä niin on se vika pelaajissa eihän mikään yritys maailmassa pyöri jos työntekijät menevät työpaikalle vain ja ainoastan olemaan niin kuin HIFK:n pelaajat tällä hetkellä.
Olin eilen Hifk:n pikkujoulussa ja kaikki valmentajat olivat sitä mieltä että, Hifk taistelee mestaruudesta keväällä 2008! Uskokoon kenen haluaa itse en moiseen usko koska esitykset eivät ole sitä luokkaa!
Ainoa valon pilkahdus oli Hifk-Kärpät pelin 38 minuuttia mutta nekin hetket oli ehkä siksi kun Kärpät hankki niin paljon jäähyjä 2 ensimmäisessä erässä mutta 3 erässä sitten Kärpät meni menojaan! Kaikesta huolimatta Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille meidän rakkaan seuran kannattajille ja uskoa parempaan huomiseen!
Lennart Sandström
Adressin tekijä

#6

15.12.2007 01:55

Pelaajat eivät ole vastuussa pelitavasta, pelikirjasta. Se on valmentajien tehtävä, ja he ovat epäonnistuneet täysin siinä. Pelaajat ovat taitavia mutta heillä ei ole mitään hajua mitä heidän pitäisi kentällä tehdä, koska valmentajat eivät ole tehneet tehtäväänsä. Lisäksi pelaajien peruskunto on ihan perseellään huonosti suunnitellun kesätreenin takia, ja tämäkin on valmentajien vika.
joonas lehto
hki

#7 jeps

15.12.2007 02:42

jeps...eiköhän ifk nouse...nyt pitää maaottelutauon jälkeen kaataa hpk
Kristian Viding
Helsinki

#8 Fanit ovat nyt todella turhautuneita!

18.12.2007 16:36

Olen samaa mieltä siitä, että suurimmat syylliset tämän hetkiseen menestymättömyyteen löytyvät nimenomaan operatiivisesta johdosta ja valmennuksesta, ei niinkään pelaajistosta.

On tuskastuttavaa seurata katsomossa, kun liigan parhaimmistoon kuuluvat pelaajat eivät tosiaan näytä tietävän, mitä siellä kentällä kulloinkin pitäisi tehdä. Lisäksi ne kipeästi kaivatut täsmävahvistukset antavat edelleen odottaa itseään. Turha väittää, ettei pelaajia olisi kesken kauden saatavilla, jos esimerkiksi Jokerit onnistuu saamaan riveihinsä Robert Kantorin kaltaisen puolustajan.

Pahinta tilanteessa on se, että fanit ovat nyt todella turhautuneita! Tällaista tappiomielialaa en muista koskaan ennen aistineeni otteluissa, enkä keskustelufoorumieilla. IFK-fanihan ei tunnetusti käännä takkia, mutta saattaa kyllä lopulta ripustaa sen naulaan. Näin käynee nyt monien vanhempien kannattajien kohdalla - ja heitä voi olla todella vaikeaa houkutella uudelleen katsomoon! Se paljon puhuttu brändi alkaa kuihtua!
Henri Salmela
Kalajoki

#9 pentti ulos

18.12.2007 17:43

ei auta muuko kerätä kaikki jotka haluu ifkoon menestyvän kerääkkää kunnon sakki ja hallin pihaan huutaan pentti ulos pentti ulos emme halua enään tätä paskaa nii seki vois herätä
Henri Salmela
Kalajoki

#10 hifk

18.12.2007 17:45

nielikäisen koti sivuilla lukee ei vika ole valmennuksessa se on meissä pelaajissa
Lennart Sandström
Adressin tekijä

#11

18.12.2007 19:13

Tottakai pelaajat joutuvat suoltamaan tuollaista paskaa, tosiasia on kuitenkin aivan toinen. Luuletko Henri että esim. Kuhta oikeasti luulee pelin parantuvan kunhan nyt vielä kerran katsotaan siihen peiliin?

HIFK:ta vastaan on helppo pelata sillä Baxterilla ei ole variaatioita pelityylissä eikä ole kykeneväinen reagoimaan muutoksiin pelin sisällä. Hän ei vaihda pelisysteemiä eikä pelutusta. Hän ei sotke kenttiä. Hän ei anna enemmän peliaikaa niille jotka vaikuttavat olevan sinä päivänä tulessa. Hän ei käytä edes aikalisää kovin paljon. Hän on strategistina täysin mitätön.
Kristian Viding
Helsinki

#12

18.12.2007 19:18

http://www.adressit.com/keskustelu/4163#message_10092

Tuossa (viesti #8) kohtuullisen tylyä analyysiä, johon itsekin yhdyn.
joonas lehto
hki

#13 jos ifk ei voita mestaruutta

25.12.2007 19:25

kaudella 2007-2008..niin onko 2008-2009 mahdollisuus nappaa kannu takaisin...sijoitus on 8 tai 9 mutta pystyttäisikö siltä sijalta nousemaan mestaruuteen saakka
Tuomas Honkala
Loviisa

#14 Adressi eteenpäin?

28.12.2007 00:23

Tämä adressi pitäisi viedä katsottavaksi korkeemmalle johtoportaalle että voisivat edes vähän nolostua ja tehdään uusi adressi että hifkin peleissä ei käydä jos muutoksia ei tapahdu,se on kantani tähän juttuun.
Timo Engman
Helsinki

#15 mä äänestän

29.12.2007 06:59

Mä protestoin jaloillani,en oo yhtään matsii käyny tällä kaudella kattoo ja tuskin tarvii mennäkään,ellei sellanen ihme tapahdu et tulee suora play off paikka.Kyl on vähän liikaa pyydetty IFK:lta et suostusin maksaa tommosesta pelistä,mut ohan kautta viel jäljellä ja jos suora pleijaripaikka irtoo,ni mutkin saatetaan nähä jäähallissa ystävieni kanssa,jotka protestoi samalla tavalla.Sehän eniten kirpasee ku ei sinne kuuluisaan kassaan putoo euroja,jota sitten Pena käyttää ihan miten sattuu. On kannettu euroja,on kannettu markkoja ja mikä on lopputulos 1 mestaruus 83 mistä tuskin muistan mitään ja sit Kekäläisen kokooma huipputiimi 98,jonka pelii oli ilo seurata.E yhtään tappiooo pleijareissa,kaikki matsit suoraa himaan ja O.J iski niitin Ipan verkkoon jatkoajalla vikassa pelissä. Oi niitä aikoja...
joonas lehto
hki

#16 remppa

20.03.2008 11:26

Onko ifkoohon Tulossa remppa

Kommentoi adressia